Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Priroda znaka Škorpion (treći deo)

Nije dovoljno imati nešto u Škorpionu ako nismo povezani sa jezgrom, jer kada smo povezani sa jez-grom, tada smo potpuni provodnici između jednog i drugog sveta. Ovo je automatsko iskustvo koje će se dogoditi svakome, svaki natus će u jednom trenutku završiti život ovde na 19° Vage i rodiće se ponovo na 11° Škorpiona. To je prolaz i stvar koja se stalno svakome događa, ali da se to desi u jednom životu, da čovek uspe da ostvari ovaj prolaz, to je jednako Hermesu ili Merkuru koji je sposoban da uđe u podzemni svet i da se odatle vrati nazad. On je jedini znao za tu tajnu, ceo cilj jednog života je da se uspostavi veza sa ovom drugom dimenzijom našeg postojanja, jer je ona sudbina i sva energija. Ona nije samo sudbina koja postoji kao žaoka Škorpiona koja nam stoji nad glavom, ona je sva energija koju mi potencijalno imamo. Sve stvari koje postoje oko nas su naše, samo zato što je to polje naših predaka, zato što sve što vidimo jeste polje te ogromne reke Škorpiona, sve pripada nama i sve je potpuno naše. Jedina stvar je da li smo mi oni koji vode, da li imamo svest o tome da možemo da vodimo tu energiju, da li smo oživeli ovaj prolaz između Lava i Vodolije, između Sunca i Urana, da li smo sa ovim znakom uspeli da napravimo kontakt sa tim poljem energije i sa tim poljem beskrajnog bogatstva.

Škorpion je potpuna vrednost svega, na svakom nivou je bogatstvo, to je energija, to je smisao, jer on na svom kraju puta pronalazi svetlo, pronalazi Strelca i to je energija koja nam je neophodna da bi čovek pronašao svoj smisao. Nemoguće je da čovek postigne više stanje svesti bez višeg stanja energije, čovek ne može da uđe u 9. kuću ako nije prošao kroz 8. kuću, jer ako nema znak Škorpiona uvek će postojati strah i uvek će njime dominirati preci. O kakvoj svrsi mi možemo pričati dok postoji energija koja se oblikuje oko nas na koju mi reagujemo sa negodovanjem, energija koju prepoznajemo kao sopstvenu ljubomoru, kao strah, kao pomisao da ako osoba koju ne volimo napusti svet, da ćemo tada rešiti bilo šta? Tada je cela ta stvar apsolutno u vlasti predaka i natus nije ovladao svojim Univerzumom. Neuporedivo je jača energija Škorpiona koji uspeva da od neprijatelja napravi prijatelja nego ona koja uspeva da neprijatelja ubije, zato što ovaj znak zna da je smrt šala, on zna da tu nema ničega drugog osim vraćanja u bazen svojih predaka i da se ništa drugo ne događa, da je to prelazak iz jednog tela u drugo telo. Onaj koji je ovladao ovim znakom samo zbog toga je dovoljno nežan da od neprijatelja pravi prijatelja, zato što ima ovu energiju koja razume prirodu transformacije, koja razume snagu transformacije, koja razume da se ništa drugo ne događa i da nema kraja. Ova energija nam govori da nema kraja, da je beskraj osnova na kojoj sve ostale stvari postoje i zna da je taj beskraj najosnovniji zakon kao osmica koja stalno kruži i non-stop ponavlja taj model kruženja.

Da bi čovek uistinu bio besmrtan, jako je bitno da ima stalni kontakt između jedne i druge dimenzije, između svog lica i svog naličja, da ima kontakt sa svojom pričom iz zemlje i iz neba. Škorpion nas vodi na onaj drugi svet i ako bi njega izbegavali neminovnost je zagarantovana, čovek mora da upadne u sudbinu koja mu je već definisana rekom predaka. Ali, ako ima kontakt između jednog i drugog i ako uspe da ostvari ovu vezu između 19° Vage i 11° Škorpiona, on oživljava taj beskrajni kod, taj model koji ga čini potpuno probuđenim i onim koji može sve. To je više stanje svesti koje automatski dolazi zbog ovog višeg stanja energije i dok toga nema, neminovno je da s vremena na vreme postoje određeni masovni prelazi iz jedne dimenzije u drugu. Ratovi su način masovnog transcediranja, kao jedno veliko žrtvovanje koje se događa, zato što je transcendent ključna formula za život, za Univerzum. Kada postoji stalna veza između jedne i druge dimenzije, čovek može da ostvari to sa sobom, tako što će biti veza između ove dve dimenzije, ili će biti kap u moru. Jer, taj jedan sekund njegovog transcendiranja iz jedne dimenzije u drugu u trenutku završetka života, doprineće opštem transcendiranju, ali nekad nije dovoljno, pa će trebati možda par stotina hiljada kapi. Onda se to doživljava kao masovni cunami, samo zato da bi postojao ovaj kanal, to je cena i porez Univerzuma. Ako to nije ispunjeno, onda to samo dolazi, jer to je život i na osnovu toga se sve stvari odvijaju.

Zadatak broj jedan je da uspostavimo vezu između lica i naličja, te dve stvari moraju da funkcionišu da bi mi bili normalni i tada smo uplatili taksu svemiru. Mi smo kosmički ljudi, niko od nas u osnovi nije sa ove planete, mi imamo neke pretke sa ove planete, ali ako pogledamo malo dublje, naši preci nisu zaista sa ove planete. Naša cela osnova postojanja je vezana je za tu osmicu koja stoji iznad nas i cela energija mora da kruži iz jedne dimenzije u drugu, svako mora da ima svoju tehniku u kojoj redovno kntaktira jednu dimenziju sebe sa drugom dimenzijom sebe. Ako to ne radi, uključuje se u opšti tok stvari i na opštem nivou se ponekad događaju masovni prelazi i to je taj zakon, to je osnovni ustav svemira. Osnovno življenje jednog znanja je da prelazimo iz stanja čestice u stanje talasa, da prelazimo iz jednog u drugi svet na redovnoj osnovi u nekom svom mini postojanju. Čovek to radi kroz to što upadne u san i izađe iz jednog trenutka, ali to je plitko, to je deo koji mu održava samo jedan mali deo nivoa funkcionisanja. Ako naš život gledamo kao celinu, mi moramo imati način da redovno kontaktiramo onostrano, a onostrano je u naličju, te se energija vraća ka nama.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD