Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

09. do 15. jul 2012

Ako je suditi po broju planetarnih aspekata koji će se formirati ove sedmice na Nebu, uzbuđenje nije u najavi budući da nas ponovna perfekcija Merkura i Venere, kao i kvadrat Sunca sa Saturnom očekuju tek u nedelju. No, Uran, koji sam po sebi simboliše dinamizam i preokrete, posebno u vrelom Ovnu, kreće retrogradno u petak ukazujući da nakon aspekata sa Venerom i Merkurom koji su doneli okrete na polju emocija, odnosa, komunikacije, ponovo dolazi do preokreta na najneobičnije načine koje je, kada je reč o Uranu, nemoguće i zamisliti čak i sa dobrim poznavanjem njegove simbolike, a u tome je upravo i njegova veličina i čar.

Nepredvidivi Bog Neba prvih dana sedmice stoji spremajući se na zaokret – stoji posmatrajući Boga podzemlja koji se u svom retrogradnom hodu vraća pod zemlju nakon direktnog sučeljavanja pre nedelju dana. I ne želi ovaj praotac svega stvorenog da oprosti drskost Plutona da se usudi da sa njim meri snagu. Ne želi i sprema se da mu to i pokaže, jer njegov zaokret je u ovom slučaju trenutak odluke da se sa velikim Hadom ponovo sretne. I hitaće ka Plutonu do 19. septembra kada će se Pluton okrenuti, spreman na susret koji se dešava istovremeno sa zaokretom – do tada imamo jurnjavu dva božanstva koja će se ponovo licem u lice sukobiti krajem leta u stilu „Nea i Mr. Smith-a“!

I evo ove sedmice najrazličitijih „spiralnih“ uranovskih vetrova koji potpuno neočekivano menjaju smer. Evo požara (Uran je u Ovnu) koji taman nakon što su lokalizovani počnu da se šire na drugu stranu. Evo kola hitne pomoći koja u sred raskrsnice menjaju smer. Evo semafora koji stvaraju zbrku u saobraćaju. Evo pokvarenih sirena, klima uređaja, ventilatora, kompjutera kojima je potreban predah a koji zbog nadolazeće opozicije Marsa iz Vage naredne sedmice mogu biti trajno opštećeni.

No, sa stacionarno retrogradnim Uranom evo i prilike da rešimo da se ponovo pozabavimo astrologijom i svakim vidom alternativnog znanja koje smo zapostavili jer će Uran uskoro praviti i sekstil sa Jupiterom iz Blizanaca. Evo prilike da baš na aerodromu, usled promene reda letanja promenimo i željenu destinaciju, a prođemo bolje od očekivanog bilo da doživimo sjajno iskustvo na novoj destinaciji, bilo da cena bude znatno niža.

Ovo potvrđuje i ponovni sekstil Merkura i Venere (Merkur je usporio i Venera stiže) koji se dešava u nedelju, a kako je reč o veselim planetama i znacima to je za očekivati da poslednji dan ove sedmice bude radostan, pun uzbuđenja, veselja, dinamizma, kretanja, putovanja, novih poznanstava. No, Merkur nakon perfekcije kreće retrogradno, pa i ovo potvrđuje mogućnost da upravo kada ste preuzeli kartu dolazi do promene u redu vožnje. Evo susreta sa prijateljem i dogovora o letovanju, nakon čega se „prevrtljivi“ Merkur predomišlja. Jupiter u Blizancima mu izgleda kao „bolja prilika“ pa će se umesto da nastavi put u neko lavovsko mondensko mesto predomisliti i odlučiti za duplo jeftiniju opciju. No, neko će umesto u Crnu Goru dobiti ponudu za SAD...

Kako je Merkur već u senci i kreće retogradno, uz Urana koji takođe kreće retrogradno, ne treba donositi ozbiljne odluke, pridavati važnost onome što se izgovara, jer će se već u nedelju moguće sve preokrenuti. Merkur će Venerici preneti poruku, ali će se potom izviniti zbog kreške. Venera će Merkuru, zanimljivom, mlađem mladiću izjaviti ljubav, on će samo tog trena to čuti, ali i zaboraviti jer će se setiti da nije dobro parkirao automobil ili jer mora da se vrati do kladionice ne bi li propustio da uplati dobitnu kombinaciju jer sekstil sa Jupiterom i trigon sa Uranom koji slede su primamljiviji od pričljive Venerice.

I kvadrat Sunca u Raku i Saturna u Vagi koji su u negativnoj recepciji obojiće zanimljiv poslednji dan sedmice, ali i par prethodnih budući da je reč o dva velika tela gde orbis radi i pre egzaktnog. Ovo je aspekt teških oklonosti, sukoba autoriteta, sukoba ega osoba koje jedna drugu ne poštuju. Ovo je presuda protiv Sunca koje je slabo i koje nije u stanju da se brani. Ovo je svako NE izrečeno ocu koje ga može veoma povrediti. Ovo je i opasnost od problema sa kičmom, srcem, želucem. Ovo su strahovi zbog nemogućnosti ostvarenja uspeha, kao i svaki gubitak određenog statusa, imanja, stana. Kladioničari su prozvani jer slede naredne sedmice sjajni kockarski aspekti, ali mnogi upravo od uzbuđenja ili straha zbog dugova mogu imati i problem sa zdravljem. 

*

Ove sedmice glavnu ulogu odigraće ponovo oni sa Merkurom i Venerom u povoljnom međusobnom aspektu. Od kraja nedelje aktiviraju se oni sa retrogradnim Merkurom, posebno u Lavu. Nezahvalne uloge dobiće oni sa napetim aspektom Sunca i Saturna. A retrogradni Uran aktiviraće sve!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD