Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

28. maj do 03. jun 2012

Sedmica pred nama obećava vrlo poseban dinamizam koji će primarno kreirati Merkur kako svojom pozicijom u Blizancima i vanrednom brzinom (prelaziće više od dva stepena dvevno), tako i svojim aspektima (sekstil sa Uranom i kvadrat sa Marsom) koji će doprineti ubrzanju, odnosno, slobodno možemo reći, doliti ulje na vatru. Da će biti vatreno potvrđuje i Mesec u Lavu kojim otpočinjemo sedmicu, kao i Mesečev prvi aspekt – kvadrat sa Jupiterom na Algolu.

Stoga, pred nama je vrlo uzbudljiva sedmica tokom koje se možemo osećati kao da smo se obreli usred košnice jer će zvuci sirena, alarma, zvona telefona, prejake muzike, škripe kočnica, turiranja motora, probijanja zvučnog zida, dolaziti odasvud. Pričaće se i šta treba i šta ne treba, progovoriće i najnemuštiji, a svi sa namerom da izkažu sopstvenu istinu izraženu u konjunkciji Sunca i Merkura u Blizancima i sekstilu sa Uranom čime otpočinjemo ovu sedmicu. No, kako svako od nas percipira stvarnost iz sopstvenog horoskopa, to i istina ima razna lica, a u slučaju Blizanaca gde se nalazi Sunce kao menadžer opšte atmosfere, reč je uvek, u najmanju ruku, o dva različita lica. I lako bismo izašli na kraj sa tom različitošću da Merkur u četvrtak ne formira kvadrat sa Marsom u Devici, koji položen u ovom pametnom znaku još od početka godine misli da je najispravniji, a početkom ove sedmice i najpametniji jer prvih dana prelazi preko stepena egzaltacije Merkura. Iako nedovoljno hrabar u ovom znaku, ove sedmice će biti hrabar na rečima, spreman da se suprotstavi neistomišljenicima, čak i onima koji imaju određenu vlast nad njim (Merkur vlada Marsom i napraviće kvadrat s njim), kao i sa onima koji su mu slični i koje voli (Mars u Devici voli Merkura), pa evo oštrih reči među braćom, drugarima, susedima, između radnika i pretpostavljenih. Evo i sudara sjajnih vozača usled prevelike brzine, ali i povreda pešaka, mladih, dece, u blizini škole. Evo i povreda prstiju i ruku sjajnih zanatlija, sjajnih sportista, boraca, kao i jahača, pri čemu i konji mogu biti povređeni, jer je Jupiter na Algolu. Istovremeno, evo problema i sa tehnikom, automobilima, generalno u saobraćaju, sa signalizacijom. No, kvadrat Merkura i Marsa uvek daje i brzinu misli, a položeni u intelektualnim znacima uz sekstil Merkura sa Uranom koji živi u Marsu, daće i sjajne ideje, tekstove, predavanja, izume na polju nauke jer će Merkur prelaziti i preko stepena egzaltacije Kirona.  

Jupiterom na Algolu donosi i rođenje Pegaza, pa je za očekivati da ove sedmice bude rođeno više beba nego obično carskim rezom, više blizanaca, ali svakako treba posebnu pažnju posvetiti samim porodiljama koje su uvek sa naglašenim Algolom u opasnosti, posebno u ponedeljak i utorak kada je i Mesec u konjunkciji sa Marsom, kao i tokom njegovog boravka u Škorpionu u petak i tokom vikenda.

No, Mesec u Škorpionu ne donosi samo opasnosti već i strasti, ljubomoru i fatalne susrete, a da će vikend biti zanimljiv govori konjunkcija Merkura i Venere koja će stvoriti okolnosti za susret starih ljubavnika, za mirenje zavađenih jer u Merkuru živi Mars sa kojim se naša Venerica zavadila pri ulasku u Blizance, ali i mogućnosti da se negativne strasti ponovo razbuktaju. Izazvane neočekivanim susretom ili neočekivanom informacijom, Venerice se mogu uzdići, ali i uznemiriti jer će već naredne sedmice formirati ponovo kvadrat sa Marsom i biti u prilici da ponovi grešku. No, s druge strane, evo i dugoočekivane poruke, glasa o nekome na koga smo zaboravili i od koga smo odustali jer će Merkur preneti Venerinu poruku Saturnu u Vagi s kojim će formirati trigon, a koji je još uvek strpljivo čeka.

Konjunkcija Merkura i Venere doneće i potencijal za sjajne književne večeri, promocije novih naslova i nagrada za književno stvaralaštvo jer u Veneri živi Jupiter – Pegaz, miljenik muza. Ovo je i svaki dogovor o investicijama, ali šansa da ponovo uplatite svoju dobitnu kombinaciju na igrama na sreću koja je nekada zamalo donela premiju.

*

Ove sedmice glavne uloge imaju oni sa Merkurom i Suncem u aspektu sa Uranom, a posebnu ulogu dobiće svi sa Merkurom i Marsom u nepovoljnom aspektu. Oni sa retrogradnom Venerom i dalje će biti aktivni, a posebno oni koji imaju Veneru u aspektu sa Merkurom ili znaku Blizanaca, kao i oni sa Venerom u aspektu sa Marsom ili Saturnom. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD