Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 29. oktobra do 5. novembra 2012.

Pred nama je sedmica izražene empatije, intuicije, pojačanih snova, kao i otkrivanja i dobijanja poruka iz suptilnijih nivoa realnosti. Započinjemo je sa punim Mesecom u znaku Bika koji nas povezuje sa planetom Zemljom, sa svojim telom i sa svim onim što nam je potrebno na zemlji u ovom telu. Kako je pun Mesec baš u znaku Mesečeve egzaltacije, možemo očekivati jako izražene emocije i emotivne potrebe, a pre svega one za sigurnošću.

Iako sa punim Mesecom u Biku postoji potreba da se stvari svedu na praktičan nivo, sekstil sa Neptunom iz znaka Riba omogućava povezivanje zemaljskih i spiritualnih potreba. Upravo je ova pentada (od 5º do 10º Bika) pod vladavinom Anđela Kaetela, koji se izražava kroz prirodu Meseca u Biku. Poznat je i kao “anđeo žetve” odnosno rezultata koji dolaze kroz materijalno blagostanje, ali se izražava i kao hrana za Dušu.

Stoga je ponedeljak dan punog Meseca na 6º Bika (u 20:51), kada možemo uskladiti svoj svakodnevni život sa kosmičkim zakonima. Ovaj pun Mesec je veoma neobičan jer sam stepen punog Meseca (6º Bika) je povezan sa fiksnom zvezdom Mutalah iz sazvežđa Trougao (Triangulum) koje se povezuje sa znacima, šiframa, putokazima i tajnama.

S druge strane on se dešava neposredno pred paganski praznik danas pretvoren u «Dan veštica», kojim se veruje da «zid» između naše realnosti i drugih nefizičkih realnosti postaje tanji, kao i da boginje i vile komuniciraju sa ženama na Zemlji. Ovaj pun Mesec možemo iskoristiti da kroz molitvu (Neptun) otvorimo svoju srčanu čakru (Mesec) da blaženstvo i izobilje poteku nama. Mesec je povezan sa srčanom čakrom čijim otvaranjem se smanjuju emotivni zidovi između nas i našeg Sopstva, kao i između nas i drugih. Ovde se otvaramo molbom i molitvom, čime se izdižemo iznad individualnih energija i aktiviramo kanal sa neiscrpnim izvorom energije (povezujemo se sa svojim kosmičkim poreklom i sa kosmičkim izvorom energije). Preko ovoga povezujemo svoj fizički (zemaljski) i duhovni život.

U utorak egzaktan sekstil Sunca i Plutona daje veliku volju i snagu da se naprave duboke promene. Ali kako je Mesec u Biku i kako naše strpljenje raste, tako će rasti i sposobnost za efikasno rešavanje problema. Ili kako je Džon Adams rekao “strpljenje i upornost imaju magičan efekat pred kojim teškoće i prepreke nestaju.”

U sredu se, sa Mesecom u Blizancima i Jupiterom u istom znaku, javlja potreba za fizičkim pokretom ali i umnim kretanjem, za šalama, igricama, za govorom i razgovorom. Ovo je odličan dan za pisce i oni koji rade sa knjigama.

U četvrtak sa Mesecom u Blizancima i opozicijom Venere i Urana, potreba za promenama i raznovrsnošću naklonjena je poslovima sa kratkoročnijim projektima i onima kroz koje srećemo nove ljude. Ovo je dan za brzo i lagano uspostavljanje površnih kontakata, a najbolje će se razmišljati u pokretu, u kolima ili između puta s jednog na drugo mesto.

Petak je dan za razmenu informacija i znanja, za kratka putovanja i različite intelektualne stimulacije.

U subotu se atmosfera menja. Sa Mesecom u znaku Raka pojačava se intuicija, ali i potreba da budemo u krugu porodice i bliskih prijatelja. Divan dan za kupke i šetnje pored reke, za ljubaznost, razvoj saosećanja, puno slušanja i empatije, kao i gledanje emotivnih filmova, čitanje knjiga i plakanje uz njih (kao prirodan tok koji nas oslobađa i pokreće). Kvadrat Venere i Plutona će pojačati intenzitet emotivnih iskustava.

Ka čemu idemo?

Idemo ka Mesecu u Lavu u kvadratu sa Saturnom u Škorpionu, pa ćemo uz retrogradni Merkur razmišljati da li da se okrenemo riziku ili planiranju.

Izazovi

Na samom početku nedelje Merkur ulazi u znak Strelca (u kome je u svom detrimentu) i odmah obrazuje kvadrat sa Neptunom. Ovo će učiniti da izražavanje bude direkno i neposredno (Strelac), ali istovremeno može izuzetno lako doći do nesporazuma (kvadrat Neptun), pa je stoga najbolji savet što više i pažljivije slušati, a što manje pričati.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje?

Na ovaj pun Mesec u Biku u sekstilu sa Neptunom mogli bi pitanje “kako da zaradim novac?” promeniti u “kroz šta mi dolazi novac?” Na taj način stvaranje novca postaje stanje bivanja u skladu sa svojim emocijama i stanjem unutrašnjeg mira, sreće i zadovoljstva.

Glavni akteri

Ove nedelje će posebno snažni uticaji biti izraženi preko svih Bikova i Škorpiona u znaku, ali i podznaku, kao i preko svih onih sa aspektom Meseca i Neptuna, kao i Sunca i Plutona.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD