Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji U sredu, 29. januara, počinje kurs „Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji” na Kepler Insitutu. Polaznici kursa će biti upoznati sa jednom od najpopularnijih prognostičkih tehnika - solarni povratak, kao i sa jednom od najinteresantnijih tehnika za razmatranje prilično uskih vremenskih perioda – solarni eneidi. Ovaj kurs je moguće pohađati kako u redovnoj, tako i u dopisnoj varijanti.
» prikaži celu vest
Kurs: Procena profesionalnog života, finansija i izbora studija U utorak 11. februara, u 18h na Kepler Institutu će početi tromesečni kurs najčešćih oblasti života koje se tumače u astrološkoj konsultaciji, a to su: profesija, finansije, talenti i studije. Kurs je moguće pohađati u dopisnoj i online varijanti.
» prikaži celu vest
FULL MOON PROJECT - RAZIGRANOST Pozivamo vas na novu Full Moon Project radionicu “Razigranost” koja će se održati u nedelju, 9. februara 2020. godine u hotelu Tulip Inn Putink, s početkom od 19h. Ovaj Pun Mesec otvara vrata jednoj razigranosti, koja dolazi usled oslobođenja od uverenja koja smo nekada imali. Da bi čovek mogao da se oslobodi negativnih uverenja koja su mu strukturisana u energiji, on mora da pronađe svoju svrhu.
» prikaži celu vest
20. Međunarodna Astrološka Konferencija u Beogradu Od 20. do 22. marta u Beogradu će se održati jubilarna 20. Međunarodna Astrološka Konferencija na Balkanu „The Age of Aquarius”. Tema Konferencije je posvećena Velikim Konjunkcijama koje se dešavaju u ovoj godini, a posebno konjunkciji Jupitera i Saturna koja će se odigrati 21.12.2020. Na ovoj Konferenciji ćemo imati 8 sjajnih predavača koji će nam iz različitih astroloških pristupa govoriti o Astrologiji koja otvara kapije Doba Vodolije.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Sinastrija U četvrtak, 16. januara, počinje osmonedeljni kurs iz karmičke sinastrije. Karmički odnosi su jedna od najvažnijih stvari koje Duša prenosi iz svakog života. Na ovom kursu će se posebno govoriti o prirodi Karmičkih odnosa, odnosa Srodnih Duša, kao i Blizanačkih Duša. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Buđenje Venere u Vodoliji

Prva asocijacija na znak Vodolije, svima nam je - sloboda. Sve što se nađe u ovom znaku, na neki način želi samo da se oslobodi. Venera, koja je od Urana, vladara Vodolije i nastala, smeštena ovde, nosi tu iskonsku potrebu i najdirektnije je prozvana na buđenje. Šta to zapravo znači?

Ako je Venera ćerka Boga Neba i istovremeno vlada Bikom, tj. Zemljom, ona u svom nastajanju ima sećanje na slobodu. Slobodu kao kategoriju nevezanosti. Zemlja će nas uvek vezati, iskustva koja imamo ovde, a ponajviše emocije. Venera je emocija i ona se pita da li nešto volimo ili ne. Ali kada nas ta emocija ne bi vezala, bili bi jednostavno slobodni. Takođe, Venera jedina u sebi nosi oba principa, važna za lekcije života na Zemlji. Ona je ta koja može da nas veže, ali isto tako i oslobodi, u svojoj najboljoj varijanti. Kada govorimo o slobodi, zapravo mislimo na Venerinu moć, jer samo ona može napraviti balans. To je da živimo na Zemlji, gde vlada materijalni princip, a da se ne vezujemo. Venera je zato toliko važna, jer zahvaljujući njoj, mi učimo ili se samo podsećamo da je moguće održavati balans ili istovremo živeti dve velike različitosti. Zbog toga je njen glavni adut zahvalnost. Zahvalna je na prilici koja joj je data životom na ovoj planeti. Prilici da uživa u svakom mirisu, ukusu, poljupcu, dodiru, a istovremeno osećajući slobodu u svemu tome. Pored zahvalnosti, u ovom znaku važno je da ima mir, na kojem će se uvek izgraditi balans. Ukoliko nije tako, Venera u Vodoliji će biti još jedna buntovnica. Ona koja svoju potrebu ne živi na pravi način. 

Buniće se uvek, jer ne drži pomenute različitosti u balansu. Kako znak Vodolije nosi ovo specifično znanje o slobodi, ona će u disbalansu biti podeljena između uma i ljubavi. To je osnova za sukob koji je tera da naglo prekine sve što započne. Koliko god nosi potrebu da se oslobodi, pretvoriće se u strah od kojeg uvek i iznova beži. Boji se odgovora na Uranovo pitanje - koliko iskreno živi? On je podseća na ključno pitanje od kojeg je napravljena - da li se ljubav može slobodno živeti, da li je ona vezuje ili oslobađa? Na pomen vezivanja, ona se buni i beži, jer samo to ne želi. Pa tako, umesto posebnosti koju može da ima, postaje važna samo spoljašnja slika i imidž buntovnice. U tome se pravi drama i izvodi veštačko buđenje, raskidaju svi lanci, jer je potreba za begom prevelika, a na Uranovom ispitu, pala je već toliko puta. 

U balansu, ima priliku da položi ovaj ispit, da se probudi i oslobodi. Oslobodiće se i od nasleđene slike kako to ljubav treba da izgleda na ovoj planeti. Da li je ona vezana za vreme ili za jednu osobu. Ljubav, spram bilo čega je trenutak koji ne može trajati dugo, ali je važno naći ga i negovati u svom osećaju, a to je isti onaj osećaj koji ovu Veneru čini živom i budnom. Zato ovde nema kompromisa, ljubavnih klišea i uobičajenih priča. Tu se podsećamo da je ljubav ISTINA i ljubav je svuda, ona je ono najčistije u svakom od nas, od tog jednog trena smo i nastali. U ovom znaku, tragamo za tim i zbog toga kažemo da se budimo i postajemo svoji, autentični i posebni. Kako bi to na kraju nazvali, nego inspiracijom, koja mora biti probuđena u nama ne bi li postigli ono što osećamo. Ljubav je inspiracija i dok god je imamo i možemo da je rodimo, imamo taj prekopotrebni mir, koji će nam napraviti balans da održimo suprotnosti - da smo svoji a da imamo sve. U tome će se stvoriti prilika da Venera, kojoj je to primarni kod, izmeni odnose, bilo oni emotivni, porodični ili prijateljski. Zna Venera da na tom polju doživljava najveće znanje u ovom znaku. Da bi stigla dotle, isto tako zna da mora iznenaditi sebe, tako što će na dnevnom nivou uraditi nešto novo, kako bi izmena nastala. Ovako se, umesto bega, zaljubljujemo u sebe iznova i iznova, istovremeno oslobađajući se od očekivanja, koja nas uvek mogu vratiti u nasleđene šablone. Venera samo slobodna može deliti ljubav i biti večita inspiracija.

''Učinimo li ovaj trenutak najboljim, sledeći će biti još bolji''

- Oprah Winfrey sa Venerom u Vodoliji

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

A više o ovome može se videti na našoj stranici.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD