Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 29. oktobra do 5. novembra 2012.

Pred nama je sedmica izražene empatije, intuicije, pojačanih snova, kao i otkrivanja i dobijanja poruka iz suptilnijih nivoa realnosti. Započinjemo je sa punim Mesecom u znaku Bika koji nas povezuje sa planetom Zemljom, sa svojim telom i sa svim onim što nam je potrebno na zemlji u ovom telu. Kako je pun Mesec baš u znaku Mesečeve egzaltacije, možemo očekivati jako izražene emocije i emotivne potrebe, a pre svega one za sigurnošću.

Iako sa punim Mesecom u Biku postoji potreba da se stvari svedu na praktičan nivo, sekstil sa Neptunom iz znaka Riba omogućava povezivanje zemaljskih i spiritualnih potreba. Upravo je ova pentada (od 5º do 10º Bika) pod vladavinom Anđela Kaetela, koji se izražava kroz prirodu Meseca u Biku. Poznat je i kao “anđeo žetve” odnosno rezultata koji dolaze kroz materijalno blagostanje, ali se izražava i kao hrana za Dušu.

Stoga je ponedeljak dan punog Meseca na 6º Bika (u 20:51), kada možemo uskladiti svoj svakodnevni život sa kosmičkim zakonima. Ovaj pun Mesec je veoma neobičan jer sam stepen punog Meseca (6º Bika) je povezan sa fiksnom zvezdom Mutalah iz sazvežđa Trougao (Triangulum) koje se povezuje sa znacima, šiframa, putokazima i tajnama.

S druge strane on se dešava neposredno pred paganski praznik danas pretvoren u «Dan veštica», kojim se veruje da «zid» između naše realnosti i drugih nefizičkih realnosti postaje tanji, kao i da boginje i vile komuniciraju sa ženama na Zemlji. Ovaj pun Mesec možemo iskoristiti da kroz molitvu (Neptun) otvorimo svoju srčanu čakru (Mesec) da blaženstvo i izobilje poteku nama. Mesec je povezan sa srčanom čakrom čijim otvaranjem se smanjuju emotivni zidovi između nas i našeg Sopstva, kao i između nas i drugih. Ovde se otvaramo molbom i molitvom, čime se izdižemo iznad individualnih energija i aktiviramo kanal sa neiscrpnim izvorom energije (povezujemo se sa svojim kosmičkim poreklom i sa kosmičkim izvorom energije). Preko ovoga povezujemo svoj fizički (zemaljski) i duhovni život.

U utorak egzaktan sekstil Sunca i Plutona daje veliku volju i snagu da se naprave duboke promene. Ali kako je Mesec u Biku i kako naše strpljenje raste, tako će rasti i sposobnost za efikasno rešavanje problema. Ili kako je Džon Adams rekao “strpljenje i upornost imaju magičan efekat pred kojim teškoće i prepreke nestaju.”

U sredu se, sa Mesecom u Blizancima i Jupiterom u istom znaku, javlja potreba za fizičkim pokretom ali i umnim kretanjem, za šalama, igricama, za govorom i razgovorom. Ovo je odličan dan za pisce i oni koji rade sa knjigama.

U četvrtak sa Mesecom u Blizancima i opozicijom Venere i Urana, potreba za promenama i raznovrsnošću naklonjena je poslovima sa kratkoročnijim projektima i onima kroz koje srećemo nove ljude. Ovo je dan za brzo i lagano uspostavljanje površnih kontakata, a najbolje će se razmišljati u pokretu, u kolima ili između puta s jednog na drugo mesto.

Petak je dan za razmenu informacija i znanja, za kratka putovanja i različite intelektualne stimulacije.

U subotu se atmosfera menja. Sa Mesecom u znaku Raka pojačava se intuicija, ali i potreba da budemo u krugu porodice i bliskih prijatelja. Divan dan za kupke i šetnje pored reke, za ljubaznost, razvoj saosećanja, puno slušanja i empatije, kao i gledanje emotivnih filmova, čitanje knjiga i plakanje uz njih (kao prirodan tok koji nas oslobađa i pokreće). Kvadrat Venere i Plutona će pojačati intenzitet emotivnih iskustava.

Ka čemu idemo?

Idemo ka Mesecu u Lavu u kvadratu sa Saturnom u Škorpionu, pa ćemo uz retrogradni Merkur razmišljati da li da se okrenemo riziku ili planiranju.

Izazovi

Na samom početku nedelje Merkur ulazi u znak Strelca (u kome je u svom detrimentu) i odmah obrazuje kvadrat sa Neptunom. Ovo će učiniti da izražavanje bude direkno i neposredno (Strelac), ali istovremeno može izuzetno lako doći do nesporazuma (kvadrat Neptun), pa je stoga najbolji savet što više i pažljivije slušati, a što manje pričati.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje?

Na ovaj pun Mesec u Biku u sekstilu sa Neptunom mogli bi pitanje “kako da zaradim novac?” promeniti u “kroz šta mi dolazi novac?” Na taj način stvaranje novca postaje stanje bivanja u skladu sa svojim emocijama i stanjem unutrašnjeg mira, sreće i zadovoljstva.

Glavni akteri

Ove nedelje će posebno snažni uticaji biti izraženi preko svih Bikova i Škorpiona u znaku, ali i podznaku, kao i preko svih onih sa aspektom Meseca i Neptuna, kao i Sunca i Plutona.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD