Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Pun Mesec u znaku Devica

Veoma intenzivna, a ujedno i predivno lekovita energija Punog Meseca u znaku Devica je pred nama. Emituje se i očitava sve jasnije moćna poruka osnaživanja sopstva kroz svest o imanju izbora. Na nama je da damo to što imamo! Mi imamo izbor. Možemo da biramo sa kojom frekvencijom želimo da se uskladimo. Izbor je konkretniji i jasniji nego ikad. Zapravo na nama je da odaberemo usklađivanje sa radošću ili usklađivanje sa onim što je suprotno od radosti. Čuje se u pozadini ona muzika iz serije “Zona sumraka”. Da, napetost se stvara jer racio ne sme da pusti, plaši se onostranog, nepoznatog. Ipak, Vladar ove lunacije kao i skoro celog prvog i petog polja je Merkur i on se nalazi u znaku Ribe. Egzaktno na stepenu svog pada, duboko na dnu okeana, prizemljen u polju svih mogućnosti, snova, maštanja, inspiracije. Mesec na stepenu pada Venere govori o konačnom, o istini o celovitosti, o vrednosti koju posedujemo, imamo tu unutra. Imamo da bismo mogli da darujemo, da ispunjavamo svoju svrhu time, svoju misiju. Sa druge strane Sunce obajsava stepen Venerine egzaltacije i najavljuje svojim zracima da treba da se ozarimo, da se nasmejemo punim srcem i dušom, da osetimo i osvestimo da smo radosni, da imamo dobru sreću, jer imamo sve to što možemo da zamislimo, da sanjamo, da zamaštamo! Da, to je sve naše! Drugi imaju svoje snove i ideje. Ovo je veoma kreativno doba godine. Dominira Yin energija, element vode. Koristite ovu suptilnu, finu ali moćnu vodenu energiju da očistite i osvežite svoj život.

Mesec je u znaku Device, a opozitno stoji stelijum u znaku Ribe, Sunce u znaku Riba i to u konjunkciji sa NeptunomJupiterom, pa i Merkurom koji se na taj način ističu i dovode svi u prvi plan. Ovo je spoj Osećaja pulsa unutar našeg bića što predstavlja znak Devica i dovodi nas u sada i Osećajnosti kroz inspiraciju, intuiciju, duhovnu povezanost što predstavlja znak Ribe. Zajedno ukazuju na intenzivan proces čišćenja našeg emotivnog bića, vodenog elementa kako unutar nas tako i na planeti. Pročišćujući i isceljujući procesi koji nas uče da proširimo ljubav, zagrljaj, da proširimo energiju saosećanja, i povezivanja na suptilnijim nivoima. Ovo je vreme koje nam može doneti sestre i braću po senzibilitetu, osećaj pripadnosti i povezanosti na nivou iskrenih afiniteta i onih najfinijih emocija. Ovo je vreme koje donosi intenzivna spiritualna buđenja, prepoznavanja, prevazilazak, duhovni rast i razvoj. 

U prilog svemu ide činjenica da je Merkur vladar Lunacije egzaktno na stepenu svog pada, svoje zemlje. Ovo znači samo jedno – nebrojene, nesagledive mogućnosti su pred nama. Ovde treba biti izuzetno tih i miran. Meditacija je najbolji kanal za ovaj svetlosni snop, za iluminaciju koja dolazi. Meditacija je sada nešto poput podmornice kako nam se Merkur ne bi uplašio na toj dubini i na toj hladnoći, u prisustvu tolikog mira. Tako ćemo biti u prilici da vidimo, svedočimo momentumu zamaha unapred, koji traje i traje. Merkur moramo dovesti u stanje mirovanja, jer jedino na taj način bićemo u mogućnosti je da čujemo mnogo više i da se konektujemo na mnogo veće polje.Ukoliko se uplašeni Merkur praćaka, čućete samo svoj Eho, čime raste eventuano ego, a Univerzum vas u tome neće sprečavati.

Sunce je obrazovalo egzaktnu konjunkciju sa Neptunom baš pre Punog Meseca, udahnulo život i svetlost našem polju svih mogućnosti. Pripremila se naša svest da prihvatimo tu živuću moć imaginacije i snova. I sada sa stepena egzaltacije Venere ukazuje na novo lepo, novo savršeno! Može ovaj talas da potopi svest, da pomislimo da pripadamo nečemu i negde što je daleko od realnosti. Misticizam se razlikuje od duhovnog izvora vere koji se nalazi u nama. Mesta iluzije, zanosa bilo koje vrste, vere ili mističnih učenja sada su naglašeno aktivna. Ukoliko se osećate zavedeni, ponešeni, vratite se sada u svoje srce, u osećaj. Istražite sami osećajem iz vas za politiku, ezoteriju, astrologiju, astronomiju, Medicinu, Infektoligiju, Virusologiju. 

Ne zanosite se i ne uvijajte u polje iluzije, bez svesnog JA HOĆU! 

Vi imate svesnu moć izbora, jer imate Devicu u svom horoskopu koja sve ume da sagleda i uceli, svemu ume da vidi ređenje i pravu svrhu!!! Pa nećete valjda poverovati da ste se inkarnirali da bi vas neke vesti ili informacije, učenja i tuđe reči zavodile do besvesti, do ludila, do samouništenja??? 

NE! Potrebno je sagraditi stabilne, bezbedne granice, jasno celovito polje dejstva naše energije, ali i dela energije koji je samo naš bezbedan! Mi možemo svesno birati svoje okruženje i to uradite odmah, jer ovo je vreme kada se Voljno stapamo sa onim što nas okružuje! Vi ste čitalac mog članka, a samim tim i ona osoba koja ume jasno i precizno da se postavi, da oseti i kaže JA HOĆU NAJBOLJE ZA SEBE i da navede šta je to!

Mesec opozicija Neptun - Glava i srce, osećanja traže da se izbalasiraju, da postignu harmoniju opozicijom Meseca i Neptuna. Intuicija, taj unutrašnji osećaj se harmonizuje sa Umom koji je miran, otvara se mogućnost da poverujemo sebi bez razmišljanja.  Osećaj može da postigne praktičnu namenu, i to prepuštanjem bez istraživanja i analize. Mi svesni ovog talenta i redovnim korišćenjem možemo energetski mnogo da dobijemo, da realno profitiramo tako što ćemo osećati i tako znati, a time vraćati veru u sebe i svoje telo, biće u celosti. U stanju smo da verujemo i da budemo metodični istovremeno. 

Prava mera se postiže ovom opozicijom, balansom između intuitivne realnosti, osećaja za oblik i namenu i mogućnosti da nas zanos preplavi, raspline i odnese talas. Ova harmonija je najvažnija sada.

Naglašeni su fiksni znaci što daje energiju snage, stabilnosti, da budemo nepobedivi. Pita nas ova energija kako da zadržimo stabilnost, za šta se to treba sada uhvatiti tako čvrsto da ne bi skliznuli u vir promenljivosti planeta iz Riba. U ta to možemo poverovati? Da li je to naša lična vera u nas?! 

Pet nebeskih tela se nalazi u promenljivim znacima što svakako iznosi još jedno važno pitanje ispred nas: Gde još treba da se promenim? Za šta se ja to još uvek držim što je već davno prevaziđeno? Gde da unesem još fleksibilnosti, lakoće toka, razumevanja? 

Pronalaženje i uspostavljanje ovog balasa biće pravi izazov u vremenu Punog Meseca u Devici.

Ascedent trenutka lunacije se nalazi na krajnjem 29° znaka Bik čime naglašava zaokruženje i završetak, sublimat, puninu jednog vida komfora i udobnosti, ali i njihovo pokretanje u novo, u oslobađanje i uvećanje!

Venera, vladarka Ascedenta Lunacije se nalazi u konjunkciji sa Marsom u znaku Vodolije i u kvadratu sa Uranom iz Bika, kao i egzaktnom sekstilu sa Kironom na 11°. Kiron govori o isceljenju, a venera o radosti, lepoti, lakoći. Ovde se otvara portal za spiritualno uzdizanje i pronalaženje isceljenja. Vrednost će bit sačuvana u životu, u strasti za životom, u ljubavi i mogućnosti deljenja. Jedan od vidova da ovu energiju pokrenemo u manifestaciju jeste da počnemo od sebe i svoje najbliže okoline. Uredite svoj prostor. Odaberite bar jednu sobu koju ćete urediti baš po vašem ukusu. Učinite od ovog prostora svoje sveto mesto, mesto gde se divite svojim postignućima, kreativnosti. 

Puno oslobodilačke energije, revolucionarne je satkano u kvadratu Venere i Marsa iz Vodolije sa Uranom u Biku. Ovde se pokrećemo za sebe, skidamo sve one terete, sve ono što nam je nametnuto ili bar mislimo tako. Oslobađamo naše biće tereta vezanosti, otvaramo se brzim odlukama, iznenadnim preokretima i angažovanjima.

Kako je opozicija svetala u trenutku Punog meseca postavljena na osi Devica Ribe, to prirodno aktivira i osu  6 – 12, što još naglašava temu posla, radnog okruženja, ali i fiziologije, tela, baš kao i duhovnosti, psihe koji su usko povezani kroz uzročno posledični  lanac života. Važno je, dakle, osetiti radost udaha i izdaha kroz telo duboko, prepustiti se osećaju, poverovati svojoj unutrašnjosti, svojoj intuiciji i na taj način stabilizovati svoju psihu u poverenju. Važno je osetiti čari poverenja i prepuštanja, osetiti radosti i razigranosti života koji već dugo, dugo čekaju da se manifestuju. I naravno 6. kuća voli rutinu i ponavljanja, brigu i negu i zato je važno da negujemo i redovno praktikujemo prepuštanje unutrašnjem vođstvu, sa poverenjem. 

Važno je fokusirati se na svest i svesnost , ostvariti i komunikaciju pomoću osećaja, bilo da je na internom nivou, duboko poverovati sebi i prepustit se ostvarenju ili pak u kontaktu sa okolinom, sa drugim ljudima. 

Mesec se nalazi na 27° Device što aktivira MENADEL Anđela zodijaka sa planetarnom prirodom Mars u Devici, koji je opisan kao Anđeo zaštite, donosi brižnu i uviđajnu prirodu. Saosećajnost se ističe, kao i jaka potreba da se pomogne nezadovoljnima. Razumevanje značenja rada je važno jer olakšava pornalazak pravog poziva, kanališe na svrsishodnost. Ovaj anđeo pomaže da uklonimo unutrašnje barijere kako bi se spoljašnji rad izrazio savršeno, bez unutrašnjih sumnja, strahova i nedoumica koje bi se inače pojavile i u spoljnom svetu. Ovaj Anđeo ukazuje na onaj deo nas koji ima isceliteljske moći koje se graniče sa spiritualnošću. Anđeo Menadel daje izuzetnu sposobnost za materijalizovanje ideja. Istina i sloboda se pronalaze u radu i posvećenosti I to stvaranjem harmonije između unutrašnjeg I spoljašnjeg rada. Na vidiku su nove poslovne prilike, kao I lako dobijanje stavrno željenog posla. Veoma je naglašen odnos sa sobom jer ovaj anđeo pripada grupi od 8 samoodnosnih anđela, a njihova uloga je održavanje stabilnosti, predstavljanje suštine Svetla! Ovi anđeli su parametri svake ispravnosti.

Mesec je singlton, tj. nalazi se sam na jednoj strani zodijaka, u jednoj hemisferi, a sve ostale planete su sa druge! Naravno ovo znači da smo sami na sopstvenom putu i da imamo mogućnost, ali i snagu da sami biramo svaki korak, čemu ćemo da se posvetimo, kakav život, zdravlje i isceljenje želimo za sebe! Ovo znači samo jedno, svaka opozicija je naša! Ne dajte da vas zavara pozicija i prividni izvor zvuka i slike, to su samo naše refleksije, to je uvek odraz nas! Mi smo jedini izvor događaja oko nas, a opozicije su prilika da sagledamo sebe, da prihvatimo celovitost! Da budemo holistički nastrojeni. Da prihvatimo puninu svega prošlog i budućeg kako bi bili ovde i sada! 

Mesec i Sunce su na 27°, a ova lunacija sa odvija 18. marta što se u numerološkom smislu svodi na broj 9. 

Broj 9. je i na druge načine naglašen ovom lunacijom. Ascedent se nalazi na 29° Bika, Jupiter se nalazi na 18° poslednjeg znaka, Mars se nalazi na 9° znaka Vodolija. Broj 9. je numerološki broj bezuslovne beskonačne ljubavi. Ovo je broj izbora, broj mogućnosti sa jedne srtrane ulaganja u ego, u sebe, u svoju moć, vladavinu nad drugima, nad manjim od sebe, punjenja sopstvene glave egom i postati egocentrik. Sa druge strane, ovaj broj daje mogućnost sublimata, zaokruženja svega pre njega, kolektivnog iskustva i sticanja večnog zapisa o tome, o svemu pre, sa poštovanjem i prihvatanjem. Ovo je model prihvatanja, sublimata, zaokruženja, objedinjenosti. 

Mesec i Sunce obrazuju trigon/sekstil sa Plutonom što emociji, energiji osećanja daje snagu i podršku uzemljenja. Praktično, Pluton je rešenje ove opozicije! Instikti su veoma snažni, strast i direktno ispoljavanje, ambicija. Entuzijazam je veoma naglašen stelijumom iz Riba što preko Plutona dodaje snagu i gorivo našim emocijama. Sve naše namere su okupane entuzijazmom. Mnogi dobici, uspeh i postignuća dolaze u prvi plan, u  polje naše stvarnosti i ostvarenja ciljeva. Sreća, zadovoljstvo i zahvalnost kroz male dobitke, koji se ređaju. Ljubav i mudrost se spajaju i stvaraju plodno tlo za obilje. Duboko do srži vodi nas ovaj osećaj i daje mogućnost da se zacelimo na dubljim nesvesnim nivoima i gde god je potrebno. Intuicija i moć viđenja stvari se povećava sa redovnim korišćenjem. Srce i duša su uključeni u svaki naš isceljujući rad tako da dodaju život u život.

Merkur je znaku Ribe egzaktno na stepenu svog pada. Meditacija je najbezbednije plovilo- podmornica za Merkura u ovom vremenu. Meditacija može umiriti naš um, um u stanju mirovanja i u mogućnosti je da čuje mnogo više i da se konektuje. Putem Meseca iz Device koji je u opoziciji sa Sunce Netun konjunkcijom ali i konjunkcijom sa Jupiterom Merkur je pozvan da se konektuje na veliku, najveću mrežu upravo od Neptuna i Jupitera. Možemo dobiti veoma jasne poruke, možemo u tom miru uhvatiti svojim zemaljskim umom iz JA, poruke koje dolaze iz našeg velikog uma koji pripada VIŠEM JA. Možemo se povezati na veliku, najveću mrežu, na POLJE SVUIH MOGUĆNOSTI putem ove konekcije mirnog Merkura sa Uranom.

Čitav ovaj period naglašenih snova i maštanja, prepuštenosti ili (ako ste kontrolor) smušenosti, rasejanosti i naznačenog faktora greške otvara mogućnost da se povežemo na neko vreme kada je posejana neka misao, izgovorena neka sušta istina, san snova koju je Univerzum čuo, a sada kao da hoće da vidimo, progledamo. Važno je da budemo mentalno potpuno mirni, da uopšte ne mislimo, samo posmatramo i ništa ne radimo kako bi mogli da posvedočimo, da prisustvujemo ovde i sada činu čarolije ostvarenja naših htenja, snova ili hoćeš – nećeš oslobađanja od suvišnog prtljaga, onog što nećemo, ne smemo ili ne umemo da pustimo. 

Mesec u Devici kanališe izuzetnu moć isceljenja. Mi ćemo odmah biti zbrinuti unutrašnjom negovateljicom. Važno je naglasiti da se radi o SAMOISCELJENJU, tako da ne ostanete uskraćeni za negu i isceljenje očekujući da to drugi, ovi dežurni, poštapalice, manipulatori ili žrtve svoje i naše to urade za nas. 

San svake Device je da racionalizuje i dokaže, tako da se Univerzum otvara da se pokaže na delu. Misli se roje i stvaraju gusto energetsko polje. Izbor je naš, koliko smo otvoreni za ovaj kontakt. Na nama je da pažljivo, u miru pratimo putem udobnosti unutar našeg bića. Potrebno je da odredimo šta istinski sada želimo, postavimo jasno svoje ciljeve i pokrenemo čaroliju ko-kreacije. Ličnu radosnu nameru i voljno angažovanje inspirisano lakoćom u telu  spojiti u simbiozi sa intervencijom Univerzuma. Bez pitanja, razmišljanja, niti opiranja. Pozvati više znanje da nas prenese, premosti, raščisti te blokade i barikade, da uradi ovaj deo za nas. A mi? Potrebno je ostati udoban u telu u nameri, sa ciljem i voljom, prepustiti se našem čulnom unutrašnjem organizatoru koji ume najbolje da prepozna, jer se na izvoru napaja. Mi ćemo biti u prilici da svedočimo ovom našem kontaktu, komunikaciji i KoKreaciji na delu. Važno je da ostanemo u miru, skladu, radosti, harmoniji, bezbrižno prepušteni veri u život i bezrezervnu podršku Univezuma dok razabiramo, privlačimo i dobijamo šta nam je potrebno iz polja svih mogućnosti. Možemo posmatrati polje u natalnom horoskopu koje počinje u znaku Device, Riba, ali i gde su smešteni poslednji stepenovi znaka Bik, na taj način možemo bliže povezati simboliku sa oblašću života i stvoriti jasniju sliku ovog važnog trenutka.

Potrebno je u ovom vremenu osvetliti divne osobine izuzetnog znaka Device, ali i mračne hodnike i stranputice kojima nepažnja ume da nas povede po ovom pitanju. 

Naime, Devica ume sve da inkapsulira, da stisne, da objedini u analizi, da organizuje fino, praktično i svesno, a na taj način može da oslobodi višak energije koji se raspršio u neredu ili gomili i koristi je za nešto drugo, što je stvarna Super Moć Device. Devica prirodno vlada 6. kućom ukazujući na važnost fiziologije, našeg fizičkog tela, svakodnevnog života i rutine, zdravih navika, posvećivanja pažnje isceliteljskom daru koji posedujemo. Ukazuje na okolinu, prostor i sve ono čemu možemo da pomognemo, da iscelimo u našem životu ili okruženju kako bi živeli u udobnosti i zdravoj vibraciji. Devica je znak službe, na ovaj način i ovim putem naši resursi se koriste i upućuju da pomognu drugima, što dodatno daje osećaj celovitosti. Uticaj Device je od pomoći i više nego u pravi čas baš sada jer donosi strukturu, jasno određuje polje i zadatke, budi kod nas moć realnog i kritičkog razmišljanja i može nas koncentrisati na polje i zadatke koji se nas tiču, na polje naših realnih potreba!

Druga strana medalje ili senka znaka Devica je najpre radoholičarski duh koji možda zvuči super, ali za koga, ako neki deo nas trpi i pati, vremenom u tome počinje da krivi sebe ili druge i dalje trpi i pati. Takođe, perfekcinizam do iznemoglosti “da sve bude na svom mestu”, “kako treba”, potreba da se nađe krivac, da se neko krivi, sklonost predrasudama, kritikovanje svega pre svega, zabrinutost i briga do bolesti, uloga žrtve. Jednostavno obratimo pažnju gde i kada nam se jave ovakvi osećaji i sklonosti prevesti ih u mir poklanjanjem pažnje svom telu, negovanjem osećaja udobnosti kroz duboko disanje, kroz dugu šetnju ili koračanje stepenicama, posetom frizeru ili manikiru.

Pogledajte u vašem natalnom horoskopu koja oblast života je obdarena moćima Device i koristite ih redovno, sa uživanjem. Devica svojim darom za sagledavanje ume da inkapsulira Mikrokosmos kao i Makrokosmos, može da razume Planetu Zemlju, ali i svaki najmanji mikrob i njegovu funkciju na njoj. Ona ume da sagleda čitavo naše telo, sve nivoe da poređa u celinu i da zna našu stvarnu funkciju na planeti. Može da nas vidi isceljene, bezbedne i da nas povede i nauči tom znanju. Devica donosi red tamo gde je nered, ona ume da sagleda i vidi stvari, kao puzlle da ih poređa još u vazduhu, u mislima i to upravo zato jer je nošena porivom da isceli, uceli, napravi zdravu, svrsishodnu CELINU! Ovo je jedna od izuzetno važnih osobina Device, a daleko najvažnija za ovaj Pun Mesec u znaku Device i ovom trenutku na planeti Zemlji kojom su na sve strane razbacani  panika, strahovi i razni neredi.

Pročišćavanje koje se svaki put energetski povezuje sa znakom Devica i sada nije mnogo dugačije. Ovo vreme prebacuje našu pažnju na čist život i optimalno blagostanje. Reč “dobrostojeće” je imperativ ovog vremena za sve oblasti našeg života. Ovo je vreme za povećanje produktivnosti, uz istovremeno određivanje prioriteta, briga ili pažnja i nega o sebi postaje naš fokus.

Radom i određenim posvećenim vežbama davanja tokom Punog Meseca u Devici, možemo da prenesemo analitičke kvalitete Device, glavnog metodičnog perfekcioniste zodijaka, u opipljivu formu. Kao pripadnik prilagodljivog, promenljivog kvaliteta, ali ujedno i stabilizujući zemljani znak, analitička Devica ume da pojednostavi i sistematizuje svaku žurbu i jurbu, ume da organizuje protok kao dobro podmazana mašina.

Znakom Davica vlada pedantni Merkur, pa ova energija može da podstiče i gura u opsesiju, ali i da nas podseti da praksa, redovnost u primeni zaista dovodi do savršenstva! 

Veoma je važno takođe zadržati jednostavnost i praktičnost Device, iako su preko puta moćne rasplinjujuće energije iz znaka Ribe. Obratimo pažnju na snove, na mistični deo naše ličnosti, na svest o duhovnosti i spiritualnosti koju posedujemo, svest  o mašti, o našoj čaroliji, moći prepuštanja, privlačenja i lakoće. 

Koje su to stvari ili šta to nas uopšte inspiriše? Šta to pokreće u nama božansko biće? Da li su to neke reči, učenje, religija, guru, učitelj, prijatelj, Buda,... koje je to seme koje podešava naš sistem?

Obzirom da sve vibrira ponavljanjem vesti i informacija i traži od nas posvećivanje energije i pažnje da zadržimo sopstveni izbor i sopstveno radosno raspoloženje, odlično će doći podrobniji opis lunacije, rituali i afirmacije u nastavku teksta. Odaberite sada i ovde. Odaberite i vi ono što hoćete u svom životu: ljubav, radost, mir, posvećenost...

Osećam zahvalnost što sada imam priliku da sa radošću radim, pružam usluge, budem od koristi, da služim svrsi!

Dajem jer imam, na taj način biram da živim jednostavnije.

Rituali za ovaj period.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD