Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 08.03. do 15.03.2021.

Bila je ovo burna nedelja na svetskim berzama. U stvari, bilo je prilično brutalno za kratkotrajne agresivne trgovce. 

Razumevanje efekata veštački dizajnirane politike nulte kamatne stope na neodređeno vreme ima posledice, poput straha od inflacije. Neki osnovni ekonomski principi ne mogu se debatom usmeriti u željenom pravcu.

Drugo, imajte na umu da se ova šizofrena tržišna aktivnost dešava nedugo nakon prvog kvadrata Saturna i Urana, 17. februara, samo jedan dan nakon što su mnogi svetski berzanski indeksi postigli nove apsolutne ili višegodišnje maksimume. Pod kvadratom Saturna i Urana ništa ne ide kako se očekuje. Možemo očekivati iznenađenja i neočekivane ishode do kraja 2021. godine. Nisam siguran da je iko očekivao nagli porast kamatnih stopa u 2021. godini, iako se to uklapa u ciklus Saturna i Plutona, kao što je opisano u našoj knjizi Prognoze 2021. 

Prošle nedelje utvrdili smo da su indeksi padali na pun Mesec 27. februara. Mlad Mesec, koji je dve nedelje kasnije, 13. marta, je u Ribama zajedno sa Venerom i Neptunom. Izvestili smo da s ovim mladim Mesecom u kombinaciji sa znakom Ribe... predstoji još jedan period dramatičnih zabluda. Pod Neptunom i Ribama, euforija se može ponovo pojaviti, a akcije da uzlete bez nekog očiglednog razloga - bar nijednog pouzdanog ili koji ima bilo kakvog smisla. Ali, takođe treba shvatiti šta se dešava kada ovaj period pod Neptunom i znakom Ribe nije euforičan. Šta je suprotno euforiji i nerealnim priželjkivanjima kad se desi realnost? To je histerija i panika." Možda je trebalo da istaknemo da su Ribe jedan od dvojnih znakova u astrologiji (kao i Blizanci). Kao takav, može brzo i lagano iskazivati kontrirajuće stavove. U ovom slučaju, tržišta kapitala mogu se preokretati gore-dole, od euforije do histerije. Među trgovcima ali i kiropraktorima ovaj model ponašanja odnosi se na koncept poznat pod nazivom „ušinuće“. Advokatima je ovo dobro poznato.

Pored euforije i histerije, Neptun i Ribe se takođe mogu povezati sa neizvesnošću i konfuzijom. Sasvim je sigurno da su tržišta akcija prošle nedelje bila neizvesna. U stvari, prilično su neizvesna od 17. februara kada je kvadrat Saturna i Urana protresao tržišta i poklopio se sa mnogim preokretima u kojima su beleženi padovi nakon postignutih vhunskih vrednosti. 

Možda ćemo svedočiti još jednom krugu euforije kako ulazimo u mlad Mesec 13. marta, a to je na dan kada Merkur izlazi iz svoje senke. Ako ne, možda će uslediti panika i histerija. Sa toliko Neptuna i Riba, niko ne može biti siguran u bilo šta, iako će mnogi iznositi takve tvrdnje. Kada je naglašen znak Ribe, činjenice, istina i preciznost često su skriveni. To ne znači da su ljudi rođeni u ovom znaku takvi (jer zaista nisu), već izgleda kao da je svet prozvan ovim vrlinama tokom ovog perioda. Dakle, ove nedelje naš zadatak je da lociramo istinu i saznamo činjenice pre nego što delamo. Srećno.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Ovde ću biti kratak. Sve je u vezi sa mladim Mesecom koji je u konjunkciji sa  Venerom i Neptunom u znaku Ribe sledećeg vikenda, 13. marta. To je jak aspekt za cikluse finansijskih tržišta i njihovu povezanost sa geokosmičkim studijama. Obratite posebnu pažnju na sirovu naftu krajem ove i početkom sledeće nedelje. 

Sva ova energija Ribe možda nije pogodna za trgovanje pozicijama. Međutim, dobro je za romantiku i umetnost. Povoljno je vreme da se prepustite mašti i iskoristite svoj kreativni potencijal. Uživajte u naredne dve nedelje i tragajte za situacijama bez stresa.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD