Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 12. do 19.12.2022.

Ponedeljak nagoveštava dobar početak radne nedelje. Imaćemo Sunce u trigonu sa Saturnom, što je uvek povoljan znak za poslovne aktivnosti. Obe planete govore o uspehu, karijeri i ostvarenju. Saturn govori o poslovima, koji će trajati dugo i na koje ćemo biti ponosni. Sunce, sa druge strane ukazuje na uspeh, popularnost i dominaciju. Ovakav početak nedelje je povoljan za sve osobe rođene u vazdušnim i vatrenim znacima. 

Mesec će u ponedeljak i utorak biti u znaku Lava i to samo naglašava jako samopouzdanje i osećaj važnosti. Zaista, mnogi će biti ponosni na svoje poslovne rezultate i postignuća u narednim danima. 

Utorak je pod vladavinom Marsa i možemo biti jako fokusirani i uspešni. Mesec iz znaka Lav će praviti sekstil sa Marsom u Blizancima, što donosi borbenost i dinamičnost. Lavovi i Blizanci će biti posebno dobro raspoloženi da podele svoje znanje sa drugima. Oba znaka vladaju učenjem i vrlo su omiljeni među svojim učenicima. Ovo je dobar dan za sve profesije povezane sa obrazovanjem i prenošenjem znanja. Pored toga, oni koji se bave prodajom, prezentacijama, marketingom, imaće puno uspeha tokom ove nedelje. Lavovi imaju jaku podršku od Sunca u Strelcu i za njih je ovo veoma uspešan period. Saturn doduše pravi pritisak opozicijom, pa su Lavovi sada u periodu života, kada ispituju svoje granice izdržljivosti. Kako će Mesec iz znaka Lav napraviti i trigon sa Suncem, to će dodatno osnažiti sve osobe rođene u vatrenim znacima.

Međutim, sreda donosi drugačiju energiju i potencijalni rizik za osobe rođene u znaku Lav i Strelac. Sreda je inače pod vladavinom Merkura i spada u dane, kada nam poslovne aktivnosti idu od ruke. Ali, ove srede će Sunce praviti kvadrat sa Neptunom a to spada u jako izazovne aspekte. Interesantno je kako maleni Neptun, može negativno da utiče na Sunce. Neptun na neki čudan način, može Suncu oduzeti energiju. Sunce predstavlja našu svest i svaki izazovan aspekt sa Neptunom, lako dovodi do zamagljenja svesti. Ovo je tipičan aspekt za osobe koje imaju problem sa alkoholom, drogom, prevarama ili nekim čudnim bolestima, čije poreklo ne može lako da se utvrdi. To je slika razumne osobe, koja se potpuno menja, kada počne da pije. Na neke osobe piće utiče tako loše, da ne možemo da ih prepoznamo. Neptun je čarobnjak koji nas lako zavede i navede na promenu odluka. Pored ovoga, treba se čuvati i mogućih izdaja i prevara. Naravno da će svako privući samo ono što ima u svom biću. Zato, ako smo žrtva neke prevare ili obmane, treba dobro da se preispitamo da li smo i sami nekada nekoga zaveli i prevarili? Ne može nešto da nam se desi, ako za to nismo energetski vezani. Sa druge strane, one osobe koje su okrenute duhovnosti i spiritualnosti, imaće jake duhovne uvide. Jednostavno, kada smo dovoljno budni, ne reagujemo na izazove a svaki aspekt između planeta koristimo na najbolji način. Zato, slušajte svoju intuiciju i nećete pogrešiti. Takođe, na ovaj aspekt dobro reaguju osobe koje su kreativne ili se bave nekim oblikom umetnosti. Ako ne spadate u ovu kategoriju ljudi, možda je najbolje da se okružite prijateljima koji su iz te sfere života. Na primer, možete da angažujete nekog dizajnera da nešto kreira za vaš posao. Pričajte o dizajnu, o izradi sajta za vašu firmu, uopšteno o digitalnom marketing, koji može unaprediti vaš posao. Da bi to bilo mudro, govori nam i Mesec, koji će u sredu preći u znak Devica. Mesec u Devici donosi dobru organizaciju i posvećenost poslu. Imaće i trigon sa Venerom u Jarcu te i lepo raspoloženje da se priča o poslu sa partnerom ili drugaricom. Posebno će ovo biti povoljan dan za osobe rođene u znaku ili podznaku Jarac, Bik i Devica. Svi poslovi, gde je naglasak na lepoti i harmoniji će ići od ruke. Uvek se osećamo dobro, kada su dve ženske planete, Mesec i Venera harmonično povezane. Sve što radimo, radimo iz ljubavi i zadovoljstva i to se oseća i vidi. Posebno, će ovo osetiti osobe koje natalno imaju skladan ovaj apekt između Meseca i Venere. Te osobe su po prirodi hedonisti i znaju da uživaju u životu. To su učitelji za sve koji život vide kao tešku borbu i ne nalaze vreme za sebe. Sreda je zaista odličan dan da potražite prave kreativne ljude, koji vam mogu pomoći da unapredite svoje poslovanje. Ako već imate takve ljude u svom okruženju, onda im danas stavite do znanja da poštujete njihov rad i iznenadite ih nekim lepim poklonom. 

U četvrtak i petak je slična atmosfera kao i prethodnog dana. Mesec je u Devici i bićemo vredni i organizovani. Device će se posebno isticati ovih dana. Sve što oni rade i kažu je pametno i ispravno. Posebno je četvrtak povoljan za osobe rođene u znaku Devica. 

Za vikend je Mesec u Vagi i naglasak je na odnosima ili lepom druženju. Vage će posebno biti zabavne i omiljene u svakom društvu. Ako ste se umorili u prethodnim danima, gledajte da ovaj vikend provedete u dobrom društvu. U subotu će Merkur imati trigon sa Uranom i sve interesantne teme će nam biti zanimljive. Jedna od tema može da bude i astrologija, koja donosi drugačiji pogled na sve što nam se dešava. Naš um je željan da prima nove uvide i znanja. Ovo je dan za druženje sa ljudima, koji su slobodnog duha i ne robuju nekim tradicionalnim uverenjima. Posebno će biti inspirisani Bikovi i Jarčevi, što za njih nije karakteristično, jer su oni po prirodi više okrenuti tradiciji. Međutim, ovaj zemljani trigon će im doneti priliku da iskorače u nešto novo, što će im se svideti. Bikovi su inače već dugo pod jakim uplivom Urana i njihov život se svakim danom menja sve više. Na kraju, kada Uran 2025. izađe iz njihovog znaka, videće koliko su se promenili i kako su naučili važnu lekciju, da je život mnogo više od onoga što naša čula mogu da opaze. 

Na kraju, nedelja je dan kada treba dobro da se odmorimo i sumiramo utiske proteklih dana. Mesec u Vagi će napraviti trigon sa Saturnom i sekstil sa Suncem i zato ćemo se najbolje osećati u krugu porodice, roditelja ili bliskih ljudi. Srećno!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD