Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 10.02. do 16.02.2020.

Američka ekonomija je i dalje jaka, uprkos bizarnoj tragikomičnoj nedelji. Samo je nastavak - eskalacija - smrtonosne opasnosti od koronavirusa koja još i više uništava kinesku ekonomiju, a očekuje se da će se sada proširiti i negativno uticati na ekonomiju celog sveta.

Pouka upućena svima u današnjem vremenu kada je Saturn u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu: ako se držite svojih principa a delujete suprotno ideji lojalnosti i onoga što zastupa društvena grupa kojoj pripadate (ili vaša politička stranka?), rizikujete da budete prognani, da vas izbegavaju i osuđuju. Zato je jedna od manifestacija Saturnove konjunkcije sa Plutonom u Jarcu (opisana u Knjizi Prognoze 2020) bila borba između negativaca i junaka, lične etike i korupcije. Ironično je kako je svaka strana pristrasna i optužuje drugu stranu za korumpiranost.

Na ostalim tržištima, Bitcoin gura ka 10.000, u iščekivanju da će se „Bitcoin prepoloviti“ u maju 2020. To znači da će biti sve manje i manje bitkoina zbog ograničene ponude postaće sve traženiji. Ako potražnja ostane konstantna, a ponuda se smanji, to je formula za uvećanje cene.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Zbog redovonog godišnjeg vebinara ovog vikenda i činjenice da trenutno na snazi nema značajnih aspekata, osim povoljnog tranzita Marsa ka karti njujorške berze, nema ni mnogo materijala da se obradi. Sledeće nedelje će biti. Serija nekoliko važnih geokosmičkih naznaka počeće u nedelju, 16. februara, kada Mars uđe u Jarca, a Merkur u Ribama otpočne tronedeljni retrogradni hod. Nije gotovo sve do... pa, nema kraja ni pre izbora 2020., a verovatno ni nakon toga, ako Tramp bude ponovno izabran (ili čak ako ne bude ponovno izabran). Sve dok je Pluton u Jarcu, istražne radnje nikad neće prestati. Ipak, kao trgovci, imaćemo puno posla od 16. februara do 9. marta kada osam veoma važnih pokazatelja na preokret tržišta, uključujući i Veneru u Ovnu, formiraju kvadrat ka stelijumu u Jarcu - Jupiteru, Saturnu i Plutonu. 

Radujem se što ću imati prilike da sa mnogima od vas razgovaram u nedelju! Trebalo bi da bude uzbudljivo.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD