Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Banket večera - Obuci Svoj Horoskop U okviru 20. Međunarodne Astrološke Konferencije “The Age of Aquarius” održaće se banket večera “Obuci svoj horoskop”, na kojoj će biti svečana dodela sertifikata i diploma Kepler studenata, kao i posebne nagrade za najinspirativniju odeću u odnosu na sopstvenu natalnu kartu.
» prikaži celu vest
Saturnova Karma i Lanac Prethodnih Inkarnacija Aleksandar Imširagić će održati dvodnevni seminar “Saturnova Karma i Lanac Prethodnih Inkarnacija” u Ljubljani, Slovenija, 22. i 23. februara. U okviru ovog dvodnevnog seminara Aleksandar će objasniti sećanja prošlih života koja se otvaraju pomoću posebnih Persona Horoskopa, kao i kroz razumevanje Saturnove karme i specifične karme koju u sebi nose retrogradne planete.
» prikaži celu vest
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10.02. do 16.02.2020.

Američka ekonomija je i dalje jaka, uprkos bizarnoj tragikomičnoj nedelji. Samo je nastavak - eskalacija - smrtonosne opasnosti od koronavirusa koja još i više uništava kinesku ekonomiju, a očekuje se da će se sada proširiti i negativno uticati na ekonomiju celog sveta.

Pouka upućena svima u današnjem vremenu kada je Saturn u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu: ako se držite svojih principa a delujete suprotno ideji lojalnosti i onoga što zastupa društvena grupa kojoj pripadate (ili vaša politička stranka?), rizikujete da budete prognani, da vas izbegavaju i osuđuju. Zato je jedna od manifestacija Saturnove konjunkcije sa Plutonom u Jarcu (opisana u Knjizi Prognoze 2020) bila borba između negativaca i junaka, lične etike i korupcije. Ironično je kako je svaka strana pristrasna i optužuje drugu stranu za korumpiranost.

Na ostalim tržištima, Bitcoin gura ka 10.000, u iščekivanju da će se „Bitcoin prepoloviti“ u maju 2020. To znači da će biti sve manje i manje bitkoina zbog ograničene ponude postaće sve traženiji. Ako potražnja ostane konstantna, a ponuda se smanji, to je formula za uvećanje cene.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Zbog redovonog godišnjeg vebinara ovog vikenda i činjenice da trenutno na snazi nema značajnih aspekata, osim povoljnog tranzita Marsa ka karti njujorške berze, nema ni mnogo materijala da se obradi. Sledeće nedelje će biti. Serija nekoliko važnih geokosmičkih naznaka počeće u nedelju, 16. februara, kada Mars uđe u Jarca, a Merkur u Ribama otpočne tronedeljni retrogradni hod. Nije gotovo sve do... pa, nema kraja ni pre izbora 2020., a verovatno ni nakon toga, ako Tramp bude ponovno izabran (ili čak ako ne bude ponovno izabran). Sve dok je Pluton u Jarcu, istražne radnje nikad neće prestati. Ipak, kao trgovci, imaćemo puno posla od 16. februara do 9. marta kada osam veoma važnih pokazatelja na preokret tržišta, uključujući i Veneru u Ovnu, formiraju kvadrat ka stelijumu u Jarcu - Jupiteru, Saturnu i Plutonu. 

Radujem se što ću imati prilike da sa mnogima od vas razgovaram u nedelju! Trebalo bi da bude uzbudljivo.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD