Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 07. do 14.12.2020.

Glavna poruka za ovu nedelju je VREME JE ZA USVAJANJE NOVE NAVIKE KOJA ĆE VAM PROMENITI ŽIVOT NA BOLJE!

Ovu nedelju započinjemo sa Mesecom na prvom stepenu znaka Devica. Devica je znak naše fiziologije, zdavlja, radnih navika… Deluje na ljude da budu mnogo vredniji, praktičniji i na usluzi drugima. Mnogi će zato ovu nedelje započeti sa jakim radnim elanom u nameri da sve svoje poslove završe do kraja. Devica ne voli da prolongira stvari niti da bilo šta ostavlja za sutra. Ovo je sjajan dan da budete dobro organizovani i da sve svoje poslove završite brzo, efkasno i kvalitetno. 

U ponedeljak Mesec pravi i sjajan trigon sa Uranom u Biku i kvadrat sa Merkurom u Strelcu. Merkur je ovde dispozitor Meseca i kako se nalazi u znaku svog izgona on ima potrebu da više filozofira nego da bude praktičan. To može da izazove mali sukob unutar nas samih. Neusklađenost razuma i osećanja, kada je Merkur koji predstavlja razum malo rasejan dok je Mesec koji vlada našim osećanjima nešto stabilniji. Za nas je to svakako interesantno i svako će se na svoj način izboriti sa tim. Devica takođe veoma brine o svom zdravlju i zato ne dozvolite sebi da vas to preokupira, već mirno i staloženo povodite računa i primenjujte zdrave navike. Ovo je sjajna nedelja da napokon krenete sa usvajanjem novih navika o kojima odavno govorite. Možda je to nova dijeta, vežbanje, redovnije spavanje…. Svakako, to nešto će podići kvalitet važeg života.

Veći značaj dajem trigonu sa Uranom koji obožava Mesec. Uran Mesecu daje jednu dinamiku, ali bez opterećenja i teških osećanja. Daje jedno više stanje svesti. Kada delujemo iz višeg stanja svesti nikada ne grešimo! Ponedeljak je sjajan dan za usvajanje novih navika.

U utorak, Mesec nastavlja da formira harmonične aspekte sa dalekim planetama Saturnom, Jupiterom i Plutonom u znaku Jarac. Veoma je naglašen element zemlje i to daje dobru priliku za materijalizaciju i ostvarivanje ciljeva. Ako želite da usvojite neke nove, zdravije navike kako bi postali vitalniji i zdraviji, onda u utorak imate sjajnu podršku ovih planeta iz znaka Jarac da vam u vremenu ta odluka donese veliku dobrobit. Saturn voli kada se poštuje rutina i dogovor koji pravite kako sa drugim ljudima, tako i sami sa sobom.

U sredu Mesec prelazi u znak diplomatije, znak Vaga. To znači da je to dan koji traži da smo u balansu i dubokoj harmoniji sa svojim partnerom i drugim ljudima. Dan za sjajne poslovne dogovore ili poslovni ručak. Mesec će formirati sekstil sa Merkurom. Ako treba da obavite razgovor sa strancima onda vam je savet da to bude u sredu. Ipak, treba povesti računa o jednoj “sitnici”, a to je aspekt Sunca u kvadratu sa Neptunom. Nemojte obećavati ono što ne možete da ispunite, da ne bi bili optuženi za kršenje dogovora ili obećanja. 

U četvrtak i petak naša diplomatija je na ispitu. Da li ćemo uspeti da ostanemo u balansu kada Mesec napravi uzastopne kvadrate sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu ili ćemo se osetiti ugroženo i uvređeno tuđim potpuno drugačijim mišljenjem ili postupcima? Ovo će najviše osetiti osobe rođene u znaku ili podznaku Vaga, Jarac, Ovan i Rak. Mesec će, takođe u petak, preći u znak svog pada Škorpion i formiraće jaku opoziciju sa Uranom. Ovo je signal za mogući veliki stes koji se može manifestovati kroz neko razilaženje ili burnu svađu. Glavna tema bi bili odnosi, jer Vaga vlada odnosima. Moguće je da neko okonča važan odnos, ali to uopšte ne mora tako i da se manifestuje, već može da ukaže na osećaj povređenosti i potrebe za povlačenjem u sebe. 

Svaki težak aspekt Meseca je izazov za našu dušu. Sve može da se odnosi na polje našeg eteričnog bića. Međutim, kada se naše unutrašnje vode previše zamute i uzburkaju to neminovno dovodi do materijalizacije tih negativnih uverenja. Zato je savet da svoje unutrašnje vode održavate čistim. To znači da na vreme prepoznate svaku negativnu emociju i putem jake afirmacije je transformišete u srećnu misao. Na taj način ne “nasedate” na teške aspekte koji su nam takođe neophodni, kako bi nas budili i naučili da transformišemo svoje misli i osećanja. 

Na realnoj ravni petak je sjajan dan za akciju jer je Sunce u trigonu sa Marsom. Obe muške planete iz vatrenih znakova Strelac-Ovan bude veliki optimizam, jak sportski duh i neustrašivost. Umesto da se previše bavite svojim teškim emocijama, obujte patike i istrčite jedan krug kako biste se dobro resetovali i probudili svog unutrašnjeg šampiona. Odličan aspekt za započinjanje novog posla ili realizaciju postojećeg. Sjajan poslovni ili sportski dan za Strelčeve, Ovnove i Lavove.

Subota je sjajan dan za duboko opuštanje, maštanje i uživanje. Mesec će imati trigon sa Neptunom, sektil sa Plutonom i konjunkciju sa Venerom. Iako su obe ženske planete u lošem dostojanstvu to nam ništa ne smeta da uživamo u ljubavi i lepoti što je i smisao našeg života. Naglašene su emocije i duboki osećaj ljubavi prema partneru. Ovo je dan kada treba iz dubine duše da pošaljete nekome zahvalnost što je uvek pored vas i što vas voli. To je obično vaš partner, dete, roditelji ili dobar prijatelj. Ako nemate trenutno nikoga pored vas, setite se da ni tada niste sami. Kraj vas je uvek vaš Anđeo čuvar. Mesec trigon Neptun u Ribama je sjajno vreme da osvestite to prisustvo svetlosne inteligencije u svom životu šaljući mu zahvalnost iz svog srca!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD