Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Mitološki kod u astrologiji Iako astrologija predstavlja jedinstvenu kombinaciju mitologije, astronomije i matematike – mitologija svakako čini suštinu njenog bića. Stoga je ovo kurs koji je neophodan za razumevanje principa po kojima se odvija nesvesna dinamika unutar natusa kao i oko njega – što sudbinu čini. Kurs počinje 09. decembra u trajanju od 6 nedelja, a možete ga pohađati u vidu online kursa sa video linkovima i pisanim materijalom ili kao redovan kurs možete pohađati na našem Institutu.
» prikaži celu vest
Online seminar: Vertikale Svesti U ponedeljak, 18. januara, Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Vertikale Svesti od 18.30h do 20h. Na ovom predavanju biće reči o tome kako se uspostavlja veza sa Vertikalom Vremena, kao i kako da naučite da odredite svoju ličnu, jedinstvenu Vertikalu Vremena. U pitanju je vrlo praktičan način rada i ukoliko ga praktikujemo u u jednom ciklusu od godinu dana, dobijamo mogućnost da živimo u skladu sa svojom kosmičkom prirodom, izraženom kroz Vertikale Vremena.
» prikaži celu vest
Astro vodič za 2021. godinu U subotu, 05. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2021. od 19h do 21h. Na ovom predavanju biće predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2021. godinu koji predstavlja praktični vodič za određivanje kvaliteta i osobina svakog dana tokom 2021. godine, planiranje aktivnosti i dobijanje odgovara na postavljena pitanja.
» prikaži celu vest
Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U ponedeljak, 23. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti.
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana "Mesta moći unutar nas" Sada je pravo vreme da otkriješ i aktiviraš svoje mesto moći kroz usklađivanje sa inteligencijom Univerzuma! Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice MESTA MOĆI UNUTAR NAS budući da je pred nama period koji donosi važne energetske promene za planetu Zemlju pripremajući te za ulazak u novu realnost vibratornog života.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 16.11. do 23.11.2020.

U jednom od tri ovogodišnja vremenska perioda sa najviše potencijala, od 9. do 19. novembra, globalna tržišta akcija su prošle nedelje eksplodirala, a mnoga su postigla nove višegodišnje najviše vrednosti ili čak najviše vrednosti svih vremena. Bitcoin i sirova nafta takođe su naglo porasli, dok su zlato i srebro početkom nedelje naglo pali, a zatim su se skromno oporavili.

Bila je to nedelja treće i poslednje konjunkcije Jupitera i Plutona, 12. novembra, i završetka retrogradnog ciklusa Marsa u Ovnu, od 9. septembra-13. novembra. To su dva najmoćnija astrološka pokazatelja u direktnoj korelaciji sa primarnim ciklusima na američkoj berzi, u orbisu od 11 trgovačkih dana. 

Protekla sedmica je definitivno pokazala cenovnu aktivnost u skladu sa dinamikom konjunkcije Jupitera i Plutona i direktnog hoda Marsa.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA I DUGOROČNA RAZMIŠLJANJA

Salva moćnih planetarnih aspekata nastavlja se ove nedelje. Venera pravi kvadrat sa planetama u stelijumu u Jarcu gde su Jupiter, Pluton i Saturn, i formira T-kvadrat sa stacionarnim Marsom u Ovnu do 19. novembra. To po prirodi stvari nije ugodna niti blagonaklona kombinacija. Jedna strana (Venera u Vagi) želi dogovor i primirje. Druga strana (Mars u Ovnu) želi da se bori za svoja prava. Ostale planete (ljudi) uzmiču, strepeći od posledica ako niko ne popusti (ili možda dok samo jedna strana ne popusti). Sa uključenim Plutonom i Marsom, Venera teško može dobiti naklonost koju želi.

Dobra vest je da nakon ove nedelje 21. novembra ulazimo u znak Strelac narednih 30 dana. To se poklapa sa praznicima na kraju godine. To je period potrošnje (povećanje pojedinčnog duga), a trgovci beleže najveći godišnji promet. Svi su srećni i optimistični (dobro, ne baš svi, ali mnogi jesu), što je tema Strelca, znaka koji poput Deda Mraza nosi poklone. To je period kada berze uglavnom rastu, mada to nije bio slučaj pre dve godine kada su akcije naglo pale. Kada ne preteruje u optimizmu i veselju, Strelac umesto toga može preterano paničiti. Pretpostavljam da to zavisi od toga da li je svetska populacija „nevaljala ili dobra“ po oceni strelčevskog dedice. Verovatno ćemo saznati u vreme oko pomračenja Sunca 14. decembra, koje će kvadrirati Neptun. Kad malo bolje razmislim, možda nećemo znati. Neptun “ne zna“. Samo zamišlja. Često je ono što zamišlja nerealno i zabluda. Radije bi plesao, puštao muziku, glumio i možda bio bezbrižan, priredio zabavu, što ne bi bila dobra ideja kada je virus (takođe u simbolici Neptuna) još uvek prisutan. Kao bonus, pomračenje pada na natalni Mesec Donalda Trampa i natalni Descendent Kamale Haris. To se događa na dan kada se delegati Izbornog kolegijuma sastaju da ozvaniče izborne rezultate. Pitate se koga je Deda Mraz prepoznao kao nevaljalog ili dobrog, i da li deli poklone, napad panike ili prave vojnike umesto limenih.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD