Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Uvod u tumačenje natalnog horoskopa Astrologija je specifičan jezik, čije specifično pismo - nebesku abecedu je potrebno znati čitati i tumačiti. Ona je veština sklapanje reči i rečenica koje nastaju kombinovanjem astroloških simbola. Kurs "Uvod u tumačenje natalnog horoskopa" počinje u sredu, 8. septembra od 19h na Kepler Institutu.
» prikaži celu vest
Kurs: Tehnike Tranzita u Astrologiji U ponedeljak, 6. septembra, od 19h na Kepler Institutu počinje dvomesečni kurs iz tehnika tranzita u astrologiji. Svi događaji iz života jedne osobe su sadržani u njenom natalnom horoskopu. Međutim, da bismo mogli da ih procenimo kada će se oni dogoditi, neophodno je da na određeni način “oživimo” natalne planete, da ih pomeramo u vremenu i na osnovu tih promenjenih pozicija zaključimo kada će se realizovati određeni natalni potencijal.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Prošlih Života Ono što mi treba da tražimo u karmičkoj astrologiji i u ovom reinkarnacijskom otkrivanju potovanja Duše, jesu različite potrebe nas samih koje se ispoljavaju u različitim životima, trenucima koje negde živimo. Kurs iz karmičke astrologije počinje u utorak, 7. septembra od 19h na Kepler Institutu u trajanju od 10 nedelja. Ovaj kurs je moguće pohađati i online.
» prikaži celu vest
Upis u školu je u toku! Da li biste želeli da steknete astrološko obrazovanje po svetskim standardima koje će vam omogućiti da se profesionalno bavite astrologijom? U toku je upis u prvu godinu studija astrologije na Institutu za Astrološka Istraživanja i Edukaciju “Johannes Kepler”!
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2021. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2021. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu hrabrosti i inspirativnih akcija na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Pomračenje Meseca

U ovim nejasnim vremenima gdje smo svi u nekom iščekivanju, poneki i u strahu što nam donosi sutra, imamo do kraja godine dvije eklipse. Jednu Lunarnu 30.11.2020. na 8° Blizanaca i jednu Solarnu koja će se dogoditi 14.12.2020. na 23° Strijelca. Nije slučajno da nam Univerzum upravo sada, prije ulaska Saturna i Jupitera u Vodenjaka 21.12.2020. nešto važno poručuje.  

Kažu da je najveća tama tik pred svitanje. I upravo sada ove dvije eklipse koje nam slijede govore o jednom novom dobu i tami u kojoj smo tokom ove 2020. svi kolektivno boravili.

Bilo je najave da će se dogoditi velike promjene još 12.12.2012. po Majanskom kalendaru. Od tada je prošlo osam godina, sada su najave da će se ulaskom Saturna i Jupitera u Vodenjaka desiti veliki preokret u društvu. Ulazimo u Eru Vodenjaka. 

Istina, i vrijeme je da se staro zamjeni novim. Ali postoje i veliki strahovi, kakvo nam to vrijeme dolazi? Da li ćemo se pretvoriti u robote bez emocija ili ćemo još uvijek zadržati u nama onu divnu emociju koja se zove ljubav?

Ove se dvije eklipse događaju preko ose Blizanac/Strijelac. Rekli bi božanska energija se treba spustiti kroz poruku na Zemlju. Vladar Blizanaca je Merkur koji je i glasnik bogova sa Olimpa a vladar Strijelca je Jupiter. I tako imamo u ovim tamnim vremenima jasnu poruku koji nam bogovi šalju. 

Pomračenje se događa na 8° Blizanaca, u konjunkciji sa ovom eklipsom se nalazi Fiksna zvijezda Aldebaran. Ona je jedna od 4 kraljevske zvijezde i poznata je kao čuvar Istoka. Nije li rečeno da će upravo ta Istočna civilizacija sačuvati ovo čovječanstvo. Inače, Aldebaran je poznat i kao "Predskazivač" za naredni period. Kako predstavlja Čuvara Istoka tako i ukazuje na uspjeh od svih novih stvari i sreću u svakom početku. Pa kako se najavljuje i približava ta era Vodenjaka i velike promjene, imamo Čuvara Istoka koji nam donosi mir i uspjeh u novim stvarima i promjenama. 

Vidimo da vladar Eklipse Merkur, koji se  nalazi u na 27° Škorpiona, kao jedan od bogova koji je mogao komunicirati i sa podzemnim svijetom, šalje jasnu poruku, došli smo do kraja i promjene su neizbježne. Merkur je bio u separacionom sekstilu sa Plutonom, Jupiterom, komunicirao je sa gornjim i donjim svijetom i sada nam nosi jasnu poruku, aplikacioni sekstil sa Saturnom, gospodarom vremena, da je došlo vrijeme promjena. 

Eklipse su nagovještaj promjena same po sebi, ove dvije su glasnici bogova u ovom tamnom vremenu. Protiv prirode se ne može. U ljudskoj prirodi je da se bojimo svega što nam je nepoznato i novo. Opustite se, smirite um, osluškujte i meditirajte u ovom periodu. Ništa se neće dogoditi što se već nije dogodilo pod ovim nebeskim svodom. 

Budite sretni da ste baš vi i sve ove reinkarnirane duše na ovoj planeti svjedoci jedne tako velike epohalne promjene.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD