Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Rituali za Mlad Mesec i Solarnu Eklipsu u znaku Jarca

ZEMLJANI ELEMENT - MESEC U ZNAKU JARCA

Podrška i emocionalna zadovoljenost su osećanja koja bi mogla da vladaju ukoliko bi izašli iz potrebe za popravljanjem, dograđivanjem i pronalaženjem nedostataka i mana, umanjivanjem, potcenjivanjem. Praktično i opipljivo izražavanje emocija. Veoma je važno podsetiti se da je sve sasvim dobro baš onako kako jeste. Idite na masažu, izmasirajte vi nekoga, grlite se dosta, pripremajte odlične obroke sa specijalnim začinima. Podržani ste od vremena, sve se odgovornosti ispunjavaju. Dobri dani za šetnju i osećanje tla pod nogama. Uzemljite svoje emocije u fizičku stvarnost, materijalizujte. Oslobodite sve nepotrebne emocije kroz zemlju, ovo je prilika da saberemo i shvatimo koliko smo fenomenalni, tačno dovoljni u ovde i sada. Naglašeno je naše telo, kosti. Možete pristupiti nekom posebnom vidu pročišćenja vašeg tela na svim nivoima. Bilo da je to zdrav način ishrane ili mentalna dijeta, svakako sve najpre dobro isplanirajte.

MLAD MESEC  I SOLARNA EKLIPSA

Faza u kojoj Mesec obrazuje egzaktnu konjunkciju sa Suncem, orbis između Luminara iznosi 0 lučnih stepeni

Mlad Mesec je dobar za početak novih ulaganja i poslova, za sejanje novog semena, novih ideja, uverenja. Vizuelizovati lične planove, primenjivati Afirmacije, Zakon privlačenja, meditaciju kanališući svoje želje i težnje u smeru rasta i razvoja. Jako je važna ova stvaralačka energija, sve što se tog dana pomisli ima i osnove da se ostvari, zato valja sve isplanirati do detalja, do osećaja mirisa, teksture, proći sa druge strane kao da je već ostvareno i postoji već. Što je jasnija slika to je bliže ostvarenje. Napravite svoj lični energetski otisak u budućem vremenu, ipak će ova slika čitavog meseca biti vodilja, šema za stvaranje holografskog inprinta. Ovaj period nam pruža mogućnost da odaberemo svoj put, sudbinu, neovisno od situacije i okolnosti. Ne stupati u rasprave, rešenje je uviđajnost i ne primanje k srcu, jer vašim mislima, dušom i telom treba da teče samo ono što ŽELITE ZA SEBE ZA CEO PERIOD! Takođe, može se praštati, oslobađati od štetnih navika, kompleksa.. Poželjno je prošetati napolju, bez previše zamaranja. Izbegavati sve što dodatno pobuđuje - alkohol, vruća i ljuta hrana. Ova harmonizacija sa ciklusima prirode donosi isceljenja na psihičkom i fizičkom nivou. Svaki ritual u ovoj fazi dobar je za ljubav, romantiku, zdravlje, za nove poduhvate.

PREPORUKA ZA MLAD MESEC U ZNAKU JARCA

Uovom vremenu veoma je važno koliko su naše vode NAŠE, koliko su čiste, koliko znamo svoje potrebe, koliko imamo razvijen osećaj za sebe, koliko smo u stanju da praštamo, jer sve što se sada podigne dolazi da bude osvešćeno, prihvaćeno i oprošteno!  Tek kao takvo biće mirno i zagrljeno, a mi možemo olakšano u miru nastaviti putem svoje svrhe.

Izvini i oprosti su magične reči ovog perioda, treba ih ponavljati sebi, u sebi bezbroj puta. Osvestiti potrebu da kroz naše telo i dušu teku čiste vode i zato se treba izviniti i oprostiti sebi čak i ono što nam pada na pamet a isprljalo bi nas, zamutilo. Zatim okupajmo sebe sa bezbroj reči volim te i grlim te ljubavlju! Jedan mali deo savršenstva okupajte toplinom i zagrlite nežnošću čitavo vaše biće, darujte. Neka najmanji gest darivanja bude vaš otisak, kamenčić u vremenu, kap vode u moru, nota u ariji. Neka to bude nijansa iz duginog spektra, ali ona vaša, lekovita, fontana mladosti, nešto što će vam nahraniti dušu bez mrve hleba i kapi vode. Darujte, otpustite od sebe jer stostrostruko se vraća!

VODENI DAN - investiramo u lakoću i lepotu putem konzumiranja vode (24h). Voda pomaže u čišćenju stagnirajuće emocionalne energije iz našeg sistema. Ovo je idealan izbor ili bar tečni dan na bazi ceđenog voća kako bi lakše osetili i čuli poruke tela, pomogli cirkulaciju za pročišćenje, otpuštanje.

TEMELJNO TUŠIRANJE SODOM BIKARBONOM sa jasnom namerom otpuštanja i pročišćenja, oslobađanja, osim što omekšava kožu uz to i čisti Auru. Ovde je bitno očuvati Auralno polje, kako bi radost kontakta, susreta se najfinijim nitima sopstva – Intuicijom, prihvatili i postavili kao neizostavni deo kako u prostoru tako i u vremenu.

NANOŠENJE OMILJENOG MIRIŠLJAVOG I HRANLJIVOG ULJA na telo, temeljno, sa ljubavlju (susam ulje, lavande ili jojoba)

IZBEGAVATI LEKOVE, ALKOHOL, MLEKO I MLEČNE PROIZVODE, sve što je toksično, što vas nadima ili teško varite, što vam smeta, a naročito ono što iritira stomak.

POSVETITE SE SEBI, postavite jasan, čist i čvrst temelj za novi plan ishrane, života načina rada, načina ljubavi prema sebi. Dozvoliti svom biću da bude negovano, odlučite se za nešto novo ili na novi način pristupite starom. 

YOGA ČASOVI su preporučeni u ovom periodu. Uvedite novu rutinu.

PROVEDITE VREME U PRIRODI, ŠETNJA duž širokih praznično uređenih ulica, užurbanih, euforičnih, vežbajte svoje misli ovde, pronađite najlepše u ljudima, u trenutku, u ovde i sada, u sebi. Fokusirajte se na udobnost momenta Sada u Telu, u Kičmi

DUBOKA RELAKSACIJA - pažnju posvetiti dubokom disanju. Udišući ljubav i mir, izdahnemo napetost i sve štetno iz prošlosti, što nam više ne služi. Na ovaj način vraćamo se sebi, savršenoj harmoniji tela, spokoju sa sopstvom, svojim dubinama. 

FOKUS NA MALE, RUTINSKE RADNJE povezuje momentalno sa sada i ovde! Ukoliko vas nešto izbaci, zabrine, stvori otpor ili grč u telu, odmah se zaradite nekim preslaganjem radnog stola ili fioka, preslaganjem garderobe, poređajte nešto, napravite plan, raspored.

MASAŽA - Dajte svome telu, koži, poseban poklon u vidu dodira, jer telo je naš jedini stvarni posed i imetak. Telo je dom sve naše energije i zato negujmo ga zdravljem i zdravim navikama.

MOLITVA - prošetajte do nekog svetog mesta, makar to značilo ne dalje od vaših grudi.

MEDITIRAJTE - dodirnite svesno balans sopstva kako bi mogli da ga prepoznate u telu, među organima, između ćelija, duboko tamo gde je sve jedno, a tako i u odnosima sa bliskim osobama ili sa bilo čim ili kim.

Pažnju okrenite sebi i svojim potrebama, posebno osluškujte telo, svoju kičmu! Možemo razmotriti i koje to korake treba preduzeti da bi  postigli harmoniju, taj Mir u Jednom.

MOĆ VIZUALIZACIJE - možemo iskreirati most između ideja, racionalizacije i materijalizacije, kakav mi to želimo da bude naš život, poređajmo te potrebne gradivne elemente, gde to želimo da idemo.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD