Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Uvod u tumačenje natalnog horoskopa Astrologija je specifičan jezik, čije specifično pismo - nebesku abecedu je potrebno znati čitati i tumačiti. Ona je veština sklapanje reči i rečenica koje nastaju kombinovanjem astroloških simbola. Kurs "Uvod u tumačenje natalnog horoskopa" počinje u sredu, 8. septembra od 19h na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
Kurs: Tehnike Tranzita u Astrologiji U ponedeljak, 6. septembra, od 19h na Kepler Institutu počinje dvomesečni kurs iz tehnika tranzita u astrologiji. Svi događaji iz života jedne osobe su sadržani u njenom natalnom horoskopu. Međutim, da bismo mogli da ih procenimo kada će se oni dogoditi, neophodno je da na određeni način “oživimo” natalne planete, da ih pomeramo u vremenu i na osnovu tih promenjenih pozicija zaključimo kada će se realizovati određeni natalni potencijal.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Prošlih Života Ono što mi treba da tražimo u karmičkoj astrologiji i u ovom reinkarnacijskom otkrivanju potovanja Duše, jesu različite potrebe nas samih koje se ispoljavaju u različitim životima, trenucima koje negde živimo. Kurs iz karmičke astrologije počinje u utorak, 7. septembra od 19h na Kepler Institutu u trajanju od 10 nedelja. Ovaj kurs je moguće pohađati i online.
» prikaži celu vest
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”!
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08.03. do 15.03.2021.

Bila je ovo burna nedelja na svetskim berzama. U stvari, bilo je prilično brutalno za kratkotrajne agresivne trgovce. 

Razumevanje efekata veštački dizajnirane politike nulte kamatne stope na neodređeno vreme ima posledice, poput straha od inflacije. Neki osnovni ekonomski principi ne mogu se debatom usmeriti u željenom pravcu.

Drugo, imajte na umu da se ova šizofrena tržišna aktivnost dešava nedugo nakon prvog kvadrata Saturna i Urana, 17. februara, samo jedan dan nakon što su mnogi svetski berzanski indeksi postigli nove apsolutne ili višegodišnje maksimume. Pod kvadratom Saturna i Urana ništa ne ide kako se očekuje. Možemo očekivati iznenađenja i neočekivane ishode do kraja 2021. godine. Nisam siguran da je iko očekivao nagli porast kamatnih stopa u 2021. godini, iako se to uklapa u ciklus Saturna i Plutona, kao što je opisano u našoj knjizi Prognoze 2021. 

Prošle nedelje utvrdili smo da su indeksi padali na pun Mesec 27. februara. Mlad Mesec, koji je dve nedelje kasnije, 13. marta, je u Ribama zajedno sa Venerom i Neptunom. Izvestili smo da s ovim mladim Mesecom u kombinaciji sa znakom Ribe... predstoji još jedan period dramatičnih zabluda. Pod Neptunom i Ribama, euforija se može ponovo pojaviti, a akcije da uzlete bez nekog očiglednog razloga - bar nijednog pouzdanog ili koji ima bilo kakvog smisla. Ali, takođe treba shvatiti šta se dešava kada ovaj period pod Neptunom i znakom Ribe nije euforičan. Šta je suprotno euforiji i nerealnim priželjkivanjima kad se desi realnost? To je histerija i panika." Možda je trebalo da istaknemo da su Ribe jedan od dvojnih znakova u astrologiji (kao i Blizanci). Kao takav, može brzo i lagano iskazivati kontrirajuće stavove. U ovom slučaju, tržišta kapitala mogu se preokretati gore-dole, od euforije do histerije. Među trgovcima ali i kiropraktorima ovaj model ponašanja odnosi se na koncept poznat pod nazivom „ušinuće“. Advokatima je ovo dobro poznato.

Pored euforije i histerije, Neptun i Ribe se takođe mogu povezati sa neizvesnošću i konfuzijom. Sasvim je sigurno da su tržišta akcija prošle nedelje bila neizvesna. U stvari, prilično su neizvesna od 17. februara kada je kvadrat Saturna i Urana protresao tržišta i poklopio se sa mnogim preokretima u kojima su beleženi padovi nakon postignutih vhunskih vrednosti. 

Možda ćemo svedočiti još jednom krugu euforije kako ulazimo u mlad Mesec 13. marta, a to je na dan kada Merkur izlazi iz svoje senke. Ako ne, možda će uslediti panika i histerija. Sa toliko Neptuna i Riba, niko ne može biti siguran u bilo šta, iako će mnogi iznositi takve tvrdnje. Kada je naglašen znak Ribe, činjenice, istina i preciznost često su skriveni. To ne znači da su ljudi rođeni u ovom znaku takvi (jer zaista nisu), već izgleda kao da je svet prozvan ovim vrlinama tokom ovog perioda. Dakle, ove nedelje naš zadatak je da lociramo istinu i saznamo činjenice pre nego što delamo. Srećno.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Ovde ću biti kratak. Sve je u vezi sa mladim Mesecom koji je u konjunkciji sa  Venerom i Neptunom u znaku Ribe sledećeg vikenda, 13. marta. To je jak aspekt za cikluse finansijskih tržišta i njihovu povezanost sa geokosmičkim studijama. Obratite posebnu pažnju na sirovu naftu krajem ove i početkom sledeće nedelje. 

Sva ova energija Ribe možda nije pogodna za trgovanje pozicijama. Međutim, dobro je za romantiku i umetnost. Povoljno je vreme da se prepustite mašti i iskoristite svoj kreativni potencijal. Uživajte u naredne dve nedelje i tragajte za situacijama bez stresa.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD