Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Buđenje Venere u Vagi

Venera u vazdušnom znaku Vage, nalazi se u svom sedištu. Ovde je zovemo i Nebeska Gospa. Napravljena od najfinijeg materijala, istinske lepote, zanosna i blaga, njen pogled je prirodno usmeren ka lepoti, kao istini postojanja. Graciozna i prefinjena je ono što se vidi spolja, ali u ovom znaku, Venera krije mnogo dublje znanje. 

U Vagi se lepota manifestuje uvek kroz drugu osobu, jer je to znak odnosa i Venera ovde ima poseban zadatak. Njen kvalitet se ogleda u tome koliko može drugu osobu inspirisati na kvalitetan odnos i tada je ona probuđena. Vaga je znak zrelosti, apsolutnog kvaliteta i konačnog cilja svakog od nas. Svi želimo postići apsolut u svemu, ako ne u svim odnosima, onda u onom jednom, najličnijem - emotivnom. Ovo znamo jer je naša potreba da volimo i da budemo voljeni, a samo smo mi odgovorni za to koliko nas drugi vole. Zbog toga kažemo da je Venerina uloga posebna u ovom znaku. Kako je ona Nebeska Kraljica, odličan je provodnik između Neba i Zemlje. Između njih koji imaju svoj odnos, između onih od čijeg odnosa smo svi nastali, nalazi se naša Venera. Ona će nam probuditi iskonsku potrebu da spojimo suprotnosti koje su u nama i od kojih smo nastali, što će voditi do konačnog oslobođenja, kada ćemo pronaći svoju sreću. Venera je uvek pokazatelj stepena naše sreće i zadovoljstva, a ovde ona zna način na koji se to postiže. Način je balans i ravnoteža koje pravi kroz odnose. Odavde nastaje mir iz kojeg se šire i razvijaju sve druge stvari u životu. Mir ostvarujemo kroz drugu osobu, a tada naša Venera zapravo transcendira i povezuje se sa svojom pravom prirodom - prevazilazi sebe. Prevazići sebe je umeće koje oslobađa od ovozemaljske vezanosti. U odnosu sa drugom osobom, vezanost će učiniti da tas na vagi lako prevagne i tada ispadamo iz svog centra ili iz ravnoteže. Upravo ova Venera ima tu vrednost koja od nas pravi najbolju verziju jer zna da nas druga osoba inspiriše na potpuno oslobođenje. Ova Venera može imati toliko ljubavi prema jednoj osobi, stabilnost da je voli stalno i da istovremeno primi ljubav koja će biti tako lagana da će je osloboditi. Samo oslobođeni, počinjemo da živimo. 

Zahvaljujući drugoj osobi, mi imamo priliku da gledamo svoj odraz u ogledalu. Gledaćemo u sebe, svoje osobine, kojih smo u većoj ili manjoj meri svesni, ali uvek zahvalni na toj prilici. Prilici koja nam pruža da postanemo celoviti, svoji i da rastemo onoliko koliko možemo podržati tu osobu i voditi računa o njoj. Mi zapravo volimo deo sebe koji je prozvan u drugoj osobi. A ako ne volimo - zapitajmo se samo koga, ako smo do tada gledali sebe u ogledalu.

Kada živimo ovu istinu, mi smo spustili Nebo na Zemlju, a naša Venera je napravila krug. Krug Ljubavi koja oplemenjuje nas i sve oko nas. Ovim je naša Venera postigla cilj, nalazi se u ravnoteži, balansu i miru, ostajući tako fina i u svemu odmerena.

''Nemoj da pokušavaš da veličaš sebe, već Višu Ljubav koja ti ne nudi ništa osim kratkog dodira sa Kosmosom i za to ti traži potpunu posvećenost - bez sumnji, bez pitanja, voleti samo zbog čina voljenja i ništa više.''

Svojoj Veneri na 15º Vage

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

A više o ovome može se videti na našoj stranici.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD