Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 17. do 24. septembra 2012.

Ova sedmica započinje mladim Mesecom u Vagi u kvadratu sa Plutonom i dispozitorom Merkurom na 0º Vage ukazujući da su partnerski odnosi glavna tema. Ipak ono što najdominatnije boji čitavu nedelju je egzaktan kvadrat Urana i Plutona koji se aktivira po drugi put upravo u sredu 19. septembra. Ovaj kvadrat između dubokih energija Zemlje (Pluton) i Neba (Uran) je povezan sa buđenjem energija druge čakre ili Venere. A upravo je ona fokusna planeta konfiguracije Jod (“Božiji prst”) koju sa njom formiraju Pluton i Kiron fokusirajući svoju energiju kroz Veneru u Lavu. Uticaj ovog kvadrata će trajati sve do sledećeg egzaktnog kvadrata koji će se odigrati u maju 2013. godine i dovešće do buđenja treće čakre ili Solarnog pleksusa (Sunce). Istovremeno je Venera u Lavu cele sedmice u trigonu sa Uranom, pa je potreba za slobodom i istinom i dalje znatno naglašena. Istina za Veneru u Lavu je da ne može biti iskrena prema drugima sve dok pokušava da ostavi utisak na njih. Ipak, ako napusti ovu površnu potrebu i stvori vezu sa svojom dubljom unutrašnjom prirodom, tada postaje najbolja glumica u ulozi sebe, a to je uloga za kojom je tragala često čitavog života. Jer ovde postoji jednan izuzetno bitan deo koji se odvija van bine i koji je zapravo neophodan za sve ono što se vidi na sceni.

Stoga nas ova Venera u Lavu, kao fokusna tačka u koju upire “božanski prst”, poziva da se setimo svog božanskog nasleđa i Bića, i da odatle damo sebi pravo da budemo glavni igrač na bini sopstvenog života. Ovo, naravno, traži hrabrost da se izdvojimo iz globalnih potreba konflikta Neba i Zemlje, starog i mladog, “freelensera” i kapitalista, jer ostajući u tom konfliktu samo ostajemo deo toka “masovne svesti”.

Zato ova Venera ne govori samo o partnerskoj ljubavi, već možda i pre o onoj ljubavi kojom kontaktiramo svoje Biće. Sunce u Devici ukazuje da se Svest o ovome postiže upravo kroz telo i fiziologiju.

Aktivacija druge Venerine čakre se odvija preko šestih stepenova, ponovo ukazujući na značaj fiziologije i poruka tela. Cela ova slika je naglašena egzaktnim sekstilom Kirona u Ribama i Plutona preko na 6º (stepen Device).

Kada se aktiviraju ovi istorijski kvadrati transcendentih planeta to je bitno za sve nas, jer se aktiviraju kolektivna sećanja i arhetipovi što se na ličnom planu odigrava preko naših energetskih centara. Iako će svako od nas doživeti ove energije lično, zapravo su u pitanju vrlo stara kolektivna sećanja koja se sada na specifične načine oživljavaju kroz svakog od nas kroz našu Veneru (drugu čakru). Na nivou planete ova druga čakra se nalazi u području Južne Amerike, te će ovaj deo sveta biti energetski vrlo bitan sve do maja sledeće godine.

Ka čemu idemo?

Mesec u Jarcu u sekstilu sa snažnim Marsom na kraju ove sedmice najavljuje vreme za preuzimanje lične odgvornosti i strpljivu akciju.

Izazovi

Nema potrebe da se toliko trudimo, bolje bi bilo da kroz ovu izazovnu sedmicu prođemo sa što više lakoće, bez truda i napora da ostavimo utisak, već vođeni željom za onim što nam spontano ide lako. Ovo će isceliti svaku napetost i moguće spoljno nepijateljstvo.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje

Umesto da budemo kritični prema drugima, možemo biti jedno sa kosmosom, sa rekom života i sa njenim tokom, kroz izražavanje svoje kreativnosti i zahvalnosti, možemo reći svakome zašto ga volimo, cenimo i šta je to kod njega tako posebno.

Glavni akteri

Svi oni sa aspektom Venera i Jupitera, ali ovaj kvadrat će svakako delovati snažno na Ovnove, Vage, Jarčeve i Rakove.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD