Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 01. do 08. oktobra 2012.

Ovo je sedmica posvećena alhemijskoj inicijaciji u kojoj najdublji sadržaji našeg nesvesnog počinju da ulaze u svesni, racionalni um. U petak, 5. oktobra Merkur uvodi Saturna u znak Škorpiona gde će ostati naredne 3 godine. Ovo spajanje Merkura (Hermesa) i Saturna na početku najintenzivnijeg i najinstinktivnijeg znaka Zodijaka obećava uzbudljive uvide i potrese (Saturn sekstil Pluton, dok je Pluton kao Saturnov dispozotor u kvadratu sa Uranom). Na ovoj vožnji rolerkosterom uživaće najviše oni koji se odmah oproste od strahova i prepuste adrenalinskom uzbuđenju, dok će drugi deo ekspedicije koja se otisne na put u središte Zemlje (Saturn u Škorpionu sekstil Pluton) učiti pretvaranje tih najtežih strahova (olova) u povećanu svesnost (zlato).

Ovo će dovesti do toga da mnogi prolazeći kroz neosvetljene delove svoje psihe otkriju i najveću moć koja leži duboko u nama, u našem nesvesnom.

Na energetskom nivou Saturn je povezan sa sedmom čakrom duhovnosti koja se nalazi u predelu temena glave i otvara nas ka Nebu. Njena se blokada izražava u duhovnoj krizi, u osećaju da je život besmislen, a osnovna prepreka ka otvaranju ove čakre jeste strah od smrti.

Ponedeljak počinje aktivno sa Mesecom u Ovnu u opoziciji sa Merkurom, pa će vrlo lako nastati problemi u komunikaciji kao posledica nesporazuma, brzopletih saveta i konflikta između intuicije i racionalnog uma. Kako je Mesec u mladom znaku Ovna ponašanje ove sedmice može biti netaktično, pa možemo brzo zaključiti da nam se neko ili nešto nesviđa i to impulsivno i pokazati.

U utorak se atmosfera već postepeno menja prelaskom Meseca u znak Bika, pri čemu je Mesečev dispozitor (Venera) u sekstilu sa Saturnom, pa će se sve početi sagledavati mnogo realističnije. Ovo je i vreme stabilnih ljubavnih veza, kao i onih koje lako odvode u brak.

Sreda nastavlja ovaj “realističan” trend i potrebu za stabilnim odnosima, kako u ljubavi tako i u poslu. Venera prelazi u znak Device, pa će ova stabilnost i realističnost biti propraćena i potrebom da budemo korisni i uslužni.

Ipak, već u četvrtak će svi oni koji u svom horoskopu nemaju naglašen element Zemlje popustiti pod “čarima Venere u opoziciji sa Neptunom” i poverovati u ono što im se još dan pre činilo kao nerealno. Stoga je posebno ovih dana, a naročito u četvrtak, mudro držati se stabilnih principa i ne očekivati “nerealno”…

Petak je dan onog dugo očekivanog preokreta kada Saturn nepovratno prelazi u znak Škorpiona. ali tako da mu vrata otvara Merkur koji ulazi u ovaj znak tik pre njega. Kako je Merkur svesni i racionalni deo našeg uma, ovde Saturn predstavlja nesvesni deo koji ima potrebu da se spoji sa njim, da nesvesno pretvori u svesno, te većina ljudi neprimetno postaje snažnije vezana za uplive sadržaja iz svog nesvesnog. Ovo je dan kada treba obratiti pažnju na svoj unutrašnji dijalog i emocije koje on proizvodi.

Subota je sa egzaktnim trigonom Merkur-Neptuna sjajan dan za opuštanje, maštanje, pisanje pesama, čitanje poezije, slikanje i sve intuitivne uvide i radionice.

Ka čemu idemo?

U nedelju Mars prelazi u avanturistički i ideološki znak Strelca i ide u aplikacioni kvadrat sa Neptunom, pa je potrebno suočiti se sa padom energije, osećajem obeshrabrenosti i lakim odustajanjem. Biće mnogo lakše zauzeti se za druge nego za sebe.

Izazovi

Kada Škorpionsku transformaciju potpomogne Saturn svojom težinom i prtiskom, ovo je vreme ubrzanog odrastanja i sazrevanja kroz prihvatanje da nešto moramo da izgubimo da bismo izgradili novo. Ovo je sjajno za sve one tragače “duboko ispod površine”.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje?

Saturn u konjunkciji sa Merkurom u Škorpionu kaže “ne plaši se da istražiš tamne kutke svoje Duše, daj šansu sebi i možeš da u toj dubini i mraku ispod svih strahova pronađeš svoju unutrašnju moć.” Za sve koji rade na spiritualnom nivou ovo je vreme najvećeg izazova da zadrže svoju lakoću i svetlo, kao i da im se lična vibracija ne stopi sa kolektivnim strahovima i negativnostima.

Glavni akteri

Posebno će biti aktivirani svi oni koji imaju Sunce ili Ascendent na početnim stepenima znaka Škorpiona, kao i svi oni sa natalnim aspektima Merkura i Saturna.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD