Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Astrološke Tehnike Direkcija Od 18. decembra na Kepler Institutu počinje jednomesečni kurs iz oblasti Astroloških Tehnika Direkcija. Direkcije predstavljaju tehniku koja spada u grupu simboličnih prognostičkih metoda zato što ne predstavljaju realno pomeranje planeta u vremenu (kao što su to tranziti), već se u direkcijama planete pomeraju u određenoj simbolici po kojoj se za jednu godinu života sve planete pomeraju za po jedan stepen.
» prikaži celu vest
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Kurs: Astrološke Tehnike Progresija Na našem Institutu počinje šestonedeljni kurs Astrološke Tehnike Progresija u sredu, 06. novembra od 18h. Na ovom kursu, polaznici će biti upoznati sa tehnikama kao što su sekundarne, tercijarne, minorne i konverzne progresije, harmonične progresije i progresirane deklinacije. Kurs je moguće pohađati u redovnoj ili dopisnoj, online varijanti.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Buđenje Venere u Vagi

Venera u vazdušnom znaku Vage, nalazi se u svom sedištu. Ovde je zovemo i Nebeska Gospa. Napravljena od najfinijeg materijala, istinske lepote, zanosna i blaga, njen pogled je prirodno usmeren ka lepoti, kao istini postojanja. Graciozna i prefinjena je ono što se vidi spolja, ali u ovom znaku, Venera krije mnogo dublje znanje. 

U Vagi se lepota manifestuje uvek kroz drugu osobu, jer je to znak odnosa i Venera ovde ima poseban zadatak. Njen kvalitet se ogleda u tome koliko može drugu osobu inspirisati na kvalitetan odnos i tada je ona probuđena. Vaga je znak zrelosti, apsolutnog kvaliteta i konačnog cilja svakog od nas. Svi želimo postići apsolut u svemu, ako ne u svim odnosima, onda u onom jednom, najličnijem - emotivnom. Ovo znamo jer je naša potreba da volimo i da budemo voljeni, a samo smo mi odgovorni za to koliko nas drugi vole. Zbog toga kažemo da je Venerina uloga posebna u ovom znaku. Kako je ona Nebeska Kraljica, odličan je provodnik između Neba i Zemlje. Između njih koji imaju svoj odnos, između onih od čijeg odnosa smo svi nastali, nalazi se naša Venera. Ona će nam probuditi iskonsku potrebu da spojimo suprotnosti koje su u nama i od kojih smo nastali, što će voditi do konačnog oslobođenja, kada ćemo pronaći svoju sreću. Venera je uvek pokazatelj stepena naše sreće i zadovoljstva, a ovde ona zna način na koji se to postiže. Način je balans i ravnoteža koje pravi kroz odnose. Odavde nastaje mir iz kojeg se šire i razvijaju sve druge stvari u životu. Mir ostvarujemo kroz drugu osobu, a tada naša Venera zapravo transcendira i povezuje se sa svojom pravom prirodom - prevazilazi sebe. Prevazići sebe je umeće koje oslobađa od ovozemaljske vezanosti. U odnosu sa drugom osobom, vezanost će učiniti da tas na vagi lako prevagne i tada ispadamo iz svog centra ili iz ravnoteže. Upravo ova Venera ima tu vrednost koja od nas pravi najbolju verziju jer zna da nas druga osoba inspiriše na potpuno oslobođenje. Ova Venera može imati toliko ljubavi prema jednoj osobi, stabilnost da je voli stalno i da istovremeno primi ljubav koja će biti tako lagana da će je osloboditi. Samo oslobođeni, počinjemo da živimo. 

Zahvaljujući drugoj osobi, mi imamo priliku da gledamo svoj odraz u ogledalu. Gledaćemo u sebe, svoje osobine, kojih smo u većoj ili manjoj meri svesni, ali uvek zahvalni na toj prilici. Prilici koja nam pruža da postanemo celoviti, svoji i da rastemo onoliko koliko možemo podržati tu osobu i voditi računa o njoj. Mi zapravo volimo deo sebe koji je prozvan u drugoj osobi. A ako ne volimo - zapitajmo se samo koga, ako smo do tada gledali sebe u ogledalu.

Kada živimo ovu istinu, mi smo spustili Nebo na Zemlju, a naša Venera je napravila krug. Krug Ljubavi koja oplemenjuje nas i sve oko nas. Ovim je naša Venera postigla cilj, nalazi se u ravnoteži, balansu i miru, ostajući tako fina i u svemu odmerena.

''Nemoj da pokušavaš da veličaš sebe, već Višu Ljubav koja ti ne nudi ništa osim kratkog dodira sa Kosmosom i za to ti traži potpunu posvećenost - bez sumnji, bez pitanja, voleti samo zbog čina voljenja i ništa više.''

Svojoj Veneri na 15º Vage

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

A više o ovome može se videti na našoj stranici.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD