Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 22. oktobra 2012.

Ova sedmica će nas zagrejati toplinom koja će stvoriti poverenje i bliskost među ljudima. Mlad Mesec u Vagi u trigonu sa Jupiterom će doneti skladne odnose, velikodušnost i spremnost da pomognemo jedni drugima i da osetimo blagodeti ove uzajamne podrške. S druge strane, ovaj aspekt obećava dobrobiti i na materijalnom planu, posebno u svim poslovima koji su povezani sa lepotom, umetnošću, glumom, dizajnom, odnosima sa javnošću, kao i svim onim oblastima gde je potrebno razumevanje potreba drugih ljudi. Istovremeno egzaktan trigon Marsa u Strelcu sa Uranom u Ovnu, i to preko petih stepenova ukazuje da je ovo vreme za nove prijatelje, nove aktivnosti, uvođenje novina u svakodnevnu rutinu – jednom rečju za prijatno osveženje. Kako se Mars i Uran nalaze u ovim odvažnim znacima, imaćemo dovoljno samoinicijative i hrabrosti da prevaziđemo uobičajene inhibicije i strahove, koji nas sprečavaju da radimo ono što volimo i što bismo želeli.

Mlad Mesec će biti u ponedeljak na 22º Vage na fiksnoj zvezdi Foramen iz sazvežđa Argo Navis (Lađa). Ova fiksna zvezda je povezana sa dalekim putevima ili inostranstvom, pa je ovo je i povoljno vreme da se otisnemo na neki bliži ili dalji put u inostranstvo sa partnerom ili ga, pak, tamo možemo upoznati. Ipak treba napomenuti da se ovde nalazi u blizini i fiksna zvezda Spika, poznata i kao “poklon Boginje čovečanstvu”, a ovaj poklon se dobija u vidu sjajne životne prilike koju osoba treba da iskoristi.

Ponedeljak je odličan dan da iskoristimo mlad Mesec u Vagi koji ćemo imati ponovo tek za godinu dana. Ovo je pravo vreme za lansiranje želja i snova, koji se mogu od malog semena pretvoriti u veliko i lepo drvo. Možete pozvati prijateljice, naručiti kolačiće sreće i napraviti svoj originalni ritual sa muzikom i cvećem. Rituali daju snagu nameri, a nova vrata se mogu otvoriti tamo gde najmanje očekujemo i dati novu šansu, možda i kroz početak nove veze ili prijateljstva.

U utorak se Mesec u Škorpionu, više nego u bilo kom drugom znaku, raduje oslobađanju od starih stvari. Kako je i Merkur u Škorpinu u sekstilu sa Venerom u Devici – ovo je odlično vreme da se oslobodimo nepotrebnih i nerešenih problema. Razgovori sa Merkurom u Škorpionu su duboki, ali im sekstil sa Venerom omogućava da komunikacija bude izuzetno dobra i prijatna i da na taj način ostvarimo dublju vezu sa partnerom i sa prijateljima. Ovo je pravi dan da nekoga osnažite lepom rečju.

Sreda nastavlja ovaj prijatan i slatki trend, i nudi kao mogućnost sa egzaktnim kvadratom Venere i Jupitera i da preteramo sa slatkišima, kao i sa svim vrstama užitaka. Ovo je dan kada je samodiciplina na niskom nivou, ali je zato uživanje na visokom. Mogućnost ljubavnih avantura.

U četvrtak Mesec prelazi u znak Strelca obrazujući u prvoj polovini dana trigon sa Uranom, pa ćemo biti skloni da se naglo odlučimo na neki put, da doživimo prijatno iznenađenje ili da ga nekome priredimo. U periodu od 12h do 16h će Mesec ulaziti u konjunkciju sa Marsom, pa treba izbegavati kritike, jer će to dovesti do ostrašćenih diskusija. S druge strane ovaj deo dana je odličan za sve one poduhvate gde nam treba dodatne energije i samoinicijative.

U petak će Mesec u Strelcu u najvećem delu dana biti u sekstilu sa Suncem u Vagi, pa je ovo dan kada se stvari spontano odvijaju i ostvaruju laganije, bez nekih prepreka i tenzije, a sa povećanim entuzijazmom. Dobar dan i za sve sportske aktivnosti.

U subotu se atmosfera menja iz spontanije i laganije u atmosferu sa više fokusa i planiranja. U prvom delu dana Mesec će biti u izazovnim aspektima sa Uranom i Plutonom, te je savet je da ne donosimo ishitrene poteze ili reagujemo sa otporom prema našim obavezama i odgvornostima, jer će to sa druge strane samo stvoriti pojačanu kontrolu i pritisak. U drugom delu dana (od 16h pa nadalje) Mesec, koji ulazi u trigon sa Venerom, daje prijatniju atmosferu i mogućnost za pravljenje organizacije vremena ili planiranja do sitnih detalja (Venera je u vrednoj, radnoj i pametnoj Devici), pa se u ovoj prijatnoj atmosferi može uraditi mnogo više korisnog posla.

U nedelju Mesec (još uvek u Jarcu) obrazuje egzaktne i lepe aspekte sa Venerom, a zatim i sa Merkurom, te za vreme nekog prijatnog događaja (kao što je lep popodnevni ručak) može doći do dobrih poslovnih ideja, pa i partnerskih poslovnih dogovora.

Ka čemu idemo?

Mesec u Jarcu u rastućoj fazi i u kvadratu sa Suncem na poslednjem stepenu znaka Vage predstavlja izazov za razrešenje dugotrajnih sitnica koje nam prave hroničnu tenziju. Kreativna rešenja će biti bitna.

Izazovi
Izazov se ove sedmice nameće tamo gde podrazumevamo i očekujemo da sve treba da nam dođe bez našeg zalaganja ili da drugi trebaju da učine nešto za nas. Na ovaj način možemo propustiti neku sjajnu životnu priliku.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje?

Ovo je vreme kada treba da budemo spremni na rizik da bi ponovo osvežili i oživeli sebe i svoj život.

Glavni akteri

Posebno će biti aktivirani svi sa Suncem u trećoj dekadi znaka Vage, kao i svi oni sa aspektima Meseca i Jupitera, ali i Marsa i Urana.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD