Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vremenske i Prostorne tehnike u Karmičkoj Astrologiji Kako se Veliki Okean Duše, koji predstavlja samo zvezdano nebo, pomera stopom precesije koja iznosi 1º na 72 godine, upravo to kretanje predstavlja osnovnu jedinicu “talasa” ili kretanja ovog okeana Duše. Kurs počinje u četvrtak, 11. juna od 19h na Kepler Institutu iz oblasti Karmičke Astrologije u trajanju od 4 nedelje. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Full Moon – Odnos sreće Pozivamo te da sa nama uđeš u portal nove energije koji se otvara u petak, 5. juna 2020. Ovog meseca tvoj zadatak je da kroz kreiranje harmonije na polju emotivnih odnosa i isceciljavanje prošlih karmičkih odnosa otvoriš kapiju za ostvarivanje tvoje životne svrhe. Ovo nije beznačajan zadatak i zato smo ti spremili predavanje da te podržimo na tom putu.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Pun Mesec u znaku Vage

PUN MESEC

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara iznosi 180 stepeni, period tokom kog je Mesečeva svetlost najcelovitija, potpuna. 

Ovu fazu je dobro iskoristiti za rituale za zaštitu, proricanje, proročanstva. Sigurno jedan od najmoćnijih dana u Lunarnom ciklusu i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja. Nesigurnost, osetljivost, ranjivost je izražena u simbolici položaja Meseca, treba osvestiti ove teme koje nas tište i duboko stvaraju nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje, oslobodite se od patnji, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode, tu su nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora, budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.   

MESEC U VAZDUŠNOM ELEMENTU U ZNAKU VAGA

Akcenat je na balansu u lakoći. Moguće je osećanje emocionalne zatvorenosti. Verbalne veštine su potrebne za izražavanje emocija, recite sve i OBAVEZNO ISTINU. Ovaj Mesec oseća onaj mirni deo nas, može da dodirne balansirani deo, ono kada se skinu i smire sve drame i velovi tajne, sramote ili straha. Recite sve ili baš ništa, ali istinski, pravo! Ne očekujte kontakt sa osećanjima, onaj osećaj u stomaku. Možda ćete želeti i da kažete svojoj okolini da niste baš svoji. Vazduh vas podiže u mental, dobro je vreme za čitanje knjiga, razmišljanje, pisanje o konfuziji i osećanjima koja naviru u ovom periodu. Priča o vremenu je aktuelna. Balans između uma i emocija postiže se dugim kupkama, aktivnostima na vodi, kako bi se obnovila emocionalna konekcija. Meditacija je svojevrsni vid najadekvatnije podrške u ovakvom periodu, jer će obezbediti uravnoteženje mentalne aktivnosti, otvoriti nas za dublje uvide, za razgovor sa samim sobom! Preterivanje nije rešenje, valja obratiti pažnju da kupke i meditacije služe za povezivanje sa sobom i svojim mirom, a ne za potuno prepuštanje tome. Balans je neophodan u svemu.

Preporuka za Pun Mesec u znaku Vage:

 • VODENI DAN - kako bi bili protočniji, lakši za brze misli, vedriji i sjajniji, idealan način da se pročistimo, hladna izvorska voda pre svega, ili prečišćena. Piti samo vodu 24h, ili kako odlučite, dalje su preporučene limunade, ceđeno voće, povrće, bareno povrće.. protočnost je ključna u ovom radu! Svaka blokada je zastoj, a zastoj vas drži u starom ponavljanju obrazaca. Izbegavajte namirnice životinjskog porekla ovog dana, lekove i alkoholne napitke.
 • TEMELJNO TUŠIRANJE sodom bikarbonom sa jasnom namerom oslobađanja svega starog što nam više ne služi, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru.
 • NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, obilato, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba).
 • MIRISI imaju veoma važnu ulogu, možete ih koristiti u difuzorima. Birajte za sebe ono što vam odgovara, prija, šta to želite da vas okružuje, kakvi oblaci, koje boje je taj vazduh oko vas, birajte.
 • ODABERITE MUZIKU za ovaj dan, onu što širi ljubavne vidike, a opet neka vas podseća na vas, na lakoću, na vašu ljubav i odnose, neka podseća na divni sklad.
 • POREĐATI PRIORITETE NA PAPIR kada bujica misli obuzme, ne padati u osećaj krivice i griže savesti već svesno preuzeti 100% odgovornost, napraviti strategiju.
 • ČITAJTE, PIŠITE obratite pažnju na svoje reči, na svoje misli, birajte sa pažnjom i ljubavlju šta želite da protiče kroz vas, koja energija, koje slovo, koja reč.
 • ŠETNJA - Veoma je efikasno usmeravati višak energije iz gornjih delova tela, naročito iz misli ka nogama i potrošnji putem hoda, dugih šetnji, u cilju pokretanja protočnosti što je za Mesec u vazdušnom elementu od izuzetne važnosti. Prošetati napolju, svakodnevno, šetnje su izuzetno blagotvorne da rasterete i razbistre misli. Svaki vid prevoza zamenite svojim laganim korakom.
 • YOGA ASANA:  Ratnik 1 i Ratnik 3
 • Vaga traga za ravnotežom kroz čitav život, ali pronalaženje harmonije može da bude izazovno. Baš takva je i Asana Ratnik 3, izazovan i zahteva ozbiljan fokus i stabilnost, koncentraciju na uzemljenje uz istovremeni osećaj lakoće u telu koji nam pruža balans.

Ovan vlada energijom „ja“, zajedno sa glavom, licem i mozgom. Pun Mesec u Vagi vlada energijom „mi“, zajedno s bubrezima i donjim leđima. Ova područja tela sada žele da se uravnoteže. Bez dovoljno „ja“, patićemo u donjem delu leđa. Bez dovoljno „mi“, mozak se pregreva i uznemirava.
Divno rešenje je jednostavno posmatrati glavu i donji deo leđa zajedno. Ovako možemo da osetimo ravnotežu između oba područja tela. Ratnici 1 i 3 mogu pomoći da osetimo gornju i donju polovinu tela, i dovedemo unutrašnju vatru Ovna u harmoniju sa lakim tečnim vazduhom Vage. Energija Vage ublažava odlučnu ambiciju Ovna i podseća nas da sezona u koju ulazimo traje tri meseca. Ne moramo sve uraditi odjednom.

 • KORISTITE MOĆ VIZUALIZACIJE  I MOLITVE
 • MEDITACIJA - dodirnite svesno balans sopstva na novom nivou kako bi mogli da ga prepoznate. Tokom meditacije pažnju treba posvetiti iskrenom otvaranju naših kapija za sledeći korak u budućnost. Ukoliko postoje strahovi i nesigurnosti, tada valja meditirati sa temom za ohrabrenje i podršku našeg srca u ovim vremenima promena. Pažnju okrenite sebi i svojim potrebama! Pronađite, rasvetlite, odaberite lepotu i obilje u sebi i oni će biti svuda oko vas!

Darivanje Namere - ANĐEOSKA VODA

*Prečišćenu vodu (zamrznuti pa odleđenu malo odsuti ili destilovanu kupovnu) stavite da se energizuje sa vašim omiljenim kristalom ili dragim kamenom 24h ili to sve iznesite na prozor i 12h energizujte na Suncu. (Kamen takođe treba da bude pročišćen potapanjem u slanu vodu, zatim ispod hladne tekuće i napunjen adekvatno - na Suncu ili uz Gorski kristal)

*Iskreirajte, podarite najlepšu namenu ANĐEOSKOJ VODI, dajte joj NAMERU DARIVAJUĆI JOJ IME (po uputstvu Dr. Masaru Emoto)

Na etiketu napišite "LAKOĆA" "OBILJE" "PLODNOST" "MIR" " ZAHVALNOST" "STRAST"... zalepite to na bočicu.

Dokazano je da ovaj vid  darivanja Namere kroz reč  ima moć prenošenja vibracije i može dalje da odredi molekularno naelektrisanje.

*Možemo dodati, u prskalicu na primer, pored vode i kap, dve omiljenog eteričnog ulja (Bergamot, Jasmin, Oud, Lavanda..) ili uljanog parfema.

Dobro promućkati uvek pre upotrebe i prskati po prostorijama, u našem domu, sobama, hodnicima, kupatilima, ostavama, ormarima, prskajmo i zamislimo svetlost i lakoću koji osvežavaju, pročišćavaju i oslobađaju nas i naš prostor!!!

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD