Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
NOVA KNJIGA: Reinkarnacijska Astrologija Izašla je nova knjiga Aleksandra Imširagića ''Reinkarnacijska Astrologija''. Pođite sa nama na putovanje vaše Duše i otkrijte kako da promenite prošlost i kreirate još sjajniju budućnost. Svi potrebni odgovori, kao i alati, kriju se u sasvim posebnoj astrološkoj oblasti – Reinkarnacijskoj Astrologiji.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Poslovna prognoza

Od 08.04. do 14.04.2019.

Imenovanje Jeff Sessions kao državnog tužioca nije bila najgora odluka predsednika Trampa, kao što je ranije navedeno. Imenovanje Jerome Powell za predsednika Odbora Federalnih rezervi bila je njegova najgora odluka.

Ipak, tržišta deonica u svetu nastavljaju da rastu, možda u velikoj meri zbog nekih ekonomsko-političkih odluka gospodina Trampa. Rast je postepen i održiv, a to je ono što većina ekonomista smatra idealnim, iako predsednik smatra drugačije. On želi rast brzinom "rakete", koji je u skladu sa temom Jupitera u svom vladajućem znaku Strelca. Umeren rast je lep. Eksplozivni rast je bolji - dok se ne završi. I, kao što znamo iz iskustva na tržištu, sve što naglo naraste ima teži pad. Ne možete da održite eksplozivni rast brzinom "rakete". Na kraju ponestane goriva i dolazi do pada. Ova projekcija je gotovo savršena simbolika Jupitera u kvadratnom aspektu sa Neptunom u Ribama 2019. godine, nakon čega sledi stelijum u Jarcu koji uključuje konjunkciju Saturna i Plutona 2020. Ili, inflacija imovine praćena njenom deflacijom.

Većina svetskih tržišta kapitala prošle nedelje je zdravo rasla. U stvari, većina je skočila na najviši nivo 2019. godine, pošto su se centralne banke širom sveta vratile na politiku „lakog novca“ iz perioda 2008-2016. Sve se vrti oko likvidnosti, a pooštravanje se još jednom smatra lošim konceptom (od strane bankara i političara), posebno pod Jupiterom u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama. Ko bi poželeo ograničenja pod tom kombinacijom? Možda oni koji razumeju posledice koje će verovatno nastati kada se svo to kosmičko brbljanje prebaci u Jarca, što je kao kada se sa hevi metal rok koncerta prebacite na Vagnerovu operu.

Čvrsti ekonomski podaci takođe su se pretvorili u nove višemesečne skokove sirove nafte, kojom slučajno vladaju - pogodite ko? - Jupiter i Neptun, Strelac i Ribe. To je takođe bila veoma dobra nedelja za Bitkoin, koji je konačno izbio iznad 5000 dolara po prvi put od novembra. To je tržište na koje treba obratiti pažnju sada kada se Uran (nagli i oštri potezi) vratio u Bika (valute i druga finansijska sredstva razmene za usluge i proizvode). Međutim, nije bila tako pozitivna sedmica za zlato i srebro, jer su oba imala novi pad u četvrtak, 4. Aprila.

KRATKOROČNA GEOKOSMIKA

Mlad Mesec u Ovnu bio je u petak, 5. aprila i to je simbol novog početka. To nas takođe uvodi u zgusnutu i snažnu grupu geokosmičkih aspekata koji će početi da se odvijaju ove nedelje, od 10. do 15. aprila. Ovaj period uključuje Jupiter, koji se okreće (stacionarno) retrogradno 10. aprila, nakon čega sledi Sunčev trigon sa Jupiterom 14. aprila. Ovi aspekti ukazuju na oscilacije rastućih tržišta.

Takođe primećujemo da će se Venera spojiti sa Neptunom 10. aprila, i kvadrirati Jupiter 15. aprila. Ovo Venerino „prenošenje“ energije kvadrata Jupitera i Neptuna takođe može doneti rast (ili veoma oštar pad, ako prevagne panika). Osim toga, Sunce će kvadrirati Saturn i Pluton, 10. i 13. aprila. To ukazuje na atmosferu gubitka, kao što bi se pod frustriracijom nadali da bi sada stvari mogle dobro funkcionirati, osim što nešto iskrsne ometajući pozitivan ishod. Svi ovi aspekti zajedno predstavljaju obilje kosmičke energije koja bi lako mogla, sledeće nedelje ili početkom druge nedelje, dovesti do iznenadnog preokreta različitih finansijskih tržišta. Kao što je već pomenuto, prenos energije kvadrata Jupitera i Neptuna, koji se pojavljuje zajedno sa (ili neposredno pre) konjunkcije Saturna i Plutona, najava je onoga što nas čeka u narednih nekoliko meseci. Drugim rečima, sledeća sedmica nudi uvid u narednu godinu. To je kao mikrokosmički prikaz makrokosmičke perpektive. 

Sa Jupiterom u Strelcu, i svim njegovim aspektima od sada do 15. aprila, možemo videti veoma velike oscilacije cena na mnogim tržištima, uključujući i tržište akcija. U političkom smislu, takođe ukazujemo na to da su Jupiter i Strelac, koji su sada istaknuti, kosmički principi koji se odnose na svetsku trgovinu. Dakle, ovo može predstavljati poslednji povoljan trenutak u bliskoj budućnosti za SAD i Kinu da dođu do trgovinskog sporazuma, kako bi okončali trgovinski spor. Nadamo se da ova prilika, koju kosmos predočava, neće biti propuštena. Ako se trgovinski sporazum postigne ovog meseca, onda bi berza mogla eksplodirati. Ako trgovinski sporazum propadne, onda možemo videti suprotan rezultat u akcijama, pošto se Jupiter, planeta trgovine, okreće retrogradno. Sa Jupiterom još uvek u kvadratu sa Neptunom čovek se može (i hoće) uvek nadati. Ali sa Jupiterom koji se okreće retrogradno u isto vreme dok je Saturn u neposrednoj blizini Plutona u Jarcu, takođe treba biti svestan da se nada i realnost mogu sukobiti, čak nekoliko puta, gde realnost pobeđuje. Već smo videli primere ovoga proteklog meseca, a više toga će uslediti tokom ove i naredne godine.

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD