Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 03.02. do 09.02.2020.

Prošle nedelje, globalna tržišta akcija bila su veoma nestabilna, u skladu sa promenljivim izgledima u vezi sa izbijanjem koronavirusa, od toga da je van kontrole do toga da je sve pod kontrolom.

Ove iznenadne promene izgleda epidemije koronavirusa predstavljaju klasičnu dilemu koju simbolizuje Mars u Strelcu u kvadratu sa Venerom i Neptunom u Ribama (van kontrole) koji je bio aktuelan prošlog vikenda, nasuprot Saturnu u konjunkciji sa Plutonom u Jarcu (opsesija kontrolišućom potrebom ili da se barem odaje takav utisak). Ali Saturn i Pluton takođe predstavljaju potencijal ozbiljne pretnje ljudskom životu, na nivou prirode ili inicirano ponašanjem ljudi. Trenutno se čini da ozbiljnija i dugotrajnija povezanost sa Saturnom i Plutonom nadilazi kratkoročnu i prolaznu povezanost sa histerijom koju predstavljaju Neptunovi aspekti, a to zauzvrat može imati i duže nego kratkoročnu povezanost na globalne cene akcija.

Međutim, oštre promene cena na globalnim berzama su tipične za Sunce koje sada prolazi kroz tropski znak Vodolije (20. januara do 19. februara). Vodolija je jedan od znakova najtežih za predviđanje tržišnog ponašanja, jer - poput svog vladara Urana - to je vreme u kojem su moguća spektakulana dešavanja. Cene besne. Ovo može postati još očiglednije kada Merkur postane retrogradan za dve nedelje, što je još jedan geokosmički kod poznat po svojoj tendenciji ka brzim i naglim oscilacijama.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Usporavanje ekonomskog rasta nije iznenađenje za finansijske Astrologe, imajući u vidu da se Jupiter iz znaka šansi i prilika, Strelca, u poslednjem tromesečju 2019. preselio u suzdržaniji i oprezniji znak Jarca. Ovo može uticati i na stopu profita na američkoj berzi. Kao što je ranije objavljeno, uočena je visoka istorijska povezanost sa dugoročnim vrhuncima ciklusa američkih akcija kada je Jupiter u hodu od 10° Strelca do 20° Jarca. Sada smo u tom periodu, jer je Jupiter 2. decembra 2019. iz Strelca ušao u Jarca, gde će ostati do 19. decembra 2020. godine.

Zabrinutost je prisutna jer nema istaknutih tranzitnih planetarnih aspekata povezanih sa preokretom na tržištima sve do niza koji počinje 16. februara, kada Merkur kreće retrogradno u Ribama, a Mars uđe u Jarca. Oba su važna, posebno za tržišta koja se odnose na kamatne stope. Jednako važan biće i tranzit Venere, koji će 8. marta kvadrirati stelijum u Jarcu - Jupitera, Plutona i Saturna (od 23. februara do 3. marta), a zatim će uslediti dve konjunkcije, Venere i Urana i Sunca i Neptuna, 8. marta. Dan kasnije, Merkur kreće direktno, kroz nestabilan znak Vodolije u koji se vratio.

Jedini geokosmički pokazatelj mogućeg preokreta i skoka ovog novog silaznog trenda na tržištima hartija od vrednosti je tranzit Marsa kasnim stepenovima Strelca, u blagom sektilnom aspektu od 4. do 13. februara ka konjunkciji Jupitera i Neptuna u karti njujorške berze (osnovana 17. maja 1792.). Međutim, to će se takođe preklapati sa TMI sektorom (Tramp Mars Indikator). To jest, Mars će aktivirati kartu predsednika Donalda Trampa, SADa i Irana, formirajući međusobnu konfiguraciju "velikog kvadrata", od 28. januara do 10. februara. S napetim aspektom Marsa ka ovim kartama, iznenadno temperamentno nastupanje može uticati na svetska tržišta akcija i tržišta plemenitih metala.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD