Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
MT webinar: Prosperitet i planiranje U nedelju, 07. novembra od 17h do 20h, dr Lea Imširagić će se održati ONLINE predavanje iz modula Meridijani Tela, ali ovog puta radimo na drugom i trećem meridijanu koje su zapravo povezane. Meridijan treće kuće zadužen je za donošenje odluka. Mnoge odluke koje danas donosimo daju nam vrlo konkretnu materijalnu realnost (drugi meridijan).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica "Zahvalnost" Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „ZAHVALNOST“, koja će se održati 20. oktobra u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da probudimo inspiraciju ljubavi kroz kvalitet zahvalnosti, koji nam daje mogućnost da prepoznamo vrednost u drugim ljudima.
» prikaži celu vest
Full Moon paket “90 dana za stvaranje balansa” Poslednja tri meseca u ovoj godini posvećena su razvoju kvaliteta Balansa. Nakon perioda komunikacije sa Višim Ja, kvalitet balansa predstavlja način putem kojeg možemo živeti sve stečeno znanje. Ukoliko uspostavimo stanje ravnoteže u svim sferama svog života, tada živimo i sva znanja koja smo prethodno usvojili. Stoga, kroz energiju naredna tri puna Meseca data nam je prilika da razvijemo kvalitet balansa kroz razvoj 3 nove VRLINE – zahvalnost (oktobar), duhovnost (novembar) i pravednost (decembar).
» prikaži celu vest
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”!
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Mlad Mesec u znaku Vage

MLAD MESEC 

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Suncem, rastojanje između Luminara iznosi 0 lučnih stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najmanja, nema je. Mlad mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, Afirmacije, Zakon privlačenja, meditaciju kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja. Jako je važna ova stvaralačka energija, sve što se tog dana pomisli ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do osećaja mirisa, teksture, proći sa druge strane kao da je već ostvareno i postoji već. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje. Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu, ipak će ova slika čitavog meseca biti vodilja, shema za stvaranje holografskog inprinta. Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Ova harmonizacija sa ciklusima prirode donosi isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate.

MESEC U VAZDUŠNOM ELEMENTU U ZNAKU VAGE

Akcenat je na balansu u lakoći. Moguće je osećanje emocionalne zatvorenosti. Verbalne veštine su potrebne za izražavanje emocija, recite sve i OBAVEZNO ISTINU. Ovaj mesec oseća onaj mirni deo nas, može da dodirne balansirani deo, ono kada se skinu i smire sve drame i velovi tajne, sramote ili straha. Recite sve ili baš ništa, ali istinski, pravo! Ne očekujte kontakt sa osećanjima, onaj osećaj u stomaku. Možda ćete želeti i da kažete svojoj okolini da niste baš svoji. Vazduh vas podiže u mental, dobro je vreme za čitanje knjiga, razmišljanje, pisanje o konfuziji i osećanjima koja naviru u ovom periodu. Priča o vremenu je aktuelna. Balans između uma i emocija postiže se dugim kupkama, aktivnostima na vodi, kako bi se obnovila emocionalna konekcija. Meditacija je svojevrsni vid najadekvatnije podrške u ovakvom periodu, jer će obezbediti uravnoteženje mentalne aktivnosti, otvoriti nas za dublje uvide, za razgovor sa samim sobom! Preterivanje nije rešenje, valja obratiti pažnju da kupke i meditacije služe za povezivanje sa sobom i svojim mirom, a ne za potuno prepuštanje tome. Balans je neophodan u svemu.

POSVEĆENI RITUALI 

VODENI DAN kako bi bili protočniji, lepši, vedriji i sjajniji. U ovih 24h tokom Lunacije piti samo vodu, ili kako odlučite, dalje su preporučene limunade, ceđeno voće, povrće, bareno povrće..protočnost je ključna u ovom radu! Svaka blokada je zastoj, a zastoj vas drži u starom ponavljanju obrasca. Izbegavajte namirnice životinjskog porekla ovog dana, lekove i alkoholne napitke.

VEŽBE - YOGA POLOŽAJI 

Drvce - stajanje na jednoj, pa na drugoj nozi, rukama sklopljenim ispred grudi, i lagano šireći ih osetimo kako povezujemo Sunčevu sa svojom energijom. Da osetimo kako se uravnotežujemo, ispravljamo u svojoj svetlosti.

Moguće je još raditi: Upijač – Pečat, Sfinga, Pas koji gleda gore.. 

Dovoljno je samo jedan položaj da uradite sa zadovoljstvom, opušteno, sa osmehom, bez stezanja ramena, vrata ili mišića na licu, radosno!

PRIPREMITE SVOJE SUPTILNO TELO

Svakako povesti računa i očistiti svoje polje, bilo pomoću energetskih vežbi, esencija, paljenjem sušenog lišća žalfije ili kupkom sa soda- bikarbonom.

TEMELJNO TUŠIRANJE sa jasnom namerom oslobađanja svega starog što nam više ne služi sa Sodom Bikarbonom, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru.

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, obilato, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba).

MIRISI imaju veoma važnu ulogu, možete ih koristiti u difuzorima. Birajte za sebe ono što vam odgovara, prija, šta to želite da vas okružuje, kakvi oblaci, koje boje je taj vazduh oko vas, birajte.

MEDITACIJA - dodirnite svesno balans sopstva na novom nivou kako bi mogli da ga prepoznate. Tokom meditacije pažnju treba posvetiti iskrenom otvaranju naših kapija za sledeći korak u budućnost. Ukoliko postoje strahovi i nesigurnosti, tada valja meditirati sa temom za ohrabrenje i podršku našeg srca u ovim vremenima promena. Pažnju okrenite sebi i svojim potrebama! 

Pronađite, rasvetlite, odaberite lepotu i obilje u sebi i oni će biti svuda oko vas!

NAMERA, KREACIJA kanalisati svoje želje i težnje ZAHTEVE u smeru rasta i razvoja - jako je važna ova stvaralačka energija, sve što tog dana pomislite ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do onog finog osećaja svakog mirisa, teksture pod prstima. Prođite sa druge strane, kao da je već ostvareno i postoji već.. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje! Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu!

NE STUPATI U RASPRAVE, OSIM AKO SE TIČU NAJVEĆEG DOBRA I VAS ČINE ODGOVORNIM NA BILO KOJI NAČIN

Izbegavati sve što dodatno pobuđuje - alkohol, vruća i ljuta hrana, začini

Uviđajnost je veoma na ceni, a ne primanje k srcu je rešenje! 

Našim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što stvarno ŽELIMO ZA SEBE ZA CEO PERIOD! 

PRAŠTANJE, OSLOBAĐENJE od štetnih navika.

ŠETNJA, lagano bez previše zamaranja. Veoma je efikasno usmeravati višak energije iz gornjih delova tela, naročito iz misli  ka nogama i potrošnji putem hoda, dugih šetnji, u cilju pokretanja protočnosti što je za Mesec u vazdušnom elementu od izuzetne važnosti. Prošetati napolju, svakodnevno, šetnje su izuzetno blagotvorne da rasterete i razbistre misli. Svaki vid prevoza zamenite svojim laganim korakom.

MUZIKA slušanje tihe omiljene muzike uvek je isceljujuće. Harmonizujte svoje frekvencije na nekim od fenomenalnih Gong kupki ili slušanjem muzike sa isceljujućim frekvencijama. 

* NAPRAVIMO BOLJU VIZIJU

Pogledajmo iz ptičije perspektive.. ispred, u daljini, gde bismo želeli da stignemo 28 dana od sada? Koje su to promene koje bi želeli da vidimo? Šta bi voleli da pokrenemo, a šta da smo završili?

Slika je već mnogo jasnija, odredište je lakše vidljivo!

Sada pogledajmo kako se sigurno lagano krećemo, koračamo ka odredištu, sa poverenjem i lakoćom.. mi ulazimo u željenu aktivnost (bilo koju) sa entuzijazmom i ljubavlju.

Zamislimo procvat cveća i drveća u našem vrtu, širenje i napredak u poslu, produbljivanje razumevanja ili procvat odnosa.

Obratimo posebnu pažnju koliko je sveža voda naših izvora , koliko je penušava vitalna i radosna... koliko je čist i osvežavajuć vazduh naše planine uspeha. Pogledajmo, ovim prizorom se i  priroda puni životnom snagom. Osetimo da smo deo te energije!

Vidimo sebe kako mudrije upotrebljavamo svoju vitalnost. Vidimo sebe kako puni elana, odlučno koračamo ka ostvarenju naših snova.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD