Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.06. do 04.07.2022.

Pred nama je veoma zanimljiva nedelja. Ponedeljak nam pruža priliku za vrlo važne razgovore. Jedini aspekt je konjunkcija Meseca i Merkura u Blizancima. Ovo je lepa slika koja daje usklađenost misli i osećanja što rezultuje zadovoljstvom i srećom. Neko bi rekao da to nije toliko važno, ali zapravo čovek je uvek “dobar” kada je iznutra srećan i zadovoljan. Ukoliko planirate važne poslovne razgovore tokom ove nedelje zakažite ih od ponedeljka. Ovo je nedelja koja pruža dosta mogućnosti za poslovni uspeh. 

Na ovaj dobar početak nadovezuje se i utorak 28. jun, kada ćemo imati sekstil jakog Marsa u Ovnu i Saturna u Vodoliji. Ovo je jedan od najjačih pokazatelja izdržljivosti i istrajnosti pod pritiskom obimnog posla i stresa. Aspekt koji govori da ćemo uspeti da ostvarimo svaki zacrtani cilj. Svi znamo koliko su loši aspekti između ove dve opasne planete loši za nas. Međutim, kada su ove planete jake, kao što je to sada slučaj i pri tome su u dobrom aspektu, onda je to velika sreća! Ovo je jako važan aspekt u ovoj nedelji i govori da je vreme da se rezultati nekog ozbiljnog rada sada jasno vide. Odlično za sve osobe rođene u vatrenim i vazdušnim znacima, jer se ove dve planete nalaze u elementu vatre i vazduha. Odlično je za sve građevinske poslove. Od izgradnje novih objekata do rekonstrukcije postojećih. Ako planirate nešto da gradite, rušite, menjate, onda je sada srećno vreme za te poslove. Sve što sada uradite imaće tendenciju da bude čvrsto, stabilno i dugotrajno. Takođe, ovo se odnosi i na sve druge poslove pa bilo koji posao koji radite ili planirate da radite, doneće  veliki uspeh i dugotrajnost. Mars će ponovo biti u svom znaku tek za dve godine, tj. 2024. godine, a Saturn tada neće biti u Vodoliji, već u Ribama. Zato sve svoje planove koje dugo držite u svojoj glavi ili u nekoj fioci iznesite na svetlost dana, zasucite rukave i počnite ozbiljno da radite, jer će vam se to isplatiti. Ono što je interesantno za ovaj dan je i to što će Neptun krenuti retrogradno u Ribama. Ovo je povoljno za sve umetnike, jer će ih Neptun ponovo sjajno ispirisati.

Sreda je takođe zanimljiva i inspirativna. Dva važna aspekta obeležiće nedelju i to prvo kvadrat Sunca i Jupitera preko kardinalnih znakova Rak i Ovan, a drugi je skladan sekstil Venere u Blizancima i Jupitera u Ovnu. Venera i Jupiter u harmoničnom aspektu daju veliku podršku i sreću što naglašava povoljnost za sve vazdušne i vatrena znake. Lakoća, obilje, sreća, neće zaobići osobe rođene u ovim znacima. Ovo je lep dan da pokažete nekome koga volite da vam mnogo znači i da ste srećni što je ta osoba deo vašeg života. Obradujte nekoga lepim poklonom ili dobrim savetom. Mudar savet je nekada vredniji od grumena zlata! 

Sa druge strane kvadrat Sunca i Jupitera se odnosi najviše na poslovne aktivnosti. Ovo lako vodi do preterivanja i prevelike ambicije. Zatim, ako se ti veliki i grandiozni planovi ne ostvare dolazi do razočaranja. Kvadrat između ova dva benefika ne donosi loše stvari, već više neko razočaranje, a ono je obično prisutno, jer se preteruje! Stoga prvo dobro procenite situaciju, razmislite, pa krenite sa realizacijom. Može se raditi o jakom egu koji lako vodi u lošu komunikaciju. Pored ova dva važna aspekta ove nedelje je i mlad Mesec u Raku što simboliše novi početak! Kako je to znak porodice, najviše ukazuje da ćemo se u narednih mesec dana baviti svojom porodicom i domom gde živimo. Verujem da će se mnogi odlučiti za sređivanje i renoviranje, što je u skladu i sa aspektom između Marsa i Saturna.

Dalje se svakako izdvaja subota, 02. juli koji će biti jako dinamičan i uzbudljiv dan. Mars će biti u izazovnom kvadratu sa Plutonom, a posebno je naglašen kod svih koji u natalnom horoskopu imaju izazovan aspekt ovih planeta. Ovo je vrlo “ratnički aspekt” koji lako vodi u sukob i svađu. Stoga gledajte da kontrolišete jake emocije ako se pojave, jer u suprotnom možete lako ući u svađu i sukob. Na udaru su najviše Ovnovi i Jarčevi, jer se ove planete nalaze u tim znacima. Kardinalni znaci lako i brzo gube živce i zato je oprez neophodan! Ovo je aspekt grubosti i sirove energije i zato treba biti jako oprezan! 

Pored ovog aspekta i Merkur će u subotu biti veoma aktivan kroz trigon sa Saturnom i kvadrat sa Neptunom. Treba se čuvati prevara, obmana i samoobmanjivanja. Neptun lako dovede do stvaranja iluzije i ima moć da nas “upeca” u klopku sopstvenih zamki. Sa druge strane, Merkur ima dobru podršku od Saturna i traži jasnoću. Šta će ovde prevagnuti zavisiće najviše od nas samih. Svi koji su po prirodi skloni iluzijama, obmanama i zavaravanju, lakše će pasti pod uticaj Neptuna. Sa druge strane svi koji su okrenuti istini po svaku cenu i koji su po prirodi ozbiljni više će osetiti podršku aspekta sa Saturnom. Na kraju sve se svodi na naš lični potencijal. Svako od nas reaguje u skladu sa svojom osnovnom prirodom i ličnim natalnim horoskopom. Ako neko nema loš odnos Neptuna i Merkura, on to neće ni osetiti. Svi oni koji imaju loš aspekt između ove dve planete, treba da budu jako oprezni. Opreznost je neophodna i u saobraćaju, jer Merkur i o tome govori. Na jednom nivou to su laži, a na drugom nivou su to problemi na realnom nivou. Tako to i ide. Sve ono što je u našim mislima će se ostvariti i u materijalnom svetu. Zato je ovo odličan dan za sprovođenje mentalne higijene! Očistite svoje misli, postavite prave ciljeve i rezultati neće izostati! Srećno!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD