Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Vitalnost, zdravlje i sinteza natalnog horoskopa Zdravlje i bolest žive u jednom horoskopu kao suprotni principi, kao stvar uzroka i posledice koji se mešaju. Bolesti nastaju kao rezultat nekadašnjih akcija, zato što Mars (naše akcije) vremenom postaje Saturn (karma, posledica naših akcija). Ovaj dvomesečni kurs počinje 11.05. i održavaće se svake srede od 19h u online varijanti.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Inicijacije Venere 2022 U prodaji je nova knjiga „Inicijacije Venere 2022“ od autorke Ivane Šaljić. Knjiga je zamišljena kao vodič za Veneru i osvetljava nam sva važna mesta inicijacije za prevazilaženje toka inercije i instaliranja višeg kvaliteta naše Venere. Zato je važno da razumemo kako se Venera oseća u svakom znaku, kako izgleda njena priča ako je živi po inerciji i kako može da izgleda kada podigne energiju i kada je u balansu.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10.02. do 16.02.2020.

Američka ekonomija je i dalje jaka, uprkos bizarnoj tragikomičnoj nedelji. Samo je nastavak - eskalacija - smrtonosne opasnosti od koronavirusa koja još i više uništava kinesku ekonomiju, a očekuje se da će se sada proširiti i negativno uticati na ekonomiju celog sveta.

Pouka upućena svima u današnjem vremenu kada je Saturn u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu: ako se držite svojih principa a delujete suprotno ideji lojalnosti i onoga što zastupa društvena grupa kojoj pripadate (ili vaša politička stranka?), rizikujete da budete prognani, da vas izbegavaju i osuđuju. Zato je jedna od manifestacija Saturnove konjunkcije sa Plutonom u Jarcu (opisana u Knjizi Prognoze 2020) bila borba između negativaca i junaka, lične etike i korupcije. Ironično je kako je svaka strana pristrasna i optužuje drugu stranu za korumpiranost.

Na ostalim tržištima, Bitcoin gura ka 10.000, u iščekivanju da će se „Bitcoin prepoloviti“ u maju 2020. To znači da će biti sve manje i manje bitkoina zbog ograničene ponude postaće sve traženiji. Ako potražnja ostane konstantna, a ponuda se smanji, to je formula za uvećanje cene.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Zbog redovonog godišnjeg vebinara ovog vikenda i činjenice da trenutno na snazi nema značajnih aspekata, osim povoljnog tranzita Marsa ka karti njujorške berze, nema ni mnogo materijala da se obradi. Sledeće nedelje će biti. Serija nekoliko važnih geokosmičkih naznaka počeće u nedelju, 16. februara, kada Mars uđe u Jarca, a Merkur u Ribama otpočne tronedeljni retrogradni hod. Nije gotovo sve do... pa, nema kraja ni pre izbora 2020., a verovatno ni nakon toga, ako Tramp bude ponovno izabran (ili čak ako ne bude ponovno izabran). Sve dok je Pluton u Jarcu, istražne radnje nikad neće prestati. Ipak, kao trgovci, imaćemo puno posla od 16. februara do 9. marta kada osam veoma važnih pokazatelja na preokret tržišta, uključujući i Veneru u Ovnu, formiraju kvadrat ka stelijumu u Jarcu - Jupiteru, Saturnu i Plutonu. 

Radujem se što ću imati prilike da sa mnogima od vas razgovaram u nedelju! Trebalo bi da bude uzbudljivo.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD