Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03.02. do 09.02.2020.

Prošle nedelje, globalna tržišta akcija bila su veoma nestabilna, u skladu sa promenljivim izgledima u vezi sa izbijanjem koronavirusa, od toga da je van kontrole do toga da je sve pod kontrolom.

Ove iznenadne promene izgleda epidemije koronavirusa predstavljaju klasičnu dilemu koju simbolizuje Mars u Strelcu u kvadratu sa Venerom i Neptunom u Ribama (van kontrole) koji je bio aktuelan prošlog vikenda, nasuprot Saturnu u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu (opsesija kontrolišućom potrebom ili da se barem odaje takav utisak). Ali Saturn i Pluton takođe predstavljaju potencijal ozbiljne pretnje ljudskom životu, na nivou prirode ili inicirano ponašanjem ljudi. Trenutno se čini da ozbiljnija i dugotrajnija povezanost sa Saturnom i Plutonom nadilazi kratkoročnu i prolaznu povezanost sa histerijom koju predstavljaju Neptunovi aspekti, a to zauzvrat može imati i duže nego kratkoročnu povezanost na globalne cene akcija.

Međutim, oštre promene cena na globalnim berzama su tipične za Sunce koje sada prolazi kroz tropski znak Vodolije (20. januara do 19. februara). Vodolija je jedan od znakova najtežih za predviđanje tržišnog ponašanja, jer - poput svog vladara Urana - to je vreme u kojem su moguća spektakulana dešavanja. Cene besne. Ovo može postati još očiglednije kada Merkur postane retrogradan za dve nedelje, što je još jedan geokosmički kod poznat po svojoj tendenciji ka brzim i naglim oscilacijama.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Usporavanje ekonomskog rasta nije iznenađenje za finansijske Astrologe, imajući u vidu da se Jupiter iz znaka šansi i prilika, Strelca, u poslednjem tromesečju 2019. preselio u suzdržaniji i oprezniji znak Jarca. Ovo može uticati i na stopu profita na američkoj berzi. Kao što je ranije objavljeno, uočena je visoka istorijska povezanost sa dugoročnim vrhuncima ciklusa američkih akcija kada je Jupiter u hodu od 10° Strelca do 20° Jarca. Sada smo u tom periodu, jer je Jupiter 2. decembra 2019. iz Strelca ušao u Jarca, gde će ostati do 19. decembra 2020. godine.

Zabrinutost je prisutna jer nema istaknutih tranzitnih planetarnih aspekata povezanih sa preokretom na tržištima sve do niza koji počinje 16. februara, kada Merkur kreće retrogradno u Ribama, a Mars uđe u Jarca. Oba su važna, posebno za tržišta koja se odnose na kamatne stope. Jednako važan biće i tranzit Venere, koji će 8. marta kvadrirati stelijum u Jarcu - Jupitera, Plutona i Saturna (od 23. februara do 3. marta), a zatim će uslediti dve konjunkcije, Venere i Urana i Sunca i Neptuna, 8. marta. Dan kasnije, Merkur kreće direktno, kroz nestabilan znak Vodolije u koji se vratio.

Jedini geokosmički pokazatelj mogućeg preokreta i skoka ovog novog silaznog trenda na tržištima hartija od vrednosti je tranzit Marsa kasnim stepenovima Strelca, u blagom sektilnom aspektu od 4. do 13. februara ka konjunkciji Jupitera i Neptuna u karti njujorške berze (osnovana 17. maja 1792.). Međutim, to će se takođe preklapati sa TMI sektorom (Tramp Mars Indikator). To jest, Mars će aktivirati kartu predsednika Donalda Trampa, SADa i Irana, formirajući međusobnu konfiguraciju "velikog kvadrata", od 28. januara do 10. februara. S napetim aspektom Marsa ka ovim kartama, iznenadno temperamentno nastupanje može uticati na svetska tržišta akcija i tržišta plemenitih metala.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD