Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01.03. do 08.03.2021.

Merkur je završio retrogradni hod (30. januara - 20. februara) prošlog vikenda. Saturn je 17. februara završio prvi od tri kvadrata tokom 11,25-godišnjeg kvartalnog ciklusa sa Uranom (poznat kao opadajući kvadrat). Gotovo sva svetska tržišta akcija dostigla su vrhunac u roku od nedelju dana od ta dva kosmička događaja i teško se srozala krajem prošle nedelje.

Porast stopa takođe je u vezi sa istorijskim modelom 32-37-godišnjeg ciklusa Saturna i Plutona koji je u korelaciji sa dugoročnim preokretima kamatnih stopa. Na osnovu ciklusa Saturna i  Plutona, ciklus kamatnih stopa trebalo je da padne 2020. godine i zaista izgleda kao da jeste. Novi trend viših stopa mogao bi se nastaviti i sredinom 21. veka. Ove dve planete mogu manifestovati prinudu koja pokušava da dobije ono što želi. U tom poduhvatu stvari mogu postati brutalne.

Sve u svemu, bila je to nedelja vredna pažnje. U potpunosti je bila u skladu sa kvadratom Saturna i Urana, kombinacijom koja će biti prisutna do 24. decembra 2021. To je razlog zašto smo 2021. godinu imenovali „godinom kontrarijanaca“. Šta god stručnjaci predviđali po pitanju ekonomije i tržišta, biće promašeno i sa preko potrebnom ozbiljnom revizijom tokom godine. Ništa ne ide onako kako se očekuje. Očekujte neočekivano i iznenađenja.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Sledeći zanačajan geokosmički period nastupa od 11.-14. marta, kada će se Sunce i Venera spojiti sa Neptunom u znaku Ribe, znaku kojim vlada Neptun. Tada je i mlad Mesec u znaku Ribe 13. marta i izlazak Merkura iz njegove senke.

Da, svi vole rođene u znaku Ribe. To je neobičan znak, a njegova vladajuća planeta, Neptun, govori o naklonosti snovima. Može biti zaštitnik beskućnika, muzičara, pesnika, idealista, mirovnjaka, prevaranata, verskih prevaranata i terapeuta, iscelitelja. Izuzetno je maštovit - do mere da živi u realnosti u kojoj nada nikada ne umire. To je kombinacija beznadežnog i uvek romantičnog. Ne možete a da ne volite osobu sa jakim osobinama Neptuna ili Riba, mada njihova nespremnost (ili nemogućnost) da budu konkretni i vide stvari kakve zaista jesu mogu biti frustrirajuće za realiste, jer sagledavaju budućnost kroz niz neograničenih mogućnosti.

Zašto ovo pominjem? Zato što nam predstoji još jedan period dramatičnih zabluda. Pod Neptunom i Ribama, euforija se može ponovo pojaviti, a akcije da uzlete bez nekog očiglednog razloga - bar nijednog pouzdanog ili koji ima bilo kakvog smisla. Ali, takođe treba shvatiti šta se dešava kada ovaj period pod Neptunom i znakom Ribe nije euforičan. Šta je suprotno euforiji i nerealnim priželjkivanjima kad se desi realnost? To je histerija i panika.

Zato budite spremni. Idemo ka kolektivnoj psihološkoj avanturi u Neptunovu zemlju čudesa dok se mlad Mesec spaja sa Neptunom u Ribama. I odmah da bude jasno: ako se nešto iznenada čini izvrsno i bolje od očekivanog, nije. Ako nešto počne da liči na propast, ni to nije toliko loše. Možda je pravi trenutak da jednostavno odete na plažu, malo se istežete i jogirate, odmorite uz dobru knjigu, poslušate neku dobru muziku ili aplikaciju Calm i opustite se.

Neptun i Ribe vladaju sirovom naftom i kanabisom. Možda ćete pronaći neke mogućnosti da trgujete ovim akcijama. Samo neka bude legalno i realno. Ako se zanesete i nešto zaboravite pod ovom planetarnom dinamikom, može biti veoma neugdno i veoma skupo. Takođe, možete se osećati ushićeno i romantično. Obavezno preuzmite odgovornost za svoje postupke od 10. do 20. marta. Tokom ovog perioda neznanje ne dovodi do blaženstva. Ali blaženstvo može dovesti do neznanja, zato budite budni i oprezni. I kao i uvek, setite se mantre za ovu godinu: Budite srećni. Budite na sigurnom. Budite zdravi. I da ste u miru. To je savršena mantra za period Riba.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD