Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
AstroHealing

Buđenje Venere u Devici

Venera u Devici, na polovini Zodijaka, našla se u znaku pada. Kažemo da je Venera pala na Zemlju u ovom ljudskom znaku. Koliko ona ovde može postići i naravno, na koji način? Venera kao princip zadovoljstva, u ovom znaku gde je slaba, verovatno najteže to postiže, jer se nalazi na tlu (u znaku) koji je ne podržava. Tada se naša Venera prikloni vladaru ovog znaku i poprimi njegove osobine. To znači da postaje vredna, radna, inteligentna, pedantna i nadasve skromna. Sve su to sjajni kvaliteti i ona je u tome besprekorna, naročito jer se drži samo onoga u čemu je dobra, ali glavno pitanje je koliko je ona zaista srećna? Ovim pitanjem dolazimo do suštine i onoga zašto je Venera u ovom znaku pala. 

Pošto je intelekt ovde prenaglašen, jer nema veće pametnice od Device, koliko je zapravo Venerinoj prirodi ovo blisko? Može postati ukoliko se udruži sa vladarom Device, koji joj daje te osobine, ali samo ako ne izgubi svoje kvalitete. Izgubiće ih ako postane previše pametna, mentalna, ako pomisli da se glavni životni film odigrava u glavi jer će tada neminovno razum prevladati emocije. Tada se naša Venera odvaja od svog tela, gde je zapravo i pala. A pala je zato što nosi zapis u telu, tu živi sećanje na sve žene u genetici koje su postale nezadovoljne, jer su u mladosti nešto izgubile ili nisu ostvarile u nekoj emotivnoj priči. Upravo u tom emotivnom polju sećanja živi slika neke boli, kojoj se ona sada ne sme približiti i zato joj je lakše da bude pametna i racionalna. Međutim, Venera je po svojoj prirodi lagana, vesela, zahvalna svemu, srećna bez nekog posebnog razloga i upravo će joj se kao glavni ispit u ovom znaku pada i postaviti izazovi - da li može da živi te svoje kvalitete? U znaku Device, gde je sve svedeno na minimum, Venera lako može posustati i opravdati se da nema široko polje, koje joj je za njen razvoj potrebno. Život se tada kreće po inerciji, a ona samo misli da pravi izbor. Istina je da će nam sve racionalno pojasniti, rasčlaniti, ali podvojiće stvari na dobre i loše, kako u sebi, tako i u odnosima, na kraju i u svemu što je okružuje. U stvari je ponajmanje istina da ona mora imati mišljenje o svemu. Ovim odvajanjem, ona postaje sklona kritici, a vremenom to prelazi u manir. Pogled joj pada na manje lepe stvari koje bi trebalo popraviti, a to nije Venerina prava osobina. Njeno glavno umeće je da u svemu vidi lepotu i zbog toga i postiže lakoću življenja. Kada naša Venera u Devici previše počne da kritikuje i deli stvari, jasno je da se odvojila od sebe i da se u energetskom smislu, radi o disbalansu. 

Devica je znak koji govori o našoj fiziologiji, zdravlju, poslu i svakodnevnici. Rekli bi da je svi konstantno živimo. Zato će se disbalansirana Venera u ovom znaku ispoljiti kroz ova polja. Tok inercije izgleda tako što svakodnevnica postaje rutina, koja naravno, vodi u nezadovoljsvo, a ono neminovno u bolest jer je uvek emotivno stanje uzrok narušenog zdravlja. Posao postaje obaveza koja mora da se ispuni, a Venera svoju vrednost poistovećuje sa tim - vredi samo ako radi, što za posledicu ponovo može imati problem sa zdravljem ili nekim drugim poljem. Na kraju, na emotivnom polju, ona se zatvara sve više, ne verujući da zaslužuje da joj se ljubav desi. Neretko misli da joj je lakše samo da odustane i ostane sama, a strah od samoće je ovde veliki jer u nesvesnom delu živi ono sećanje na nezadovoljnu devojku, koja se odlučila na taj korak, tj. živi sećanje na mesto gde je pala. Upravo nam svaki pad daje priliku da se podignemo i to je rešenje za ovu Veneru

 Ako ona prirodno vidi lepotu, u Devici će je videti u malim stvarima. Pri tome, ne upoređuje se sa drugima koji možda imaju nešto veliko, jer samo ona zna od koliko malih delova je sačinjeno sve što nas okružuje. Ona zna vrednost svake sitnice i to joj je dovoljno. Zbog toga je ona skromna i samo ovde je to glavna vrlina. Svojom skromnošću razvija zahvalnost i samo zbog toga, ona dobija neverovatno mnogo, zato što je skromna i zato što ništa ne očekuje. Posao koji radi čini je srećnom i ispunjenom zato što je pre svega razvila ljubav prema nečemu, pa se tek onda to pretvorilo u posao. Tada prirodno od sebe može pružiti drugima svoj najlepši deo, a to je da sa lakoćom bude na usluzi. Sa srećom će učiniti da neko pored nje zasija u punom svetlu, jer samo ona zna koliko je detalja iza scene potrebno uklopiti, da bi glavni glumac na sceni dobio ovacije. To je ipak samo njena umetnost i u tome je veličanstvena. Razvijanjem zadovoljstva na ovaj način, u krajnjoj slici njen život postaje posložen na pravi način i što je najvažnije, Venera dobija emotivnu priču i odnose kakve je nekada sanjala. 

Tada naša Pepeljuga postaje Princeza koja snove živi na Zemlji. 

 

''Istinska ljubav neće vam doći jer ona je već u vama.'' - Julia Roberts sa Venerom u Devici

 

Astrohealing konsultacija

Astrohealing je jedinstven sistem kombinacije astrologije, tehnika energetske psihologije i vibratornih esencija, koji omogućava da se osoba dovede u balans na emotivnom, fizičkom, mentalnom i socijalnom nivou. Astrohealing predstavlja poseban astrološki pristup isceljivanju negativnih astroloških uticaja,i to dovođenjem planetarnih energija u balans. Sve što se događa u našem životu, dešava se u nama, te dovođenjem unutrašnjih energija u ravnotežu, automatski ostvarujemo i dobrobiti u svim oblastima života.

Konsultacija traje sat vremena i obuhvata definisanje disbalansa putem određenog čakra testa, natalne karte i samog razgovora sa klijentom. Na osnovu toga se određuje energetski centar ili meridijan tela koji je potrebno dovesti u balans i preporučuje određen set vežbi terapija kao i posebna kombinacija cvetnih, životinjskih i mineralnih esencija.

A više o ovome može se videti na našoj stranici.  

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD