Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

09. do 15. jul 2012

Ako je suditi po broju planetarnih aspekata koji će se formirati ove sedmice na Nebu, uzbuđenje nije u najavi budući da nas ponovna perfekcija Merkura i Venere, kao i kvadrat Sunca sa Saturnom očekuju tek u nedelju. No, Uran, koji sam po sebi simboliše dinamizam i preokrete, posebno u vrelom Ovnu, kreće retrogradno u petak ukazujući da nakon aspekata sa Venerom i Merkurom koji su doneli okrete na polju emocija, odnosa, komunikacije, ponovo dolazi do preokreta na najneobičnije načine koje je, kada je reč o Uranu, nemoguće i zamisliti čak i sa dobrim poznavanjem njegove simbolike, a u tome je upravo i njegova veličina i čar.

Nepredvidivi Bog Neba prvih dana sedmice stoji spremajući se na zaokret – stoji posmatrajući Boga podzemlja koji se u svom retrogradnom hodu vraća pod zemlju nakon direktnog sučeljavanja pre nedelju dana. I ne želi ovaj praotac svega stvorenog da oprosti drskost Plutona da se usudi da sa njim meri snagu. Ne želi i sprema se da mu to i pokaže, jer njegov zaokret je u ovom slučaju trenutak odluke da se sa velikim Hadom ponovo sretne. I hitaće ka Plutonu do 19. septembra kada će se Pluton okrenuti, spreman na susret koji se dešava istovremeno sa zaokretom – do tada imamo jurnjavu dva božanstva koja će se ponovo licem u lice sukobiti krajem leta u stilu „Nea i Mr. Smith-a“!

I evo ove sedmice najrazličitijih „spiralnih“ uranovskih vetrova koji potpuno neočekivano menjaju smer. Evo požara (Uran je u Ovnu) koji taman nakon što su lokalizovani počnu da se šire na drugu stranu. Evo kola hitne pomoći koja u sred raskrsnice menjaju smer. Evo semafora koji stvaraju zbrku u saobraćaju. Evo pokvarenih sirena, klima uređaja, ventilatora, kompjutera kojima je potreban predah a koji zbog nadolazeće opozicije Marsa iz Vage naredne sedmice mogu biti trajno opštećeni.

No, sa stacionarno retrogradnim Uranom evo i prilike da rešimo da se ponovo pozabavimo astrologijom i svakim vidom alternativnog znanja koje smo zapostavili jer će Uran uskoro praviti i sekstil sa Jupiterom iz Blizanaca. Evo prilike da baš na aerodromu, usled promene reda letanja promenimo i željenu destinaciju, a prođemo bolje od očekivanog bilo da doživimo sjajno iskustvo na novoj destinaciji, bilo da cena bude znatno niža.

Ovo potvrđuje i ponovni sekstil Merkura i Venere (Merkur je usporio i Venera stiže) koji se dešava u nedelju, a kako je reč o veselim planetama i znacima to je za očekivati da poslednji dan ove sedmice bude radostan, pun uzbuđenja, veselja, dinamizma, kretanja, putovanja, novih poznanstava. No, Merkur nakon perfekcije kreće retrogradno, pa i ovo potvrđuje mogućnost da upravo kada ste preuzeli kartu dolazi do promene u redu vožnje. Evo susreta sa prijateljem i dogovora o letovanju, nakon čega se „prevrtljivi“ Merkur predomišlja. Jupiter u Blizancima mu izgleda kao „bolja prilika“ pa će se umesto da nastavi put u neko lavovsko mondensko mesto predomisliti i odlučiti za duplo jeftiniju opciju. No, neko će umesto u Crnu Goru dobiti ponudu za SAD...

Kako je Merkur već u senci i kreće retogradno, uz Urana koji takođe kreće retrogradno, ne treba donositi ozbiljne odluke, pridavati važnost onome što se izgovara, jer će se već u nedelju moguće sve preokrenuti. Merkur će Venerici preneti poruku, ali će se potom izviniti zbog kreške. Venera će Merkuru, zanimljivom, mlađem mladiću izjaviti ljubav, on će samo tog trena to čuti, ali i zaboraviti jer će se setiti da nije dobro parkirao automobil ili jer mora da se vrati do kladionice ne bi li propustio da uplati dobitnu kombinaciju jer sekstil sa Jupiterom i trigon sa Uranom koji slede su primamljiviji od pričljive Venerice.

I kvadrat Sunca u Raku i Saturna u Vagi koji su u negativnoj recepciji obojiće zanimljiv poslednji dan sedmice, ali i par prethodnih budući da je reč o dva velika tela gde orbis radi i pre egzaktnog. Ovo je aspekt teških oklonosti, sukoba autoriteta, sukoba ega osoba koje jedna drugu ne poštuju. Ovo je presuda protiv Sunca koje je slabo i koje nije u stanju da se brani. Ovo je svako NE izrečeno ocu koje ga može veoma povrediti. Ovo je i opasnost od problema sa kičmom, srcem, želucem. Ovo su strahovi zbog nemogućnosti ostvarenja uspeha, kao i svaki gubitak određenog statusa, imanja, stana. Kladioničari su prozvani jer slede naredne sedmice sjajni kockarski aspekti, ali mnogi upravo od uzbuđenja ili straha zbog dugova mogu imati i problem sa zdravljem. 

*

Ove sedmice glavnu ulogu odigraće ponovo oni sa Merkurom i Venerom u povoljnom međusobnom aspektu. Od kraja nedelje aktiviraju se oni sa retrogradnim Merkurom, posebno u Lavu. Nezahvalne uloge dobiće oni sa napetim aspektom Sunca i Saturna. A retrogradni Uran aktiviraće sve!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD