Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

02. do 08. jul 2012

Pred nama je uzbudljiva i dinamična sedmica koju će primarno obojiti Mars koji nakon šestomesečnog boravka u znaku Device u utorak konačno prelazi u znak Vage. Kako je reč o planeti koja vlada osnovnom energijom, inicijativom i dinamizmom, to prelazak u novi znak nakon ovako dugog perioda svakako ukazuje na promenu opšte atmosfere koja će, iako je Mars u Vagi u izgonu, biti pozitivnija nego tokom njegovog boravka u ne mnogo radosnom i ne mnogo srećnom i zanimljivom znaku Device. Neiscrpnoj analizi, skeptičnosti, uzdržanosti, preispitivanju, kritičnosti je kraj, a nastupa period boravka Marsa u vazdušastom znaku odnosa i partnerstva, kada će većina nas preusmeriti energiju na daleko zanimljivija polja interesovanja. Mars u Devici nije bio naklonjen Veneri i svemu što ona simboliše, a od utorka se situacija bitno menja.

Mars će biti spreman na saradnju pa evo novih poslovnih dogovora, novih poslovnih partnera, novih emotivnih veza u kojima će muškarci izvesno biti zaljubljeniji. Kao da će preko noći „niknuti“ veliki zavodnici, šarmeri, jer Mars aplicira u trigon sa Jupiterom u Blizancima. Evo i diplomata koji će uliti nadu i poverenje; evo i buđenja kockarskog duha... No, Mars je ipak malefik i svojom pozicijom može oštetiti znak koji tranzitira, pa svakako može ukazati i generano na probleme u odnosima, posebno jer će sa aktivnim kvadratom Plutona i Urana formirati T-kvadrat istovremeno kada i trigon sa Jupiterom, što nas očekuje sredinom jula, pa svakako treba biti obazriv i sa novcem, i sa poverenjem, ali treba i uživati u čarima ovog ako ništa drugo, lepog i zavodljivog Marsa koji Veneri ume da uđe pod kožu.

Da će ovo biti zanimljivih sedam dana govore i povoljni aspekti naše tek probuđene Venerice koja će već u sredu formirati sekstil sa Merkurom u Lavu, a potom i sekstil sa Uranom u Ovnu, pa evo brojnih prijatnih susreta, razgovora, dogovora o putovanjima, druženju, preomenama, sjajnih promocija knjiga. Evo, uz Marsa u Vagi, i brojnih paralelnih veza, jer Venera dispozituje Marsa, a Jupiter (Zevs) zajedno sa Venerom prelazi preko zvezda iz Bika. Evo slatkorečivosti i zavođenja na svakom koraku, baš onako kako je i Zevs radio jer Jupiter je još uvek u snažnom kvadratu sa Neptunom sa kojim će Mars krajem sedmice formirati kvinkunks.

Evo i uživanja u vožnji, automobilima, gužve na putevima, generalno udobne vožnje, ali i brze i mogućih nesreća jer će ovaj sjajan sekstil Venere i Merkura istovremeno formirati i JOD sa Plutonom na osmom stepenu Jarca. JOD ukazuje na potencijalne opasnosti, a u ovom slučaju naglasak je na očima jer Merkur prelazi preko magline Prezepe u sazvežđu Raka, Pluton je na Faciesu, a Venera prelazi preko zvezda iz Bika koje takođe simbolišu oči. Ovo daje mogućnost konkretne opasnosti ali i mogućnost da se nešto dobro ne vidi, previdi, ili da naizgled bude sjajno, a potom potpuno suprotno. Posebno treba biti obazriv na mestima na kojima signalizacija nije ispravna.

S druge strane, Asellus Borealis i Asellus Australis iz sazvežđa Raka (7. i 8. stepen znaka Lava) daju i preuzimanje odgovornosti za dobrobit drugih i brigu za najugroženije, pa svakako možemo očekivati da bude i više humanih akcija ove sedmice, na šta upućuju i povoljni aspekti Merkura ka Uranu i Veneri, a posebno putem telefona, interneta.

Sedmicu završavamo sa Venerom na Aldebaranu – kraljevskom zvezdom, čuvarom Istoka, pa evo nekog važnog događaja vezanog upravo za ovaj deo sveta. I ovde treba biti obazriv, jer iza Venere „krije se Mars, a kako je Aldebaran prirode Marsa, i simboliše Arhanđela Mihajla – vojnog komandanta Nebeske vojske, to je za očekivati neki ultimatum sa Istoka koji može bitno uticati na buduća dešavanja jer je Aldebaran bio poznat i kao „predskazivač“.

 

*

Ove sedmice glavnu ulogu odigraće oni sa Merkurom i Venerom u povoljnom međusobnom aspektu ili aspektu sa Uranom. Aktiviraće se i oni sa Venerom u aspektu sa Jupiterom. Biće prozvani i oni sa Marsom u aspektu sa Uranom ili Merkurom. I dalje su aktivni oni sa primarno nepovoljnim aspektom Jupitera i Neptuna, a oni kojima je Mars bitna planeta u horoskopu (vladar Asc, Sunca...) će konačno krenuti napred!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD