Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 22.04. do 28.04.2019.

Dugo očekivani Milerov izvještaj konačno je izašao u četvrtak, 18. aprila, a rezultat je bio… nimalo iznenađujući. Međutim, reakcija je bila burna, i uprkos obećanjima, niko nije promenio mišljenje. Isto tako, nije bilo promena ni na svetskim berzama. Većina je nastavila snažni uspon otpočet krajem decembra. Neki su skočili na nove najviše vrednosti svih vremena dok su drugi vrlo blizu toga. 

Ovi skokovi u novim ciklusima još uvek su povezani sa aspektima od 10. do 15. aprila kada su bila  aktuelna tri glavna Jupiterova tranzita, uključujući i njegov stacionarno retrogradni datum 10. aprila. To je bio i datum novog višemesečnog maksimuma Bitkoina, koji još uvek nije premašen prošle nedelje. Činjenica da su mnogi berzanski indeksi okončali sedmicu na ili blizu svojih maksimuma za 2019. sugeriše da bi cene mogle da se povećaju, što znači da bi jedan od predstojećih geokosmičkih potpisa mogao da ima snažnu vezu sa preokretom vrednosti akcija, dok su aspekti od 10. do 15. aprila povezani sa preokretom na drugim tržištima, kao što su visoki nivoi Bitkoina, sirove nafte i američkih hartija od vrednosti.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Uskoro ulazimo u period nekoliko važnih geokosmičkih aspekata istorijski povezanih sa preokretima na mnogim tržištima, od 22. aprila do 18. maja. Tokom ovog perioda imamo konjunkciju Sunca i Urana 22. aprila i konjunkciju Venere i Urana 18. maja. U našim istraživanjima preokreta na tržištima kapitala, koji sežu do kasnih 1920-ih, oba aspekta sa Uranom spadaju u prvi i najznačajniji nivo, čineći ovaj period veoma izazovnim kako za investitore tako i za tržišne analitičare, budući da se Uran odnosi na nepredvidivost. U većini slučajeva, takvi periodi se podudaraju sa preokretima. Ali, u iznenađujuće velikom broju slučajeva, takvi aspekti Urana su se poklopili sa oštrim skokovima kod relativno stabilnih tržišta, što je vodilo do novih uspona na nekim tržištima i novih padova kod drugih. Berza se približava novim najvišim vrednostima. U stvari, nekoliko globalnih indeksa već postiže nove vrhunce za ovu godinu (2019), i taj uspon do novih vrhunaca može se povezati sa konjunkcijom Sunca i Urana u Biku (novac i akcije) ovog ponedjeljka, 22. aprila. Moguće je da se ovi skokovi nastave, ili umire, blizu konjunkcije Venere i Urana 18. maja, ponovo u Biku, vladajućem znaku Venere.

Eksplozivni potencijal Urana ka ispadima, međutim, može biti obuzdan retrogradnošću Plutona i Saturna, koja otpočinje naredne sedmice, 22. i 29. aprila. Potonji (retrogradni Saturn) je još jedan važan geokosmički potpis prvog nivoa. 

Kada planete menjaju smer, kao što je slučaj sa Plutonom i Saturnom sledeće nedelje, principi te planete su naglašeniji. Pluton se odnosi na psihologiju opsesivnih i nepopustljivih napada ili pokušaja da se neko ukloni sa trenutne pozicije. Jednostavnije rečeno to su pozivi za opoziv. To se odnosi i na opasnosti i pretnje, bilo da su vezane za prirodu (kao što su požari i poplave, oluje i jaki vetrovi) ili za aktivnost ljudi izlažući druge opasnostima (terorizam, pokušaji atentata, preotimanje moći). Ali ona takođe može predstavljati intenzivne napore za obnovu i reformu onoga što je bilo oštećeno ili je potrebno popraviti. Osim toga, Pluton upravlja istragama i nadzorom.

Međutim, 29. aprila Saturn je stacionarno retrogradan, a to je u vezi sa značajnim preokretima na fiansijskim tržištima. Saturn zahteva odgovornost, tako da ideja po kojoj je Milerova istraga okončana, verovatno nije tačna. Umesto toga, to može biti samo kraj prvog čina, s obzirom da će se pokrenuti nove istrage - i ne moraju se odnositi samo na Donalda Trampa. Saturn ima veze sa prošlošću. Može se činiti da se sve u vezi izbora 2016. ponavlja, kao neka nova verzija čuvenog filma Bila Mareja “Groundhog Day.” Sa Marsom u kvadratu sa Neptunom (27. april) baš između ove dve retrogradnosti, opet će biti izazov otkriti istinu, jer pod Neptunom ne možete verovati u sve ono što vidite, čujete ili čitate. Istina je unutar vas. Ona ne živi izvan vas.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD