Tel: (+381) 11.4113.164, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Astrološki kalendar za 2024. godinu Astrološki kalendar je praktični vodič za celu 2024. godinu, koji vam služi da brzo i lako dobijete najvažnije astro informacije svakog dana.

Pomaže da se odredi kvalitet i osobina svakog dana tokom 2024. godine (mundana astrologija), planira aktivnosti (elekciona astrologija) i dobije odgovor na postavljena pitanja (horarna astrologija).
» prikaži celu vest
Knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
Alex Trenoweth - Astrološka konferencija u Beogradu 2018. Astrolog, Alex Trenoweth je napisala članak o svom iskustvu na astrološkoj konferenciji u Beogradu, u martu 2018.
» prikaži celu vest
Knjiga ''Energija Senke'' Nedavno je izašla iz štampe najnovija knjiga Aleksandra Imširagića "Energija Senke - Vodič za integraciju prošlih života". Svi zainteresovani za ovu knjigu mogu je naručiti direktno od nas.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Pun Mesec u znaku Rak

MESEC U VODENOM ELEMENTU U RAKU

Osećanja su veoma naglašena, emotivnost, možda i previše. Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost su veoma izraženi u ovom periodu. Kanalisanje ide kroz emocije za druge ljude, utopite se u njihova osećanja, osetite koje su im emocionalne potrebe. Nemojte se samo fiksirati na sopstvene. Možete postati iscelitelj jer umete da se rasplinete, granice su se raspustile, vi ste oni, oni su vi. Kreirajte granice za sebe, bez diskriminacije ili uvrede, odlučite sa kim se pripajate i zašto, poštujte druge ali i svoje pravo na svoj prostor, intimu, izolaciju.. Uradite nešto iz zemaljske simbolike kako biste stvorili stabilne granice, ponekad je dobro jesti čvrstu hranu, za balans vodenog, bezgraničnog, lelujavog osećaja. Ne utapajte se u alkoholu, niti preterujte sa dubokim meditacijama. Dugo banjanje u kadi i vodene aktivnosti nisu preporučene u ovom periodu. Mesec takođe otvara veliko polje emocija kod svih nas i ta otvorenost omogućava nam da primimo nove informacije, navike, da iskreiramo, otpustimo....

PUN MESEC U ZNAKU RAK

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara iznosi 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Sigurno jedan od najmoćnijih dana u Lunarnom ciklusu i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja. Nesigurnost, osetljivost, ranjivost je izražena u simbolici položaja Meseca, treba osvestiti ove teme koje nas tište i duboko stvaraju nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje, oslobodite se od patnji, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode, tu su nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.  

PREPORUKA ZA PUN MESEC U ZNAKU RAK

VODENI DAN - investiramo u lakoću i lepotu putem konzumiranja vode (24h). Ovo  je idealan izbor ili se bar odlučite za tečni dan na bazi ceđenog voća.

TEMELJNO TUŠIRANJE SODOM BIKARBONOM sa jasnom namerom otpuštanja i pročišćenja, oslobađanja, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru 

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, temeljno, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba) 

IZBEGAVATI LEKOVE, ALKOHOL, MLEKO I MLEČNE PROIZVODE, sve što je toksično, što vas nadima ili teško varite

ODMOR je neprikosnoveni lek, telo je veoma senzitivno i ranjivo. Usporimo sad! Uradimo baš ono što i Sunce, ostanimo mirni i zastanimo. Otvoriće se portal mogućnosti da uronimo unutra i da se odnegujemo, iscelimo specijalnim melemom istinom i stvarnošću! Ukoliko se čini da nema vremena za mir sa sobom, jednostavno ga zakažimo u planeru za naredni period, zakažimo termin za svoj mir. Odaberimo neko udobno mesto koje nas čini sigurnim i udobnim, gde volimo da budemo! I kada dođe taj čas, odgovorno pristupimo zadatku, bez odlaganja! 

Prvo ćemo biti sebi čudni, smešni, buljićemo.. Misli će nas izluđivati, leteće slike i ideje.. 

Mi samo treba da dišemo, da ih sve pustimo da se smeste i primire, da dišemo i da budemo! Već nakon nekoliko minuta stvoriće se taj prostor među njima, prostor ispunjen blagošću, sve će biti mirno! Mi ćemo dotaći taj svesni mir, taj što odmara kvalitetnije i od sna! Poslušajmo kako zvuči naša tišina!

Kontaktirajmo naš najveći potencijal, sveznajući deo, kosmičko biće. Jednom kada se ovde vratimo i prisetimo se osnovnog odnosa sa samim sobom mi postajemo svesniji, celovitiji, svoji, sigurniji. Odatle smo spremni da gradimo novo, nove kuće, bliskosti, nove ljubavi, nova partnerstva, ali sad stvarno, po našoj volji.

VREME U PRIRODI, U BLIZINI VODE - preporučujem obilazak jezera, reke ili okeana. Važno je biti svestan da Mesec energizuje vodu, puni je, veliča, pokreće plimu, tako da naše emocije mogu postati znatno veće kada se približimo obezbeđujući tako savršene uslove za većinu emocionalnih detoksikacija - voda pomaže u čišćenju stagnirajuće emocionalne energije iz našeg sistema.

BOSONOGA ŠETNJA duž plaže ili duboko zagledavanje u ponoćne zvezde dok misli putuju istražujući nebeske događaje, magiju i  sva čudesa svemira.

YOGA POLOŽAJ - Vriksasana Položaj drvceta najbolje donosi balans Yin i Yang energije u našem telu, prenoseći ovaj mir dublje na dušu i duh.

DUBOKA RELAKSACIJA - u spokoju sa sopstvom, svojim dubinama, možemo duboko da dišemo, udišući ljubav i mir, izdahnemo napetost i sve štetno iz prošlosti, što nam više ne služi.

MEDITIRAJTE, dodirnite svesno balans sopstva kako bi mogli da ga prepoznate u odnosima. Pažnju okrenite sebi i svojim potrebama! Ukoliko ostanemo svesni, mi takođe dobijemo uvid i jasnoću o našim trenutnim okolnostima. Ukazuje se svojevrsna prilika da vidimo koliko smo daleko od naših ideala i ciljeva, tako da možemo razmotriti i koje to korake treba preduzeti da bi ih postigli.

MOĆ VIZUALIZACIJE - iskoristimo svaki trenutak bilo pred spavanje ili posle, tokom tuširanja ili šetnje možemo iskreirati most između želje i materijalizacije. Kakav mi to želimo da bude naš život i gde želimo da idemo. Ono što je naš izbor i naše uverenje da je najbolje za nas treba da bude naš prioritet. Stvarajmo slike odavde, režirajmo svoj život.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD