Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project: INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST Pozivamo te na Full Moon radionicu INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST koja će se održati 31. oktobra. Nakon prethodne faze Punog Meseca koja je imala za cilj da uskladi našu energiju sa energijom Zemlje, tako da je energetski kvalitet unutar nas veoma čist i protočan, sa ovim Punim Mesecom ulazimo u novu fazu koja za primarni cilj ima aktiviranje inteligencije, odnosno namere koja se materijalizuje.
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana "Mesta moći unutar nas" Sada je pravo vreme da otkriješ i aktiviraš svoje mesto moći kroz usklađivanje sa inteligencijom Univerzuma! Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice MESTA MOĆI UNUTAR NAS budući da je pred nama period koji donosi važne energetske promene za planetu Zemlju pripremajući te za ulazak u novu realnost vibratornog života.
» prikaži celu vest
Seminar: Energetska Astrologija Marsa Energetska Astrologija Marsa će se održati ONLINE u nedelju, 25. oktobra od 19:30h do 22:30h, koji vodi dr Lea Imširagić. Na energetskom nivou, Mars je svakako najvažnija planeta, ne samo zato što je prirodni signifikator za energiju već je u energetskom sistemu našeg eteričnog tela povezan sa prvim energetskim centrom – odnosno prvom čakrom.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Marsa U nedelju, 25. oktobra od 16h do 19h, Aleksandar Imširagić će održati seminar iz modula Tehnologija Svesti Marsa. Prva čakra nas povezuje sa Zemljom i ona predstavlja granicu koju imamo između našeg individualnog i kolektivnog, nasleđenog života, odnosno života naših predaka i svega onoga čime smo sa planetom Zemljom povezani. Ovaj seminar je moguće pohađati u online varijanti.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Mlad Mesec u znaku Vaga

MESEC U VAZDUŠNOM ELEMENTU U ZNAKU VAGA

Akcenat je na balansu u lakoći. Moguće je osećanje emocionalne zatvorenosti. Verbalne veštine su potrebne za izražavanje emocija, recite sve i OBAVEZNO ISTINU. Ovaj Mesec oseća onaj mirni deo nas, može da dodirne balansirani deo, ono kada se skinu i smire sve drame i velovi tajne, sramote ili straha. Recite sve ili baš ništa, ali istinski, pravo! Ne očekujte kontakt sa osećanjima, onaj osećaj u stomaku. Možda ćete želeti i da kažete svojoj okolini da niste baš svoji. Vazduh vas podiže u mental, dobro je vreme za čitanje knjiga, razmišljanje, pisanje o konfuziji i osećanjima koja naviru u ovom periodu. Priča o vremenu je aktuelna. Balans između uma i emocija postiže se dugim kupkama, aktivnostima na vodi, kako bi se obnovila emocionalna povezanost. Meditacija je svojevrsni vid najadekvatnije podrške u ovom periodu, jer će obezbediti uravnoteženje mentalne aktivnosti, otvoriti nas za dublje uvide, za razgovor sa samim sobom! Preterivanje nije rešenje, valja obratiti pažnju da kupke i meditacije služe za povezivanje sa sobom i svojim mirom, a ne za potuno prepuštanje tome. Balans je neophodan u svemu.

MLAD MESEC 

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Suncem, rastojanje između Luminara iznosi 0 lučnih stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najmanja, nema je.

Mlad mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, Afirmacije, Zakon privlačenja, meditaciju, kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja. Jako je važna ova stvaralačka energija, sve što se tog dana pomisli ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do osećaja mirisa, teksture, proći sa druge strane kao da je već ostvareno i postoji već. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje. Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu, ipak će ova slika čitavog meseca biti vodilja, shema za stvaranje holografskog inprinta. Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Ova harmonizacija sa ciklusima prirode donosi isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate

POSVEĆENI RITUALI I CEREMONIJE

* VODENI DAN - kako bi bili protočniji, vedriji i sjajniji. U ovih 24h tokom Lunacije piti samo vodu, ili kako odlučite, dalje su preporučene limunade, ceđeno voće, povrće, bareno povrće.. protočnost je ključna u ovom radu! Svaka blokada je zastoj, a zastoj vas drži u starom ponavljanju obrasca. Izbegavajte namirnice životinjskog porekla ovog dana, lekove i alkoholne napitke.

* VEŽBE - YOGA POLOŽAJI - Drvce - stajanje na jednoj, pa na drugoj nozi, rukama sklopljenim ispred grudi, i lagano šireći ih osetimo kako povezujemo Sunčevu sa svojom energijom. Upijač – Pečat, Sfinga, Pas koji gleda gore. Dovoljno je samo jedan položaj da uradite sa zadovoljstvom, opušteno, sa osmehom, bez stezanja ramena, vrata ili mišića na licu, radosno!

* PRIPREMITE SVOJE SUPTILNO TELO - Svakako povesti računa i očistiti svoje polje, bilo pomoću energetskih vežbi, esencija, paljenjem sušenog lišća žalfije ili kupkom soda bikarbonom.

TEMELJNO TUŠIRANJE sa jasnom namerom oslobađanja svega starog što nam više ne služi sodom bikarbonom, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru.

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, obilato, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba).

MIRISI imaju veoma važnu ulogu, možete ih koristiti u difuzorima. Birajte za sebe ono što vam odgovara, prija, šta to želite da vas okružuje, kakvi oblaci, koje boje je taj vazduh oko vas, birajte.

*MEDITACIJA - dodirnite svesno balans sopstva na novom nivou kako bi mogli da ga prepoznate. Tokom meditacije pažnju treba posvetiti iskrenom otvaranju naših kapija za sledeći korak u budućnost. Ukoliko postoje strahovi i nesigurnosti, tada valja meditirati sa temom za ohrabrenje i podršku našeg srca u ovim vremenima promena. Pažnju okrenite sebi i svojim potrebama! 

Pronađite, rasvetlite, odaberite lepotu i obilje u sebi i oni će biti svuda oko vas!

* NAMERA, KREACIJA - kanalisati svoje želje i težnje, ZAHTEVE u smeru rasta i razvoja - jako je važna ova stvaralačka energija, sve što tog dana pomislite ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do onog finog osećaja svakog mirisa, teksture pod prstima. Prođite sa druge strane, kao da je već ostvareno i postoji već.. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje! Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu!

* NE STUPATI U RASPRAVE, OSIM AKO SE TIČU NAJVEĆEG DOBRA I VAS ČINE ODGOVORNIM NA BILO KOJI NAČIN - izbegavati sve što dodatno pobuđuje: alkohol, vruća i ljuta hrana, začini. Uviđajnost i ne primanje k srcu je rešenje! Našim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što ŽELIMO ZA SEBE ZA CEO PERIOD! 

* PRAŠTANJE, OSLOBAĐENJE od štetnih navika.

* ŠETNJA, lagano bez previše zamaranja. Veoma je efikasno usmeravati višak energije iz gornjih delova tela, naročito iz misli ka nogama i potrošnji putem hoda, dugih šetnji, u cilju pokretanja protočnosti što je za Mesec u vazdušnom elementu od izuzetne važnosti. Prošetati napolju, svakodnevno, šetnje su izuzetno blagotvorne da rasterete i razbistre misli. Svaki vid prevoza zamenite laganim korakom.

* MUZIKA - slušanje tihe omiljene muzike uvek je isceljujuće. Harmonizujte svoje frekvencije na nekim od fenomenalnih Gong kupki ili slušanjem muzike sa isceljujućim frekvencijama. 

* RAZMENJUJTE POKLONE sa prijateljima. Ovo je posebno isceljujuće, razmenite omiljeno cveće, lekovite biljke, čajeve, esencijalna ulja. Pokloniti parče papira sa rukom napisanim lepim namerama svojim prijateljima ili ovo uradite kao vaš novi ritual za početak ceremonije posvećene Mladom Mesecu samo sa sobom, jer kao što sam već pominjala “MI” je uvek na prvom mestu!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD