Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2023. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2023. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu Prelaza, isceljivanja i kreiranja novih načina razmišljanja i delovanja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Što nam zvijezde govore u 2021.

Nakon duge i teške 2020. godine koja je na svima nama ostavila duboki trag, sa radošću očekujemo ulazak u 2021. godinu. Zavirit ćemo u svih dvanaest astroloških znakova kako bismo vidjeli kako su nam zvijezde naklonjene.

Ulaskom Saturna i Jupitera 21. decembra 2020. u Vodenjaka neki astrološki znaci dobit će vjetar u leđa iz Vodenjaka, a neki će imati malo uzburkanije more gdje će im biti potrebna veća koncentracija i odvažnost za velike životne promijene. 

 

OVAN 

U protekle dvije i pol godine Ovnovi su bili pod velikim pritiskom gdje je jedino rešenje bilo strpljene i uporan rad. Ulaskom u Vodenjaka, Jupiter i Saturn nose vam nagradu za strpljenje i marljiv rad. Ova dva planeta su u vašoj XI kući i govore da sve vaše planove, želje i očekivanja sad možete ostvariti na lagan način, kucajte na sva vrata i biti će vam otvorena. Ako želite ući u velike projekte i pridružiti se nekim organizacijama ovo je idealan period. Na poslu i u karijeri prijatelji i ljudi iz inozemstva vam mogu pomoći. Uran se šeće po vašoj II kući, zato ako želite ići u financijske rizike možete, svibanj, lipanj i srpanj mogu vam donesti nagradu. Siječanj i veljača vam mogu donijeti raskide ugovora i neudobnu situaciju sa prijateljima zbog financija. Na ljubavnom planu od polovice srpnja možete se opustiti i uživati. Ovo je godina koja vas vraća u top formu kako mentalnu tako i fizičku. Iskoristite je maksimalno.

BIK

U zadnje dvije godine lijep pogled od Saturna i Jupitera iz Jarca uspavao je Bikove. Sve je išlo nekako polako po planu. Bik je fiksni astrološki znak koji voli planirati, ne voli promjene, rutina mu je izuzetno važna. Skoro dvije godine Uran šeće po Biku pa su ga mnogi osjetili i vjerojatno se odupirali velikim promjenama koji ovaj planet nosi. Uran sve preokrene, on je alarm i uzbuna, dakle došlo je vrijeme velikih promjena. Ako to ne učinite sami Saturn i Jupiter iz Vodenjaka će vas prisiliti na to. Ne opirite se, prepustite se velikoj avanturi. Najviše naglaska će biti kroz karijeru budući da se Jupiter i Saturn nalaze u X kući koja govori o statusu u društvu i karijeri. Želja da se pokažemo u javnosti ali sad na drugačiji način. Ako vas poslodavac muči i ne znate kako sa njim na kraj odvažite se i promijenite sve. Ovo je godina koja će vam pomoći da riješite i neke stambene probleme. Moguća preseljenja. Od početka siječnja do kraja veljače pripazite na svoje zdravlje usled stresa koji je moguć na poslovnom planu. To je period kad bi ste mogli malo usporiti. Ljeto će vam podariti malo oduška stoga ga korisno iskoristite. 

BLIZANCI

Evo jednog astrološkog znaka kojem će sve stvari ići na ruku. Godina sa Jupiterom i Saturnom u Vodenjaku sipa obilje mogućnosti koje će Blizanci znati brzo uhvatiti. Pametni, vješti i spretni i pomalo lukavi uspjet će sve te prilike iskoristiti. U 2020. godini imali smo Solarne i Lunarne eklipse preko ose Blizanac - Strijelac (preko vaše prve i sedme kuće) ukazujući na partnerske, poslovne i ljubavne odnose sa dozom konfuznosti jer je Neptun iz Riba radio kvadrate na osu čvorova. Univerzum se pobrinuo da stare stvari pobrišete iz kompjutera, ako to niste do sad učinili krajem svibnja 2021. učinite to i dopustite novoj energiji neka kruži. Jupiter i Saturn su u vašoj IX kući i nose povoljan period za ugovore i karijeru koji će biti vezani za inozemstvo, edukaciju, putovanja, turizam. Ako niste završili fakultet ovo je godina koja vam daruje mogućnost da to lako savladate. Dobre ponude i potpisivanje ugovora na poslovnom planu ostavite za ožujak i travanj. Na zdravstvenom planu smanjite cigarete i  alkohol i priuštite sebi više sna. 

RAK

Proteklih dvije godine sa Saturnom, Jupiterom i Plutonom u znaku Jarca prolazili ste kroz razne teškoće. Odvajanje za Rakove je uvijek bolna činjenica, odvajanje od partnera i roditelja, ipak uspjeli ste izaći iz ove situacije bolji i jači. Jupiter i Saturn  sad prolaze vašom VIII kućom koja nam može reći nešto i o financijskim problemima. Ovo je period kad morate dovesti sve račune u balans, od kredita, pozajmica i rješavanja nasljedstva. Povoljan period za rješavanje, moguće i zakonskim putem, je od kraja travnja i do kraja srpnja. Poslovne ponude u ovom periodu biti će aktualne. Uran, planet koji vas sada drži i pokreće iz Bika, nudi vam razne mogućnosti, nemojte biti sramežljivi uzmite sve što vam bude ponuđeno od strane prijatelja. 

LAV

Lavovi  su još jedan od fiksnih znakova koji nisu baš pristalice velikih promjena. Očekuje vas godina koja je puna raznih izazova. Saturn i Jupiter  su u Vodenjaku preko puta Lava, a Saturn u opoziciji sa vašim Suncem uzrokuje osjećaj težine i frustracije. Svi partnerski odnosi, bilo da su to ljubavni ili poslovni, u ovoj i sljedećoj godini moraju završiti. Za neke će to biti jedno veliko olakšanje. Neki od vas će prekinuti dugogodišnje partnerske poslovne odnose koji više nemaju nikakvog smisla. Neki od vas će prekinuti i dugogodišnje ljubavne veze. Uran se nalazi u vašem polju karijere i može se dogoditi da u ovih dvije godine kompletno promijenite posao i počnete raditi nešto što do sada niste ni sanjali. Nastupa period prilagođavanja. Ove godine čuvajte vaše zdravlje, naročito srce i cirkulaciju. Od početka siječnja do kraja veljače odmorite, ovo će biti jedan od izazovnijih perioda tokom ove godine.  

DJEVICA

Djevice su u proteklih dvije godine bile podržane od strane tri velike planete koje su odsjele u Jarcu. Evo još jedne godine koja vam nudi miran i udobniji period. Nakon što su Jupiter i Saturn ušli u Vodenjaka aktivirali su vašu VI kuću, polje zdravlja i posla. A kako je Djevica inače okupirana zdravljem, rutinom i higijenom, možemo očekivati da će uvesti neka nova pravila u ovim poljima svog života. Ako ste se umorili od dosadašnjeg posla evo prilike da se i u tom pravcu promjene stvari. Ako ste odlučili stručno osposobljavanje radi promijene posla imate podršku Urana iz Bika koji se sada nalazi u vašoj IX kući. Promjena poslodavca može vam dovesti stranca za šefa ili putovanja u inozemstvo. Ljubav se može dogoditi na poslu ili kroz poslovnu suradnju. Ova godina vam nudi puno mogućnosti, na vama je da se odlučite. 

VAGA

Za Vage je ovo jedna godina koja nosi olakšanje. Protekle dvije godine su bile izuzetno teške i traumatične. Vrijeme je da sada malo uživate. Jupiter i Saturn u Vodenjaku u V kući nose vam obilje ljubavi, uživanja, kreativnih ideja. Godina sa kojom ćete moći upisati neki tečaj, baviti se nekim sportom. Ova dva planeta u polju ljubavi svim onim Vagama koje su do sada bile same daje mogućnost da uplove u ozbiljnu vezu, a one koje su već u vezi mogućnost neočekivanog poklona. Mnogi mogu postati roditelji. Tokom ove godine, Vage koje su u dugim vezama mogu se odlučiti da je krunišu brakom. Drage Vage, pred vama je godina  puna ljubavi i emotivnog zadovoljstva. Uzmite je i maksimalno je iskoristite. Sretno!    

ŠKORPIJA

Škorpije, kao i Bikovi i Lavovi, su fiksni znaci, što bi nam reklo da nisu skloni velikim promjenama. Škorpije više od svih vole kontrolirati situaciju ali sad sa Uranom i Marsom u njihovom opozitnom znaku Biku nose velike promjene. Od početka siječnja pa sve do početka ožujka Škorpioni će se sretati sa velikim problemima koji će se odraziti na polju bilo poslovnih ili bračnih partnerskih odnosa. Već neko vrijeme Uran iz Bika trese vaše partnerske odnose. Ako tome dodamo da Jupiter i Saturn iz Vodenjaka tranzitiraju vašom IV kućom koja označava dom, obitelj, govori vam da u vašem domu atmosfera neće biti ista. Moguće su selidbe, kupovina nekih nekretnina a neki od vas će nakon svega odlučiti dignuti sidro i otići negdje u inozemstvo. Sve stvari koje ste do sada držali pod kontrolom otet će se. Prepustite se izazovima jer ako to ne učinite sami Saturn će vas prisiliti na to. Krajem travnja situacija će malo popustiti pa se naziru i prva rješenja, više sreće i oduška polovicom svibnja, ljeto malo mirnije. Škorpije su veliki borci pa će iz ove situacije izaći jači i naučiti da se sve okreće, a energija treba kružiti. 

STRIJELAC

Strijelčevi su tokom prošle godine imali prolazak južnog Mjesečevog čvora kroz njihovo prvo polje koje govori i o zdravlju ali i općenito o velikim promjenama. Došlo je do zasićenja i nova energija mora biti pokrenuta. Zadnje pomračenje pasti će 10. Lipnja kada će biti aktivirano vaše sedmo polje partnerskih odnosa, pa stoga riješite nedoumice sa partnerom. Imamo i Neptuna, planete iluzija i ružičastih naočala koji vas obmanjuje i možda se sad probudite i vidite u kakvoj ste atmosferi živjeli. Podršku Jupitera i Saturna iz Vodenjaka možete iskoristiti za sve probleme koje ste do sada imali. Novac će vam dolaziti kroz komunikaciju ili kraća putovanja, možete upisati i neki tečaj koji će vam omogućiti bolju financijsku situaciju. Moguća su i preseljenja u blizini ili posao koji će iziskivati kraća izbivanja iz doma. Ova situacija za vas je idealna, jer nema ko voli više putovati i biti sa koferima u rukama od Strijelca. Jedna pozitivna godina pa krenite na putovanje.  

JARAC

Jarčevi iza sebe ostavljaju godinu koja im je donijela dosta posla, odgovornosti, rada i trpljenja. Za ovaj astrološki znak rad i disciplina su sastavni dio života ali pritisak je bio velik. Sada mogu odmoriti, olakšanje dolazi. Naime, Jupiter i Saturn u  vašoj II kući daju mogućnost da se sav mukotrpni posao iz 2020. sada naplati. Jedna izvrsna godina da učvrstite vaše financije. Nakon teške godine koju ostavljate za vama svi poslovi koje budete sada radili činit će vam se lagani i nećete ni vjerovati da sve teče glatko. Uran vas iz Bika podržava da uđete u nove projekte, a zarada može doći od igara, burze, djece, sporta itd. Ova godina je i posvećena ljubavi, pa ako ste sami Uran vas može iznenaditi i kao grom iz vedra neba donijeti ljubav. Uživajte, zaslužili ste! 

VODENJAK

Slijedeće dvije godine Vodenjaci imaju jako uzbudljiv period. Neke promjene su već započele još u veljači ove godine ali tokom godine ova se situacija na trenutak smirila. Iako su Vodenjaci fiksni znak kao i Lav, Bik i Škorpija, ipak imaju u sebi naglašenu svijest pa su pomalo i buntovnici i pokretači promjena. Evo jedne godine gdje ćete biti u prvom planu. Ovo je jedna kompletna promjena života. Posao ponude koje ćete imati činit će se grandiozne a zatim za tren će sve odjednom nestati. Dolazit će do velikih projekata za koje se sutradan može desiti da je sve to palo u vodu. Ovaj period će biti naglašeniji u siječnju, veljači i početkom ožujka. Dobar period je od 05. ožujka do 24. travnja 2021. Ova kombinacija optimističnog Jupitera i Saturna koji iziskuje vrijeme, kočit će vas u vašim realizacijama. Ako tome dodamo i Urana iz Bika koji je totalno nepredvidiv, za tren sve može pasti u vodu. Zato sa velikim strpljenjem (Saturn) pravite velike projekte (konjunkcija Jupiter) i čekajte da ta velika genijalna stvar (kvadrat Uran) dopusti da se ta ideja spusti u kolektivnu svijest. Ovo me podsjeća na Nikolu Teslu koji onda nije bio shvaćen. Tako vrijedi i za vas. Na ljubavnom planu pomračenje 10. lipnja pasti će u polje vaše ljubavi pa ako vam je stalo do osobe koju volite malo se korigirajte i nemojte reagirati eksplozivno. Uran iz Bika je u vašoj IV kući pa se može dogoditi da odlučite da se preselite ili kupite kakvu nekretninu. Ovo je godina velikih životnih promjena na svim poljima. Pustite da vas izazovi vode ka vašem  životnom cilju. 

RIBE 

Ova će godine Ribe biti u svom svijetu. Za vas to nije neki veliki problem. Jupiter i Saturn se nalaze u vašoj XII kući. Ovdje imamo i neke strahove koji će vas mučiti tokom godine nešto iz prošlih vremena i mućiće vas neka prijateljstva, puno vas će u ovoj godini sresti i nekog duhovnog učitelja ili se pridružiti nekoj organizaciji, početi se baviti ozbiljno nekom alternativom. To ste odavno priželjkivali. Potreban vam je odmor, meditacija, topla kupka, izolacija. Saturn u XII kući traži puno odmora, tako da ćete sami i spontano odlaziti u svoj svijet gdje ćete moći biti u miru. Pomračenja koja će se desiti ove godine kroz polje karijere donijet će vam pomisao da se počnete baviti nekim drugim poslom. Neke ideje u okviru posla vam mogu doći tokom polovice svibnja do kraja srpnja. Dobar je period i za promijene u poslu u tom periodu jer Jupiter, vaš planet velikih očekivanja, nade i optimizma, boravit će u vašem znaku. Uran iz Bika u vašoj III kući može vam pomoći kroz pisanje, komunikaciju ali i neki rođaci ili susjedi vam mogu biti velika podrška da ostvarite svoje ciljeve tokom godine. Drage Ribe sanjajte vaše snove koji se krajem 2021. mogu pretočiti u stvarnost. 

Godišnji horoskop je generalan za sve astrološke znakove, što bi značilo za sve koji imaju Sunce u tom astrološkom znaku. Detaljnije izvješće trebate potražiti kod vašeg astrologa, jer natalna karta ima još važnih informacija u odnosu na položajAscendenta,raspored kuća, gdje se nalazi Mjesec itd....

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD