Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Webinar: Tehnologija Svesti Urana Tri nivoa svesti, Kopče astralnog i eteričnog sveta, Univerzalni provodnik, Povezivanje uma i tela, Mentalni provodnik, Proces oživljavanja mentalnog tela, Otkrivanje sopstvenog simbola - samo su neke od tema o kojima će biti reči na webinaru Tehnologije Svesti Urana koji će se održati u subotu 11.04. od 12h do 15h.
» prikaži celu vest
Webinar: Buđenje U subotu 11. aprila, dr Lea Imširagić će održati webinar Energetske Astrologije Urana, sa početkom od 17h. Ovaj put učimo igru transformacije i oživljavamo biće Urana. Webinar će vam omogućiti da osvestite svoju vezu sa Univerzumom (na svoj lični način), da prepoznate i razvežete obrasce koje ponavljate, kao i navike u kojima ste zaglavljeni, da se oslobodite povećane mentalne napetosti i ubrzanosti i da naučite da disanjem kroz 8. čakru dovodete svoj nervni sistem u balans, kao i svoj odnos sa vremenom.
» prikaži celu vest
Kurs: Rektifikacija i elekciona astrologija U petak, 03. aprila od 18h počinje online četvoronedeljni kurs iz Rektifikacije natalnog horoskopa i Elekcione astrologije. Ovaj kurs je namenjen svima koji imaju osnovno astrološko predznanje ali žele da izračunaju tačno vreme svog rođenja, kao i da usvoje sistem izračunavanja tačnog vremena rođenja klijenta i takođe onima koji žele da otkriju veštinu pravilnog odabira trenutka za započinjanje znaćajnih životnih projekata (poslovi, venčanja, selidbe, itd...).
» prikaži celu vest
Full Moon Project Radionica „Inspiracija“ Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Inspiracija“ koja će se održati u sredu, 8. aprila 2020. godine. Sam znak Vage u kojem se odigrava ovaj Pun Mesec govori o ravnotežu koju je izuzetno važno uspostaviti na nivou svog tela, dovodeći unutar sebe sve strahove predaka u jedno stanje mira. Ova radionica će biti online i trajaće od 19.00h do 20.30h.
» prikaži celu vest
Astrološki Kalendar za 2020. godinu Nedavno je izašao novi astrološki kalendar za 2020. godinu. Pozvani smo da iskoristimo ovu godinu aktiviranja Viših Stanja Svesti na najbolji način, a Astro Kalendar će nam pokazati koje su to predivne tačke u 2020. godini i kako najbolje možemo da iskoristimo potencijal ove divne godine koja je pred nama!
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 10.03.2019.

Nedelju započinjemo Mesecom u Vodoliji, koja uvek nudi laganu atmosferu u kojoj smo puni novih ideja i vizija, pogotovo što je u dobrom aspektu sa Jupiterom. Ovo je aspekt podrške i najvažnije je delovati sa osećajem svrhe. 

Utorak nastavljamo u ovom elementu i pre nego što Mesec promeni znak, napraviće dobar aspekt sa Uranom, tako da se možemo prepustiti intuiciji da nas vodi tamo gde je stvarno potrebno da budemo. Pustimo svoju želju i odmah je zaboravimo, jer Mesec zaranja u znak Riba. Ponovo su naglašeni intuicija, svet podsvesnog, sve ono što je skriveno, što ne vidimo i ne možemo jasno razumeti. 

Istog dana Merkur iz ovog znaka kreće retrogradno, ali je ovog puta poseban, jer se okreće sa poslednjeg stepena, poslednjeg znaka. Na ovom mestu ne postoji ništa što nam je poznato, a da nas ne bi uhvatio strah, jednostavno je potrebno da se prepustimo i verujemo. Moramo ući u delove koje smo sakriliod sebe samih jer su tamo ipak odgovori koji su nam preko potrebni. Oni će nam doći, ukoliko smo tihi, mirni i sposobni da sebi dozvolimo da zastanemo. Ne moramo sve znati, sve razumeti, sve objasniti jer smo se ipak od toga umorili. Kao i svaki put u svom retro hodu, Merkur nas na to podseća. Akumulirajmo znanje u miru i izronićemo potpuno novi.

Sreda je poseban dan, jer je vreme Mladog Meseca i velikog početka, ulaska Urana u znak Bika.

Susret dva svetla je na sredini znaka Riba, na posebnoj fiksnoj zvezdi Ahernar koja govori da je najpre potrebno proći kroz neko iskustvo mraka ili straha, da bi se konačno pojavilo svetlo. Ona nam nudi da ostvarimo svoja nadanja ali ako se povežemo sa svojim najdubljim nivoom emocija i sećanja. Ovo je ipak srećna zvezda, a predstavlja i ušće koje spaja sve suprotnosti u nama. 

Uran nam ulazi u znak Bika gde će biti sedam godina. Jasno nam je da je vreme velikih promena, ali kakvih, pošto je ovo mesto Uranovog pada. Uran je bog Neba, a pada u ovom zemljanom znaku. Bikom je predstavljen sav materijalni svet, sve što nas asocira na sigurnost i što nam daje osećaj postojanosti.  Uran kao poznati pobunjenik, koji traži samo istinu, na ovom polju će napraviti izmene, jer on suštinski odbacuje i ne priznaje ove vrednosti. Podsetiće nas da ne možemo živeti samo u jednoj naviknutoj ,,realnosti,, i kada se spustio na Zemlju, proveriće koliko mi stvarno živimo znanje na ovoj planeti. Znanje je stvarno ukoliko ga praktično živimo, tj. materijalizujemo i to je suštinska vrednost. Ukoliko nam se čini da to nije dovoljno opipljivo, staviće nas na test vrednosti i sigurnosti, a ona se krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja. Ako ne možemo uskočiti u ove promene, Uran će delovati kao grom iz vedra neba i ostaviće nas bez svega onoga što nam je do juče bilo vredno i bez čega smo mislili da ne možemo ili za šta smo tako vezani. Njegova uloga je uvek u odvezivanju, što nas vodi do konačnog oslobođenja. Stare vrednosti, koje verovatno i nisu naše, već nasleđene, potrebno je odbaciti da bi se rodile nove, samo naše izabrane! Izaberimo - da li smo vezani za neku ljubav ili pak za neke materijalne stvari ili možemo slobodno i nezavisno živeti sa njima? Da li smo u koraku sa trendom ili se pak opiremo na temelju sigurnih i starih obrazaca?

U drugoj polovini nedelje iskažimo mušku energiju. Mesec u Ovnu nas pokreće, daje nam novi zalet u konkretne akcije i započinjanje stvari, ali ne zaboravimo i Veneru, sa kojom je sve lakše. 

Sunce i Saturn u dobrom aspektu, pojačaće ovu potrebu, daće ambiciju, upornost i volju da se stigne do zacrtanog cilja, dok će Mars sa Neptunom zaokružiti energiju. Snaga se pretvara u mirno more, a do cilja se stiže sa sigurnošću.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD