Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Faze Meseca Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Mundana astrologija Karmička astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Kurs: Karmička Astrologija Budućih Života Od 21. novembra na Kepler Institutu počinje šestonedeljni kurs iz Karmičke Astrologije Budućih Života. Neke od tema ovog kursa su Petlje Budućeg Života, Otvaranje Budućeg sećanja, Duša Budućeg života, Lice Buduće inkarnacije, Hiron – Kosmička Duša i Lanac Budućih inkarnacija. Kurs se može pohađati redovno ili online.
» prikaži celu vest
Kurs: Psihološki profil, ljubav i brak u natalnom horoskopu Na Kepler Institutu, 26. novembra će početi dvomesečni kurs iz natalne astrologije. Na ovom kursu će se, kroz izučavanje astroloških serija, učiti o slikama odnosa različitih planeta, kuća i znakova koji nam govore o predispozicijama u ljubavi, zatim braku, periodu koji povezuje ljubavnu vezu i stupanje u brak, a pre svega toga – psihološkom profilu natusa. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Dvodnevna radionica: Isceljenje Unutrašnjeg Deteta Da li ste spremni za duhovnu avanturu kroz isceljivanje i duboku integraciju? Pridružite nam se u dubokom i moćnom vikendu radosti, isceljenja i ličnog rasta uz pomoć neverovatnih Wild Earth Animal esencija i njihovog tvorca, šamana Danijela Mejpla (Daniel Mapel) iz Virdžinije koji živi sa životinjama u šumi i komunicira sa njima. Njegov rad je dobio međunarodno priznanje za svoju originalnost i sposobnost da na licu mesta pravi izuzetne promene.
» prikaži celu vest
Predavanja u Kini Od 22. novembra do 24. novembra 2019. godine, održava se prva Međunarodna Astrološka Konferencija u Pekingu, Kini. Tom prilikom, Aleksandar i Lea Imširagić će po prvi put držati predkonferencijske seminare 21. novembra 2019. godine.
» prikaži celu vest
Full Moon Project - Usklađenost Pozivamo vas na novu Full Moon Project Radionicu „Usklađenost“ koja će se održati u utorak, 12. novembra s početkom od 19h, u hotelu Tulip Inn Putnik. Ovaj Pun Mesec radi na usklađenosti ta dva dela kod nas i u okviru njega, otkrivamo svoju viziju koja je dovoljno prihvaćena na polju naše energije da možemo da je ostvarimo.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti

Od 04. do 10.03.2019.

Nedelju započinjemo Mesecom u Vodoliji, koja uvek nudi laganu atmosferu u kojoj smo puni novih ideja i vizija, pogotovo što je u dobrom aspektu sa Jupiterom. Ovo je aspekt podrške i najvažnije je delovati sa osećajem svrhe. 

Utorak nastavljamo u ovom elementu i pre nego što Mesec promeni znak, napraviće dobar aspekt sa Uranom, tako da se možemo prepustiti intuiciji da nas vodi tamo gde je stvarno potrebno da budemo. Pustimo svoju želju i odmah je zaboravimo, jer Mesec zaranja u znak Riba. Ponovo su naglašeni intuicija, svet podsvesnog, sve ono što je skriveno, što ne vidimo i ne možemo jasno razumeti. 

Istog dana Merkur iz ovog znaka kreće retrogradno, ali je ovog puta poseban, jer se okreće sa poslednjeg stepena, poslednjeg znaka. Na ovom mestu ne postoji ništa što nam je poznato, a da nas ne bi uhvatio strah, jednostavno je potrebno da se prepustimo i verujemo. Moramo ući u delove koje smo sakriliod sebe samih jer su tamo ipak odgovori koji su nam preko potrebni. Oni će nam doći, ukoliko smo tihi, mirni i sposobni da sebi dozvolimo da zastanemo. Ne moramo sve znati, sve razumeti, sve objasniti jer smo se ipak od toga umorili. Kao i svaki put u svom retro hodu, Merkur nas na to podseća. Akumulirajmo znanje u miru i izronićemo potpuno novi.

Sreda je poseban dan, jer je vreme Mladog Meseca i velikog početka, ulaska Urana u znak Bika.

Susret dva svetla je na sredini znaka Riba, na posebnoj fiksnoj zvezdi Ahernar koja govori da je najpre potrebno proći kroz neko iskustvo mraka ili straha, da bi se konačno pojavilo svetlo. Ona nam nudi da ostvarimo svoja nadanja ali ako se povežemo sa svojim najdubljim nivoom emocija i sećanja. Ovo je ipak srećna zvezda, a predstavlja i ušće koje spaja sve suprotnosti u nama. 

Uran nam ulazi u znak Bika gde će biti sedam godina. Jasno nam je da je vreme velikih promena, ali kakvih, pošto je ovo mesto Uranovog pada. Uran je bog Neba, a pada u ovom zemljanom znaku. Bikom je predstavljen sav materijalni svet, sve što nas asocira na sigurnost i što nam daje osećaj postojanosti.  Uran kao poznati pobunjenik, koji traži samo istinu, na ovom polju će napraviti izmene, jer on suštinski odbacuje i ne priznaje ove vrednosti. Podsetiće nas da ne možemo živeti samo u jednoj naviknutoj ,,realnosti,, i kada se spustio na Zemlju, proveriće koliko mi stvarno živimo znanje na ovoj planeti. Znanje je stvarno ukoliko ga praktično živimo, tj. materijalizujemo i to je suštinska vrednost. Ukoliko nam se čini da to nije dovoljno opipljivo, staviće nas na test vrednosti i sigurnosti, a ona se krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja. Ako ne možemo uskočiti u ove promene, Uran će delovati kao grom iz vedra neba i ostaviće nas bez svega onoga što nam je do juče bilo vredno i bez čega smo mislili da ne možemo ili za šta smo tako vezani. Njegova uloga je uvek u odvezivanju, što nas vodi do konačnog oslobođenja. Stare vrednosti, koje verovatno i nisu naše, već nasleđene, potrebno je odbaciti da bi se rodile nove, samo naše izabrane! Izaberimo - da li smo vezani za neku ljubav ili pak za neke materijalne stvari ili možemo slobodno i nezavisno živeti sa njima? Da li smo u koraku sa trendom ili se pak opiremo na temelju sigurnih i starih obrazaca?

U drugoj polovini nedelje iskažimo mušku energiju. Mesec u Ovnu nas pokreće, daje nam novi zalet u konkretne akcije i započinjanje stvari, ali ne zaboravimo i Veneru, sa kojom je sve lakše. 

Sunce i Saturn u dobrom aspektu, pojačaće ovu potrebu, daće ambiciju, upornost i volju da se stigne do zacrtanog cilja, dok će Mars sa Neptunom zaokružiti energiju. Snaga se pretvara u mirno more, a do cilja se stiže sa sigurnošću.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD