Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. septembra 2012.

Ova sedmica započinje mladim Mesecom u Vagi u kvadratu sa Plutonom i dispozitorom Merkurom na 0º Vage ukazujući da su partnerski odnosi glavna tema. Ipak ono što najdominatnije boji čitavu nedelju je egzaktan kvadrat Urana i Plutona koji se aktivira po drugi put upravo u sredu 19. septembra. Ovaj kvadrat između dubokih energija Zemlje (Pluton) i Neba (Uran) je povezan sa buđenjem energija druge čakre ili Venere. A upravo je ona fokusna planeta konfiguracije Jod (“Božiji prst”) koju sa njom formiraju Pluton i Kiron fokusirajući svoju energiju kroz Veneru u Lavu. Uticaj ovog kvadrata će trajati sve do sledećeg egzaktnog kvadrata koji će se odigrati u maju 2013. godine i dovešće do buđenja treće čakre ili Solarnog pleksusa (Sunce). Istovremeno je Venera u Lavu cele sedmice u trigonu sa Uranom, pa je potreba za slobodom i istinom i dalje znatno naglašena. Istina za Veneru u Lavu je da ne može biti iskrena prema drugima sve dok pokušava da ostavi utisak na njih. Ipak, ako napusti ovu površnu potrebu i stvori vezu sa svojom dubljom unutrašnjom prirodom, tada postaje najbolja glumica u ulozi sebe, a to je uloga za kojom je tragala često čitavog života. Jer ovde postoji jednan izuzetno bitan deo koji se odvija van bine i koji je zapravo neophodan za sve ono što se vidi na sceni.

Stoga nas ova Venera u Lavu, kao fokusna tačka u koju upire “božanski prst”, poziva da se setimo svog božanskog nasleđa i Bića, i da odatle damo sebi pravo da budemo glavni igrač na bini sopstvenog života. Ovo, naravno, traži hrabrost da se izdvojimo iz globalnih potreba konflikta Neba i Zemlje, starog i mladog, “freelensera” i kapitalista, jer ostajući u tom konfliktu samo ostajemo deo toka “masovne svesti”.

Zato ova Venera ne govori samo o partnerskoj ljubavi, već možda i pre o onoj ljubavi kojom kontaktiramo svoje Biće. Sunce u Devici ukazuje da se Svest o ovome postiže upravo kroz telo i fiziologiju.

Aktivacija druge Venerine čakre se odvija preko šestih stepenova, ponovo ukazujući na značaj fiziologije i poruka tela. Cela ova slika je naglašena egzaktnim sekstilom Kirona u Ribama i Plutona preko na 6º (stepen Device).

Kada se aktiviraju ovi istorijski kvadrati transcendentih planeta to je bitno za sve nas, jer se aktiviraju kolektivna sećanja i arhetipovi što se na ličnom planu odigrava preko naših energetskih centara. Iako će svako od nas doživeti ove energije lično, zapravo su u pitanju vrlo stara kolektivna sećanja koja se sada na specifične načine oživljavaju kroz svakog od nas kroz našu Veneru (drugu čakru). Na nivou planete ova druga čakra se nalazi u području Južne Amerike, te će ovaj deo sveta biti energetski vrlo bitan sve do maja sledeće godine.

Ka čemu idemo?

Mesec u Jarcu u sekstilu sa snažnim Marsom na kraju ove sedmice najavljuje vreme za preuzimanje lične odgvornosti i strpljivu akciju.

Izazovi

Nema potrebe da se toliko trudimo, bolje bi bilo da kroz ovu izazovnu sedmicu prođemo sa što više lakoće, bez truda i napora da ostavimo utisak, već vođeni željom za onim što nam spontano ide lako. Ovo će isceliti svaku napetost i moguće spoljno nepijateljstvo.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje

Umesto da budemo kritični prema drugima, možemo biti jedno sa kosmosom, sa rekom života i sa njenim tokom, kroz izražavanje svoje kreativnosti i zahvalnosti, možemo reći svakome zašto ga volimo, cenimo i šta je to kod njega tako posebno.

Glavni akteri

Svi oni sa aspektom Venera i Jupitera, ali ovaj kvadrat će svakako delovati snažno na Ovnove, Vage, Jarčeve i Rakove.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD