Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon project radionica „Uverenja o promeni“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o promeni“, koju će održati Lea i Aleksandar Imširagić 12. avgusta od 19 do 20.30h, u formi live webinara. Sa punim Mesecom u avgustu otvaramo se ka razvoju uverenja o promeni.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za pun Mesec u znaku Jarac

ZEMLJANI ELEMENT - MESEC U ZNAKU JARCA

Podrška i emocionalna zadovoljenost su osećanja koja bi mogla da vladaju ukoliko bi svesno izašli iz potrebe za popravljanjem, dograđivanjem i pronalaženjem nedostataka i mana, umanjivanjem, podcenjivanjem. Izraženo je praktično i opipljivo izražavanje emocija. Veoma je važno podsetiti se da je sve sasvim dobro baš onako kako jeste. Idite na masažu, izmasirajte vi nekoga, grlite se dosta, pripremajte odlične obroke sa specijalnim začinima. Podržani ste od vremena, sve se odgovornosti ispunjavaju. Dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost, materijalizujte. Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da se saberemo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada. Naglašeno je naše telo, kosti. Možete pristupiti nekom posebnom vidu pročišćenja vašeg tela na svim nivoima. Bilo da je to zdrav način ishrane ili mentalna dijeta, svakako sve najpre dobro isplanirajte. Preporučen je duboki mir u ovom vremenu, pa se možete uputiti na retreat.  

PUN MESEC

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara iznosi 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Sigurno jedan od najmoćnijih dana u Lunarnom ciklusu i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja. Nesigurnost, osetljivost, ranjivost je izražena u simbolici položaja Meseca, treba osvestiti ove teme koje nas tište i duboko stvaraju nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje, oslobodite se od patnji, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode, tu su nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.  

MOJA PREPORUKA ZA LUNARNU EKLIPSU I PUN MESEC U ZNAKU JARCA

Učinite da jedan mali detalj savršenstva okupa toplinom i zagrli nežnošću čitavo vaše biće, kroz čin darivanja.

Učinite sada, u ovum vremenu da vaš najmanji gest darivanja bude vaš potpis, kamenčić u vremenu, kap vode u moru, nota u ariji. Neka to bude nijansa iz duginog spektra, ali ona lična, lekovita, fontana mladosti, nešto što će vam nahraniti dušu bez mrve hleba i kapi vode. Darujte sada, otpustite od sebe, jer stostrostruko se vraća!

VODENI DAN - investiramo u lakoću i lepotu putem konzumiranja vode (24h). Voda pomaže u čišćenju stagnirajuće emocionalne energije iz našeg sistema. Ovo je idealan kako bi lakše osetili i čuli poruke tela, pomogli cirkulaciju za pročišćenje, otpuštanje.

TEMELJNO TUŠIRANJE SODOM BIKARBONOM sa jasnom namerom otpuštanja i pročišćenja, oslobađanja, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru. Ovde je bitno očuvati Auralno polje, kako bi radost kontakta, susreta se najfinijim nitima sopstva Intuicijom prihvatili i postavili kao neizostavni deo nas kako u prostoru tako i u vremenu. Svaki višak energije možete najbolje kanalisati, balansirati kupkom za stopala sa morskom solju ili Epson (gorkom) solju.

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, temeljno, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba) 

IZBEGAVATI LEKOVE, ALCOHOL, MLEKO I MLEČNE PROIZVODE, sve što je toksično, što vas nadima ili teško varite, što vam smeta, a naročito što vam iritira stomak.

POSVETITE SE SEBI, postavite jasan, čist i čvrst temelj za novi plan ishrane, života načina rada, načina ljubavi prema sebi. Dozvoliti svom biću da bude negovano, odlučite se za nešto novo ili na novi način pristupite starom. 

YOGA ČASOVI su preporučeni u ovom periodu. Uvedite neku novu rutinu.

PROVEDITE VREME U PRIRODI, ŠETNJA duž ulica širokih, užurbanih, vežbajte svoje misli ovde, pronađite najlepše u ljudima, u trenutku, u ovde i sada, u sebi. Fokusirajte se na udobnost momenta Sada U Telu, u Kičmi.

DUBOKA RELAKSACIJA, pažnju posvetiti dubokom disanju. Udišući ljubav i mir, izdahnemo napetost i sve štetno iz prošlosti, što nam više ne služi. Na ovaj način vraćamo se sebi, savršenoj harmoniji tela, spokoju sa sopstvom, svojim dubinama. 

FOKUS NA MALE, RUTINSKE RADNJE vraća momentalno na sada i ovde! Ukoliko vas nešto izbaci, zabrine, stvori otpor ili grč u telu, odmah se zaradite nekim preslaganjem radnog stola ili fioka, preslaganjem garderobe, poređajte nešto, napravite plan, raspored.

MASAŽA, Dajte svome telu, koži poseban poklon u vidu dodira, jer telo je naš jedini stvarni posed i imetak. Telo je dom sve naše energije i zato negujmo ga zdravljem i zdravim navikama.

MOLITVA prošetajte do nekog svetog mesta, makar to značilo ne dalje od vaših grudi.

MEDITIRAJTE, ovo je vreme idealno za mir i duboke meditacije. Dodirnite svesno balans sopstva kako bi mogli da ga prepoznate u telu, među organima, između ćelija, duboko gde je sve jedno, a tako i u odnosima sa bliskim osobama ili sa bilo čim ili kim.

Pažnju okrenite sebi i svojim potrebama, posebno osluškujte telo, svoju kičmu! Možemo razmotriti i koje to korake treba preduzeti da bi  postigli harmoniju, taj Mir u Jednom.

MOĆ VIZUALIZACIJE, možemo iskreirati most između ideja, racionalizacije i materijalizacije,  kakav mi to želimo da bude naš život, poređajmo te potrebne gradivne elemente, gde to želimo da idemo.

ZAPISATI U DNEVNIKU VREDNOST TIŠINE, MOĆ ĆUTANJA. Zapisati koliko je sjajno i moćno samo BITI JA, bez ometanja, bez blokada, bez zabrana. Slobodno unutar sebe. Dozvolimo sebi prave sebe u celosti, jer to će nas voditi pravim putem sa jasnom svrhom u skladu sa intuicijom i višim vođstvom našeg unutrašnjeg bića.

AFIRMACIJE

Ja prirodno stvaram red i mir.  

Biram da sebe i sve manifestujem svesno i sa integritetom.  

Sa samopouzdanjem, disciplinom i posvećenošću mogu ostvariti svoje ambicije i ispuniti sudbinu. 

Marljiv/a sam. Preuzimam zadatke koji zahtevaju značajno planiranje i rad.  

Ja sam strpljiv/a. Stalno radim na stvaranju nagrada koje će kasnije doći, koje vrede čekanja.  

Ja sam odgovoran/a. Ispunjavam svoje rutinske obaveze, čak i kada je napredak teško videti.  

Ja sam organizovan/a. Vodim evidenciju o svojim obavezama i izvršavam ih pouzdano i kvalitetno.  

Ja sam usklađen/a sa svojim najvišim dobrom. 

Saosećanje i nežnost su božanski aspekti mog bića, odavde dajem. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD