Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

04. do 10. jun 2012

Sedmica pred nama obećava vrlo poseban dinamizam i vrlo posebnu energiju koju će iznedriti spoj Sunca i retrogradne Venere koji je ovog puta veoma specifičan jer je reč o astronomskom fenomenu prelaska Venere preko Sunčevog diska koji se odigrava veoma retko – dva puta u razmaku od osam godina, pa onda tek na 105-121. godinu. Kao i svaka retkost i ova ima veći značaj i dublji upliv, a kako glavnu ulogu, koja će biti vidljiva na nebeskoj pozornici i golim okom u zoru 6. juna, igraju Sunce i Venera, i to na kraljevskom petnaestom stepenu Blizanaca, to je pred nama izuzetnih sedam dana tokom kojih ćemo imati priliku, ukoliko to poželimo i ukoliko se potrudimo,  da popravimo, rešimo ili završimo, svaki problematični odnos, jer Sunce je to koje je istina, koje je najčistije i najispravnije, a Venera ona koja upravlja svakim odnosom kao i svakim odnosom prema bilo čemu. Retrogradna svakako govori o nekada načinjenoj grešci, propustu, slabosti, povlačenju, i upravo ovakva konjunkcija sa Suncem - istinom, suštinom, tvorcem, donosi mogućnost da se suočimo sa sobom kroz sebe, kroz druge, kroz odnos i rodimo neko novo, čistije, uzvišenije JA.

I eto šanse da jedna ispravna, ili, bolje reći neizgovorena, reč promeni sve, jer je nekada pogrešna pokrenula ono što ovih dana imamo šansu da ispravimo. Kako ovoj konjunkciji prethodi najpre trigon Merkura i Saturna kojim otpočinjemo sedmicu, pri čemu je Merkur ujedno i Venerin dispozitor, to je sigurno da smo nešto nekada obećali, zavetovali se, a onda predomislili, oglušili, izdali, ili bili sprečeni da obećano održimo i ispunimo. Da se slično može ponoviti i ove sedmice ukazuje kvadrat Venere i Marsa koji sledi nakon trigona Merkura i Saturna, a prethodi konjunkciji Venere i Sunca. Mars je Uranov dispozitor, pa evo i posrednog kvadrata Urana i Venere, a Venera je Saturnov, pa eto i posrednog kvadrata Saturna i Marsa. I evo Merkura koji Saturnu prenosi Venerinu poruku da je čeka, da će se vratiti čim završi šta mora, no evo i Marsa zajedno sa Uranom koji će se Veneri na put isprečiti... No, susret sa Suncem promeniće sve što se do tada dešavalo...

Na objektivnom nivou prvih dana sedmice aktuelni će biti obećavajući dogovori, naizgled ozbiljni, sa dalekosežnim planovima, posebno ako je reč o nečemu što je već pokušavano (Saturn je retrogradan), i posebno po pitanju dece, školstva, dokumenata, saobraćaja, medija. No, istovremeno sa ovim ozbiljnim trigonom Merkura i Saturna i Neptun kreće retrogradno, sa kojim će Merkur krajem sedmice, nakon prelaska u znak Raka formirati trigon, pa ćemo najpre napraviti dogovore sa Saturnom, a onda, nakon konjunkcije Venere i Sunca, promeniti stranu i poverovati Neptunu... I evo naučnika koji nemoguće odgovore konačno pronalaze u nemogućem, nestvarnom, neopipljivom, nedokazivom. Evo svih onih tvrdih stavova koji će doživeti čudo i maksimalno omekšati.

Evo i devojke koja doživljava neprijatnost i opasnost negde na ulici, na povratku kući, nakon što je drugarici rekla da joj pozdravi staru ljubav... Neprijatnost može prizvati sjajnog spasioca u liku Sunca, ali i sama biti prilika da se život preokrene... A smer će diktirati izgovorena reč, bilo onome ko ugrožava bilo onome ko spašava...

U Veneri žive i Jupiter i Saturn, pa će biti aktuelna i priča novca, zakona, putovanja, pa će na isti način sve od Marsa biti ugroženo, ali na isti način i u prilici da bude „spaseno“. Ovo je svako NE u „skupštini“, ali i svaki rizik na igrama na sreću – a ishod će zavisiti samo od toga koliki je nivo ispravnosti i sreće u predelu srca... A kako sledi kvadrat Sunca i Marsa u petak, to će svi neiskreni potencijalno biti u problemu, bilo sa autoritetima, bilo u saobraćaju, bilo sa zdravljem ili statusom. Sumnjičavi i kritični dobiće prekor nekoga daleko iznad njih i zbog toga moguće „pasti“ jer Merkur prelaskom u Raka vodi i Marsa u znak pada. Rešenje će pronaći u veri, u veri u svoja osećanja a ne razum, a brzo će se uveriti da je to znanje iz Raka gde Jupiter egzaltira, ono koje neprijatelje ne stvara, jer će već u subotu Merkur napraviti trigon sa Neptunom. Pa evo sumnjičavog Marsa iz Device koji ukoren, prekoren i posrnuo konačno „dobija“ ono što savršenim radom i trudom nije uspeo steći.

*

Ove sedmice oskar za najbolju ulogu dobijaju oni sa Venerom i Suncem u konjunkciji. Aplauza će se naslušati svi sa Venerom i Marsom u aspektu, posebno kvadratu, kao i oni sa Suncem u nezgodnom odnosu sa Marsom. Iako se može činiti manje važnim, sjajnu ulogu će odigrati svi sa Merkurom u povoljnom odnosu sa Saturnom, kao i oni sa Merkurom u povoljnom odnosu sa Neptunom.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD