Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 01. do 07. jula 2019.

Veoma moćan geokosmički period (od 9. do 24. juna), pored niza drugih aspekata, uključujući drugi padajući kvadrat Jupitera i Neptuna (16. jun) je okončan. Poslednja prepreka bio je Neptun, koji je kretao retrogradno 21. juna, nakon čega je usledio tranzit Venere i promenjiv T-kvadrat sa Jupiterom i Neptunom 23. i 24. juna. Do tada je većina svetskih berzanskih indeksa završila prvu etapu rasta otpočetu 3-4 juna. Prošla nedelja je tako bila neka vrsta pauze.

Kada tržišta pauziraju, to obično znači da investitori čekaju da se desi nešto veliko. To "nešto veliko" su dugo očekivani trgovinski razgovori između predsednika Kine Đipinga i predsednika SAD-a Donalda Trampa, koji će se održati ovog vikenda na samitu G-20 u Osaki, Japan. Kada je Mesec egzaltiran u Biku, moglo bi doći do prihvatljivog plana o ponovnom nastavku razgovora. Tržište kapitala bi to verovatno volelo. Ali opet, Bik je tvrdoglava životinja, tako da ako bilo koja strana očekuje da druga promeni svoj položaj, ili ako jedna strana pritisne drugu zahtevima koji se smatraju nerazumnim i neuravnoteženim, moglo bi doći do frustracije bez napretka. U tom slučaju, nagli pad bi mogao otvoriti berze naredne sedmice. Dakle, ova sedmice predstavlja priliku za lidere ove dve zemlje da unaprede svetsku ekonomiju i tržišta akcija.

Prošle nedelje je možda bilo tiho na tržištima akcija, ali to nije bio slučaj na tržištu roba. Zlato je poraslo na najvišu vrednost od maja 2013. godine. Srebro takođe, ali ne toliko snažno. Najuzbudljivije tržište je, međutim, bio Bitcoin. U knjizi Prognoza 2019, predviđeno je da će cena Bitcoin-a porasti 4-8 puta u narednih 2-5 godina. Ova prognoza je zasnovana na dva faktora: prvo, Uran u Biku; drugo, nakon što tržište padne za 77-93%, to je zbog snažnog rasta nakon ulaska Urana u znak koji vlada tim sektorom. Postoji treći razlog: jednom kada se rast završi sa Uranom u Biku, desiće se još jedan pad od 77-93% pre nego što napusti znak Bika. Za Bitcoin će biti teško da bude prihvaćen kao prava valuta sve dok Uran ne napusti znak Bika (2025). Ljudi žele da valuta koju koriste bude stabilna.

KRATKOROČNA GEOKOSMIČKA I DUGOROČNA RAZMIŠLJANJA

Ove nedelje nema važnih geokosmičkih aspekata. Međutim, tri planete menjaju znak, što je poznato kao ingres i tu je pomračenje Sunca. Najvažniji od njih, po mom mišljenju, je ulazak heliocentričnog Merkura u Strelca, od 1. do 12. jula. Ovo je jedini heliocentrični tranzit u znak koji pomno pratim, jer sam tokom godina uočio - i objavio kvantitativne studije - o njegovoj povezanosti sa snažnim kretanjima cena na finansijskim tržištima, posebno metalima i valutama. Ove sedmice to može biti posebno važno kada je zlato došlo do novog šestogodišnjeg maksimuma. Heliocentrični Merkur u Strelcu u kombinaciji sa nedavnim kvadratom Jupitera i Neptuna može biti u korelaciji sa ne uvek ispoštovanim preuveličavanjima i obećanjima. Bilo bi mudro da svi iznose pouzdane činjenice, a ne očigledna preterivanja koja potom vode do sramote ili nepoverenja.

Mars koji ulazi u Lava (1. jul - 18. avgust) obećava zabavu. I Mars i Lav su vatreni, skloni smeloj akciji i samopouzdanju. Gospodin Tramp je, na primer, rođen sa ovom kombinacijom, jer je to najčešća kombinacija planeta-znak u natalnim kartama predsednika Sjedinjenih Država, prema studijama astrologa Michaela O'Reillija. Niko ne sumnja u hrabrost i samopouzdanje gospodina Trampa. 

Dva dana kasnije, Venera ulazi u patriotski znak Raka. U sendviču između ta dva datuma (1. i 3. jula) je pomračenje Sunca u Raku, opet patriotska kombinacija. Rak gaji ljubav prema domu, porodici i zemlji. Mogla bi se očekivati velika nacionalna proslava u SAD ove sedmice, koju bi možda vodio gospodin Tramp, kao što je to praznik Dana nezavisnosti, 4. jula. Sa svim tim patriotizmom, preterivanjem, odvažnošću i željom za velikom proslavom koju je nagovestio kosmos, to može biti veoma dobar trenutak za upoznavanje, ali pokušajte se držati podalje od sporova, argumenata i svađa.

Ova tema poverenja i agresije i potvrđivanja može da se nastavi i u avgustu i čak septembru. Napominjemo da se Sunce približava svojoj dvogodišnjoj konjunkciji sa Marsom 2. Septembra. Konjunkcija Sunca i Marsa je jedan od najjačih geokosmičkih potpisa sa 8% ili više procenata verovatnoće za preokret na američkom berzanskom tržištu, uzimajući u obzir orbis od 8 stepeni. Taj vremenski opseg počinje u avgustu. Nikome ne bi trebalo biti dosadno ovog leta. Izgleda da će biti dosta zabave. Takođe, može biti mnogo hvalisanja od strane loših ili glumaca u nastajanju. Samo se smeškajte i nastavite dalje. Uživajte u zabavi. Nemojte se “primiti” na cirkus, osim ako niste vešt akrobata. U suprotnom, morate brzo da uhvatite korak, prođete kroz avanturu ili odete kući. Ove sezone imate izbora, a mnogi su dobri.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD