Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 24. septembra do 01. oktobra 2012.

Posle više nedelja snažnih emotivnih pražnjenja, ulazimo u nedelju koja nudi dvojaku energiju. Primarna boja početka sedmice je Mesec u Jarcu sekstil Mars u Škorpionu, pa će se ove vatrene emocije pretočiti u hrabrost, stabilnost i samodoslednost.

Doći će do smanjenja impulsivnosti, pojačane kontrole emocija (Mesec u Jarcu), ali i energije i akcije (Mars u Škorpionu). Stoga će prvi deo nedelje biti odličan za pravilno donošenje odluka, određivanje ciljeva i prioriteta, kao i svesno i strateško “programiranje” svoje budućnosti. Drugi deo nedelje (od četvrtka) će biti više obojen strastima i željama.

Ponedeljak će započeti sekstilom Meseca i Marsa, pa on sobom nosi hrabrost za donošenje odluka. Drugi deo dana može doneti iznenadni pad raspoloženja ili zamor, posebno kod onih koji imaju natalno izazovne aspekte Meseca i Saturna.

U utorak se atmosfera već menja prelaskom Meseca u znak Vodolije, a kako ceo dan imamo sjajne “mentalne” aspekte, ovo je izuzetno dobar dan za sve kontakte, druženja ili predlaganje inovacija. Nove ideje biće dočekane sa odobravanjem i podrškom.

Sreda samo nastavlja ovaj izuzetno povoljan trend, a egzaktan aspekt Merkura i Jupitera daje jasnoću da se uoče sve mogućnosti, jer se razume i vidi šire i dalje. Važno je naglasiti da je Merkur, zajedno sa Suncem i Saturnom u znaku Vage što daje još dodatnu toleranciju, objektivnost i neosuđujuće razumevanje. Ovo je svakako i odlično vreme za trgovinu, kupoprodaju, ugovore i dogovore, ali i za izlazak na ispite, odgovaranje u školi, kupovinu knjiga, telefona, kao i odlaske na put. Svi oni koji u svom natalu imaj upovoljnu vezu između ovih planeta mogu očekivati i dobre vesti iz inostranstva.

Četvrtak već menja atmosferu stavljaući naglasak na ljubav i želje, dok će egzaktni kvadrat Venere u Lavu i Marsa u Škorpionu pokrenuti strasti u partnerskim vezama, a odatle vrlo lako i konflikte zasnovane na ljubomori, a još pre na osećaju da dobijamo mnogo manje od onog što dajemo, kao i da se to što dajemo ne ceni dovoljno. Ovo je vreme za fini balas između želja i potreba, pa će biti bolje da Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom iskoristimo za nešto čarobnije i kreativnije od konflikta. Veze koje započnu u nekoliko narednih dana, biće zasnovane na snažnoj fizičkoj privlačnosti.

Petak će u mnogo toga biti “odraz četvrtka”, ali on u sebi ipak nosi i smirivanje strasti, kao i mogućnost usmerenja ovih snažnih emocija kroz kreativni i spiritualni izraz.

Možda je sasvim dobro što su subota i nedlja za većinu ljudi neradni dani, jer će egzaktni izazovni aspekti Sunca sa Uranom i Plutonom dati osećaj da neko želi da nam nametene svoju volju i zahteve, dok će istovremeno postojati i pojačana potreba za oslobađanjem od autoriteta, pa i težnja da sami namećemo svoje ideje i zahteve. Ipak, za sve one koji su sigurni u svoj rad i kvalitet, ovo će biti dan konstuktivnog osvešćivanja. Svakako, ovo nije lagano vreme za dogovore i usklađivanje sa drugima, a posebno sa nadređenima.

Ka čemu idemo?

Mesec raste cele sedmice, a potpuno pun postaje u nedelju, te će akcije započete ove sedmice pokazati svoj napredak i rast kroz vreme. Mesec je pun na 7º Ovna, i nalazi se u pentadi Anđela Mudrosti i ljubavi “Želijela”. Ova pentada naglašava, sa jedne strane, smiren um i emocije i odatle sposobnost za iznalaženje rešenja – dok sa druge strane inspiriše strast i ljubav kao primarnu motivaciju života.

Izazovi

Saturn je na 29º ukazujući na vreme za “sađenje semena u Zemlju” pre početka novog ciklusa u Škorpionu koji če trajati naredne 2,5 godine. Bilo bi šteta da ništa ne zasejemo.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje

Iskoristiti ovaj priliv hrabrosti i smirenosti uma, pa pogledati na život kao na beli list papira koji čeka da na njemu nešto napišemo. Zapišite i definišite svoje ciljeve i prioritete u vremenu ispred sebe, kao “programmer” koji pravi ceo novi sistem.

Glavni akteri

U prvom delu nedelje to su svi oni koji u svom horoskopu imaju aspekte Merkura i Jupitera (naročito povoljne ili konjunkciju), dok će se drugi – emotivniji – deo nedelje više odnositi na osobe sa natalnim aspektima Marsa i Venere (naročito kod onih koji imaju izazovne aspekte ove dve planete ili konjunkciju). Lavovi i Škorpioni će se malo više probuditi razbuditi od ostalih.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD