Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Banket večera - Obuci Svoj Horoskop U okviru 20. Međunarodne Astrološke Konferencije “The Age of Aquarius” održaće se banket večera “Obuci svoj horoskop”, na kojoj će biti svečana dodela sertifikata i diploma Kepler studenata, kao i posebne nagrade za najinspirativniju odeću u odnosu na sopstvenu natalnu kartu.
» prikaži celu vest
Saturnova Karma i Lanac Prethodnih Inkarnacija Aleksandar Imširagić će održati dvodnevni seminar “Saturnova Karma i Lanac Prethodnih Inkarnacija” u Ljubljani, Slovenija, 22. i 23. februara. U okviru ovog dvodnevnog seminara Aleksandar će objasniti sećanja prošlih života koja se otvaraju pomoću posebnih Persona Horoskopa, kao i kroz razumevanje Saturnove karme i specifične karme koju u sebi nose retrogradne planete.
» prikaži celu vest
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Buđenje Venere u Ribama

Znak Riba je poslednji u Zodijačkom krugu, ali po važnosti, možda i prvi, jer iz ovog znaka sve nastaje i mi se iz njega rađamo. Ovde je prauzrok svega jer je u ovom znaku sadržano sve što smo nekada stvorili i sami proizveli, a danas smo to nasledili kroz život koji prolazimo. Venera se rodila u ovom znaku jer je nastala iz Neptunove, morske pene. Ovde je egzaltirana i tu je sećanje na njen maksimum. Iz ovog sećanja, na planeti Zemlji ima potrebu da živi svoj san. San je zapravo polje odnosa, zaljubljenosti i osećaj sreće. 

Venera u Ribama je snena, naivna, bezbrižna, ljupka, nežna, saosećajna, ali i erotična i posebno privlačna. U znaku koji predstavlja okeane i mora, povezana je sa svim vodama, što će reći sa svim osećanjima, pa u najboljoj slici daje ogroman potencijal za postizanjem zadovoljstva. Zato je važno da su vode čiste, jer u toj meri zavisi stepen zadovoljstva. Ako jesu, Venera je spoznala sebe u svakoj drugoj osobi, spojila je suprotnosti, napravila jedinstvo u svom osećaju, što u krajnjem rezultatu živi u manifestaciji sa drugom osobom. Kako je poslednji znak u pitanju, može se reći da ovde ostvaruje svoj cilj, zaokružuje se sa njenim početkom, a to je potreba da se spoji sa drugom stranom. Ovaj proces ima svoje trajanje, što znači da je sve suprotnosti koje se u vodama nalaze, sve različite emocije i zapise, spojila  u jednu, tako što je ostala dosledna jednoj ljubavi koja je, zapravo u svima nama. Venera je dosledna ukoliko ima konstantnu ljubav koja se ne menja u jednom ili drugom vremenu, što bi značilo da danas ne voli nešto što je do juče snažno volela. Njen put je jednostavno opisan u definiciji - ljubav koja traje. Njoj je jasno da je ljubav u njoj, da je od nje nastala i da je mnogo veća od one koja postoji samo na Zemlji. Održavajući tu veru, u ljubav koja je božanska i koja ima moć da promeni sve ovozemaljske zapise, zapravo postiže svoj maksimum, zbog kojeg je u najvišem dostojanstvu u ovom znaku - a to je čarolija. Čarolija dolazi kao rezultat njene vere, jer ona ne može biti obična i samo takav kvalitet se priznaje. To je ideal kojem teži svaka Venera, a ova posebno. Time se živi san na javi koji u svojoj materijalnoj formi izgleda kao ostvarenje onoga zbog čega smo došli na ovu planetu. Samo Venera koja je u svojoj najboljoj formi dotakla čaroliju, može da živi lakoću. Tada je sve jednostavno i ostvarivo, a njene želje postaju stvarnost. Ona materijalizuje sve što poželi, jer je spojila duh i materiju. Duh koji živi u materiji, prepoznaje lakoću, ljubav i zadovoljstvo u svemu. 

U suprotnom, ukoliko vode nisu najčistije, sve ovo će ostati kao nedostižan san. Ova potreba će živeti kao seta na nešto što postoji izvan nas i na šta ne možemo uticati. Zbog naglašenih kontradiktornosti u nama, u Veneri koja čas voli jedno, pa zatim drugo, u osećaju će se stvoriti tuga i nezadovoljstvo. Njen primarni pasivni model u ovom znaku, koji joj daje da želi osetiti i iskusiti stvari, postaje toliko naglašen, da će Venera prirodno to očekivati od drugih ljudi. Tako njen zanos, opijenost i zaljubljenost ostaju kratkog daha, jer očekuje da će joj drugi napraviti čaroliju, na koju svakako ima sećanje. To očekivanje je neminovno vodi u razočarenje, a potreba da samo dotakne čaroliju, može je odvesti u sve tajne, čudne, zapetljane odnose, a dalje u laži i prevare. Ovako gubi na svojoj čistoći, ostajući u vrtlogu ponovljenih situacija i odnosa. U najboljem slučaju, samo ljubav koja je skrivena, tajna ili zabranjena za nju predstavlja osećaj življenja i onoga što je uzbuđuje, samo tako će drugome biti privlačna, a odavno se pomirila da je to idealan odnos koji je ostvariv. Takav odnos je obično polovičan, jer između nje i druge osobe stoje stvari koje neminovno vode u razočarenje. Potvrdiće se njeno uverenje da ništa ne zavisi od nje, da nikada nije dovoljno voljena, da je zaglavljena između onoga što oseća i onoga što je ispred nje. Tako ostaje razapeta između želja i mogućnosti i gubi se motivacija da promeni nešto. Najviše zbog toga što ne veruje da se nešto može promeniti, pa iz tog osećaja ostaje u svemu što je odavno ne čini srećnom. Kako nema motivaciju za sebe, čekaće da joj se nešto spektakularno desi. Iz ovog stanja, teško možemo reći da će se princ pojaviti i probuditi je, što na kraju prelazi u opovrgavanje same sebe, tj. da u bajke veruju samo devojčice i da to ne postoji. Tada će uzeti ono malo što joj se nudi, a u snu će se možda tražiti sa njim.

,,Ako sledite svoje snove, to znači da pratite svoje srce - ako pratite svoje srce, mislim da ne možete pogrešiti.''

Selin Dion sa Venerom u Ribama

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

A više o ovome može se videti na našoj stranici.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD