Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

13. do 19. avgust 2012

Sedmica pred nama donosi dvojaku atmosferu i dvojaku prirodu događaja: s jedne strane preko Venere aktiviraće se već aktivni kvadrat Urana i Plutona u koji će Venerica uključiti i Marsa i Saturna, a s druge će Merkur i Sunce u Lavu igrati svoje lavovske uloge uz učešće Saturna s kojim će Sunce formirati sekstil u petak, i Urana s kojim će Merkur formirati trigon poslednjeg dana sedmice. Ono što posebno doprinosi težoj atmosferi do sredine sedmice je egzaktna konjunkcija Marsa i Saturna u Vagi koja se odvija istovremeno sa opozicijom Venere i Plutona (sreda), pri čemu ne treba gubiti iz vida da Venera dispozituje ova dva malefika pa će se posredno odviti i opozicija Marsa i Saturna, koji su preko Venere u znaku svog pada i izgona, sa Plutonom. Mars i Saturn, kao i Pluton, su primarni malefici, i sada preko Venere bivaju uključeni u mundani kvadrat Urana i Plutona, a svaka najava potencijalnih dešavanja koju simboliše veza Plutona na Faciesu koji je u kvadratu sa Uranom, i Marsom, koji dispozituje Urana, i Saturnom na Arkturusu je izlišna jer je sigurno reč o neminovnosti, o dešavanjima na koja sa ovim nivoom svesti ne možemo uticati bilo da je reč o elementarnim nepogodama, požarima, zemljotresima, bilo u sukobima u Siriji koji mogu uključiti i druge aktere poput SAD i Irana, bilo o Izraelu koji ima Veneru upravo na četvrtom stepenu Raka.

No, na ličnom nivou pred nama su dani tokom kojih možemo s jedne strane očekivati emotivne krahove, povrede, svađe u kući, napuštanje doma usled nekog nasilja na šta upućuje i Venera na Dirahu kojom otpočinjemo sedmicu a koja ima i značenje „pretučena žena“. Emotivna slabost, osetljivost i nesigurnost uzrokovaće izraženu ljubomoru koja lako može prerasti i u fizičko povređivanje koje Mars i Saturn zajedno, posebno ako su slabi, mogu inicirati. Stoga je savet da se uzdržimo od emotivnog provociranja koje može stvoriti i fizički vid agresije, posebno ako je u sve uključen i alkohol. Sedmica pred nama je problematična po pitanju odnosa i bračnih i porodičnih, ali i po pitanju zdravlja jer konjunkcija dva malefika u Vagi sa dispozicijom u Raku lako može doneti više nego obično probleme sa bubrezima, kožom, kao i kičmom, a koji mogu biti veoma ozbiljni i zahtevati operacije. Ovo su i povrede unutrašnjih organa u stomaku i prekidi trudnoće koji mogu biti opasni po život.

Ovo je i svaka mlada devojka koja zbog trudnoće može napustiti kuću, novopečena nevesta koja počinje da shvata da se nije baš tako „dobro udala“, ali i svaka Persefona koju otima Had, pa evo više kidnapovanja i silovanja nego obično. Sa Marsom i Saturnom na Arkturusu evo i povrede majke od strane sina... No, da ne slutimo samo na zlo, a i zlo je uvek zbog nečeg dobro, na isti način na koji je Saturn veći učitelj od Jupitera, radujmo se što će neminovnosti do sredine sedmice doneti neophodne preokrete koje nismo sami u stanju da načinimo. Pa ako je reč o lošem braku, lošem odnosu roditelja i dece, lošem odnosu muškarca i žene, to će Venera u T-kvadratu doneti šansu da se stvari promene. Ovo potvrđuje i pozicija Merkura na drugom stepenu Lava početkom sedmice gde se nalazi zvezda Talita iz sazvežđa Veliki medved, koja u prevodu znači „kćer sastanka“, a za koju je vezana priča iz jevanđelja po Marku, gde jedan od rukovodilaca Sinagoge prilazi Isusu i kaže mu da je njegova mala kćer na samrti. Isus odlazi da vidi kćer, uzma je u svoje ruke i izgovara „Talita kumi“ što u prevodu znači „kćeri ustani“, na šta ona ozdravljuje i ustaje. Naziv „kćer sastanka“ i dolazi odatle što je kćerkin problem uzrok sastanka sa Isusom. Ova zvezda je povezana sa isceljivanjem i opisuje pojavu problema nakon kojeg dolazi do susreta sa važnom osobom. I tako naša Venerica upravo predstavlja svaku kćer koja može biti na samrti (T-kvadrat), svaki problem koji može biti dramatičan, a koji će biti povod za isceljivanje, promene i susrete sa važnim osobama, na šta upućuje i sekstil Sunca u Lavu u Saturna u Vagi krajem sedmice.

Tokom drugog dela sedmice imaćemo priliku da uživamo u Merkurovoj  igri koji će kao dispozitor Jupitera pozicijom u Lavu i uz trigon sa Uranom doneti druženje, kretanje, izlaske na poznata javna mesta, strast ka kockanju i potencijalno velike dobitke. Doneće i sjajne mogućnosti za nove poslove jer nakon genijalne ideje koja ide iz trigona Merkura i Urana, sledi sekstil Sunca i Saturna, pa evo odobrenja autoriteta za izvršenje projekta. Evo i razgovora o dobijanju novca, kredita koji nam nije bio dostupan tokom Merkurove retrogradnosti. Evo i novih sjajnih telefona, kompjutera, automobila na tržištu koji će pobuduti veliku pažnju. Evo i konačnog prihvatanja odgovornosti za načinjene greške, evo i priznanja očinstva nakon dugo vremena. Evo i oca koji konačno završava suđenje u svoju korist. Evo i sjajnih knjiga, novih sajtova, učenja s lakoćom, i položenih ispita.

*

Ove sedmice, obzirom na T-kvadrat koji uključuje više planeta, značajnu ulogu imaće većina nas. Glavnu će odigrati oni sa Venerom u aspektu sa Plutonom ili Uranom, kao i Saturnom i Marsom. Posebno prozvani će biti oni sa Marsom i Saturnom u međusobnoj vezi, kao i sa Marsom ili Saturnom u vezi sa Plutonom ili Uranom. Najbolje uloge dobiće oni sa snažnim Suncem u aspektu sa Saturnom, kao i oni sa Merkurom u aspetku sa Uranom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD