Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

07. do 13. maj 2012

Sedmica pred nama biće primarno obojena energijom konjunkcije Sunca i Jupitera koja se odigrava tek u nedelju, ali kako je reč o dva najveća tela u našem sistemu, to njihov spoj deluje daleko pre i nakon perfekcije. Združena ova dva benefika, simbola života, vitalnosti, uspeha, prosperiteta, doprineće da većina nas oseti priliv pozitivne energije, potrebu da se razvije, ispolji, ostvari uspeh i priznanje. No, sam početak sedmice nastavljamo u sličnom ritmu kao i prethodnu jer nam Merkur do srede boravi u vatrenom Ovnu, i dalje u snažnoj opoziciji sa Saturnom, u konjunkciji sa nezgodnim Al Fergom a potom i Alrišom iz sazvežđa Riba, ukazujući na neiskrenost, laži, prevare, probleme u saobraćaju, pa do njegovog prelaska u znak Bika treba izbegavati otpočinjanje bilo čega, ozbiljne, važne razgovore, rešavanje problema, jer se situacija može dodatno zakomplikovati, a treba odložiti i putovanja ako je moguće. Svi ćemo odahnuti već u sredu kada će njegov prelazak u daleko stabilniji znak Bika doneti i mirniju atmosferu, sa manje strasti i žestine. Usmerićemo se na pitanja finansija, novih poslovnih projekata, razmišljaćemo o nekretninama, ekologiji, hrani, ali i mogućoj inflaciji i povećanju troškova, jer Jupiter uvećava sve što tranzitira, a u ovom slučaju to je znak Bika, znak novca i vrednosti.

Merkur će u petak formirati svoj prvi aspekt iz Bika - sekstil sa Neptunom iz Riba, a povoljan aspekt ova dve planete uvek daje vrlo posebnu, čarobnu atmosferu, pa je za očekivati da, nakon problematičnog boravka u Ovnu i opozicije sa Saturnom, ljudi odjednom počnu da se lepo izražavaju, da skoro pevuše, pa evo sjajnih koncerata, ali i sjajnog provoda u restoranima sa muzikom, iako treba biti obazriv je se može, bez obzira na povoljan aspekt, lako preterati u konzumaciji i hrane i pića, čemu će vući i konjunkcija Sunca i Jupitera. Kako je Merkur dispozitor i Venere to njegov prelazak u Bika istovremeno i Veneru dispozituje u njeno sedište, pa posredno u petak imamo i sekstil Venere i Neptuna, pa evo i zaljubljivanja, velikih očekivanja, ali i naglašenih paralelnih veza jer je naša Venerica u Blizancima. Merkur dispozituje i Marsa iz Device, sa kojim je od srede već u snažnom trigonu, pa evo dodatnog usmerenja na pitanja Bika, pitanja novca, materijalnog ostvarenja, radova na zemlji i sa nekretninama. U kombinaciji sa Neptunom uvek postoji šansa za dobitak na igrama na sreću, ali i na mahinacije i prevare, koje u ovom slučaju mogu ostati neotkrivene, a u pitanju može biti ogroman novac. U svakom slučaju, kraj sedmice je izuzetno povoljan za svaki poslovni početak, jer trigon Merkura i Marsa, kao i konjunkcija Sunca i Jupitera, obećava veliki uspeh.

Ipak uvek postoji neko „ali“. Venera kao dispozitor planeta iz Bika aplicira u trigon sa Saturnom i naizgled sve izgleda sjajno i obećavajuće i trajno u vremenu. No, naša Venerica je već usporila svoju brzinu jer se sprema da krene retrogradno tik pred egzaktan trigon sa Saturnom već naredne nedelje, a kako je u promenljivim Blizancima to je za očekivati da se situacija preokrene, da se neko od učesnika u dogovorima predomisli, a moguće je i da se finansijska dobit prepolovi, pa treba računati na promene i biti spreman na nove dogovore, ali i na moguće sukobe, jer ove sedmice imamo trigon Merkura i Marsa, ali uskoro (5.6.) i kvadrat retrogradne Venere sa Marsom.

Posmatrano iz ugla upliva fiksnih zvezda ove sedmice konjunkcija Sunca i Jupitera odigrava se na zvezdi Kapulus (sazvežđe Persej – drška mača Perseja) ukazujući na krupnog, moćnog čoveka, ali i na silu koju može primeniti. Venera kao dispozitor istovremeno prelazi preko zvezda iz Oriona (div lovac), pa i iz ovog ugla imamo sliku silnog, važnog čoveka, koji je, osim po hrabrim podvizima, poznat i po zavođenju i naklonosti žena, posebno uticajnih.

Nadmen je, samouveren, buntovan, hvalisav, budalast, nepobožan, nestalan, ali ipak voljen. Stoga ćemo ove sedmice imati priliku da čujemo (ili učestvujemo) razne priče o zavođenju, hvalisanju, ali i priče o moćnom zavodniku koji postiže uspeh, ali koji jednom može greškom stradati od ruke osobe koja ga voli, na nagovor treće, kao što je Oriona ranila Artemida poslušavši Apolona.

*

Ove sedmice glavne uloge dobiće oni sa Suncem u aspektu sa Jupiterom, kao i oni sa Merkurom u aspektu sa Neptunom i Marsom. Sporedne uloge odigraće oni sa vezom Merkura i Venere (ili znaka Bika), a počasnu ulogu imaju oni sa aktiviranim sazvežđem Orion. 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD