Tel: 060.7673.192, 064.387.222.4, 011.267.31.92   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Merkura Merkurova ili peta čakra, jeste čakra čoveka. Ona predstavlja primarno težište rada na sebi. Sve što radimo kroz svaki energetski centar, manifestovaće se kroz kvalitet čoveka, kroz evoluciju koju čovek živi u petoj čakri. Webinar će održati Aleksandar Imširagić u nedelju, 24. januara, od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Pronađi svoj glas Da li želite da naučite kako da otvorite svoj kreativni kanal putem kojeg ćete biti u mogućnosti da izrazite sebe na pravi način? Jedinstveni webinar „Pronađi svoj glas“ je namenjen svima koji žele da, putem praktičnog iskustva i znanja, nauče kako da otvore svoj kreativni kanal za originalne ideje i invetivnost, kao i svima koji žele da osveste, prihvate i izraze svoju autentičnu prirodu. Webinar će održati dr Lea Imširagić u nedelju, 24. januara, od 17h do 20h.
» prikaži celu vest
Planetarni Povratci u Prediktivnoj Astrologiji Kurs počinje u utorak, 26. januara od 19h. Planetarni povratci predstavljaju potpuno drukčiji sistem prognostičkih tehnika kod kojih je procena vremena zasnovana na ciklusima, a ciklus podrazumeva vreme za koje planeta napravi revolucije oko Zemlje (revolucija opisuje period koji je ključan za svaku prognozu).
» prikaži celu vest
Full Moon paket za 90 dana PRISUTNOST Aktiviraj sopstvene vrline prolazeći kroz svetlosne kapije FULL MOON radionica i osvesti kvalitete VIŠEG JA u svakodnevnom životu! Pozivamo te na nove tri Full Moon radionice u narednih 90 dana za razvoj PRISUTNOSTI kao posebnog kvaliteta prihvatanja sebe, a potom, na toj osnovi možeš graditi kvalitetniji i srećniji život!
» prikaži celu vest
Full Moon Project radionica "Mir" Pridruži nam se na prvoj Full Moon radionici u 2021. godini „MIR“ koju će održati Lea i Aleksandar Imširagić 28. januara od 19h do 20.30h, u formi live webinara.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Buđenje Venere u Vagi

Venera u vazdušnom znaku Vage, nalazi se u svom sedištu. Ovde je zovemo i Nebeska Gospa. Napravljena od najfinijeg materijala, istinske lepote, zanosna i blaga, njen pogled je prirodno usmeren ka lepoti, kao istini postojanja. Graciozna i prefinjena je ono što se vidi spolja, ali u ovom znaku, Venera krije mnogo dublje znanje. 

U Vagi se lepota manifestuje uvek kroz drugu osobu, jer je to znak odnosa i Venera ovde ima poseban zadatak. Njen kvalitet se ogleda u tome koliko može drugu osobu inspirisati na kvalitetan odnos i tada je ona probuđena. Vaga je znak zrelosti, apsolutnog kvaliteta i konačnog cilja svakog od nas. Svi želimo postići apsolut u svemu, ako ne u svim odnosima, onda u onom jednom, najličnijem - emotivnom. Ovo znamo jer je naša potreba da volimo i da budemo voljeni, a samo smo mi odgovorni za to koliko nas drugi vole. Zbog toga kažemo da je Venerina uloga posebna u ovom znaku. Kako je ona Nebeska Kraljica, odličan je provodnik između Neba i Zemlje. Između njih koji imaju svoj odnos, između onih od čijeg odnosa smo svi nastali, nalazi se naša Venera. Ona će nam probuditi iskonsku potrebu da spojimo suprotnosti koje su u nama i od kojih smo nastali, što će voditi do konačnog oslobođenja, kada ćemo pronaći svoju sreću. Venera je uvek pokazatelj stepena naše sreće i zadovoljstva, a ovde ona zna način na koji se to postiže. Način je balans i ravnoteža koje pravi kroz odnose. Odavde nastaje mir iz kojeg se šire i razvijaju sve druge stvari u životu. Mir ostvarujemo kroz drugu osobu, a tada naša Venera zapravo transcendira i povezuje se sa svojom pravom prirodom - prevazilazi sebe. Prevazići sebe je umeće koje oslobađa od ovozemaljske vezanosti. U odnosu sa drugom osobom, vezanost će učiniti da tas na vagi lako prevagne i tada ispadamo iz svog centra ili iz ravnoteže. Upravo ova Venera ima tu vrednost koja od nas pravi najbolju verziju jer zna da nas druga osoba inspiriše na potpuno oslobođenje. Ova Venera može imati toliko ljubavi prema jednoj osobi, stabilnost da je voli stalno i da istovremeno primi ljubav koja će biti tako lagana da će je osloboditi. Samo oslobođeni, počinjemo da živimo. 

Zahvaljujući drugoj osobi, mi imamo priliku da gledamo svoj odraz u ogledalu. Gledaćemo u sebe, svoje osobine, kojih smo u većoj ili manjoj meri svesni, ali uvek zahvalni na toj prilici. Prilici koja nam pruža da postanemo celoviti, svoji i da rastemo onoliko koliko možemo podržati tu osobu i voditi računa o njoj. Mi zapravo volimo deo sebe koji je prozvan u drugoj osobi. A ako ne volimo - zapitajmo se samo koga, ako smo do tada gledali sebe u ogledalu.

Kada živimo ovu istinu, mi smo spustili Nebo na Zemlju, a naša Venera je napravila krug. Krug Ljubavi koja oplemenjuje nas i sve oko nas. Ovim je naša Venera postigla cilj, nalazi se u ravnoteži, balansu i miru, ostajući tako fina i u svemu odmerena.

''Nemoj da pokušavaš da veličaš sebe, već Višu Ljubav koja ti ne nudi ništa osim kratkog dodira sa Kosmosom i za to ti traži potpunu posvećenost - bez sumnji, bez pitanja, voleti samo zbog čina voljenja i ništa više.''

Svojoj Veneri na 15º Vage

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

A više o ovome može se videti na našoj stranici.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD