Tel: (+381) 11.267.0711, (+381) 60.767.3192, (+381) 64.387.2224   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Aktuelnosti Faze Meseca Ritam broja-7 Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Astrološki Arhetipovi Local Space Horarna astrologija Mundana astrologija Karmička astrologija AstroHealing Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu U sredu, 24. novembra u 19h na Kepler Institutu će početi dvomesečni kurs “Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu” koji se može pohađati kako u redovnoj, tako i u online varijanti. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, kodovima različitih tipova seksualnosti, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa.
» prikaži celu vest
Astro Vodič za 2022 U sredu, 08. decembra, Lea i Aleksandar Imširagić će održati posebno predavanje u formi online webinara Astro vodič za 2022. od 18:30h do 20:30h. Astro vodič za 2022-tu, godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja. Na ovom predavanju će biti predstavljen i jedinstveni Astrološki kalendar za 2022. godinu!
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 16. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Astrološki kalendar za 2022. godinu Astrološki kalendar, vaš jedinstveni vodič za 2022. je u prodaji! Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu manifestacije, obilja i kreiranja novih uverenja na najbolji način, a Astrološki kalendar će nam pokazati koje su to sve važne tačke koje se aktiviraju u predstojećoj godini.
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Pun Mesec u znaku Raka i Lunarnu Eklipsu

MESEC U VODENOM ELEMENTU U ZNAKU RAK

Osećanja su veoma naglašena, emotivnost, možda i previše. Senzitivnost, empatija, saosećanje, intuitivnost vladaju u ovom periodu. Kanalisanje ide kroz emocije za druge ljude, utopite se u njihova osećanja, osetite koje su im emocionalne potrebe. Nemojte se samo fiksirati na svoje emocije. Možete postati iscelitelj jer umete da se rasplinete, granice su izbledele, vi ste oni, oni su vi. Kreirajte granice za sebe, bez diskriminacije ili uvrede, odlučite sa kim se pripajate i zašto, poštujte druge ali i svoje pravo na svoj prostor, intimu, izolaciju.. Uradite nešto u simbolici zemlje kako biste stvorili stabilne granice, ponekad je dobro jesti čvrstu hranu, za balans vodenog, bezgraničnog, lelujavog osećaja. Ne utapajte se u alkoholu, niti u dubokim meditacijama. Dugo banjanje u kadi i vodene aktivnosti nisu preporučene u ovom periodu. 

Mesec takođe otvara veliko polje emocija kod svih nas i ta otvorenost omogućava nam da primimo nove informacije, navike, da iskreiramo, otpustimo....

PUN MESEC I LUNARNA EKLIPSA U ZNAKU RAK

Eklipsa - pomračenje Meseca u ovom slučaju, dodatno pojačava uticaj Lunacije, otvara mogućnost za značajnije promene u ličnom,  ali i kolektivnom životu. One nas podešavaju. Tokom eklipsi vrši se jedinstveno poravnanje mašeg Uma, Duše i Tela baš kao što to Univerzum radi kroz Sunce, Zemlju i Mesec, podešava ih u istu osu kako bi bili najbolji za sebe, a time najbolji i za sve drugo! Eklipse osim što produbljuju i pojačavaju mogućnost dejstva Mesečeve Mene, one ga i produžavaju, tako da će efekat ove vibrirati do sledeće eklipse. Uticaj ove eklipse se može osećati narednih šest meseci. Eklipsa može imati snagu da oboji čitavu budućnost na planu emocija, bliskosti, doma, porodice, još jednom nijansom, da je izmeni!

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu opoziciju sa Suncem, ugaono rastojanje između Luminara iznosi 180 stepeni

Ovu fazu je dobro iskoristiti u ritualima za zaštitu, proricanje, proročanstva. Sigurno jedan od najmoćnijih dana u Lunarnom ciklusu i izuzetno je važno obratiti pažnju u kojim se znacima odvija opozicija, koje kuće su prozvane. Ovo se odnosi na odnose, sukob ega sa emocijama, vitalnost može biti ugrožena jer su emocije uzburkane jakim dejstvom znaka. Nesporazumi su česti zato se potrudite da saslušate, povežite se sa dubokim emocijama, emocije ovde donose preosetljivost i stres i posledično, gubi se objektivnost i moć racionalnog rasuđivanja. Nesigurnost, osetljivost, ranjivost je izražena u simbolici položaja Meseca, treba osvestiti ove teme koje nas tište i duboko stvaraju nelagodu, koje su prikrivene, ali umeju snažno da preplave i pokolebaju čitavu strukturu emocionalnog bića. Vreme je za isceljenje, oslobodite se od patnji, okrenite novi list za sve što vas iscrpljuje. Ne oklevajte, krenite napred iz te ustajale vode, tu su nove prilike, odložene obaveze se okončavaju. Razmotrite svoje odnose, rešite se, presecite pupčanike sa toksičnim svetom. Izađite iz zone komfora i budite HRABRI i nezavisni. Budite smireni i fokusirani na svoje potrebe, ciljeve.  

PREPORUKA ZA RASTUĆU FAZU MESECA U ZNAKU RAK

Postoji nekoliko vodenih rituala koji su izvrstan izbor kada je Mesec u vodenom elementu.

- Vodeni dan - dan kada 24 sata konzumiramo samo prečišćenu vodu

- Ritualno kupanje sa određenim biljkama ili soda bikarbonom 

- Priprema vode za korišćenje narednih 28 dana ili do sledeće mesečeve mene.

VODENI DAN - investiramo u lakoću i lepotu putem konzumiranja vode (24h). Ovo  je idealan izbor ili bar tečni dan na bazi ceđenog voća.

TEMELJNO TUŠIRANJE SODOM BIKARBONOM sa jasnom namerom otpuštanja i pročišćenja, oslobađanja, osim što omekšava kožu uz to i čisti auru 

ODMOR je neprikosnoveni lek, telo je veoma senzitivno i ranjivo. Usporimo sad! Uradimo baš ono što i sunce, ostanimo mirni i zastanimo. Otvoriće se portal mogućnosti da uronimo unutra i da se odnegujemo, iscelimo specijalnim melemom istinom i stvarnošću!

ZAKAŽIMO SASTANAK SA SVOJIM BIĆEM - Ukoliko se čini da nema vremena za mir sa sobom, jednostavno ga zakažimo u planeru za naredni period! Baš kao što zakazujemo važan poslovni sastanak, frizera, večeru u restoranu, zakažimo termin za svoj mir! I zapišimo to mesto! Neko udobno mesto koje nas čini sigurnim i udobnim, gde volimo da budemo! I kada dođe taj čas, odgovorno pristupimo zadatku , bez odlaganja! Prvo ćemo biti sebi čudni, smešni, buljićemo.. Misli će nas izluđivati, leteće slike i ideje.. 

Mi samo treba da dišemo, da ih sve pustimo da se smeste i primire, da dišemo i da budemo! Već nakon nekoliko minuta stvoriće se taj prostor među njima, prostor ispunjen blagošću, sve će biti mirno! Mi ćemo dotaći taj svesni mir, taj što odmara kvalitetnije i od sna! Poslušajmo kako zvuči naša tišina! 

Kontaktirajmo naš najveći potencijal, sveznajući deo, kosmičko biće. Jednom kada se ovde vratimo i prisetimo se osnovnog odnosa sa samim sobom mi postajemo svesniji, celovitiji, svoji, "a tu će tvrđavicu malo teže srušiti”. Odatle smo spremni da gradimo novo, nove kuće, bliskosti, nove prve ljubavi, nova partnerstva, ali sad stvarno.

IMAMO PRAVO NA IZBOR - Strpljenje ili uzrujanost?! Velikodušnost ili pohlepa?! Prihvatanje sebe ili poricanje sebe?!

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, temeljno, sa ljubavlju (susam ulje, lavanda ili jojoba) 

IZBEGAVATI LEKOVE, ALKOHOL, MLEKO I MLEČNE PROIZVODE - sve što je toksično, što vas nadima ili teško varite

VREME U PRIRODI, U BLIZINI VODE - Preporučujem obilazak jezera, reke ili okeana. Važno je biti svestan da Mesec energizuje vodu, puni je, veliča, pokreće plimu, tako da naše emocije mogu postati znatno veće kada joj se približimo obezbeđujući tako savršene uslove za većinu emocionalnih detoksikacija - voda pomaže u čišćenju stagnirajuće emocionalne energije iz našeg sistema.

BOSONOGA ŠETNJA duž plaže ili leškarenje ispod zvezdanog neba uz srodnu dušu dok vodite neiscrpan razgovar o nebeskim događajima, o magiji i čudesima svemira

YOGA POLOŽAJ - Vriksasana - Položaj drvceta

DUBOKA RELAKSACIJA - spokoju sa sopstvom, svojim dubinama, možemo duboko da dišemo, udišući ljubav i mir, izdahnemo napetost i sve štetno iz prošlosti, što nam više ne služi.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD