Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

18. do 24. jun 2012

Pred nama je poslednja sedmica Venerine retrogradnosti, turbulentnog perioda obzirom na aspekte koje je naša Venerica u retrogradnom hodu formirala, tokom kojeg smo imali priliku, a imaćemo još ove sedmice, da načinimo greške po pitanju odnosa, da ponovo izgovorimo pogrešnu reč  (Venerica je u Blizancima, a dispozitor Merkur će u sredu formirati kvadrat sa Saturnom), koja će potencijalno Veneru udaljiti od onih koji je zaista vole i poštuju (Saturn u Vagi) i koji su bili dovoljno dugo strpljivi i tolerantni kada je reč o njenoj neodlučnosti, hirovitosti, promenljivosti. Podsetimo se da je Saturn još u februaru krenuo retrogradno sa 29º Vage, tik pred napuštanje Venerinog znaka, kada je Venera istovremeno bila na poslednjem stepenu Zodijaka i već sutradan ušla u znak Saturnovog pada – tada je Saturn rešio da je čeka, da joj se nada, da joj da još malo vremena, bez obzira na sve, bez obzira na njenu hladnoću i očiglednu netrpeljivost koju je pokazivala tokom tranzita kroz Ovna, a posebno tokom opozicije sa njim, jer je znao da je slaba i nestabilna. Bio je strpljiv i tokom njenog tranzita kroz znak Bika kada je postala snažnija, više svoja, i kada je pozicijom u znaku njegovog tripliciteta pokazala određenu naklonost. No, direktnog kontakta nije bilo – tada su joj Mars, Jupiter i Pluton bili zanimljiviji.... Nakon ulaska u Blizance doživela je promenu, postala detinjastija, nestabilnija, nespremna na ozbiljnu vezu kakvu joj je on nudio:  počela je da se druži sa raznim likovima i da doživljava razna „iskušenja“ (kvadrat Neptun, kvadrat Mars, sekstil Uran). I pustio ju je znajući da je mlada i da treba da doživi određena iskustva da bi sutra umela da ceni on što joj on pruža. I sve je podneo verujući da će njegovo vreme kad-tad doći. I činilo se da je u pravu - da je odabrala njega i da je spremna da mu se preda... No, uvek ima neko ALI! Venerica je krenula retrogradno tik pred egzaktan trigon sa našim odanim, ozbiljnim, vernim Saturnom. Nije bila spremna da prihvati odgovornost koju veza sa njim podrazumeva... Nije bila spremna i jer su ostali nezavršeni odnosi iz prošlosti: trebalo je ponovo se sresti sa Marsom u Devici, sa Uranom, Neptunom i Jupiterom koji je ulaskom u Blizance požurio da je stigne. I naš Saturn je do ove sedmice sve mirno prihvatao, ali kvadrat sa Merkurom, Venerinim dispozitorom, učiniće da i njegovom strpljenju dođe kraj. Merkur će doneti glas o Veneri koja se sprema na susret sa Uranom, Veneri koja se vraća Jupiteru.

Zastaće naš Saturn i zapitati se gde greši i koga on to čeka. I setiće se mudrosti koja provereno radi: Odrecite se namere da nešto dobijete, zamenite je namerom da nešto date, i dobićete ono čega ste se odrekli! A naš Saturn u Vagi je sigurno mudar, mudriji od Jupitera u izgonu koji previše priča, mudriji od Urana bez dostojanstva sa kojim veza retko kada može potrajati, mudriji od Marsa bez dostojanstva sa dispozitorom koji ga vodi u pad, stabilniji od Neptuna u Ribama... I odreći će se namere da dobije Veneru ne želeći da posmatra ono što je već video (kontakt sa Uranom, Jupiterom i Neptunom), i krenuće direktno naredne sedmice dva dana pre nego što isto uradi i Venera kada shvati da je Saturnovom strpljenju kraj i da ga može izgubiti. Neće se vratiti Jupiteru u naručje, neće se odati ni čaroliji Neptuna u Ribama... Naša će Venerica ubrzo shvatiti kakvu je grešku načinila i potrudiće se da je ispravi od kraja jula kada će formirati trigon sa Saturnom.

Ove sedmice, u zavisnosti od ugla posmatranja, bićemo svedoci Venerinih poslednjih pogrešaka s jedne strane, ili njenih pokušaja da završi sa problematičnim odnosima s druge strane, pre nego se vrati Saturnu. Sigurno je da je već u fazi predomišljanja, da će joj pomoć prijatelja biti od koristi (sekstil Uran), posebno ako u sredu izgovori pogrešnu reč i ponovo povredi Saturna koji više nema razumevanja za njenu problematičnu prošlost i greške iz prošlosti. Sekstil sa Uranom doprineće da se naša Venerica probudi i da ponovo krene pravim putem.

Obzirom da su i Venera i Jupiter u Blizancima, a Mars u Devici, a Merkur kao dispozitor će formirati kvadrat sa Saturnom, do sredine sedmice za očekivati je problematiku u saobraćaju, sa dokumentima, na sudu, nemogućnost dobijanja viza, odlaganje putovanja usled vremenskih nepogoda (Sunce na Menkalinanu), veći broj požara, kao i moguće terorističke napade jer je Mars na Deneboli a Saturn na Foramenu. U četvrtak Venera sa Aldebarana (kraljevska zvezda – čuvar Istoka) pravi sekstil sa Uranom, ali istovremeno i kvinkunks sa Plutonom, dok Merkur sa Poluksa (glava istočnog Blizanca) pravi sekstil sa Marsom, pa je za očekivati da poslednji radni dani sedmice budu obojeni značajnim odlukama vezanim za Istok, koje će doneti određene preokrete od naredne sedmice, a koje mogu, budući da je Poluks poznat i kao Sudija bez srca, imati snažne reakcije. Poluks daje mogućnost da osoba postane gruba usled prevare drugih ili zbog nezgodnih okolnosti koje joj sudbina priredi, pa takođe može ukazati na određene reakcije na neku prevaru i okolnosti. No, Merkur i Mars su u sekstilu, pa je za očekivati da dođe i do plemenite požrtvovanosti za druge što će doneti slavu i počasti.

Sedmicu završavamo trigonom Sunca u Raku i Neptuna, kao i egzaktnim kvadratom Urana i Plutona kojem sledi kvadrat Jupitera i Neptuna u ponedeljak, pa, obzirom na celu atmosferu (stacionarni Venera i Saturn, Sunce koje aplicira u T-kvadrat sa Uranom i Plutonom), to je za očekivati da i kraj sedmice bude napet, ma kako nas čarolija Sunca i Neptuna očarala. Ovo su obećanja bez osnova, mahinacije na najvišem nivou, opasnost od velike finansijske prevare...

*

Ove sedmice glavnu ulogu odigraće oni sa Merkurom u primarno lošem odnosu sa Saturnom, kao i oni sa Merkurom u aspektu sa Marsom. Aktiviraće se posredno i svi sa Marsom i Jupiterom u aspektu sa Saturnom, a posebno biti prozvani oni sa retrogradnom Venerom u aspektu sa Saturnom. Oni sa Venerom u aspektu sa Uranom dobiće priliku da neočekivano promene situaciju u svoju korist. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD