Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project radionica Pozivamo te na Full Moon radionicu „PLEMENITOST“ koja će se održati 27. februara u formi live webinara, od 19h do 20.30h. Naš zadatak ovog Punog Meseca biće da se oslobodimo okova svog malog ega i na taj način uskladimo se sa svojom pravom, kosmičkom prirodom.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22.02. do 01.03.2021.

Tokom ove nedelje Merkur prolazi putem svoje senke i zato treba da budemo još malo strpljivi i tolerantni, jer i dalje postoji mogućnost za neku grešku ili nerazumevanje. Kao što je već spomenuto prethodne nedelje, stanje Merkurovog prolaska kroz svoju senku nalik je stanju posle preležanog gripa. Bolje nam je, ali i dalje se osećamo slabo i malaksalo. Potrebno je da prođe neko vreme da bi se vratili u normalu. To stanje normale je nešto ka čemu Merkur polako ide. Zato i dalje budite pažljivi u saobraćaju i komunikaciji. Ako potpisujete ugovore dobro sve pregledajte. Završavajte stare poslove i bavite se analizom svega što ste uradili u prethodnom periodu.

U ovoj nedelji pratimo aspekte Meseca u kretanju kroz znak Rak, Lav i Devica. Ponedeljak kreće trigonom Sunca i Meseca, a to je uvek lep i srećan aspekt. Mesec je u Raku i biće nam lepo u krugu naše porodice. Odnos sa partnerom ili roditeljima je skladan. Mesec je u fazi rasta i osećamo jaku pozitivnu motivisanost. Postoji dubok osećaj razumevanja i tolerancije. Zato je ovo sjajan početak ove nedelje! U psihološkom smislu ovaj trigon sugeriše da smo u miru i sami sa sobom. Postoji duboko razumevanje između naše svesti, što je uvek u simbolici Sunca i naše podsvesti, koja je u simbolici Meseca. Kada naša svest i podsvest rade u istom pravcu onda nema težine niti sumnje. Zato iskoristite ovaj dan za važne razgovore u krugu porodice ili sa poslovnim partnerima. Pričajte o sređivanju doma ili poslovnog prostora. Razrađujte važne planove za budućnost. 

Utorak i sreda kao da nastavljaju u sličnoj atmosferi. Jedini aspekt utorka je trigon Meseca iz znaka Rak sa Neptunom. Sjajan dan za sanjarenje i meditaciju. Duboka meditacija nam pomaže da se povežemo sa dubljim slojevima našeg nesvesnog bića sa ciljem promena na dubokom nivou. Naša doboka uverenja definišu našu ličnost. Zato, kada menjamo i čistimo “podzemne prostorije” svoje duše unoseći svetlo tamo gde je mrak, menjamo i svoj život.

Tokom cele ove nedelje druge planete kao da su uspavane i kao da nisu zainteresovane za saradnju. Prisutan je mali broj aspekata. Svaki aspekt možemo da posmatramo kao jedan vid komunikacije planeta. Kada su to harmonični aspekti kao što su trigon, sekstil i neke konjunkcije to doživljavamo kao finu komunikaciju i planetarnu podršku. Kada su aspekti izazovni, kao što su opozicija ili kvadrat to osećamo kao tenziju, borbu ili nerazumevanje. Kroz kakava iskustva ćemo prolaziti tokom života u velikoj meri zavisi od planetarnih aspekata u našem natalnom horoskopu, kao i od pozicija i aspekata planeta u datom vremenu. 

Ipak, bez obzira na umanjenu dinamiku, neće nam biti dosadno ove nedelje. Četvrtak 25. februar će biti veoma uzbudljiv i interesantan dan. Imaćemo trigon Marsa i Plutona, kao i sekstil Sunca i Urana. Vrlo jaka i skladna muška energija. Sve što zamislimo možemo lako i da ostvarimo. Imaćemo sjajan dan pod vladavinom Jupitera za postizanje značajanog uspeha na svim poljima života. Ako planirate značajnije poslovne aranžmane onda je ovo sjajno vreme za to. Ono što je u četvrtak posebno čarobno je prelazak Venere u znak svoje egzaltacije, u znak Ribe. Nekome će sjajna Venera doneti dosta sreće u narednih mesec dana. Ovo je važan događaj, jer naša planeta Zemlja je pod njenom vladavinom. Venera, naša boginja ljubavi, lepote i sklada je srećna svaki put kada dođe u znak Ribe. Ona nam odatle u narednih mesec dana šalje poruku da je ovo sjajno vreme za romantiku i ljubav. Februar nije rezervisan samo za ljubav među macama, već je ovo sjajno vreme da i mi oslobodimo emocije i dozvolimo sebi da volimo i budemo voljeni. Pri tome, ne treba da nam je neprijatno zbog onoga što osećamo, jer ovo je mesec ljubavi, a naše biće je od nje satkano. Ljubav je put koji nas vodi ka našoj svrsi postojanja! Ljubav između naših roditelja nam je otvorila prolaz u ovaj svet na planeti Zemlji. Ljubav između nas i našeg partnera otvara put za rađanje naše dece. Kada je ljubav prisutna u našem telu, onda nema straha. Što smo srećniji, laganiji i zaljubljeni to ćemo lakše naći i našu najsrećniju verziju života, koja postoji za svakoga od nas. 

Anđeo koji vlada prvom pentadom znaka Ribe je EJAEL, planetarne prirode Mesec-Jupiter. Njegova priroda je mudrost, koja nas vodi do uzvišenosti. Preko njega lagano možemo da uspostavimo kontakt sa našim Višim Ja koje je veće i pametnije od nas. Ovaj prelazak Venere u znak Ribe najviše će u pozitivnom smislu osetiti osobe rođene u ovom znaku ili podznaku. Takođe, svi vodeni znaci ili osobe sa Venerom u vodenim znacima, pred sobom imaju sjajnih mesec dana da zarone u svoju dušu i osete unutrašnju sreću. Međutim, bez obzira na znak i podznak na rođenju, prepustite se životnim talasima sa punim poverenjem i verom da u svemu postoji viši smisao življenja. To je pitanje vere. Ribe vladaju verom, Venera vlada čarolijom. Čarolija je uvek moguća i dostupna, kada se sa punim poverenjem odreknemo svoje male “ego kontrole” i dozvolimo da kružimo energijom oko nas. Poverenje u životnu energiju od koje smo satkani je najviši oblik vere koji možemo da iskusimo. 

I na samom kraju ove nedelje u subotu 27. februara imamo pun Mesec u znaku Devica. Anđeo koji vlada ovom pentadom punog Meseca je VASARIAH. Njegova planetarna priroda je Jupiter-Mesec. Kod ovog Anđela imamo istu planetarnu prirodu kao i kod gore pomenutog EJAEL-a. Anđeo VASARIAH nas uči pravdi, plemenitosti i milosrđu. Oba Anđela, koja se aktiviraju u ovoj nedelji su satkana od iste planetarne prirode Jupiter-Mesec. Jupiter je egzaltiran u znaku Rak, znaku naše duše. Oba Anđela nam šalju poruku da smo mi čista energija i da ništa ne može da nam se desi loše kada imamo duboko poverenje u božansku energiju.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD