Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Mlad Mesec u znaku Lav

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Suncem, rastojanje između Luminara iznosi 0 lučnih stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najmanja, nema je. Mlad Mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Raditi vizuelizaciju ličnih planova, Afirmacije, Zakon privlačenja, meditaciju kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja. Veoma je važna ova stvaralačka energija, sve što se tog dana pomisli ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do osećaja mirisa, teksture, proći sa druge strane kao da je već ostvareno i da već postoji. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje. Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu, ipak će ova slika čitavog meseca biti vodilja, šema za stvaranje holografskog inprinta. Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Ne stupati u rasprave, uviđajnost i ne primanje k srcu je rešenje, jer vašim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što ŽELITE ZA SEBE ZA CEO PERIOD! Takođe, može se praštati, oslobađati od štetnih navika, kompleksa.. Poželjno je prošetati napolju, bez previše zamaranja. Izbegavati sve što dodatno pobuđuje - alkohol, vruća i ljuta hrana. Ova harmonizacija sa ciklusima prirode donosi isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate.

VATRENI ELEMENT – Mesec u znaku LAV

Veoma izražene emocije, drama, raspaljena vatra osećanja i animiranje - ključne su reči. Ovde neki ljudi osete kao da im se drugi kače na energiju, zato pazite, čistite se redovno. Vreme i tačnost mogu biti malo iskrivljeni ovih dana, naročito u odnosu na članove porodice. Višak emocionalne energije kanališite kroz fizički izraz, vežbajte, pokažite ljubav, sagorevajte svoju energiju na najdivniji konstruktivni način. 

Posmatrajući i proučavajući gde se energija kreće primetićemo da se određeni deo vitalnosti uputio mudro, ali takođe određeni deo je izgubljen. Možda se osećamo umorno, ali iz dobrog kreativnog razloga ili možemo osećati puno energije koja se širi unutar nas ali se stalno usmerava u ispunjavanje zahteva drugih ljudi. Često je ovo slika Meseca u znaku Lava. Možda i ništa ne radite, ležite samo na Suncu i na kraju dana se osećate umorno, to je zbog svetlosnog energetskog punjenja koje prirodno traži balans u spavanju, u mraku kako bi se energija raspodelila pravilno. Izuzetno je važno znati da zdrava upotreba energije otvara potpuno nove puteve avanturi, dok negativni izvori energije, loše usmeravanje, uvek završava u slepoj ulici. 

Glavni duhovni zadatak Mladog Meseca je pronaći i održati izvor energije, pronaći pravi način kako da je negujemo i uzgajamo, kako da je očuvamo i kanališemo u zaljubljenost, u život i sjaj, u pomalo lenjom, ali nadasve radosnom znaku Lav! 

Svaki pravi MAG zna da je tajna MAGIJE u veštom korišćenju ŽIVOTNE ENERGIJE! Kako odlučimo, odaberemo da usmerimo svoju energiju, to će postati sila, snaga koja oblikuje naš život! Kuda teče naša energija? Lagano, nigde ne žurimo, period Mladog Meseca u Lavu ali i zvezde ovog perioda, Mars u znaku Ovna traži preciznost dobijenu strpljenjem i ako sve u nama plamsa i buja... Pretvoriti energiju u željenu kreaciju prava je Magija ovog perioda.

Mi smo mađioničar svog života! Gde god odlučimo da uputimo svoju dragocenu energiju tamo će se sigurno dogoditi magija koju mi biramo! Naš je tok, ali obala je tokom određena. Sa Mladim Mesecom u znaku Lav na Preobraženje Gospodnje naš život počinje ponovo, iznova,  mi možemo da biramo šta ćemo da živimo!!

PREPORUKA ZA POSVEĆENE RITUALE:

VODENI DAN kako bi bili protočniji, vedriji i sjajniji.

VEŽBE - YOGA POLOŽAJI

Srce, solarni pleksus i kičma su delovi našeg tela koji korespondiraju sa znakom Lav, Suncem i Mesecom. Pita nas ovaj Mlad Mesec da li ostajemo verni svom srcu, da li smo usklađeni sa sopstvenim integritetom, identitetom. Kičma se ponekad naziva naš oslonac, naša osa. Ako povreda nastane na kičmi može odjeknuti negde drugde u našem telu, takođe ako nešto fali srcu fizički ili emocionalno odjeknuće negde drugde u našem sistemu. Zato je važno posvetiti pažnju našem fizičkom telu, a predlog za ovaj period bio bi nekoliko jednostavnih vežbe iz joge. 

Položaj psa koji gleda gore; Sfinga položaj; Položaj kobre

Važno je stegnuti noge i koren kičme kako bi zaštitili donji deo leđa i kičmu. Ne zaboravimo da je znak Lav znak radosti, dece i sreće i zato neka naše lice ostane mekano, nasmejano i vedro, neka naša ramena ostanu opuštena i otvorena.

Koristeći dah otvorimo se u predelu leđa i grudnog koša.

Nakon produbljivanja ljubavi i veze između svog srca i kičme krećimo se dalje lavovskom hrabrošću i odlučnošću, hodajmo samopouzdanjem na stazi sopstvenog identiteta, obasjajmo sve kao Sunce, osetimo tu radost i savršenstvo. Našim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što ŽELIMO ZA SEBE ZA CEO PERIOD!

PRAŠTANJE, OSLOBAĐENJE od štetnih navika, kompleksa..

ŠETNJA - prošetati napolju, svakog dana kao nova rutina.

MUZIKA - slušanje tihe omiljene muzike uvek je isceljujuće, a energija Lava se ovako budi, pevušite.

RAZMENJUJTE POKLONE sa prijateljima, razmenite omiljeno cveće, lekovite biljke, esencijalna ulja. Poklonite parče papira sa ručno napisanim lepim namerama svojim prijateljima ili ovo uradite kao novi ritual za Mlad Mesec sami sa sobom, jer kao što sam već pominjala Broj 1. je uvek na prvom mestu!!!

NAMERA, KREACIJA - kanalisati svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja - veoma je važna ova stvaralačka energija, sve što ovog dana pomislite ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do onog finog osećaja svakog mirisa, teksture pod prstima.. Prođite sa druge strane, kao da je već ostvareno i postoji već, što je jasnija slika to je bliže ostvarenje! Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu!

Raširimo ruke kako bi mogli da pustimo, prihvatimo, napravimo udobno mesto u tom našem naručju, u zagrljaju.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD