Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 13. do 20.06.2022.

Več u ponedeljak 13. juna, Merkur se vraća u svoj znak. Merkur u Blizancima je veseo, interesantan i uvek spreman da ispriča neku novu priču. Priča koju će nam ovaj put ispričati je vezana i za pun Mesec koji ćemo imati već narednog dana u utorak 14. juna u znaku Strelac. Pentadom od 20. do 25. stepena Strelca, gde će se desiti pun Mesec, vlada Anđeo NANAEL, koji ima planetarnu prirodu Venera-Sunce. Ovo je spirituala poruka koju ćemo dobiti od ove svetlosne inteligencije. Anđeo Nanael nas inspiriše da se okrenemo okultnim i spiritualnim naukama. To je njegova osnovna priroda i njegova uloga se sastoji u tome da nas inspiriše i motiviše da se okrenemo svetu duhovnosti.  

Merkur, kao glasnik bogova, veoma je moćan kada se nađe na nultom stepenu Blizanaca. Poruka za sve nas u ovom “smutnom” vremenu je da se okrenemo više duhovnosti, molitvi i meditaciji, da više verujemo svojoj intuiciji koju obično guramo negde sa strane. Duhovnost nam daje snagu da razumemo sve što se dešava u našim pojedinačnim životima, ali i na širem planu. Ovo je vreme kada su strahovi jako naglašeni i kada nam je potrebna velika prisebnost i mudrost. Međutim, mudrih odluka nikada nema ako smo iznutra uznemireni i bez balansa. Ovaj Mesec u Strelcu daje nadu u bolje sutra i poverenje da je budućnost ka kojoj idemo mnogo bolja nego što mislimo. Bez obzira na sav tehnološki napredak, savremeni čovek je i dalje verujuće biće. Vera i ljubav su ono što svemu daje smisao. Ove nedelje vazdušni element dominira. Upravo preko elementa vazduha konektujemo se na svet ideja bez čijeg postojanja život ne bi imao smisao. Ovo je jako povoljna nedelja za sve vazdušne znakove: Blizance, Vagu i Vodoliju. Takođe i vatreni znaci: Ovan, Lav i Strelac imaće dosta uspeha.  

Četvrtak 16. jun, biće jako zanimljiv dan. Imaćemo dva aspekta Sunca. Sunce pravi trigon sa Saturnom, a zatim kvadrat sa Neptunom u Ribama. Oba aspekta su jako značajna posebno za sve osobe rođene u znaku ili podznaku Blizanac, Vodolija i Ribe. Sunce u trigonu sa Saturnom je povoljan znak da sve ono što smo novo pokrenuli ima mogućnost da traje dugo u vremenu. Ovo je aspekt koji donosi veliki poslovni uspeh. Sa druge strane Sunce u kvadratu sa Neptunom donosi jednu drugačiju energiju. Kada je Neptun upleten može doći do neke greške, prevare ili obmane. Generalno, Neptun nepovoljno utiče na Sunce bez obzira na njegovu malu veličinu. Vlada nejasnim situacijama a to je ono što Suncu smeta. Kada to prevedemo na običan jezik, dobijamo moguću sliku da nam neke skrivene stvari koje nismo odmah primetili pokvare neki važan dogovor. Možda saznamo da smo obmanuti i prevareni. Kako bi sačuvali svoju pribranost i zdrav razum, važno je da budemo disciplinovani i da ne podležemo samoobmani. Svaku informaciju proverite pre nego što donesete svoj sud o nekoj situaciji ili nekoj osobi. Moguće su greške, prevare i nejasnoće. Da ne bi došlo do nejasnih situacija gledajte da budete maksimalno iskreni prema sebi i drugima. Možda je najbolje da drugi deo dana u četvrtak provedete slušajući neku lepu muziku ili gledajući neki film. Potrošite ovu energiju na neki kreativni način, ali bez upotrebe alkohola! Izbegavajte sve što može da umanji rasuđivanje. Šetnja, slušanje muzike, crtanje, ples, pevanje, sve je to srodno ovoj kreativnoj kombinaciji Sunca i Neptuna. Takođe, mogući su problemi sa nekim autoritetom, pa zato ako ste u mogućnosti da izbegnete neke važne poslovne sastanke, obavezno to uradite. Zapravo, prvi deo dana u četvrtak je savršen za posao, a drugi deo dana je vrlo neobičan, kreativan i tako ga iskoristite. 

Tokom vikenda aktivira se Venera. Venera u Biku će u subotu imati kvadrat sa Saturnom, a u nedelju sekstil sa Neptunom. Saturn će pokušati da nametne neku svoju igru i pravila Veneri. Međutim, ova Venera je jaka i odoleće svim Saturnovim pritiscima. Možda će joj biti neprijatno, ali će ona naći načina da taj problem reši. Ovo znači da će sve osobe koje imaju izazovni aspekt između Venere i Saturna u subotu osetiti ovaj aspekt u vidu težine, nervoze, pritiska ili pojačanog osećaja odgovornosti. Neko ili nešto će pokušati da nametne osećaj krivice i da time poljulja samopouzdanje osobe. Pre ostalih, ovo će osetiti fiksni znaci: Bik, Lav, Škorpion i Vodolija. Da li će u tome uspeti zavisi od samog pojedinca. Možda ćemo biti kritikovani od strane partnera da previše trošimo novca. Ili će se od nas tražiti da pokažemo više lojalnosti i ljubavi? Nikada nije lako sa Saturnom, ali kao što je rečeno, Venera je sada jaka i stabilna, i nje lako poremetiti je. Već u nedelju Venera će zaboraviti sve muke, jer skladan aspekt sa Neptunom pruža joj priliku da maksimalno uživa. Kako je ovo dan stvoren za odmor, tako treba i da se ponašamo. Uživajte u nedeljnom ručku u krugu svoje porodice ili prijatelja. Ukrasite dom u kojem živite. Potrudite se da napravite pravu romantičnu atmosferu i prepustite se čaroliji. Odmor, meditacija, lagana muzika, dobra knjiga ili dobar film su ono što će nam prijati. Srećno!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD