Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 15. do 22. oktobra 2012.

Ova sedmica će nas zagrejati toplinom koja će stvoriti poverenje i bliskost među ljudima. Mlad Mesec u Vagi u trigonu sa Jupiterom će doneti skladne odnose, velikodušnost i spremnost da pomognemo jedni drugima i da osetimo blagodeti ove uzajamne podrške. S druge strane, ovaj aspekt obećava dobrobiti i na materijalnom planu, posebno u svim poslovima koji su povezani sa lepotom, umetnošću, glumom, dizajnom, odnosima sa javnošću, kao i svim onim oblastima gde je potrebno razumevanje potreba drugih ljudi. Istovremeno egzaktan trigon Marsa u Strelcu sa Uranom u Ovnu, i to preko petih stepenova ukazuje da je ovo vreme za nove prijatelje, nove aktivnosti, uvođenje novina u svakodnevnu rutinu – jednom rečju za prijatno osveženje. Kako se Mars i Uran nalaze u ovim odvažnim znacima, imaćemo dovoljno samoinicijative i hrabrosti da prevaziđemo uobičajene inhibicije i strahove, koji nas sprečavaju da radimo ono što volimo i što bismo želeli.

Mlad Mesec će biti u ponedeljak na 22º Vage na fiksnoj zvezdi Foramen iz sazvežđa Argo Navis (Lađa). Ova fiksna zvezda je povezana sa dalekim putevima ili inostranstvom, pa je ovo je i povoljno vreme da se otisnemo na neki bliži ili dalji put u inostranstvo sa partnerom ili ga, pak, tamo možemo upoznati. Ipak treba napomenuti da se ovde nalazi u blizini i fiksna zvezda Spika, poznata i kao “poklon Boginje čovečanstvu”, a ovaj poklon se dobija u vidu sjajne životne prilike koju osoba treba da iskoristi.

Ponedeljak je odličan dan da iskoristimo mlad Mesec u Vagi koji ćemo imati ponovo tek za godinu dana. Ovo je pravo vreme za lansiranje želja i snova, koji se mogu od malog semena pretvoriti u veliko i lepo drvo. Možete pozvati prijateljice, naručiti kolačiće sreće i napraviti svoj originalni ritual sa muzikom i cvećem. Rituali daju snagu nameri, a nova vrata se mogu otvoriti tamo gde najmanje očekujemo i dati novu šansu, možda i kroz početak nove veze ili prijateljstva.

U utorak se Mesec u Škorpionu, više nego u bilo kom drugom znaku, raduje oslobađanju od starih stvari. Kako je i Merkur u Škorpinu u sekstilu sa Venerom u Devici – ovo je odlično vreme da se oslobodimo nepotrebnih i nerešenih problema. Razgovori sa Merkurom u Škorpionu su duboki, ali im sekstil sa Venerom omogućava da komunikacija bude izuzetno dobra i prijatna i da na taj način ostvarimo dublju vezu sa partnerom i sa prijateljima. Ovo je pravi dan da nekoga osnažite lepom rečju.

Sreda nastavlja ovaj prijatan i slatki trend, i nudi kao mogućnost sa egzaktnim kvadratom Venere i Jupitera i da preteramo sa slatkišima, kao i sa svim vrstama užitaka. Ovo je dan kada je samodiciplina na niskom nivou, ali je zato uživanje na visokom. Mogućnost ljubavnih avantura.

U četvrtak Mesec prelazi u znak Strelca obrazujući u prvoj polovini dana trigon sa Uranom, pa ćemo biti skloni da se naglo odlučimo na neki put, da doživimo prijatno iznenađenje ili da ga nekome priredimo. U periodu od 12h do 16h će Mesec ulaziti u konjunkciju sa Marsom, pa treba izbegavati kritike, jer će to dovesti do ostrašćenih diskusija. S druge strane ovaj deo dana je odličan za sve one poduhvate gde nam treba dodatne energije i samoinicijative.

U petak će Mesec u Strelcu u najvećem delu dana biti u sekstilu sa Suncem u Vagi, pa je ovo dan kada se stvari spontano odvijaju i ostvaruju laganije, bez nekih prepreka i tenzije, a sa povećanim entuzijazmom. Dobar dan i za sve sportske aktivnosti.

U subotu se atmosfera menja iz spontanije i laganije u atmosferu sa više fokusa i planiranja. U prvom delu dana Mesec će biti u izazovnim aspektima sa Uranom i Plutonom, te je savet je da ne donosimo ishitrene poteze ili reagujemo sa otporom prema našim obavezama i odgvornostima, jer će to sa druge strane samo stvoriti pojačanu kontrolu i pritisak. U drugom delu dana (od 16h pa nadalje) Mesec, koji ulazi u trigon sa Venerom, daje prijatniju atmosferu i mogućnost za pravljenje organizacije vremena ili planiranja do sitnih detalja (Venera je u vrednoj, radnoj i pametnoj Devici), pa se u ovoj prijatnoj atmosferi može uraditi mnogo više korisnog posla.

U nedelju Mesec (još uvek u Jarcu) obrazuje egzaktne i lepe aspekte sa Venerom, a zatim i sa Merkurom, te za vreme nekog prijatnog događaja (kao što je lep popodnevni ručak) može doći do dobrih poslovnih ideja, pa i partnerskih poslovnih dogovora.

Ka čemu idemo?

Mesec u Jarcu u rastućoj fazi i u kvadratu sa Suncem na poslednjem stepenu znaka Vage predstavlja izazov za razrešenje dugotrajnih sitnica koje nam prave hroničnu tenziju. Kreativna rešenja će biti bitna.

Izazovi
Izazov se ove sedmice nameće tamo gde podrazumevamo i očekujemo da sve treba da nam dođe bez našeg zalaganja ili da drugi trebaju da učine nešto za nas. Na ovaj način možemo propustiti neku sjajnu životnu priliku.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje?

Ovo je vreme kada treba da budemo spremni na rizik da bi ponovo osvežili i oživeli sebe i svoj život.

Glavni akteri

Posebno će biti aktivirani svi sa Suncem u trećoj dekadi znaka Vage, kao i svi oni sa aspektima Meseca i Jupitera, ali i Marsa i Urana.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD