Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 24. septembra do 01. oktobra 2012.

Posle više nedelja snažnih emotivnih pražnjenja, ulazimo u nedelju koja nudi dvojaku energiju. Primarna boja početka sedmice je Mesec u Jarcu sekstil Mars u Škorpionu, pa će se ove vatrene emocije pretočiti u hrabrost, stabilnost i samodoslednost.

Doći će do smanjenja impulsivnosti, pojačane kontrole emocija (Mesec u Jarcu), ali i energije i akcije (Mars u Škorpionu). Stoga će prvi deo nedelje biti odličan za pravilno donošenje odluka, određivanje ciljeva i prioriteta, kao i svesno i strateško “programiranje” svoje budućnosti. Drugi deo nedelje (od četvrtka) će biti više obojen strastima i željama.

Ponedeljak će započeti sekstilom Meseca i Marsa, pa on sobom nosi hrabrost za donošenje odluka. Drugi deo dana može doneti iznenadni pad raspoloženja ili zamor, posebno kod onih koji imaju natalno izazovne aspekte Meseca i Saturna.

U utorak se atmosfera već menja prelaskom Meseca u znak Vodolije, a kako ceo dan imamo sjajne “mentalne” aspekte, ovo je izuzetno dobar dan za sve kontakte, druženja ili predlaganje inovacija. Nove ideje biće dočekane sa odobravanjem i podrškom.

Sreda samo nastavlja ovaj izuzetno povoljan trend, a egzaktan aspekt Merkura i Jupitera daje jasnoću da se uoče sve mogućnosti, jer se razume i vidi šire i dalje. Važno je naglasiti da je Merkur, zajedno sa Suncem i Saturnom u znaku Vage što daje još dodatnu toleranciju, objektivnost i neosuđujuće razumevanje. Ovo je svakako i odlično vreme za trgovinu, kupoprodaju, ugovore i dogovore, ali i za izlazak na ispite, odgovaranje u školi, kupovinu knjiga, telefona, kao i odlaske na put. Svi oni koji u svom natalu imaj upovoljnu vezu između ovih planeta mogu očekivati i dobre vesti iz inostranstva.

Četvrtak već menja atmosferu stavljaući naglasak na ljubav i želje, dok će egzaktni kvadrat Venere u Lavu i Marsa u Škorpionu pokrenuti strasti u partnerskim vezama, a odatle vrlo lako i konflikte zasnovane na ljubomori, a još pre na osećaju da dobijamo mnogo manje od onog što dajemo, kao i da se to što dajemo ne ceni dovoljno. Ovo je vreme za fini balas između želja i potreba, pa će biti bolje da Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom iskoristimo za nešto čarobnije i kreativnije od konflikta. Veze koje započnu u nekoliko narednih dana, biće zasnovane na snažnoj fizičkoj privlačnosti.

Petak će u mnogo toga biti “odraz četvrtka”, ali on u sebi ipak nosi i smirivanje strasti, kao i mogućnost usmerenja ovih snažnih emocija kroz kreativni i spiritualni izraz.

Možda je sasvim dobro što su subota i nedlja za većinu ljudi neradni dani, jer će egzaktni izazovni aspekti Sunca sa Uranom i Plutonom dati osećaj da neko želi da nam nametene svoju volju i zahteve, dok će istovremeno postojati i pojačana potreba za oslobađanjem od autoriteta, pa i težnja da sami namećemo svoje ideje i zahteve. Ipak, za sve one koji su sigurni u svoj rad i kvalitet, ovo će biti dan konstuktivnog osvešćivanja. Svakako, ovo nije lagano vreme za dogovore i usklađivanje sa drugima, a posebno sa nadređenima.

Ka čemu idemo?

Mesec raste cele sedmice, a potpuno pun postaje u nedelju, te će akcije započete ove sedmice pokazati svoj napredak i rast kroz vreme. Mesec je pun na 7º Ovna, i nalazi se u pentadi Anđela Mudrosti i ljubavi “Želijela”. Ova pentada naglašava, sa jedne strane, smiren um i emocije i odatle sposobnost za iznalaženje rešenja – dok sa druge strane inspiriše strast i ljubav kao primarnu motivaciju života.

Izazovi

Saturn je na 29º ukazujući na vreme za “sađenje semena u Zemlju” pre početka novog ciklusa u Škorpionu koji če trajati naredne 2,5 godine. Bilo bi šteta da ništa ne zasejemo.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje

Iskoristiti ovaj priliv hrabrosti i smirenosti uma, pa pogledati na život kao na beli list papira koji čeka da na njemu nešto napišemo. Zapišite i definišite svoje ciljeve i prioritete u vremenu ispred sebe, kao “programmer” koji pravi ceo novi sistem.

Glavni akteri

U prvom delu nedelje to su svi oni koji u svom horoskopu imaju aspekte Merkura i Jupitera (naročito povoljne ili konjunkciju), dok će se drugi – emotivniji – deo nedelje više odnositi na osobe sa natalnim aspektima Marsa i Venere (naročito kod onih koji imaju izazovne aspekte ove dve planete ili konjunkciju). Lavovi i Škorpioni će se malo više probuditi razbuditi od ostalih.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD