Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u nedelju, 27. septrembra od 12h do 18h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u subotu 26. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U subotu, 26. septembra od 17h do 20h, dr Lea Imširagić će održati ONLINE WEBINAR iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14.09. do 21.09.2020.

Možda će se ponovo pokrenuti takmičenje da se vidi ko može obezbediti najjeftiniju svetsku valutu, jer je porast inflacije i dalje veoma dalek cilj. Niko ne želi deflaciju, pa čak i kada se kamate kreću oko nule, inflacija i dalje ostaje ispod zacrtane od 2%. Sada ovo postaje sve veća briga za svetska tržišta kapitala, koja su započela primetan pad tokom protekle nedelje. Ovaj pad se dobro uklapa sa našim studijama tržišta, jer je nekoliko svetskih indeksa postiglo nove vrhunce ciklusa u roku od dva dana od našeg kritičnog geokosmičkog datuma preokreta - 4. septembra.

Iako su preokreti cena bili oštri, još uvek nisu dostigli nivo histerije. Međutim, kako sada ulazimo u vremenski period retrogradnog Marsa, od 9. septembra do 13. novembra, i Mars formira prvu kvadraturu ka Velikoj konjunkciji Jupitera, Plutona i Saturna do 19. oktobra, to može biti početak kontra-trenda. Na kraju krajeva, ovo je prva kvadratura ka Velikoj konjunkciji od kada je Mars bio u Jarcu 23. Marta, u vreme kada su se tržišta akcija sunovratila.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA I DUGOROČNA RAZMIŠLJANJA

U politici se ništa ne događa slučajno. Ako se dogodi, budite sigurni da je tako isplanirano. Franklin D. Ruzvelt. 

Retrogradni Mars se dešava u Ovnu. Mars vlada Ovnom, pa dok je bio u direktnom pokretu u svom vladajućem znaku (27. juna - 9. septembra), finansijska tržišta i ekonomija delovali su iznenađujuće jaki. Ali kada Mars u Ovnu postane retrogradan, kaže se da gubi snagu, a ono što je ranije bilo poverenje sada se pretvara u sumnju.

Kao što je rečeno u našem poslednjem javljanju od pre dve nedelje: Sva finansijska i robna tržišta su ranjiva pod velikim preokretima a uskoro će Mars 9. septembra krenuti retrogradno, a Jupiter direktno 12. septembra. Čak i pre toga će Venera (vrednosti, novac) biti u opoziciji sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom od 25. avgusta do 2. septembra formirajući T-kvadrat sa Marsom 4. septembra. To su geokosmički aspekti preokreta i od sada do sredine septembra svedočićemo o cikličnim usponima ili padovima iz kojih će se izroditi preokreti… I nije tako loša ova prognoza.

Ali kako Mars pređe u retrogradan hod, uskoro će započeti jedan od najmoćnijih geokosmičkih perioda godine, 28. septembra - 19. oktobra, kada će formirati kvadrat (četvrtinu ciklusa) ka stelijumu u Jarcu gde su Saturn, Pluton i Jupiter. Takođe, kao što smo izneli pre dve nedelje: Ovo najavljuje veliki pomak na svetskoj sceni, bilo da se radi o politici, ekonomiji ili prirodnom okruženju. A finansijska tržišta će verovatno na taj pomak reagovati velikim preokretom trenda. Koliko dugo traju i koliko oštri mogu biti ovi preokreti zavisi od mnogih faktora, o čemu će biti reči u dugoročnim izgledima u nastavku…

Kao i kod većine tehnika astrološkog prognoziranja, postoje i drugi geokosmički faktori koji podržavaju iste moguće izglede. Na primer, tranzitni kvadrat Marsa, Saturna i Plutona pada na Saturn u karti osnivanja njujorške berze (poznate kao „Buttonwood“ karta od 17. maja 1792). U ovoj karti je konjunkcija Jupitera i Neptuna u opoziciji sa natalnim Saturnom. To znači da tranzit koji uključuje Mars, Saturn i Pluton formira kardinalni T-kvadrat ka ovoj natalnoj opoziciji. Ovo je vrsta kombinacije koja može dovesti do nove panike ili finansijskog sloma ako možda FED  brzo ne odreaguje.

Ovo je takođe kombinacija koja može ukazati na uzburkanu političku atmosferu zasnovanu na optužbama usmerenim na druge za sve pogrešne stvari, pod pretpostavkom da stvari zaista idu u lošem pravcu već nekoliko nedelja (ili duže) izostavljajući sopstveni udeo. Ishod ne mora biti na kraju veoma koban. Ali bi čitaoci trebalo da znaju - i da se pripreme za mogućnost - da kada se pojave uznemirujuća pitanja geopolitičke, ekonomske, socijalne ili ekološke prirode, ovakvi aspekti su često prisutni. Kosmos ne uzrokuje ove događaje, ali je često u korelaciji sa njima. Stoga je bolje biti upozoren i spreman nego biti zatečen i iznenađen. Iako je upleten Mars a on upravlja nesrećama (i samim tim je razlog više za oprez), ovi poremećaji ne moraju biti bazirani na nesrećnim okolnostima. Mogli bi biti uzrokovani nedostatkom strpljenja, zrelosti i samokontrole. Dobro razmislite pre nego što se odlučite za kupovinu ili prodaju ili ako ljutito regujete. Impulsivno reagovanje ili prema „osećaju u stomaku“ može skupo da vas košta tokom sledećeg meseca. Bolje je da ovu energiju iskoristite u korigovanju nečega što nije dobro urađeno, koliko god vam to izgledalo frustrirajuće. Ovog puta uradite to kako treba.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD