Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket “90 dana za življenje duhovnosti” Preko sopstvenog tela mi materijalizujemo sve što vidimo, a plan onoga što materijalizujemo strukturisan je na nivou naših uverenja. Kroz energiju naredna tri puna Meseca otvaramo se za jednu veliku promenu unutar našeg života, koju povezujemo sa kvalitetom življenja duhovnosti, zahvaljujući razvoju novih uverenja – jul (uverenja o bliskosti), avgust (uverenja o promeni) i septembar (uverenja o beskonačnosti).
» prikaži celu vest
Full Moon project radionica „Uverenja o bliskosti“ Pridruži nam se na novoj Full Moon radionici „Uverenja o bliskosti“, koja će se održati 13. jula u formi live webinara od 19 do 20.30h. Naš zadatak ovog punog Meseca biće da izbalansiramo sve emotivne kvalitete u našoj genetici, što je osnova za uspostavljanje stanja bliskosti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 14.09. do 21.09.2020.

Možda će se ponovo pokrenuti takmičenje da se vidi ko može obezbediti najjeftiniju svetsku valutu, jer je porast inflacije i dalje veoma dalek cilj. Niko ne želi deflaciju, pa čak i kada se kamate kreću oko nule, inflacija i dalje ostaje ispod zacrtane od 2%. Sada ovo postaje sve veća briga za svetska tržišta kapitala, koja su započela primetan pad tokom protekle nedelje. Ovaj pad se dobro uklapa sa našim studijama tržišta, jer je nekoliko svetskih indeksa postiglo nove vrhunce ciklusa u roku od dva dana od našeg kritičnog geokosmičkog datuma preokreta - 4. septembra.

Iako su preokreti cena bili oštri, još uvek nisu dostigli nivo histerije. Međutim, kako sada ulazimo u vremenski period retrogradnog Marsa, od 9. septembra do 13. novembra, i Mars formira prvu kvadraturu ka Velikoj konjunkciji Jupitera, Plutona i Saturna do 19. oktobra, to može biti početak kontra-trenda. Na kraju krajeva, ovo je prva kvadratura ka Velikoj konjunkciji od kada je Mars bio u Jarcu 23. Marta, u vreme kada su se tržišta akcija sunovratila.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA I DUGOROČNA RAZMIŠLJANJA

U politici se ništa ne događa slučajno. Ako se dogodi, budite sigurni da je tako isplanirano. Franklin D. Ruzvelt. 

Retrogradni Mars se dešava u Ovnu. Mars vlada Ovnom, pa dok je bio u direktnom pokretu u svom vladajućem znaku (27. juna - 9. septembra), finansijska tržišta i ekonomija delovali su iznenađujuće jaki. Ali kada Mars u Ovnu postane retrogradan, kaže se da gubi snagu, a ono što je ranije bilo poverenje sada se pretvara u sumnju.

Kao što je rečeno u našem poslednjem javljanju od pre dve nedelje: Sva finansijska i robna tržišta su ranjiva pod velikim preokretima a uskoro će Mars 9. septembra krenuti retrogradno, a Jupiter direktno 12. septembra. Čak i pre toga će Venera (vrednosti, novac) biti u opoziciji sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom od 25. avgusta do 2. septembra formirajući T-kvadrat sa Marsom 4. septembra. To su geokosmički aspekti preokreta i od sada do sredine septembra svedočićemo o cikličnim usponima ili padovima iz kojih će se izroditi preokreti… I nije tako loša ova prognoza.

Ali kako Mars pređe u retrogradan hod, uskoro će započeti jedan od najmoćnijih geokosmičkih perioda godine, 28. septembra - 19. oktobra, kada će formirati kvadrat (četvrtinu ciklusa) ka stelijumu u Jarcu gde su Saturn, Pluton i Jupiter. Takođe, kao što smo izneli pre dve nedelje: Ovo najavljuje veliki pomak na svetskoj sceni, bilo da se radi o politici, ekonomiji ili prirodnom okruženju. A finansijska tržišta će verovatno na taj pomak reagovati velikim preokretom trenda. Koliko dugo traju i koliko oštri mogu biti ovi preokreti zavisi od mnogih faktora, o čemu će biti reči u dugoročnim izgledima u nastavku…

Kao i kod većine tehnika astrološkog prognoziranja, postoje i drugi geokosmički faktori koji podržavaju iste moguće izglede. Na primer, tranzitni kvadrat Marsa, Saturna i Plutona pada na Saturn u karti osnivanja njujorške berze (poznate kao „Buttonwood“ karta od 17. maja 1792). U ovoj karti je konjunkcija Jupitera i Neptuna u opoziciji sa natalnim Saturnom. To znači da tranzit koji uključuje Mars, Saturn i Pluton formira kardinalni T-kvadrat ka ovoj natalnoj opoziciji. Ovo je vrsta kombinacije koja može dovesti do nove panike ili finansijskog sloma ako možda FED  brzo ne odreaguje.

Ovo je takođe kombinacija koja može ukazati na uzburkanu političku atmosferu zasnovanu na optužbama usmerenim na druge za sve pogrešne stvari, pod pretpostavkom da stvari zaista idu u lošem pravcu već nekoliko nedelja (ili duže) izostavljajući sopstveni udeo. Ishod ne mora biti na kraju veoma koban. Ali bi čitaoci trebalo da znaju - i da se pripreme za mogućnost - da kada se pojave uznemirujuća pitanja geopolitičke, ekonomske, socijalne ili ekološke prirode, ovakvi aspekti su često prisutni. Kosmos ne uzrokuje ove događaje, ali je često u korelaciji sa njima. Stoga je bolje biti upozoren i spreman nego biti zatečen i iznenađen. Iako je upleten Mars a on upravlja nesrećama (i samim tim je razlog više za oprez), ovi poremećaji ne moraju biti bazirani na nesrećnim okolnostima. Mogli bi biti uzrokovani nedostatkom strpljenja, zrelosti i samokontrole. Dobro razmislite pre nego što se odlučite za kupovinu ili prodaju ili ako ljutito regujete. Impulsivno reagovanje ili prema „osećaju u stomaku“ može skupo da vas košta tokom sledećeg meseca. Bolje je da ovu energiju iskoristite u korigovanju nečega što nije dobro urađeno, koliko god vam to izgledalo frustrirajuće. Ovog puta uradite to kako treba.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD