Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 09.03. do 15.03.2020.

Bila je to još jedna turbulentna nedelja na svetskim tržištima akcija i plemenitih metala. Burna sedmica za kandidate koji se takmiče za nominaciju za predsednika SAD iz krugova demokrata.

Senator Berni Sanders ubedljivo je vodio tokom super utorka. Ali sve se promenilo kada su se demokrate okupile oko bivšeg potpredsednika Bajdena, koji je skoro bio otpisan nedelju dana ranije. Iznenada, Bajden je preuzeo većinu država tokom super utorka i uvećao prednost nad Sandersom. Ovo je još jedan primer „špekulativnog“ karaktera retrogradnog Merkura. Senator Sanders je Devica. Merkur vlada Devicom. Sandersov status vodećeg kandidata iznenada se promenio. Ista stvar dogodila se Džonu Mekkejnu (takođe Devica) 2008. nakon republikanske konvencije. Imao je znatnu prednost nad Barakom Obamom, ali tokom tronedeljnog perioda retrogradnog Merkura, od kraja septembra do početka oktobra 2008, prednost se istopila a on se nakon toga nije oporavio. U tom periodu otpočela je velika recesija. Kako se Bajden oporavljao prošle nedelje, tako je američka berza beležila dnevni rekord jer su investitori koji su se plašili uspeha Bernija Sandersa, malo odahnuli. Ali ne za dugo, jer širenje koronavirusa nadilazi čak i politiku. Govorimo o gubitku ljudskih života i mogućnosti velikog remećenja/usporavanja svetskog poslovanja, u skladu sa stelijumom u Jarcu, koji je aktuelan tokom većeg dela 2020. godine. 

Međutim, najbizarniji je skok kineskog kompozitnog Šangaj indeksa na najviši nivo od 21. januara. Šta to znači kada glavni kineski indeks vrednosti raste u vreme kada gotovo svi drugi svetski indeksi padaju, a u Kini je buknula epidemija virusa i tu je nastala najveća šteta? Možda to znači da je Kina uspešno usporila širenje koronavirusa. Možda to znači da je retrogradnost Merkura, koja je započela u Ribama 16. februara, a sada se bliži svom kraju pod punim Mesecom, uključujući konjunkciju Sunca i Neptuna u Ribama 9. marta, dovela do podjednako zabrinjavajuće histerije u drugim državama koje sada prilaze problemu na sličan način kao i Kina u januaru. Nada postoji da ćemo uskoro biti podrobnije informisani oko virusne histerije. Ako do kraja naredne sedmice to ne bude pod kontrolom, tržišta akcija mogla bi premašiti očekivani pad od 10-21%, a to bi moglo značiti da je izvestan još veći ciklus.

I druga tržišta su prošle nedelje doživela ogromnu i značajnu cenovnu aktivnost. Budući da je 2020. godina, godina konjunkcije Saturna i Plutona, a taj aspekt ima korelaciju sa velikim preokretima kamatnih stopa na svakih 32-37 godina, ovaj pad stopa možda neće dugo potrajati. 

Veliki pomak cena primećen je i u valutama, koje su sve naglo porasle u odnosu na američki dolar.

Bila je to zaista turbulentna sedmica.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA I DUGOROČNA RAZMIŠLJANJA

Sada ćemo videti kako će se ovaj retrogradni ciklus Merkura odraziti na trenutno stanje histerije i panike na finansijskim tržištima. Retrogradnost se završava u ponedeljak, 9. marta. Ovo je takođe datum punog Meseca i Sunca u konjunkciji sa Neptunom u znaku Ribe. Kada su ovako istaknuti Neptun i Ribe, sa istovremenom promenom kretanja Merkura iz retrogradnog u direktno, naglašena je simbolika promene kolektivne reakcije na nešto što nije shvaćeno u potpunosti. Ovo je vreme mnogih pretpostavki i teorija, koje nisu sve utemeljene, a kamoli tačne. Ali to bi se ubrzo moglo promeniti kako prolazi vreme Neptuna, Riba i retrogradnosti Merkura. To ne znači da se sve okončava tačno 9. marta, jer promena smera Merkura traje oko 4-5 dana dok tačne informacije ne preuzmu primat nad pretpostavkama. Ali sa konjunkcijom Sunca i Neptuna kao i Venere i Urana, 8. marta, a oba su veoma jaki geokosmički aspekti prvog nivoa, najozbiljnije moramo razmotriti najavu promena.

Sledeća grupa snažnih geokosmičkih aspekata nastupa 20. marta do 7. aprila. Tada će se Mars pridružiti Jupiteru, Plutonu i Saturnu, okončavajući konjunkcijom Jupitera i Plutona 4. aprila. Tada će i tranzitna Venera (novac) formirati povoljan trigon ka Jupiteru, Plutonu i Saturnu. Kosmos nam govori da postoji nada (za izlečenje, lek, znanje i tačne informacije i kraj nagađanja) tokom ovih turbulentnih dana koje proživljavamo, verovatno do 7. aprila, pa čak i do kraja sledeće nedelj. Ako ne, onda ćemo iščekivati period retrogradnosti Venere od 13. do 25. maja. 

Sa tako velikim osilacijama cena sada je opasno vreme za trgovinu. Istovremeno, to je i vreme koje nudi ogroman potencijal za dobit onima koji u pravo vreme uđu ili izađu iz transakcija. Rizično je, ali istovremeno je i veoma uzbudljivo biti berzanski trgovac.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD