Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 17. do 24. septembra 2012.

Ova sedmica započinje mladim Mesecom u Vagi u kvadratu sa Plutonom i dispozitorom Merkurom na 0º Vage ukazujući da su partnerski odnosi glavna tema. Ipak ono što najdominatnije boji čitavu nedelju je egzaktan kvadrat Urana i Plutona koji se aktivira po drugi put upravo u sredu 19. septembra. Ovaj kvadrat između dubokih energija Zemlje (Pluton) i Neba (Uran) je povezan sa buđenjem energija druge čakre ili Venere. A upravo je ona fokusna planeta konfiguracije Jod (“Božiji prst”) koju sa njom formiraju Pluton i Kiron fokusirajući svoju energiju kroz Veneru u Lavu. Uticaj ovog kvadrata će trajati sve do sledećeg egzaktnog kvadrata koji će se odigrati u maju 2013. godine i dovešće do buđenja treće čakre ili Solarnog pleksusa (Sunce). Istovremeno je Venera u Lavu cele sedmice u trigonu sa Uranom, pa je potreba za slobodom i istinom i dalje znatno naglašena. Istina za Veneru u Lavu je da ne može biti iskrena prema drugima sve dok pokušava da ostavi utisak na njih. Ipak, ako napusti ovu površnu potrebu i stvori vezu sa svojom dubljom unutrašnjom prirodom, tada postaje najbolja glumica u ulozi sebe, a to je uloga za kojom je tragala često čitavog života. Jer ovde postoji jednan izuzetno bitan deo koji se odvija van bine i koji je zapravo neophodan za sve ono što se vidi na sceni.

Stoga nas ova Venera u Lavu, kao fokusna tačka u koju upire “božanski prst”, poziva da se setimo svog božanskog nasleđa i Bića, i da odatle damo sebi pravo da budemo glavni igrač na bini sopstvenog života. Ovo, naravno, traži hrabrost da se izdvojimo iz globalnih potreba konflikta Neba i Zemlje, starog i mladog, “freelensera” i kapitalista, jer ostajući u tom konfliktu samo ostajemo deo toka “masovne svesti”.

Zato ova Venera ne govori samo o partnerskoj ljubavi, već možda i pre o onoj ljubavi kojom kontaktiramo svoje Biće. Sunce u Devici ukazuje da se Svest o ovome postiže upravo kroz telo i fiziologiju.

Aktivacija druge Venerine čakre se odvija preko šestih stepenova, ponovo ukazujući na značaj fiziologije i poruka tela. Cela ova slika je naglašena egzaktnim sekstilom Kirona u Ribama i Plutona preko na 6º (stepen Device).

Kada se aktiviraju ovi istorijski kvadrati transcendentih planeta to je bitno za sve nas, jer se aktiviraju kolektivna sećanja i arhetipovi što se na ličnom planu odigrava preko naših energetskih centara. Iako će svako od nas doživeti ove energije lično, zapravo su u pitanju vrlo stara kolektivna sećanja koja se sada na specifične načine oživljavaju kroz svakog od nas kroz našu Veneru (drugu čakru). Na nivou planete ova druga čakra se nalazi u području Južne Amerike, te će ovaj deo sveta biti energetski vrlo bitan sve do maja sledeće godine.

Ka čemu idemo?

Mesec u Jarcu u sekstilu sa snažnim Marsom na kraju ove sedmice najavljuje vreme za preuzimanje lične odgvornosti i strpljivu akciju.

Izazovi

Nema potrebe da se toliko trudimo, bolje bi bilo da kroz ovu izazovnu sedmicu prođemo sa što više lakoće, bez truda i napora da ostavimo utisak, već vođeni željom za onim što nam spontano ide lako. Ovo će isceliti svaku napetost i moguće spoljno nepijateljstvo.

Kako najbolje iskoristiti potencijale ove nedelje

Umesto da budemo kritični prema drugima, možemo biti jedno sa kosmosom, sa rekom života i sa njenim tokom, kroz izražavanje svoje kreativnosti i zahvalnosti, možemo reći svakome zašto ga volimo, cenimo i šta je to kod njega tako posebno.

Glavni akteri

Svi oni sa aspektom Venera i Jupitera, ali ovaj kvadrat će svakako delovati snažno na Ovnove, Vage, Jarčeve i Rakove.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD