Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Astrologija uživo

Moć i snagu astrologije možemo susresti na svakom koraku, naravno ako smo uspešni nebeski čitači, ako nam je astrologija ljubav, ili deo života. Ali najveće ushićenje doživimo u kontaktu sa klijentom, koji svojom životnom pričom potvrdi tu drevnu umetnost i mudrost.

Jednog popodneva sam očekivala, slobodno mogu reći trostruku Devicu ( Sunce, Mesec, ASC) u Devici. Zamišljala sam kako izgleda, razum mi je govorio da su u pitanju čiste devičanske osobine, ali nepogrešiva intuicija, kao i iskustvo, da ću ispred sebe ugledati osobu sa izgledom znaka Riba. Natalna karta mi je bila krajnje zanimljiva, posebno kako je u horoskopu stajao promenjivi T kvadrat na uglovima, koga su činile sledeće planete, Mars na MC-u u Blizancima, Neptun na IC-u u Strelcu i Sunce/Mesec kao žižna tačka na ASC.

Ovo je svakako pokretalo osobu davajući joj ogroman izvor energije intelektualnih znakova. Kako su uključeni i glavni uglovi, neminovnost sudbine je bila naglašena još od ranog detinjstva. Dete razvedenih roditelja,sa osećajem duboke nesvesne krivice, kao i napuštenosti i izneverenosti ( Mars opozicija NeptunMC/IC), a u isto vreme velikog optimizma i želje za životom, koju je svakako pružalo Sunce na ASC. Muški elementi u karti su u sukobu, što je ukazivalo na potrebu za učenjem u ovom životu o muškom principu, posebno kako je natus rođen u ženskom telu. Učenje će se odvijati kroz muške uloge u njenom životu, prvo oca, pa i supruga.

Dugo sam se razmišljala šta je tema ove konsultacije, sasvim nenametljivo mi se odgovor ukazao. Moje oči su bile uprte u retrogradnu Veneru u dvanaestoj kući u Lavu. Pa da šta to nedostaje, Devici, naravno Venera,šta to živi u njenom Suncu na ASC, pa naravno Venera, gde je njen vladar ASC?- Merkur u Venerinom znaku u Venerinoj kući (Vaga,2kuća) .Više se nisam trudila da mislim, potvrde su same bukvalno iskakale ispred mene, a kao višnja na šlagu, bilo je to da je Venera žižna tačka kvadrata sa osom čvorova, kao i da je dispozitor Plutona i J. Čvora. Ovo je neminovnost, što bi rekla Devica, a još pride je i Severni čvor na mom ASC. Našla sam glavnu temu života ove osobe. Za samog astrologa je to vrlo bitna stvar, jer ne mora da luta po šumi podataka, posebno zato jer će sve oblasti života biti prožete tom glavnom temom i činiti da sve ostalo postane manje važno. Ako uspete da rešite problematiku samo te jedne planete odvezaćete Gordijev čvor i učinićete napredak u svim ostalim oblastima života dotičnog natusa.

A sada priča počinje:

Jednim pogledom i stiskom ruke u trenutku upoznavanja, dobijate bezbroj suptilnih podataka, koje vaš um manifestuje u bezbroj misli koje vam u tom trenutku prolaze kroz glavu.Nezna se da li misli prate planete ili planete iniciraju misli. Preda mnom se pojavila devojka onižeg rasta, sva softi, mekanog izgleda, svetlih sanjalačkih očiju i interesantnom frizurom, kosom riđe boje čiji su pramenovi štrčali u vis, a celo njeno biće je zračilo energijom i svetlošću. Pomislih u tom trenutku, ovaj T kvadrat je stvarno moćan , spojio je nespojivo. Koliko različitih energija se istovremeno manifestuje kroz jedno biće.Posle oficijalnog upoznavanja, taman da krenem konsultaciju, prekida me njen Mars na MC-u u Blizancima:’’ Znate ja neznam puno o astrologiji, ali nešto sam pročitala o Mesečevim čvorovima, kao i o Veneri, pa bih želela da mi to malo pojasnite’’.Tada sam čak i ja doživela iznenađenje, kakav sinhronicitet, ogromna intuitivnost, koja je na prvom koraku ušla u moj univerzum. Ko koga ovde skenira, prepoznala mi je koncept iz prve. U trenutku bi mi drago, pade mi kamen sa srca, proradi ego’’bingo nisam pogrešila’’. Ali i duboko poštovanje spram osobe preko puta mene. Tako je konsultacija otpočela, Mars iz Blizanaca poče da priča, ostavi me bez posla i naravno otpoče svoju ljubavnu priču retrogradne Venere iz Lava i dvanaeste kuće u trigonu sa Jupiterom iz Ovna u 8-oj kući.

Početak priče je naličio na bajku dvoje ljudi iz različitih krajeva sveta, različitih mentaliteta, porekla, vere, sreće se na moru na ostrvu, zaljubljuje do besvesti i sklapa brak. Dolaskom u realnost, tj. povratkom kući u zemlju Srbiju, njen suprug Indijac dolazi da živi kod nje (Neptun vl.7 u 4), bajka tada prestaje biti bajka. Ona skida ružičaste naočare i sad umesto svoga Zevsa (Jupitera vl.7) vidi Marsa(dispzitor Jupitera)na MC-u u opoziciji sa Neptunom i kvadratu sa Suncem.Počinje da liči na njenog oca, od koga se još u detinjstvu osetila prevarenom. Tako otkriva da njen partner nije ono zašta se predstavlja, sve je obavijeno velom tajni , kako koju otkriva tako sebe sve više povređuje. Oseća se iskorišćenom i prevarenom, sada počinje da primećuje i druge oblasti života, pa da i novac je u igri . Tako se trogodišnja ljubav rasplinula, kao da nije ni postojala(dispozicija Venere i Jupitera, je u egzaktnom kvadratu).Ostalo je samo sećanje sada već kao na nešto jako davno što se negde zbilo na nekom ostrvu...

 

Uloga astrologa je ovde jako bitna, astrolog ima priliku da osvetli neke bitne detalje koji datiraju iz ranog detinjstva, pa nadalje, kako bi prekinuo obrazac ponavljanja tj. privlačenja određenog profila muškaraca, koje ova devojka priziva u svoj život.Kako je Retro Venera u 12, ovi obrasci se ponavljaju još iz prošlih života.

Da smo nešto pokrenule i klijent i astrolog, dala nam je potvrdu i sama majka priroda na kraju konsultacije, na naš grad se sručila ogromna oluja, koja je sve što je bilo staro u našem okruženju srušila.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD