Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

28. maj do 03. jun 2012

Sedmica pred nama obećava vrlo poseban dinamizam koji će primarno kreirati Merkur kako svojom pozicijom u Blizancima i vanrednom brzinom (prelaziće više od dva stepena dvevno), tako i svojim aspektima (sekstil sa Uranom i kvadrat sa Marsom) koji će doprineti ubrzanju, odnosno, slobodno možemo reći, doliti ulje na vatru. Da će biti vatreno potvrđuje i Mesec u Lavu kojim otpočinjemo sedmicu, kao i Mesečev prvi aspekt – kvadrat sa Jupiterom na Algolu.

Stoga, pred nama je vrlo uzbudljiva sedmica tokom koje se možemo osećati kao da smo se obreli usred košnice jer će zvuci sirena, alarma, zvona telefona, prejake muzike, škripe kočnica, turiranja motora, probijanja zvučnog zida, dolaziti odasvud. Pričaće se i šta treba i šta ne treba, progovoriće i najnemuštiji, a svi sa namerom da izkažu sopstvenu istinu izraženu u konjunkciji Sunca i Merkura u Blizancima i sekstilu sa Uranom čime otpočinjemo ovu sedmicu. No, kako svako od nas percipira stvarnost iz sopstvenog horoskopa, to i istina ima razna lica, a u slučaju Blizanaca gde se nalazi Sunce kao menadžer opšte atmosfere, reč je uvek, u najmanju ruku, o dva različita lica. I lako bismo izašli na kraj sa tom različitošću da Merkur u četvrtak ne formira kvadrat sa Marsom u Devici, koji položen u ovom pametnom znaku još od početka godine misli da je najispravniji, a početkom ove sedmice i najpametniji jer prvih dana prelazi preko stepena egzaltacije Merkura. Iako nedovoljno hrabar u ovom znaku, ove sedmice će biti hrabar na rečima, spreman da se suprotstavi neistomišljenicima, čak i onima koji imaju određenu vlast nad njim (Merkur vlada Marsom i napraviće kvadrat s njim), kao i sa onima koji su mu slični i koje voli (Mars u Devici voli Merkura), pa evo oštrih reči među braćom, drugarima, susedima, između radnika i pretpostavljenih. Evo i sudara sjajnih vozača usled prevelike brzine, ali i povreda pešaka, mladih, dece, u blizini škole. Evo i povreda prstiju i ruku sjajnih zanatlija, sjajnih sportista, boraca, kao i jahača, pri čemu i konji mogu biti povređeni, jer je Jupiter na Algolu. Istovremeno, evo problema i sa tehnikom, automobilima, generalno u saobraćaju, sa signalizacijom. No, kvadrat Merkura i Marsa uvek daje i brzinu misli, a položeni u intelektualnim znacima uz sekstil Merkura sa Uranom koji živi u Marsu, daće i sjajne ideje, tekstove, predavanja, izume na polju nauke jer će Merkur prelaziti i preko stepena egzaltacije Kirona.  

Jupiterom na Algolu donosi i rođenje Pegaza, pa je za očekivati da ove sedmice bude rođeno više beba nego obično carskim rezom, više blizanaca, ali svakako treba posebnu pažnju posvetiti samim porodiljama koje su uvek sa naglašenim Algolom u opasnosti, posebno u ponedeljak i utorak kada je i Mesec u konjunkciji sa Marsom, kao i tokom njegovog boravka u Škorpionu u petak i tokom vikenda.

No, Mesec u Škorpionu ne donosi samo opasnosti već i strasti, ljubomoru i fatalne susrete, a da će vikend biti zanimljiv govori konjunkcija Merkura i Venere koja će stvoriti okolnosti za susret starih ljubavnika, za mirenje zavađenih jer u Merkuru živi Mars sa kojim se naša Venerica zavadila pri ulasku u Blizance, ali i mogućnosti da se negativne strasti ponovo razbuktaju. Izazvane neočekivanim susretom ili neočekivanom informacijom, Venerice se mogu uzdići, ali i uznemiriti jer će već naredne sedmice formirati ponovo kvadrat sa Marsom i biti u prilici da ponovi grešku. No, s druge strane, evo i dugoočekivane poruke, glasa o nekome na koga smo zaboravili i od koga smo odustali jer će Merkur preneti Venerinu poruku Saturnu u Vagi s kojim će formirati trigon, a koji je još uvek strpljivo čeka.

Konjunkcija Merkura i Venere doneće i potencijal za sjajne književne večeri, promocije novih naslova i nagrada za književno stvaralaštvo jer u Veneri živi Jupiter – Pegaz, miljenik muza. Ovo je i svaki dogovor o investicijama, ali šansa da ponovo uplatite svoju dobitnu kombinaciju na igrama na sreću koja je nekada zamalo donela premiju.

*

Ove sedmice glavne uloge imaju oni sa Merkurom i Suncem u aspektu sa Uranom, a posebnu ulogu dobiće svi sa Merkurom i Marsom u nepovoljnom aspektu. Oni sa retrogradnom Venerom i dalje će biti aktivni, a posebno oni koji imaju Veneru u aspektu sa Merkurom ili znaku Blizanaca, kao i oni sa Venerom u aspektu sa Marsom ili Saturnom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD