Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10.02. do 16.02.2020.

Američka ekonomija je i dalje jaka, uprkos bizarnoj tragikomičnoj nedelji. Samo je nastavak - eskalacija - smrtonosne opasnosti od koronavirusa koja još i više uništava kinesku ekonomiju, a očekuje se da će se sada proširiti i negativno uticati na ekonomiju celog sveta.

Pouka upućena svima u današnjem vremenu kada je Saturn u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu: ako se držite svojih principa a delujete suprotno ideji lojalnosti i onoga što zastupa društvena grupa kojoj pripadate (ili vaša politička stranka?), rizikujete da budete prognani, da vas izbegavaju i osuđuju. Zato je jedna od manifestacija Saturnove konjunkcije sa Plutonom u Jarcu (opisana u Knjizi Prognoze 2020) bila borba između negativaca i junaka, lične etike i korupcije. Ironično je kako je svaka strana pristrasna i optužuje drugu stranu za korumpiranost.

Na ostalim tržištima, Bitcoin gura ka 10.000, u iščekivanju da će se „Bitcoin prepoloviti“ u maju 2020. To znači da će biti sve manje i manje bitkoina zbog ograničene ponude postaće sve traženiji. Ako potražnja ostane konstantna, a ponuda se smanji, to je formula za uvećanje cene.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Zbog redovonog godišnjeg vebinara ovog vikenda i činjenice da trenutno na snazi nema značajnih aspekata, osim povoljnog tranzita Marsa ka karti njujorške berze, nema ni mnogo materijala da se obradi. Sledeće nedelje će biti. Serija nekoliko važnih geokosmičkih naznaka počeće u nedelju, 16. februara, kada Mars uđe u Jarca, a Merkur u Ribama otpočne tronedeljni retrogradni hod. Nije gotovo sve do... pa, nema kraja ni pre izbora 2020., a verovatno ni nakon toga, ako Tramp bude ponovno izabran (ili čak ako ne bude ponovno izabran). Sve dok je Pluton u Jarcu, istražne radnje nikad neće prestati. Ipak, kao trgovci, imaćemo puno posla od 16. februara do 9. marta kada osam veoma važnih pokazatelja na preokret tržišta, uključujući i Veneru u Ovnu, formiraju kvadrat ka stelijumu u Jarcu - Jupiteru, Saturnu i Plutonu. 

Radujem se što ću imati prilike da sa mnogima od vas razgovaram u nedelju! Trebalo bi da bude uzbudljivo.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD