Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za stvaranje obilja” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom stvaranja obilja, zahvaljujući razvoju novih uverenja – oktobar (uverenja o služenju), novembar (uverenja o vremenu) i decembar (uverenja o obilju).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o služenju“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o služenju“, koja će se održati 9. oktobra. NAŠ ZADATAK ovog punog Meseca biće da služimo višim ciljevima kako bismo probudili kvalitet zadovoljstva i sreće.
» prikaži celu vest
Radionica i promocija knjige "Tehnika 5 Anđela" Radujemo se da vam predstavimo NOVU knjigu “Tehnika 5 Anđela” od Aleksandra Imširagića! Tim povodom, pozivamo vas na radionicu koja će se održati 06. 10. u 19h u okviru koje će biti predstavljena knjiga. Ova radionica će se održati UŽIVO, u hotelu Putnik Inn, a za one koji nisu u mogućnosti da prisustvuju uživo, postoji mogućnost i ONLINE praćenja.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 28.09. do 05.10.2020.

Ova 2020. godina se polako primiče svom kraju, ali i dalje ima vremena za iznenađenja. Tako će biti do samog kraja ove godine. Ova nedelja koja je pred nama, spada u tu kategoriju i nekima od nas će doneti iznenađenja, promene i velika iskušenja. 

U ovoj nedelji nas odmah u utorak čeka velika promena, kada će Saturn krenuti direktno i istog dana formirati kvadrat sa retrogradnim Marsom u Ovnu. Ovo je njihov drugi kvadrat za kratko vreme. Razlika je u tome što je sada Mars retrogradan, a Saturn direktan. Ovo svakako spada u jedan od najizazovnijih planetarnih aspekata. Istog dana će Venera u Lavu praviti trigon sa Marsom i kvinkunks (aspekt od 150°) sa Saturnom u Jarcu. Aspekt inkonjunkcije ili kvinkunks govori da je potrebno nečemu da se prilagodimo. Nešto je skriveno i ovaj aspekt je više nepovoljan nego što je povoljan. Na šta to Venera treba da se prilagodi, što joj sigurno nije po volji? Svi koji su rođeni sa teškim, izazovnim aspektom između Saturna, Venere i Marsa ove nedelje treba da budu veoma oprezni!

Ovo je vreme koje proziva sve osobe rođene sa sličnom energijom. Mogući su izazovi u komunikaciji, izazovi na poslu i naravno u ljubavnim odnosima.. Ovo veoma lako može da ukaže na nekog ljutitog partnera, koji će otkriti da ga njegova draga vara sa mlađim muškarcem, što je slika Marsa u Ovnu. Čuvajte se velike ljubomore i besa u narednim danima. Obratite više pažnje i na dešavanja u saobraćaju, jer je Merkur u nedelju prešao u znak Škropiona pa preko Marsa i on ima kvadrat sa Saturnom.

U narednim danima svakako bi trebalo izbegavati situacije koje vode u sukob sa zakonom ili uniformisanim licima. Poštujte propise i ono što vam država savetuje. Saturn u Jarcu je slika zakona, vlasti i države. Ne dovodite sebe u iskušenje da dokazujete sebi i drugima da ste baš vi jedini u pravu, jer ste sigurno na krivom putu. Saturn je krenuo direktno i nemojte ga sada zaustavljati, jer to može da vam se „obije o glavu“. „Strpljen-spašen“ je sada najbolja poslovica, koje možete da se držite. Biti mudar, znači između ostalog zaustaviti se na vreme. Veliki je dar ako osetite da za nešto nije vreme i mudro propustite da oluja prođe. Venera u trigonu sa Marsom je svakako sjajna priča i vreme za ljubav i skladne odnose. Ipak neki Saturn stoji sa strane i meri koliko ste zaista iskreni u svojoj ljubavi. Ako ste skloni paralelnim vezama onda ta navika, baš ove nedelje, može skupo koštati. 

U četvrtak Mesec prelazi u znak Ovan kada uveče u 23:06 imamo pun Mesec. Anđeo koji vlada ovom pentadom od 5. do 10. stepena Ovna je ŽELIEL. Njegova planetarna priroda je sastavljena od dalekih planeta Neptun i Saturn. Interesantna je njegova priroda, jer njega zovu Anđeo ljubavi i mudrosti. On istovremeno upravlja našim strasnim osećanjima, ali i mudrošću. Upravo nam je mudrost neophodna ove nedelje. Aspekt Venere i Marsa je svakako aspekt ljubavi i seksualne energije, koja je pokretačka energija i donosilac života. Ali potrebno je da imamo dovoljno mudrosti da skladne odnose sa suprotnim polom i održimo. Ovaj Anđeo pomaže u obnavljanju zemaljske senzualnosti i zdrave seksualnosti. Imati skladne emotivne odnose sa suprotnim polom inspiriše nas za stvaranje u svim poljima života. Spajanje i ujedinjenje muškog i ženskog principa nas vodi ka harmoničnom življenju. Ovaj Anđeo podstiče seksualnost sa jedne strane, a sa druge strane traži potpuno poverenje i vernost. U partnerskom odnosu trebalo bi da postignete jedan trajni dogovor duša i vernost. Kada se sa ovim uvidom osvrnemo na teške aspekte između Marsa i Saturna i Venere i Saturna uviđamo i koliki značaj ima ova poruka Anđela Želiela. Saturn (kamen) propušta svetlosnu nit ovog Anđela, koji traži da smo verni i odani svom parteneru. Saturn traži da poštujete svoju reč i obećanje koje ste nekome dali. Ako ste obećali vernost i poverenje onda to treba i da ispunite, tako to posmatra Saturn iz svog ugla. Ako to ispunite on vas podržava da odnos dugo traje ili da nađete svoju srodnu dušu ako ste sami ili usamljeni. U slučaju da niste postojani u svojim obećanjima, onda ćete u narednim danima doživeti moguće probleme baš u odnosima.  

Ovaj Anđeo takođe nas poziva da povežemo duhovni svet (Neptun) sa kamenom, materijom (Saturn). To je poziv da sebe i svoju višu duhovnu prirodu živimo svaki dan. 

Da je ovo nedelja odnosa govori i Venera koja će u petak 02. oktobra preći u znak svog pada, u Devicu. Ovu promenu će osetiti najviše osobe rođene u znaku Device, kao i svi koji su rođeni sa Venerom u ovom znaku.

U znaku Device, Venera se ne oseća dobro. Previše je kritički raspoložena prema partneru, primećuje svaku sitnicu i često joj svašta smeta. Jednostavno, gubi svoju spontanost, a kada nismo spontani onda lako grešimo. Grešimo, jer previše pažnje posvećujemo svakoj sitnici i od „velike šume ne vidimo drvo“. Kako se ova promena dešava posle sjajnog trigona sa Marsom i kvinkunksom sa Saturnom, to nosi sliku da će se neko osetiti posramljenim, jer se prepustio niskim strastima. U svakom slučaju savet je da u narednim danima budete budni i ne uđete u neki odnos zbog kojeg ćete se brzo pokajati. Ne dozvolite da vas vodi samo čista strast, jer Saturn traži uzdržanost, samokontrolu i pre svega vernost.  

Posle punih pet meseci i Pluton će u nedelju krenuti direktno. Najdalja planeta, za koju mnogi tvrde i da nije planeta, kreće napred. Plutona možemo smatrati patuljastom planetom ili samo malom tačkom u našem Solarnom sistemu, ali kada se ta „mala tačkica“ aktivira jednom u vašem životu, to pamtite do kraja života. Škorpionska energija je energija koja nas vodi iz života u život. Pluton je ona mala, središnja tačka beskonačne osmice, koja je u stalnom kruženju. Njegov hod je lagan i spor i kada ide napred i kada je retrogradan. Za to vreme nas posmatra i menja na najdubljim nivoima. Sve što vas koči i usporava, vreme je da otpustite i prepustite Plutonu da reciklira. Vreme je da se krene napred.

Ovonedeljna dešavanja reflektovaće se na duži naredni period. Saturn i Pluton menjaju pravac kretanja i šalju nam pozivnicu da i mi promenimo smer. 

Ako u prethodnom periodu niste iskreno osećali da je nešto dobro za vas, bilo da je u pitanju ljubavni odnos ili neki posao, onda budite sigurni da vam je osećaj ispravan. Napravite veliki zaokret i krenite u potpuno drugom pravcu. Obratite pažnju da vam svi odnosi, a posebno ljubavni odnosi, budu čisti i iskreni, jer su najveća iskušenja tokom sledeće nedelje moguća baš na tom polju. Bolje je biti sam i izgraditi iskren odnos sa sobom, nego biti lažljivim i neiskrenim odnosima, jer ćete tako najviše povrediti sebe i osetiti lični pad na šta može da ukaže Venera u Devici.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Tadije Sondermajera 3, Wellport, Novi Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2022. // Design & Coding by studio triD