Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 22. septembra od 13h do 17h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 13h do 16h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

Od 01. do 07. jula 2019.

Veoma moćan geokosmički period (od 9. do 24. juna), pored niza drugih aspekata, uključujući drugi padajući kvadrat Jupitera i Neptuna (16. jun) je okončan. Poslednja prepreka bio je Neptun, koji je kretao retrogradno 21. juna, nakon čega je usledio tranzit Venere i promenjiv T-kvadrat sa Jupiterom i Neptunom 23. i 24. juna. Do tada je većina svetskih berzanskih indeksa završila prvu etapu rasta otpočetu 3-4 juna. Prošla nedelja je tako bila neka vrsta pauze.

Kada tržišta pauziraju, to obično znači da investitori čekaju da se desi nešto veliko. To "nešto veliko" su dugo očekivani trgovinski razgovori između predsednika Kine Đipinga i predsednika SAD-a Donalda Trampa, koji će se održati ovog vikenda na samitu G-20 u Osaki, Japan. Kada je Mesec egzaltiran u Biku, moglo bi doći do prihvatljivog plana o ponovnom nastavku razgovora. Tržište kapitala bi to verovatno volelo. Ali opet, Bik je tvrdoglava životinja, tako da ako bilo koja strana očekuje da druga promeni svoj položaj, ili ako jedna strana pritisne drugu zahtevima koji se smatraju nerazumnim i neuravnoteženim, moglo bi doći do frustracije bez napretka. U tom slučaju, nagli pad bi mogao otvoriti berze naredne sedmice. Dakle, ova sedmice predstavlja priliku za lidere ove dve zemlje da unaprede svetsku ekonomiju i tržišta akcija.

Prošle nedelje je možda bilo tiho na tržištima akcija, ali to nije bio slučaj na tržištu roba. Zlato je poraslo na najvišu vrednost od maja 2013. godine. Srebro takođe, ali ne toliko snažno. Najuzbudljivije tržište je, međutim, bio Bitcoin. U knjizi Prognoza 2019, predviđeno je da će cena Bitcoin-a porasti 4-8 puta u narednih 2-5 godina. Ova prognoza je zasnovana na dva faktora: prvo, Uran u Biku; drugo, nakon što tržište padne za 77-93%, to je zbog snažnog rasta nakon ulaska Urana u znak koji vlada tim sektorom. Postoji treći razlog: jednom kada se rast završi sa Uranom u Biku, desiće se još jedan pad od 77-93% pre nego što napusti znak Bika. Za Bitcoin će biti teško da bude prihvaćen kao prava valuta sve dok Uran ne napusti znak Bika (2025). Ljudi žele da valuta koju koriste bude stabilna.

KRATKOROČNA GEOKOSMIČKA I DUGOROČNA RAZMIŠLJANJA

Ove nedelje nema važnih geokosmičkih aspekata. Međutim, tri planete menjaju znak, što je poznato kao ingres i tu je pomračenje Sunca. Najvažniji od njih, po mom mišljenju, je ulazak heliocentričnog Merkura u Strelca, od 1. do 12. jula. Ovo je jedini heliocentrični tranzit u znak koji pomno pratim, jer sam tokom godina uočio - i objavio kvantitativne studije - o njegovoj povezanosti sa snažnim kretanjima cena na finansijskim tržištima, posebno metalima i valutama. Ove sedmice to može biti posebno važno kada je zlato došlo do novog šestogodišnjeg maksimuma. Heliocentrični Merkur u Strelcu u kombinaciji sa nedavnim kvadratom Jupitera i Neptuna može biti u korelaciji sa ne uvek ispoštovanim preuveličavanjima i obećanjima. Bilo bi mudro da svi iznose pouzdane činjenice, a ne očigledna preterivanja koja potom vode do sramote ili nepoverenja.

Mars koji ulazi u Lava (1. jul - 18. avgust) obećava zabavu. I Mars i Lav su vatreni, skloni smeloj akciji i samopouzdanju. Gospodin Tramp je, na primer, rođen sa ovom kombinacijom, jer je to najčešća kombinacija planeta-znak u natalnim kartama predsednika Sjedinjenih Država, prema studijama astrologa Michaela O'Reillija. Niko ne sumnja u hrabrost i samopouzdanje gospodina Trampa. 

Dva dana kasnije, Venera ulazi u patriotski znak Raka. U sendviču između ta dva datuma (1. i 3. jula) je pomračenje Sunca u Raku, opet patriotska kombinacija. Rak gaji ljubav prema domu, porodici i zemlji. Mogla bi se očekivati velika nacionalna proslava u SAD ove sedmice, koju bi možda vodio gospodin Tramp, kao što je to praznik Dana nezavisnosti, 4. jula. Sa svim tim patriotizmom, preterivanjem, odvažnošću i željom za velikom proslavom koju je nagovestio kosmos, to može biti veoma dobar trenutak za upoznavanje, ali pokušajte se držati podalje od sporova, argumenata i svađa.

Ova tema poverenja i agresije i potvrđivanja može da se nastavi i u avgustu i čak septembru. Napominjemo da se Sunce približava svojoj dvogodišnjoj konjunkciji sa Marsom 2. Septembra. Konjunkcija Sunca i Marsa je jedan od najjačih geokosmičkih potpisa sa 8% ili više procenata verovatnoće za preokret na američkom berzanskom tržištu, uzimajući u obzir orbis od 8 stepeni. Taj vremenski opseg počinje u avgustu. Nikome ne bi trebalo biti dosadno ovog leta. Izgleda da će biti dosta zabave. Takođe, može biti mnogo hvalisanja od strane loših ili glumaca u nastajanju. Samo se smeškajte i nastavite dalje. Uživajte u zabavi. Nemojte se “primiti” na cirkus, osim ako niste vešt akrobata. U suprotnom, morate brzo da uhvatite korak, prođete kroz avanturu ili odete kući. Ove sezone imate izbora, a mnogi su dobri.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD