Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Full Moon paket "Lakoća postojanja" u 90 dana Sada je pravi trenutak da napišeš svoja pravila za igru zvanu ŽIVOT tako da u njoj uživaš! Zato smo ti pripremili tokom ovog divnog letnjeg perioda, koji je istovremeno lagan i izuzetno dubok (budući da putujemo sve vreme kroz talas eklipsi), nove tri Full Moon radionice LAKOĆA POSTOJANJA U 90 DANA, sa popustom i posebnom podrškom za sve koji se prijave do 4. jula.
» prikaži celu vest
Full Moon Project “Lakoća misli” Pozivamo te da sa nama kreiraš Lakoću misli, čije se kapije otvaraju sa novim Punim Mesecom 5. jula. Tvoj zadatak je da kroz ovaj Pun Mesec osvestiš da je tvoje energetsko telo ono koje ti daje mogućnost da materijalizuješ sve stvari. Lakoća misli predstavlja aktivaciju inteligentnog tela koje na kraju stvara realnost postojanja. Ono je po svojoj prirodi veoma lagano i ima zabeležna sva sećanja.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
Nova knjiga: Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti Najnovija knjiga Aleksandra Imširagića “Anđeli Zodijaka – Stubovi Svesti” detaljno objašnjava astrološku vezu između Anđela i odgovarajućih planetarnih kodova. Takođe, pored posebne povezanosti 72 Anđela Zodijaka i 72 draga kamena / minerala – u knjizi su objašnjene tehnike otkrivanja 5 ključnih Anđela za svaku osobu: Anđela Zvezde, Anđela Čuvara, Anđela Prelaza, Anđela Višeg Ja i Anđela Poruke.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Buđenje Venere u Vodoliji

Prva asocijacija na znak Vodolije, svima nam je - sloboda. Sve što se nađe u ovom znaku, na neki način želi samo da se oslobodi. Venera, koja je od Urana, vladara Vodolije i nastala, smeštena ovde, nosi tu iskonsku potrebu i najdirektnije je prozvana na buđenje. Šta to zapravo znači?

Ako je Venera ćerka Boga Neba i istovremeno vlada Bikom, tj. Zemljom, ona u svom nastajanju ima sećanje na slobodu. Slobodu kao kategoriju nevezanosti. Zemlja će nas uvek vezati, iskustva koja imamo ovde, a ponajviše emocije. Venera je emocija i ona se pita da li nešto volimo ili ne. Ali kada nas ta emocija ne bi vezala, bili bi jednostavno slobodni. Takođe, Venera jedina u sebi nosi oba principa, važna za lekcije života na Zemlji. Ona je ta koja može da nas veže, ali isto tako i oslobodi, u svojoj najboljoj varijanti. Kada govorimo o slobodi, zapravo mislimo na Venerinu moć, jer samo ona može napraviti balans. To je da živimo na Zemlji, gde vlada materijalni princip, a da se ne vezujemo. Venera je zato toliko važna, jer zahvaljujući njoj, mi učimo ili se samo podsećamo da je moguće održavati balans ili istovremo živeti dve velike različitosti. Zbog toga je njen glavni adut zahvalnost. Zahvalna je na prilici koja joj je data životom na ovoj planeti. Prilici da uživa u svakom mirisu, ukusu, poljupcu, dodiru, a istovremeno osećajući slobodu u svemu tome. Pored zahvalnosti, u ovom znaku važno je da ima mir, na kojem će se uvek izgraditi balans. Ukoliko nije tako, Venera u Vodoliji će biti još jedna buntovnica. Ona koja svoju potrebu ne živi na pravi način. 

Buniće se uvek, jer ne drži pomenute različitosti u balansu. Kako znak Vodolije nosi ovo specifično znanje o slobodi, ona će u disbalansu biti podeljena između uma i ljubavi. To je osnova za sukob koji je tera da naglo prekine sve što započne. Koliko god nosi potrebu da se oslobodi, pretvoriće se u strah od kojeg uvek i iznova beži. Boji se odgovora na Uranovo pitanje - koliko iskreno živi? On je podseća na ključno pitanje od kojeg je napravljena - da li se ljubav može slobodno živeti, da li je ona vezuje ili oslobađa? Na pomen vezivanja, ona se buni i beži, jer samo to ne želi. Pa tako, umesto posebnosti koju može da ima, postaje važna samo spoljašnja slika i imidž buntovnice. U tome se pravi drama i izvodi veštačko buđenje, raskidaju svi lanci, jer je potreba za begom prevelika, a na Uranovom ispitu, pala je već toliko puta. 

U balansu, ima priliku da položi ovaj ispit, da se probudi i oslobodi. Oslobodiće se i od nasleđene slike kako to ljubav treba da izgleda na ovoj planeti. Da li je ona vezana za vreme ili za jednu osobu. Ljubav, spram bilo čega je trenutak koji ne može trajati dugo, ali je važno naći ga i negovati u svom osećaju, a to je isti onaj osećaj koji ovu Veneru čini živom i budnom. Zato ovde nema kompromisa, ljubavnih klišea i uobičajenih priča. Tu se podsećamo da je ljubav ISTINA i ljubav je svuda, ona je ono najčistije u svakom od nas, od tog jednog trena smo i nastali. U ovom znaku, tragamo za tim i zbog toga kažemo da se budimo i postajemo svoji, autentični i posebni. Kako bi to na kraju nazvali, nego inspiracijom, koja mora biti probuđena u nama ne bi li postigli ono što osećamo. Ljubav je inspiracija i dok god je imamo i možemo da je rodimo, imamo taj prekopotrebni mir, koji će nam napraviti balans da održimo suprotnosti - da smo svoji a da imamo sve. U tome će se stvoriti prilika da Venera, kojoj je to primarni kod, izmeni odnose, bilo oni emotivni, porodični ili prijateljski. Zna Venera da na tom polju doživljava najveće znanje u ovom znaku. Da bi stigla dotle, isto tako zna da mora iznenaditi sebe, tako što će na dnevnom nivou uraditi nešto novo, kako bi izmena nastala. Ovako se, umesto bega, zaljubljujemo u sebe iznova i iznova, istovremeno oslobađajući se od očekivanja, koja nas uvek mogu vratiti u nasleđene šablone. Venera samo slobodna može deliti ljubav i biti večita inspiracija.

''Učinimo li ovaj trenutak najboljim, sledeći će biti još bolji''

- Oprah Winfrey sa Venerom u Vodoliji

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

A više o ovome može se videti na našoj stranici.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD