Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Svetlosne vibracije Bika

Sunce ulazi u znak Bika 19.04.2012. i zadržaće se u tom znaku sve do 20.05.2012. U karti ovog ulaska Sunce je na uglu i to u 7. kući, kući koja istovremeno naglašava javna dešavanja, no je to i kuća zalaska Sunca. Akcenat je na javnoj sceni koja će dominirati u ovom mesecu, kao i neminovnost zalaska, kako bi nastupio smiraj, pa se potom rodio novi dan. Na Ascendentu je znak Vage, što je još jedna potvrda javnih dešavanja – naravno na ovim prostorima. Za razliku od prošlog meseca, gde smo imali ogromnu količinu energije koja je bila teško vidljiva jer je ključala unutar nas (naglašena 12), sada će sve biti otvoreno, vidljivo i okrenuto javnosti (naglašena 7).

Venera je svakako vladarica ovog meseca, (vlada i Suncem i Ascedentom) i nalazi se u Blizancima na vrhu 9. kuće, tako da ćemo u ovom mesecu videti svu moć verbalnog izražavanja. Oglasiće se mnogi, kako visoki zvaničnici državnih institucija, tako i crkvenih. Venera iz Blizanaca se obraća Mesecu iz Ovna (javnost, narod), pokušavajući da ga impresionira koristeći umetnost (Venera) reči (Blizanci). A da li će uspeti u tome, govori nam skoro egzaktna inkonjunkcija njihovih dispozitora (Marsa i Merkura), pa prosudite sami!

Sunce je vladar 11. kuće i nalazi se u 7, pa je ovo jasna slika događaja koji se odigravaju na našem prostoru. Predizborna kampanja je u toku. Kuća koja vladar strankama je 11.kuća, a Sunce kao njihov predstavnik je na 0º Bika u 7 i svakako da će svi govoriti o materijalnoj egzistenciji, stabilnosti, cenama, poljoprivredi, investicijama i svim Bikovskim atributima. U 11 je i Mars u Devici, pa će biti govora o radnim mestima, zdravlju, ali biće i kritika na račun drugih, a sve da bi se pridobila ali i uznemirila javnost, jer dispozicija je Merkur u konjunkciji sa Mesecom i Uranom. Slogani i reklamne poruke koje se koriste u ovoj kampanji potvrđuju sliku Bika i Device, kao i planete u tim znacima.

DS: “Posao, investicije, sigurnost”- Izbor za bolji život – poljoprivreda (Sunce u Biku konjunkcija Ceres)
DS: “Posao, investicije, sigurnost”- Izbor za bolji život – mala i srednja preduzeća (Sunce u Biku trigon Mars u Devici, trigon Pluton)
URS: “Stop stranačkom zapošljavanju” (Mars u Devici)
URS: “Jaki regioni jaka Srbija” (Sunce-Mars u Devici)
DSS: “Program razvoja Srbije” (Sunce trigon Mars)
LDP: “Ti možeš sve” (Mars, Sunce, Jupiter, Pluton)
DS: “Evropski korak, dobro za sve” (Mars, Jupiter)
SNS: “Pokrenimo Srbiju” (Mars u Devici trigon Pluton u Jarcu)
SPS: „Socijalno – pravedna Srbija” (Mars u Devici u 11)

Sunce će ovog meseca napraviti nekoliko aspekata, a prvi je sekstil sa Neptunom iz Riba, naglašavajući politička dešavanja, ali i dešavanja u umetnosti i sportu (Neptun u 5).

Sledeći aspekt je trigon ka Marsu, što će naglasiti ulaganja u infrastrukturu, kao i trošenje novca na javna dešavanja (Mars vladar 2 i 7 u Devici).

Treći aspekt je trigon ka Plutonu na 9º Jarca, koji će biti i najproduktivniji, jer mu je i dispozicija dobra (Venera će ući u trigon sa Saturnom), pa možemo očekivati kreditnu podršku od inostranstva, kao i ulaganje u puteve od značaja.

Sledeći aspekt Sunca je konjunkcija sa Jupiterom, koji se odigrava za 17 dana od ulaska Sunca u znak Bika (brojeći kao stepen za dan) i svakako da će se odnositi na izbore u Srbiji koji se odigravaju 06.05.2012.

Poslednji aspekt Sunca je inkonjunkcija sa Saturnom, gde se vraćamo u realnost, prilagođavajući se novonastalim okolnostima i prilikama koji inače vladaju na ovim prostorima.

Što se tiče saobraćaja, Merkur je ovog meseca i dalje u konjunkciji sa Uranom i u kvadratu sa Plutonom, a i još uvek pod nabojem Marsa, ali sada i Venere, te je povišena opreznost i dalje neophodna, posebno u vreme praznika (Venera).

Mars je u opoziciji sa Neptunom preko ose 5 i 11, sa lošom dispozicijom, pa kriminalne radnje još uvek nemaju tendenciju opadanja, a posebno su naglašene neprijatnosti kod mlađe populacije (5. kuća).

Bez obzira na sve, najlepšu sliku ovog meseca predstavlja sekstil između Venere i Meseca, pa lepo provedite prvomajske praznike, više se družite, posetite rodbinu, čitajte, pevajte i igrajte.

Srećan rođendan želim svim Bikovima

Dragi Bikovi ova Vaša solarna godina biće obeležena velikim zemljanim trigonom, pa je ovo godina koju ste dugo čekali po pitanju materijalizacije bilo koje od vaših želja.

Neki od Vas će sklopiti brak, dok će drugi dobiti prinovu, a neki će se usuditi i da se najzad pomere sa mesta i puste korenje na nekim drugim prostorima.

Vaša vladarica Venera će dugo boraviti u oblasti finansija (Blizanci su druga kuća znaku Bika), tako da će to biti i glavni fokus ove godine. Kako su u pitanju Blizanci, darovaće vam nešto i od tih kvaliteta, pa ćete biti pokretniji, fleksibilniji i otvoreni za nove ideje. Idealno je vreme da se osetite mlađima i poletnijima. Jupiter će sve do juna biti u vašem znaku, pa iskoristite tu priliku da uvećate ne samo kilograme već i vaše finansije, kao i mudrost i znanje koje Jupiter sobom nosi.

Mnogi od Vas će ove godine biti raspoloženiji za zabavu i posete, kako bliskim rođacima, tako i prijateljima.

Takođe ove godine imate realne osnove za unapređenje na poslu, kao i smelost da promenite ono što vam ne odgovara. Nezaposleni takođe imaju prilike da ostvare svoje želje.

U ljubavi možete očekivati promene, mnogi će dobiti želju da promene partnera, dok će se neki osmeliti i na paralelne veze.

Obratite pažnju na svoje snove – umnogome će vam olakšati sakodnevnicu. Unutarnji nemir koji se može javiti, shvatite samo kao neophodan zov promene. Vi možete sačuvati ličnu stabilnost i u promeni.

Poruka za Vas je probudite se Bikovi, vaša sigurnost, stabilnost i čulnost su potrebni ovom svetu.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD