Tel: 011.267.31.92, 064.387.222.4   |   E-mail: info@profesionalnaastrologija.com   |   Facebook
Početna   |   O nama   |   Astro News   |   Astrološke usluge
Članci po kategorijama
Hronike neba Poslovna prognoza Ritam broja-7 Aktuelnosti Astrološki članci Ljuboskop Astro teme Kod za astrologa Astrologija dece Local Space Astrološki Arhetipovi Horarna astrologija AstroHealing Karmička astrologija Mundana astrologija Astrološki razgovori Astro Mitologija Duša čoveka Liber Aeternus Astrologija kristala
Seminar: Magnet Srca Na ovom seminaru se polaznici obučavaju da preko natalnog horoskopa imaju uvid u nasleđenu energetsku strukturu. Seminar je organizovan tako da kroz lično iskustvo svaki polaznik može prepoznati zakonitosti svojih energetskih centara kao i tehnike isceljivanja. U nedelju, 29. septembra od 16h do 20h, dr Lea Imširagić će održati predavanje iz modula Energetska Astrologija, a ovaj seminar će biti predviđen za rad na 4. čakri, ili tj Mesecu. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Seminar: Tehnologija svesti Meseca Tokom kursa Tehnologija Svesti praktikovaćemo određene vežbe koje će nam omogućiti da celu oblast Energetske Psihologije oživimo u svom svakodnevnom životu, u odnosima sa ljudima, ličnom odnosu prema poslu, finansijama, i pre svega prema sebi. Aleksandar Imširagić će održati seminar iz Tehnologije Svesti na temu 4. čakre ili tj Meseca, u nedelju 29. septembra od 12h do 15h. Moguće je i online pohađanje.
» prikaži celu vest
Predavanje: Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju "Možeš postati superwomen ili superman ako naučiš super-komunikaciju sa sobom jer baš od ove primarne svakodnevne komunikacije sa sobom nastaju svi drugi odnosi. Namera ove radionice je da podelim sa vama dar u vidu jednostavnih tehnika Energetske psihologije kojima možete da naučite da komunicirate sa najinteligentnijim delom svog Uma - sa svojim telom. Jer vi zaslužujete da koristite svoj prirodni dar - da naučite svoju energiju da radi za vas." Dr Lea Imširagić će održati predavanje "Superkomunikacija uz Energetsku Psihologiju" u hotelu Tulip Inn Putnik, 20.09. u 19h.
» prikaži celu vest
Predavanje i promocija knjige: Anđeli Zodijaka Svi imamo određenu svetlosnu prirodu, što je u suštini priroda naše Svesti, jer Svetlost predstavlja kvalitet Svesti. I svako od nas ima svoju energetsku strukturu, odnosno svoj energetski zapis kojim privlači sve događaje u svom životu. Čovek je spoj Neba i Zemlje i predstavlja energetsku matricukoja nosi čitav niz svih njegovih sećanja. Aleksandar Imširagić će održati javno predavanje o Anđelima Zodijaka uz istovremeno predstavljanje istoimene knjige, u hotelu Tulip Inn Putnik.
» prikaži celu vest
Kurs: Anđeli Zodijaka “Radost je emocija koju stvara svetlost. Svi astrološki pokazatelji koji opisuju inerciju bića u natusu, govoreći o njegovim nesvesnim potrebama – što ukaz sudbine jeste – dobijaju svoj smisao i srećan ishod onda kada su prožeti svetlošću. Svetlost je inteligentna sama po sebi, a osnovna jedinica inteligencije svetla jeste Anđeo”. Sedmomesečni kurs Anđeli Zodijaka počinje u subotu, 28. septrembra od 12h do 19h na Kepler Institutu. Moguće je pohađati i online.
» prikaži celu vest
» prikaži još vesti
Hronike neba

Od 04. do 10.03.2019.

Nedelju započinjemo Mesecom u Vodoliji, koja uvek nudi laganu atmosferu u kojoj smo puni novih ideja i vizija, pogotovo što je u dobrom aspektu sa Jupiterom. Ovo je aspekt podrške i najvažnije je delovati sa osećajem svrhe. 

Utorak nastavljamo u ovom elementu i pre nego što Mesec promeni znak, napraviće dobar aspekt sa Uranom, tako da se možemo prepustiti intuiciji da nas vodi tamo gde je stvarno potrebno da budemo. Pustimo svoju želju i odmah je zaboravimo, jer Mesec zaranja u znak Riba. Ponovo su naglašeni intuicija, svet podsvesnog, sve ono što je skriveno, što ne vidimo i ne možemo jasno razumeti. 

Istog dana Merkur iz ovog znaka kreće retrogradno, ali je ovog puta poseban, jer se okreće sa poslednjeg stepena, poslednjeg znaka. Na ovom mestu ne postoji ništa što nam je poznato, a da nas ne bi uhvatio strah, jednostavno je potrebno da se prepustimo i verujemo. Moramo ući u delove koje smo sakriliod sebe samih jer su tamo ipak odgovori koji su nam preko potrebni. Oni će nam doći, ukoliko smo tihi, mirni i sposobni da sebi dozvolimo da zastanemo. Ne moramo sve znati, sve razumeti, sve objasniti jer smo se ipak od toga umorili. Kao i svaki put u svom retro hodu, Merkur nas na to podseća. Akumulirajmo znanje u miru i izronićemo potpuno novi.

Sreda je poseban dan, jer je vreme Mladog Meseca i velikog početka, ulaska Urana u znak Bika.

Susret dva svetla je na sredini znaka Riba, na posebnoj fiksnoj zvezdi Ahernar koja govori da je najpre potrebno proći kroz neko iskustvo mraka ili straha, da bi se konačno pojavilo svetlo. Ona nam nudi da ostvarimo svoja nadanja ali ako se povežemo sa svojim najdubljim nivoom emocija i sećanja. Ovo je ipak srećna zvezda, a predstavlja i ušće koje spaja sve suprotnosti u nama. 

Uran nam ulazi u znak Bika gde će biti sedam godina. Jasno nam je da je vreme velikih promena, ali kakvih, pošto je ovo mesto Uranovog pada. Uran je bog Neba, a pada u ovom zemljanom znaku. Bikom je predstavljen sav materijalni svet, sve što nas asocira na sigurnost i što nam daje osećaj postojanosti.  Uran kao poznati pobunjenik, koji traži samo istinu, na ovom polju će napraviti izmene, jer on suštinski odbacuje i ne priznaje ove vrednosti. Podsetiće nas da ne možemo živeti samo u jednoj naviknutoj ,,realnosti,, i kada se spustio na Zemlju, proveriće koliko mi stvarno živimo znanje na ovoj planeti. Znanje je stvarno ukoliko ga praktično živimo, tj. materijalizujemo i to je suštinska vrednost. Ukoliko nam se čini da to nije dovoljno opipljivo, staviće nas na test vrednosti i sigurnosti, a ona se krije u našoj sposobnosti stalnog menjanja. Ako ne možemo uskočiti u ove promene, Uran će delovati kao grom iz vedra neba i ostaviće nas bez svega onoga što nam je do juče bilo vredno i bez čega smo mislili da ne možemo ili za šta smo tako vezani. Njegova uloga je uvek u odvezivanju, što nas vodi do konačnog oslobođenja. Stare vrednosti, koje verovatno i nisu naše, već nasleđene, potrebno je odbaciti da bi se rodile nove, samo naše izabrane! Izaberimo - da li smo vezani za neku ljubav ili pak za neke materijalne stvari ili možemo slobodno i nezavisno živeti sa njima? Da li smo u koraku sa trendom ili se pak opiremo na temelju sigurnih i starih obrazaca?

U drugoj polovini nedelje iskažimo mušku energiju. Mesec u Ovnu nas pokreće, daje nam novi zalet u konkretne akcije i započinjanje stvari, ali ne zaboravimo i Veneru, sa kojom je sve lakše. 

Sunce i Saturn u dobrom aspektu, pojačaće ovu potrebu, daće ambiciju, upornost i volju da se stigne do zacrtanog cilja, dok će Mars sa Neptunom zaokružiti energiju. Snaga se pretvara u mirno more, a do cilja se stiže sa sigurnošću.

 

© Kepler asocijacija profesionalnih astrologa, Beograd, Srbija. Sva prava zadržana, 2011. // Design & Coding by studio triD