Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

23. do 29. jul 2012

Sedmica pred nama obećava dinamizam jer će „glavnu reč“ imati Merkur čijim snažnim sekstilom s Marsom otpočinjemo sedmicu, a koji će u Lotos konstelaciju spojiti Jupitera i Urana, a krajem sedmice egzaktnom konjunkcijom u ovu srećnu kombinaciju uključiti i Sunce. S Lotosom sreća je uvek na dohvat ruke, a sama atmosfera uvek odiše optimizmom i osećajem lakoće i ispunjenosti, posebno ako su, kao u ovom slučaju, uključeni benefici poput Jupitera i snažnog Sunca koje otpočinje tranzit kroz svoj znak Lava gde ispoljava najbolje od sebe. Ne treba gubiti iz vida da je Merkur retrogradan i da su pred nama mogućnosti da se nađemo u sličnim situacijama u kojima smo bili, pa će Lotos doneti šanse da okušamo sreću još jednom bilo da je reč o dogovorima, bilo o finansijama, bilo putovanjima, susretima sa prijateljima, bilo emotivnim partnerima jer Merkur dispozituje i Veneru i Jupitera. Sa Uranovom podrškom šansa da „zgrabimo sreću“ je veća, ali svakako ne treba praviti nikakve planove, jer Uran uvek iznenadi ma kako da smo sve mogućnosti predvideli. I evo otkazanih putovanja, ali neočekivanih povoljnih okolnosti upravo nakon toga. Evo nestanka automobila ali i šanse da upravo u tim okolnostima sretnemo važnu osobu koja će bitno uticati na naš život. Evo i izgubljenih dokumenata, ali i „pronalazača“ koji će osim dokumenata doneti mnogo više u naš život. Evo i šanse da greškom propustimo da precrtamo omiljeni broj na LOTO listiću, ali da se upravo ta greška pokaže kao najbolji izbor.

No, ma kako da povoljni aspekti ka Merkuru mogu doneti i povoljne prilike, njegova retrogradnost se u vremenu uvek može pokazati kao problematična, pa, ma kako da nam se ukaže neverovatna prilika da po vrlo povoljnoj ceni kupimo sjajan telefon, automobil, kompjuter, ili da se odlučimo  za neki kurs, školu, putovanje, ta odluka se može pokazati kao pogrešna s Merkurovom direktnošću, kada možemo shvatiti da povoljna cena i nije tako povoljna ili da kupljeno ipak ne zadovoljava naše potrebe, ili ćemo samo morati da čekamo na željeni telefon kojeg trenutno nema na tržištu ili na početak kursa koji se odlaže usled nedovoljn prijavljenih. Ovo vreme je najbolje iskoristiti za ispravljanje grešaka, za završavanje započetog ili ponavljanje, pa je pred nama povoljnih sedam dana za učenje nenaučenog, kao i za rešavanje nesuglasica, ali je od najveće važnosti biti jasan i ne propustiti naglasiti važne stavke i detalje.

Sa retrogradnim Merkurom su problemi u saobraćaju uvek naglašeniji, a sekstil od Marsa, trigon od Urana, kao i sekstil od Jupitera u Blizancima učiniće da se osetimo veoma moćnim za volanom i da sa lakoćom možemo savladati sve krivine. No, treba biti veoma obazriv, posebno pri povratku odnekud, ili pri vožnji u rikverc, jer je T-kvadrat Urana, Plutona i Marsa još uvek snažan, a Merkur nakon učestvovanja u Lotosu postaje učesnik u JOD-u zajedno sa Jupiterom i Plutonom. Pa, evo Merkura u Lavu u jednoj traci, samouverenog vozača u sjajnom žutom Renou koji je upravo dodao gas (sekstil Mars), usmerio pažnju na radio prijemnik da bi pojačao omiljenu italijansku pesmu (Merkur dispozituje Veneru), osvrnuo se na motor u suprotnoj traci koji velikom brzinom zalazi u njegovu traku obilazeći rupu na putu (Mars separacioni kvadrat Pluton u Jarcu), iseca srebrnog Mercedesa (Mars opozicija Uran u Ovnu) koji očigledno ima određenih problema sa motorom (retrogradni Uran u Ovnu), vraća se u svoju traku, obilazi plavi Pontiac (Mars separacioni trigon Jupiter u Blizancima), žureći da obiđe i veliki kamion (Mars aplikaciona konjunkcija Saturn). Naš retrogradni Merkur je znatiželjan pa prati motor u retrovizoru što mu odvraća pažnju. Mimoilazi se sa Pontiacom, sustiže Mercedesa koji usporava jer mu je motor „prokuvao“, obilazi ga, a znatiželja nastavlja da mu skreće pažnju s puta i gledajući u retrovizor ne uočava rupu sada u svojoj traci (kvinkunks Pluton)... Uz Veneru na zvezdi Kapela iz Kočijaša opasnost u saobraćaju je dodatno naglašena, posebno po mlađe ženske osobe koje pričom dodatno ometaju vozača tokom vožnje.

Jupiter ove sedmice prelazi preko Aldebarana, jedne od četiri kraljevske zvezde, izvesno ukazujući na počasti i uspeh, posebno ako je projekat vezan za istok. Daje vodeći položaj u nečemu, pa uz Sunce koje je ušlo u Lava i aplicira u sekstil sa Jupiterom, evo priznanja nekim važnim ljudima na istoku, dogovora sa istim.

No, Aldebaran može dati i neprijateljstvo od partnerskog rada, ortakluka ili od javnih neprijatelja, na šta Mars svojom pozicijom u Vagi generalno ukazuje, a kako će prelaziti ove sedmice preko zvezda iz sazvežđa Gavran koje nosi simboliku laži i zavere u koju je uključeno više ljudi, to treba biti obazriv u sklapanju poslova, posebno ako sve izgleda savršeno povoljno, jer ćemo ove sedmice gledati najbolje epizode serije „HUSTLE“ (Prevaranti).

*

Ove sedmice i dalje važnu ulogu igraju oni sa Mekrurom (posebno retrogradnim) u aspektu sa Marsom ili u Ovnu i Škorpionu. Dinamični će biti oni sa Merkurom u aspektu sa Jupiterom ili Uranom, a glavnu ulogu odigraće oni sa Merkurom u aspektu sa Suncem. Posebno su prozvani oni sa planetama na zvezdama Kapela, Aldebaran, kao i na zvezdama iz Gavrana.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD