Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Uvod u tumačenje natalnog horoskopa Astrologija je specifičan jezik, čije specifično pismo - nebesku abecedu je potrebno znati čitati i tumačiti. Ona je veština sklapanje reči i rečenica koje nastaju kombinovanjem astroloških simbola. Kurs "Uvod u tumačenje natalnog horoskopa" počinje u sredu, 8. septembra od 19h na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
Kurs: Tehnike Tranzita u Astrologiji U ponedeljak, 6. septembra, od 19h na Kepler Institutu počinje dvomesečni kurs iz tehnika tranzita u astrologiji. Svi događaji iz života jedne osobe su sadržani u njenom natalnom horoskopu. Međutim, da bismo mogli da ih procenimo kada će se oni dogoditi, neophodno je da na određeni način “oživimo” natalne planete, da ih pomeramo u vremenu i na osnovu tih promenjenih pozicija zaključimo kada će se realizovati određeni natalni potencijal.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Prošlih Života Ono što mi treba da tražimo u karmičkoj astrologiji i u ovom reinkarnacijskom otkrivanju potovanja Duše, jesu različite potrebe nas samih koje se ispoljavaju u različitim životima, trenucima koje negde živimo. Kurs iz karmičke astrologije počinje u utorak, 7. septembra od 19h na Kepler Institutu u trajanju od 10 nedelja. Ovaj kurs je moguće pohađati i online.
» prikaži celu vest
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”!
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01.03. do 08.03.2021.

Merkur je završio retrogradni hod (30. januara - 20. februara) prošlog vikenda. Saturn je 17. februara završio prvi od tri kvadrata tokom 11,25-godišnjeg kvartalnog ciklusa sa Uranom (poznat kao opadajući kvadrat). Gotovo sva svetska tržišta akcija dostigla su vrhunac u roku od nedelju dana od ta dva kosmička događaja i teško se srozala krajem prošle nedelje.

Porast stopa takođe je u vezi sa istorijskim modelom 32-37-godišnjeg ciklusa Saturna i Plutona koji je u korelaciji sa dugoročnim preokretima kamatnih stopa. Na osnovu ciklusa Saturna i  Plutona, ciklus kamatnih stopa trebalo je da padne 2020. godine i zaista izgleda kao da jeste. Novi trend viših stopa mogao bi se nastaviti i sredinom 21. veka. Ove dve planete mogu manifestovati prinudu koja pokušava da dobije ono što želi. U tom poduhvatu stvari mogu postati brutalne.

Sve u svemu, bila je to nedelja vredna pažnje. U potpunosti je bila u skladu sa kvadratom Saturna i Urana, kombinacijom koja će biti prisutna do 24. decembra 2021. To je razlog zašto smo 2021. godinu imenovali „godinom kontrarijanaca“. Šta god stručnjaci predviđali po pitanju ekonomije i tržišta, biće promašeno i sa preko potrebnom ozbiljnom revizijom tokom godine. Ništa ne ide onako kako se očekuje. Očekujte neočekivano i iznenađenja.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Sledeći zanačajan geokosmički period nastupa od 11.-14. marta, kada će se Sunce i Venera spojiti sa Neptunom u znaku Ribe, znaku kojim vlada Neptun. Tada je i mlad Mesec u znaku Ribe 13. marta i izlazak Merkura iz njegove senke.

Da, svi vole rođene u znaku Ribe. To je neobičan znak, a njegova vladajuća planeta, Neptun, govori o naklonosti snovima. Može biti zaštitnik beskućnika, muzičara, pesnika, idealista, mirovnjaka, prevaranata, verskih prevaranata i terapeuta, iscelitelja. Izuzetno je maštovit - do mere da živi u realnosti u kojoj nada nikada ne umire. To je kombinacija beznadežnog i uvek romantičnog. Ne možete a da ne volite osobu sa jakim osobinama Neptuna ili Riba, mada njihova nespremnost (ili nemogućnost) da budu konkretni i vide stvari kakve zaista jesu mogu biti frustrirajuće za realiste, jer sagledavaju budućnost kroz niz neograničenih mogućnosti.

Zašto ovo pominjem? Zato što nam predstoji još jedan period dramatičnih zabluda. Pod Neptunom i Ribama, euforija se može ponovo pojaviti, a akcije da uzlete bez nekog očiglednog razloga - bar nijednog pouzdanog ili koji ima bilo kakvog smisla. Ali, takođe treba shvatiti šta se dešava kada ovaj period pod Neptunom i znakom Ribe nije euforičan. Šta je suprotno euforiji i nerealnim priželjkivanjima kad se desi realnost? To je histerija i panika.

Zato budite spremni. Idemo ka kolektivnoj psihološkoj avanturi u Neptunovu zemlju čudesa dok se mlad Mesec spaja sa Neptunom u Ribama. I odmah da bude jasno: ako se nešto iznenada čini izvrsno i bolje od očekivanog, nije. Ako nešto počne da liči na propast, ni to nije toliko loše. Možda je pravi trenutak da jednostavno odete na plažu, malo se istežete i jogirate, odmorite uz dobru knjigu, poslušate neku dobru muziku ili aplikaciju Calm i opustite se.

Neptun i Ribe vladaju sirovom naftom i kanabisom. Možda ćete pronaći neke mogućnosti da trgujete ovim akcijama. Samo neka bude legalno i realno. Ako se zanesete i nešto zaboravite pod ovom planetarnom dinamikom, može biti veoma neugdno i veoma skupo. Takođe, možete se osećati ushićeno i romantično. Obavezno preuzmite odgovornost za svoje postupke od 10. do 20. marta. Tokom ovog perioda neznanje ne dovodi do blaženstva. Ali blaženstvo može dovesti do neznanja, zato budite budni i oprezni. I kao i uvek, setite se mantre za ovu godinu: Budite srećni. Budite na sigurnom. Budite zdravi. I da ste u miru. To je savršena mantra za period Riba.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD