Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 27.12.2021. do 03.01.2022.

Dragi prijatelji SREĆNA VAM NOVA 2022!

Došli smo do kraja 2021. i ulazimo u nešto potpuno novo i drugačije. Zato će i ova ova nedeljna prognoza biti malo drugačija. 

Na kraju 2021. godine možemo da podvučemo crtu i konstatujemo da je ova godina bila prilično slična prethodnoj 2020. godini. Suočili smo se sa najvećom zdravstvenom krizom veka. Pored toga, otvorilo se pitanje velike ekonomske krize, kao i one sa energentima. Tokom 2021. se išlo jedan korak napred, dva koraka nazad i po pitanju korone, a i svetske ekonomije. Taman kada neka država pomisli da je prevazišla krizu i počne da se otvara, brojke se pokvare i krene ponovo zatvaranje.

Generalni utisak 2021. godine je da sliči 2020. godini. Ništa novo nije donela, osim što nas je izmorila zdravstveno i ekonomski.

Međutim, naredna 2022. je vrlo posebna i neobična. Jupiter, kao naš veliki zaštitnik i donosilac sreće biće u svom znaku Ribe. Ove nedelje, u sredu 29. decembra, Jupiter prelazi u svoj znak Ribe. Velika sreća za sve nas. Ovoj velikoj promeni najviše će se obradovati vodeni znaci Ribe, Rak i Škorpion. Posle dvanaest godina, Jupiter je ponovo u znaku romantike, ljubavi, tajni i magije. Jupiter u Ribama je prava slika Anđela čuvara, koji je uvek tu da nam pomogne kada pokleknemo ili doživimo pad. On je tu da nas inspiriše i probudi duboku veru. Nastupa godina istinske vere i ljubavi. Jupiter i Neptun će biti u velikoj konjunkciji 12. aprila 2022.

Njihova poslednja konjunkcija je bila pre 13 godina - 2009. Tada su ove dve planete bile u znaku Vodolija. Kao što vidite, njihova konjunkcija se ne dešava često. Međutim, njihov poslednji susret u znaku Ribe je bio davne 1856. godine. Da biobiušao ceo Zodijak Neptunu je prosečno potrebno oko 165 godina, a Jupiteru 12 godina. Iz tog razloga veliki je vremenski period između njihovih susreta u znaku kojim vladaju,u znaku Ribe.

Ali, te davne 1856. godine Saturn nije bio u svom znaku, kao što će biti 2022. Saturn je tada bio u znaku Blizanci. Saturn i Jupiter su hronokatori vremena i oni nose sudbinu naše civilizacije. Iz tog razloga je naredna godina neponovljiva. Energija koju ćemo imati 2022. će se ponoviti tek za 320 godina! Tek će daleke 2342. godine Neptun i Jupiter ponovo zajedno biti u Ribama, a Saturn u svom znaku, znaku Jarac!

Danas svedočimo važnom istorijskom trenutku. Šta god da se dešava u našim malim životima, izabrani smo da budemo svedoci velikih promena u svetu koje će se dešavati u 2022. Neptun i Jupiter u Ribama nose veliku duhovnost i čaroliju. 

Potpuno sam sigurna da je sledeća godina sjajan portal za inkarnaciju nekih velikih Duša koje će blistati u svetu umetnosti, nauke, politike, duhovnosti ili religije. Ovo je godina za rađanje novog Nikole Tesle, novog Leonarda Da Vinčija ili Mikelanđela. Sigurna sam da će te Duše obeležiti svet. Ali, pre nego što one stasaju i porastu, imamo sjajnu godinu da postignemo mnogo na raznim poljima. Ovo je godina velike sreće i ne treba je propustiti!

Naredna godina nam otvara važan portal ka duhovnom svetu. Posle svih izazova u prethodne dve godine, neophodno je da se vratimo sebi i svojoj duhovnosti. To je i poruka Solarne eklipse koja je 30. aprila 2022. na 10° Bika. Vladar ove eklipse je Venera, koja će baš tog dana biti na 27° Riba, na stepenu svoje egzaltacije zajedno sa Jupiterom. Ovo se nije desilo u zadnjih 2000 godina! Zato, nemojte da vam neko umanji vrednost toga, jer to više nikada nećete doživeti! 

Naredna godina je u znaku broja 6. To je Venerin broj. Rođeni smo da živimo i delimo ljubav. Rađamo se zbog emocija. Emocije su te koje nas uvek vraćaju da se inkarniramo na planeti Zemlji. Kroz odnose rastemo i učimo. Vreme je da povratimo duboku veru da sve ima viši smisao. Vreme je da počnemo da verujemo u sebe i svoju jedinstvenost i neponovljivost. To je glavna poruka Jupitera i Neptuna u Ribama. Kada smo duhovno jaki i stabilni možemo da materijalizujemo sve što poželimo. Ribe vladaju tajnama, duhovnošću, misterijama i najdubljom verom. Kada verujete da svaku bolest možete da pobedite i da je bolest samo odraz neravnoteže u telu, sami se isceljujete. Ovaj svet nije zamišljen da patimo, a patimo jer smo se udaljili od svog duhovnog bića. Patimo, jer mislimo da je svet protiv nas. Svet je samo ogledalo našeg unutrašnjeg stanja. Zato, ako duboko verujete da u narednoj 2022. možete svaki svoj problem da prevaziđete, u stanju ste vere o kojem je Isus govorio. 

Mi možemo da hodamo po vodi. Možemo da postignemo sve što poželimo, jer smo stvoreni od iste energije kao i ceo Univerzum. Energija tvorca je u nama. Mi smo samo jedan talas u okeanu, ali smo istovremeno i okean. Sve što može okean, može i talas! Znam da je to uverenje daleko od većine. Međutim, sa Jupiterom u Ribama, vera će nam biti bliža nego ikada pre. Ako želite da naučite da privlačite stvari, ljude i događaje u svoj život, onda je naredna godina kao stvorena za to. 

Vežbajte lakoću. Vežbajte Zakon privlačenja. Vežbajte svoj um da nauči da prihvati da ste stvoreni od iste energije od koje je stvoren i vaš tvorac. Onda možete sve. I naredna godina nam može doneti sve ono što smo mislili da je nemoguće.

Neko će se pitati: Gde je tu struktura? Struktura je Saturn u Vodoliji. A na samom kraju ove godine 30. decembra, Saturn i Mars će biti u sekstilu. Dve opasne planete u dobrom aspektu su znak da sa jasnim ciljem možemo da izgradimo svaku strukturu koja će trajati u vremenu. Na samom kraju godine, poslednjeg dana 2021. Mesec će biti u znaku Strelac, a Jupiter ga vodi u znak Ribe. Naša nova budućnost je tu! Naš novi reset je moguć. To je naša sudbina! Sa Novom 2022. i novim resetom, kreiramo svoju novu budućnost! 

Svima želim dobro zdravlje, puno sreće i beskrajno puno ljubavi u svakom vašem novom danu!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD