Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon Project: INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST Pozivamo te na Full Moon radionicu INTEGRACIJA SVRHE U FIZIČKU REALNOST koja će se održati 31. oktobra. Nakon prethodne faze Punog Meseca koja je imala za cilj da uskladi našu energiju sa energijom Zemlje, tako da je energetski kvalitet unutar nas veoma čist i protočan, sa ovim Punim Mesecom ulazimo u novu fazu koja za primarni cilj ima aktiviranje inteligencije, odnosno namere koja se materijalizuje.
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana "Mesta moći unutar nas" Sada je pravo vreme da otkriješ i aktiviraš svoje mesto moći kroz usklađivanje sa inteligencijom Univerzuma! Zato smo ti pripremili nove tri Full Moon radionice MESTA MOĆI UNUTAR NAS budući da je pred nama period koji donosi važne energetske promene za planetu Zemlju pripremajući te za ulazak u novu realnost vibratornog života.
» prikaži celu vest
Seminar: Energetska Astrologija Marsa Energetska Astrologija Marsa će se održati ONLINE u nedelju, 25. oktobra od 19:30h do 22:30h, koji vodi dr Lea Imširagić. Na energetskom nivou, Mars je svakako najvažnija planeta, ne samo zato što je prirodni signifikator za energiju već je u energetskom sistemu našeg eteričnog tela povezan sa prvim energetskim centrom – odnosno prvom čakrom.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija Svesti Marsa U nedelju, 25. oktobra od 16h do 19h, Aleksandar Imširagić će održati seminar iz modula Tehnologija Svesti Marsa. Prva čakra nas povezuje sa Zemljom i ona predstavlja granicu koju imamo između našeg individualnog i kolektivnog, nasleđenog života, odnosno života naših predaka i svega onoga čime smo sa planetom Zemljom povezani. Ovaj seminar je moguće pohađati u online varijanti.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Mlad Mesec u znaku Devica

MLAD MESEC 

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Suncem, rastojanje između Luminara iznosi 0 lučnih stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najmanja, nema je. Mlad Mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, afirmacije, Zakon privlačenja, meditaciju, kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja. Veoma je važna ova stvaralačka energija, sve što se tog dana pomisli ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do osećaja mirisa, teksture, proći sa druge strane kao da je već ostvareno i da već postoji. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje. Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu, ipak će ova slika čitavog meseca biti vodilja, šema za stvaranje holografskog inprinta. Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Ne ulaziti u rasprave, rešenje je uviđajnost i ne primanje k srcu, jer vašim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što ŽELITE ZA SEBE ZA CEO PERIOD! Takođe, opraštajte, oslobađajte se štetnih navika, kompleksa... Poželjno je prošetati u prirodi, bez previše zamaranja. Izbegavati sve što dodatno pobuđuje - alkohol, vruća i ljuta hrana. Ova harmonizacija sa ciklusima prirode donosi isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate.

ZEMLJANI ELEMENT - MESEC U ZNAKU DEVICA

Podrška i emocionalna zadovoljenost su osećanja koja bi mogla da vladaju ukoliko bi izašli iz potrebe za popravljanjem, analiziranjem i pronalaženjem nedostataka i mana. Praktično i opipljivo izražavanje emocija. Veoma je važno podsetiti se da je sve savršeno baš onako kako jeste, i ti ljudi oko vas i te stvari i događaji, pa i vi ste savršeni upravo takvi kakvi ste. Idite na masažu i to onu uz pomoć mašina, elektromišićni stimulatori vrše preraspodelu energije u vašem telu, pokreću sve sisteme na selfhealing. Zagrlite sebe i svoje biće na različite načine, pripremajte odlične zdrave obroke sa specijalnim začinima od organskih namirnica. Podržani ste od vremena, sve odgovornosti se mogu ispunjavati sada. Ovo su dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost. Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da izanaliziramo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada. Naglašena je naša fiziologija, naše telo. Posebnu pažnju treba posvetiti fiziološkim potrebama i pomoći ih, podržati svesno. Možete pristupiti nekom posebnom vidu pročišćenja vašeg tela na svim nivoima. Zdrav način ishrane, uzdržavanje od nezdravih grickalica, slatkiša, obraćanje pažnje na zdrave, organske namirnice, vitaminsko-mineralne suplemente, pravilno kombinovana organizacija ishrane na svakodnevnom nivou. Mentalna dijeta pruža najbolje uslove za pristup energiji Meseca u Devici, najpre za konekciju sa samim sobom, svojim telom i osećajem koji imamo. Možemo odabrati svoje misli. Nezdrave misli možemo ukidati baš kao grickalice ili genetski modifikovanu hranu. Ujedno, možemo birati šta i kako želimo da mislimo ili samo da misaonu pažnju pustimo da ode jednostavnim posvećivanjem svom osećaju u telu. Putem suzdržavanja od misli u stanju smo da se vratimo u sada i ovde, da obratimo pažnju na telo i poruke koje nam šalje. U mogućnosti smo da pročišćenjem tela i misli budemo dostupni za najkvalitetniji, preko potreban, isceljujući razgovor sa samim sobom na suptilnijem nivou našeg bića, u stanju smo da čujemo svoje više Ja što nam je neophodno za uceljenje na svim nivoima.

PREPORUKA ZA OVAJ SPECIFIČNI PERIOD ISCELJENJA

Umiriti um. Primenjivati tihovanje uz meditacije. Praktikovati zahvalnost, nabrajanjem svih funkcija sušte inteligencije fiziologije. Prihvatati ove darove i istinske potrebe, suštu istinu. Zatim, dobro je primenjivati lagano otpuštanje. Ostavljati sa lakoćom na sigurno i bezbedno mesto u našoj prošlosti sve ono što više nije naša istina, sve što nama više ne služi ili blokira inteligenciju fiziologije, sve što nam narušava zvanje suverenog vladara zdravog tela i duha!!! Sada ovako okupani ovom posebnoću na nivou beskrajne unutrašnje inteligencije fiziologije, osvestimo moć ovog našeg trenutka, moć našeg izbora, prihvatanja i zahvalnog projektovanja. Osvestimo zato u potpunosti Vitruvijevog čoveka u nama (Da Vinči), koji zrači sopstveni osećaj inteligencije, vrednosti, preciznosti i sklada! Proporcija i sklad uvek postoje, a čuveni majstor Da Vinči je inspirisan ovim savršenstvom i iscrtao sliku koju mnogi nazivaju Zakon proporcija ili Proporcije čoveka. Da li su krug i kvadrat zapravo nastali na osnovu čoveka i njegovih proporcija ili obrnuto? Telo je ovim zakonom sedam puta veće od glave, što dodatno doprinosi akcentu na intuiciju i osećaj koji se u telu javlja, koji komunicira sa nama iz sveznajućeg dela našeg bića.

Omogućimo zato životnoj sili da teče lagano celim našim bićem kako bi osetili ljubav, lepotu, životnu energiju, istinsku inteligenciju i prepustili se radosno, sa elanom, ovom nepogrešivom timu zvanom stvarni Mi; Mi spremni da stvaramo, osvajamo vrhove, postižemo ciljeve uz radosno i zahvalno otvaranje novih!!!

Vrhunac balansa u energetskom toku osetićemo kroz prestanak konflikta i to na najličnijem, najbliskijem nivou -  kroz prestanak konflikta sa sobom, između uma i tela. 

POSVEĆENI RITUALI

VODENI DAN - Da bi lakše osetili i čuli poruke tela, pomogli cirkulaciju i obnovu

NOVI PLAN - Postaviti jasan, čist i čvrst temelj za novi plan ishrane, života, načina rada, načina ljubavi prema sebi, negovanja i brige za sebe i svoje telo sa puno ljubavi i nežnosti...

DOZVOLITI SEBI NEGU - Dozvoliti svom biću da bude negovano, samim tim sve je lakše, lepše i udobnije, odlučite se za konačni odlazak na dubinski tretman kose ili transformativni tretman lica, manikir, pedikir i slično.

DODIR ZDRAVLJA - Masaža, dajte svome telu poseban poklon u vidu dodira, jer telo je naš jedini stvarni posed i imetak, naš hram, negujmo ga zdravljem i zdravim navikama

MOLITVA - Prošetajte do nekog svetog mesta, makar to značilo ne dalje od vaših grudi, tu unutra...

ODMOR I MEDITACIJE - su najbolji prijatelj u ovom vremenu

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD